Цветанов нападна ексбанкери с досиета в ДС

Много от лицата, свързани с ДС, които имаха представителни функции в някои държави, създадоха фирми, оперираха с пари на българския данъкоплатец и съвсем нормално е това да бъде показано и техните имена да излязат на светло.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов нападна ексбанкери с досиета в ДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямаше ли един доклад на Николай Добрев със тези имена, заради който спретнаха на Виденов номера с инфлацията?

Много са ми интересни пенсионерите. Реват, че са им малки пенсиите, а в същото време подкрепят червените милионери, които им окрадоха парите за пенсии.

Имената на кредитните милионери с досиета в ДС - добре. Ами имената на тяхните потомци, стринки и шурулинки, които са без досиета - какво? И като им виснат имената на стената - какво? Президентът ще им връчи ордени "Стара планина" за заслуги при началното натрупване на лични капитали ли? А за хората, чиито парици изгоряха в банките, по една благодарствена грамота ще има ли? Трябва да уважат и тяхното себераздаване за благото на капиталиста!

Тоя филм "Ченгета се замерват с досиета" го прожектирате много пъти .... Лошото е, че по стара Българска традиция филма го прожектирате само когато едните ченгета виждат че изпускат филията с мас и крещят "другите ченгета са маскари" .... Истината е че всички сте за трепане ...

Тогава бяха ограбени хиляди, сега се ограбват милиони и всекидневно. На онези не им върнаха парите, на сегашните няма да им бъдат върнати годините в мизерия, за погубеното здраве да не говорим.

Ех стана им тясно около врата и отново почнаха да лаят по тази Държавна Сигурност. Айде бе мехлюзи такива дайте най-накрая да видиме публикувани ВСИЧКИ ИМЕНА НА СЛУЖИЛИТЕ В Шесто-звено към ДС да ги Лустрираме завинаги и да се свършва с цялата дандания. Сега банкери и не знам си още какви. Вие сте крадците !-скапани боклуци такива, вие и цялата ви престъпна Паплач. Сигурен съм че и от посочението банкери има много престъпници, но айде стига сте прехвърляли топката. Кога ще му писне на този народ да го правят на баламурници. Щом наближат избори, щом хората почнат да изнемогват, се почва с досиета сочене на пръсти, само ГЕРБЕРчетата са света вода ненанпита...ебаси не се ли изтърка вече плочата. почнете да наказвате всеки виновник индивидуално, бил той от правителството бил той от ДС бил от на баба си хварчилото, стига с това разделяне на хората и шантаж над ниско-образованото и наивно българско население което май се увеличава с космически пропорции. престъпна паплач какво друго може да се каже.

Аз не се сещам за нито един български "банкер", който да не е свързан с Държавна сигурност. Като започнем от най-елитната банкерка - Цветелина Бориславова и продължаваме Кюлев, Миронов, Петя Славова, Хампарцумян списъка с членовете на асоциацията на търговските банки и служителите на ДС се покриват.

ЦВЕТАНОВ, моля не коментирайте измамниците като ЙОСИФОВ,защото може да се окаже обиден г-н ШЕФА НА ПЕС, и ще се втурне да го защитава,все пак и двамата са били в леглото на оборотната дама на БСП

Е, те това е - след дъжд качулка...баси наглостта да ни ги показват - та ние всички ги знаем, какво ще ни ги показват. След като е изтекла цялата давност и нищо не може да се направи, за да се потърси наказателна отговорност - освен поредния цирк и театално представление !

сега напада този чичко, а преди това и човек на Доган успял да ухапе !! Има ли водач, има ли лекар , нещо да го успокоят ?!

Драги ми Цвъки,тези работи ги знае всяко средно интелигентно дете у нас!!! Така,че не ни преоткривай отново и отново топлата вода,ами ни кажи по-важното-какво ще направите ти,и кликата около теб,за да могат тези престъпници да получат възмездие??? А моя отговор в аванс е...НИЩО!!!

Браво на министър Цветанов за безкомпромисната позиция! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

И да не би нещо да последва от това, че ги напада? А бе лаф да става .....

Ами тя и Цветелинка тогава тръгна с банките.А Сибанк как я взеха от Костов/Сл.Христов/,Боко иЦвети?

БРАВО ГЕРБ, БРАВО ЦЕЦО!

браво Цецо, продължавай в същия дух!Бъв вас ни е последната надежда...

ДЪРТАЦИ, НАЛИ ИСКАТЕ ПЕНСИЙТЕ ДА СА ПО - ГОЛЕМИ...ЕЙ ГИ ВАШИ ХУБОСТНИЦИ...ОТ ТЯХ СИ ГИ ТЪРСЕТЕ

цецо, ръгаите ги у пандиза. знаем, че не е лесно но не се отказваите няма да се намерят други по- добри и упорити от вас. във вас ние надаждата. не се отказваите. до мъдята.направете го заради хилядите стари и немощни хора и в имети на нашите деца. мам..им на комунягите( евреи) обрахани. вие сте послената надежда.

ЗАЩО се сага? Къде бяхте преди 3,5 години, поредната ЗАРЯ.

Тази държава винаги си е патила от комунисти и тия доностници и още искат да гепат.

КРАСАВЕЦЪТ НА СНИМКАТА Е БИВШИЯТ СЪПРУГ НА МОНИКА ЙОСИФОВА. И БАЩА НА ДВЕТЕ И ДЕЦА. А СЕГА КАЖЕТЕ: АКО СТЕ БЪЛГАРСКИ МЪЖ С ДОСТОЙНСТВО, БИХТЕ ЛИ СЕ ЦЕЛУВАЛИ И Т.Н. ... СЪПРУГАТА НА ТОЗИ ОРАНГУТАН? И ПОСЛЕ ДА Я ПРАЩАТЕ В ОБЯТИЯТА НА ДЯДОТО? БИХТЕ ЛИ? СТАНИШЕВ И МОНИКА БЯХА "ТАЙНИ" ЛЮБОВНИЦИ 4 ГОДИНИ, ДОКАТО ТЯ ВСЕ ОЩЕ БЕ СЕМЕЙНА С ТОЗИ ИЗПЕЧЕН МОШЕНИК НА СНИМКАТА...

Бих сложил в скоби и любовници

Цветанов, провери досието на Косьо Димитров - понастоящем посланик в Лондон - ДС-6-ти отдел. Косьо е бил реактивиран след промените към новия апарат. Ако не можеш да го откриеш, аз ще ти го дам....

Къде беше до сега ГЕРБ да отвори досиетата???? Явно олигархията се е насрала от страх, че техните партийки няма да влезнат в Парламента и е готова да пожертва старите, излезли от употреба кадри, само и само да излъже народа ни да гласува пак за БОКЛУЦИТЕ - ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС, АТАКА, Куневица. НО ПАСАРАН, МРЪСНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СВИНИ!

Изплуват именца като на Моника Йосифова... с кой ли се шиба тя сега ? Със станишко. Е дами и господа според вас това всичко случайно ли е или кандидатът за министър-председател от БСП е свързан с НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАЖБА в историята на България ?

кажи им, кажи им. това е смотан народ, не иска да се оправи сам. като му посегнат дава дупенце, като го хранят скача и лае.

Цецо Наглецо взел да коментира кой бил свързан с ДС. Очеизвадна наглост! Ами ти бе, мамин сладък Цвъцко, нали и ти си свързан с ДС?! Значи за ексбанкер е проблем, обаче за министър не е проблем, така ли? Ами тогава направете ги министри (като теб), митнически шефове (като Ваньо Танов) и т.н., и бездруго всичките ви кадри са все от ДС, разни активни борци или пък техни наследници (като Лиляна Павлова).

Не съм му фен на Цветанов, но пък съм "съвременник" на описаните през 95-96 г. събития! Точно така си беше! Добре, че имах позната банкерка в ПЧБ, че ме предупреди навреме да си обера мангизите! Иначе изгарях - изгоряха много хора, които нямаха моя късмет!

Е, братоци, за да се правиш на влюбен, са нужни парички (ако ме разбирате правилно).

Ами ти бе мамин златен ? Апартаментчетата на поляната до Шума ли ги набра ? Не че нещо но с вифаджииското ти образование в нормална държава и за учител по физическо не ставаш ... за тиквата да не говорим... аз гаджето му банкерката още по малко .... ей как не пропуснаха една глава от учебника по пол мероприятия ? то стана кредецо вика хванете крадецо ... ала гроб - нищо чудно

"А вие пък биете негрите!"

Извинявай, но Цецовите "апартаментни игри" са като детска игра в сравнение с грабежа през 95/96 г., узаконен от другарите! Не го оправдавам, правилно ме разбери, но онова си беше чиста проба ДЪРЖАВЕН ГРАБЕЖ на частни средства!

За сега знаем само за "апартаментните игри",но след време ще се разбере и за огромните кражби от кликата ГЕРБ!

Да така е .За тези банки всичко е точно така ,хората които бяха поставени на за шефове на тези банки по места много добре знавха за какво са там какво да направят и как да закрият банките .За Тилев историята не е само това ,има още много недоизказани истини,Но всичко с малко думи е точно!

Цецко, ти като не можа да се изучиш и отиде във ВИФ (сега НСА) и стана учител по физкултура,въпреки че татко ти ни слугуваше в КДС - умните хора ли са ти виновни. Защо си прибра досието и го скри от Комисията? Сега реши да плюеш по своите - това е плиткоумие на физкултурник! Дерзай - скоро ще ти "резнат" крилцата...

То дано да само крилцата че после кой ще стопанисва апартементите ?