Задържаха 10 души при опит за банков обир

Десет души са задържани след опит за грабеж на клон на банка ДСК в София на площад „Александър Батенберг”. Задържането е станало след нощно преследване и засади.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха 10 души при опит за банков обир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тея десетима нещастници сигурно са закъсняли с вноската по "дарението" към МВР и ги изгърмяха веднага. Ако бяха направили даренийце едва ли щяха да ги гонят, но все още не е късно да дарят - доказателствата тепърва могат да бъдат прецакани, пък после съда ще е виновен. Яка схема :)

ДЕСЕТ ДУШИ ОБИРАТ БАНКА?! ТОВА НА КИНО НЕ СЪМ ВЕЖДАЛ. ЩЕ СИ ДЕЛЯТ ПО 100 ЛВ. И БАНКИТЕ СА МЕНТЕ КАТО КРАДЦИТЕ. ЯВНА ПОСТАНОВКА НО ЦЦ. И ДА ГИ РАЗСТРЕЛЯТ ЗА СЧУЕНАТА КАМЕРА. МАЙ МВР ЩЕ Я ПЛАЩА.

Аз казвам : Браво на полицията все пак ! И приветствувам това да се публикуват имената на съдиите, пускащи престъпниците на свобода. Нека публикуват и мотивите на странните ни съдии !

разгеле големи хвалби то...де да можеше и вас управляващите да ви подгонят така,че всичките ви мерзости да покажат пред търпеливият български народ...

Активно се плаща, чух увеличена е тарифата за измекярите, вече 1.80 лв. на пост. До есента ще стигнат до 2.50 лв. Добри пари за наркоманчетата дето дращат.

Добре, де, що не ги изчаках ада влязат в банката, за да им лепнат опит за банков обир? Защото оставам с впечатлението, че сега най-много да ги обвинят в хулиганство и притежаването на "техника за завиждане"...което не е кой знае какво престъпление...

Какъв професионализъм.Впечатляващо. Да вземат да назначат един , който ще пише сценарии по това.И ако му кацне птичката на рамото ще стане бестселър в Холивуд.

Нека никой не се съмнява че Цвъцвъ гради рейтинг за пред изборите. А че ще обявява това кой съдия е пуснал под домашен арест или под гаранция еди-кой си престъпник, това са чисти глупости. Самият цвъцко трябва по-добре от всички да знае в какво състояние са и колко са пренаселени следствените арести. И когато арестант пострада заради нечовешките условия в ареста, обезщетението по решението на Съда за правата на човека в Страсбург ще го платим всички ние, от републиканския бюджет, не Цвъцко - физкултурникът медиина звезда, и не съдията, който е гледал мярката за неотколонение. Така че повече работа, драги Цвъцко, и по-малко приказки!

Некъдърника си ти! Не видя ли с к'ва "аматьорска" техника разполагат?

Другари милиционери.Какво е в същност обвинението? За мен не е обир на банка, а вандализъм. ОБВИНЕНИЕ: 10 БР. ХУЛИГАНИ ЧУПЯТ КАМЕРИ. ПРИСЪДА: ПЛАЩАТ ГИ И ЕДИН МЕСЕЦ ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД.

да плюеш друго можеш ли? съмнявам се...

Изобщо не се съмняваме, че Супер-Цецо ще заловил и 100 души при ОПИТ за взривяване на Земята!

Като чуя, че полицията имала акция винаги се питам, а в останолото време какво правят? От написаното за тази огромна акция, май трудно ще ги обвинят в нещо сериозно, или това е идеята - хем те няма да пострадат кой знае колко, хем ние ще отчетем бурна дейност. Милиционерски сценарийчета...

Какво правят полицаите ли? Имат жени, деца,плащат данъци и осигуровки, ток, вода, телефони, интернет и телевизия. Карат автомобили, поддържат си стопанството, родителите и т.н. ...и са на денонощно повикване, когато не са на работа и дежурство. А оперативната работа е нон стоп, без край. Още ли се чудиш????

Ушев, чии осигуровки плащат, че ми стана интересно?

А другите полицаи? А ти от кои си, едните или другите?

...тоя чичател ражда някакви тъпи полицейски сценарийчета...

браво цецко,въпреки че ми прилича на предизборно шоу,въпреки че нищо не са направили в момента на залавянето,въпреки това че до един месец ще ги пуснат или ще ги изкарат тежко болни,все пак браво на твоите колеги наи вече

Прави впечетление ПРЕДИЗБОРНОТО БЕЗРАЗБОРНО ОПЛЮВАНЕ от изгладнелите социалисти по ВСИЧКО ПОЛОЖИТЕЛНО направено от Цветанов и Борисов. Хак да вми е ЗАГУБАТА на 23.10.2011 !

Ако в действителност си в Germany, не се бъркай в чужди рботи.

Шефа на Цецо е преписал сценария за "защитените" от сценария на някоя от американските кинокомедии от серията "Полицейска академия" или Монти пайтан.

Цветанов пише други сценарии. Не се навъртай наблизо, да не влезеш в някой от тях. Тогава ще видиш и Монти пайтан...и други неща.

Цветанов Президент! Агент Гоце в затвора! Да живее България!

Правилно! Само че много намигаш и си мърдаш ченето...Но написаното е вярно.

Боже, опази!

МНОГО СИ ПРОСТ !!!! ПО-ПРОСТ И ОТ ЦЕЦКО И БОЙКО ВЗЕТИ ЗАЕДНО.

по голям тятар от тоя нема такав предизборен цирк и наи големите сценаристи не могат да напишат хахаххахахахахахахахах направо са ялки за тапя си реитинг да да зглобяват такива филми бахти сценаристите ххахаххаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ама и Цветанов не влиза в положението на съдиите! Те са си платили по 20 000 EUR и повече за тази длъжност. Нали трябва да си ги избиват парите!

животът не е кино,милият!

Само една изключителна натура като Бойко борисов заедно с интелигентността на цветанов,могат да пречупят гръбнака на престъпността в страната и да освободят българите от игото на престъпниците!А червените мекерета,които се пречкат в краката им,ще бъдат наритани!

Е, това с интелигентността, изтрепа рибата ...

в България организираната престъпност е добре защитена от българската съдебна система,

И защо са ги хванали тия?! Нима не знаят, че това са болни хора, които непрекъснато се нуждаят от лечение. Освен това има разлика между извършен обир и опит за обир! Та те просто са минавали покрай банката и малко са се позабавлявали, като не са взели дори и 1 лев... Пак ще трябва да ги пускат....

Защо не ги почакаха малко да влязат вътре, че тогава да ги хванат с неопровержими доказателства за взлом и т. н. Въз основа на какво съдът ще ги осъди - че са имали хубава техника или че са потрошили няколко камери или че имат прякори и са задържани няколко пъти? Непрофесионална работа на полицията! С медийни кампании ББ и ЦЦ атакуват съда да им играе по свирката!

По тази логика всеки може да си купува снайпер"Драгунов" ,бзука "Хашим" и после да се оправдава,че е колекционер просто. Как беше приказката за зелника???

А по вашата логика всеки който си купи снайпер му правим обвинение че иска да застреля ББ?? После съда ще е виновен че не го е осъдил за убийство а само за притежание на снайпер...

Гледайте филма "ЖЕГА". Там Ал.Пачино изчакваше крадците не само да започнат да пробиват касата, но и да я отворят. И когато онези се осетиха, по шума от микробуса - Ал.Пачино нареди да ги пуснат - ЗАЩОТО ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО ДЕЯНИЕ НА КРАЖБАТА НЕ Е ЗАПОЧНАЛО.

Много филми гледаш, това е проблем за цяла България. "От местопрестъплението" сигурно и него гледаш? В България тия работи ги преценя и решават от прокуратурата и от оная скандалната съдебна система, така че какво правил Ал Пачино и как ги бил пуснал си е негова работа. Пък и едва ли е точно така в действителност. Сценарий просто.

Като гледам, някои от левия сектор. май ще се побъркат...

Точно така е ! Дори мисля, че тези са от електората с централа на "Позитано" 20 и сега ще се простят там с 10 гласа !

Ha-ha-ha

......... и после Борисов ще ми идва в Харвард да ме кара да се прибирам в БГ защото всичко вече взело да се оправя. Като чета какви неща стават в БГ изобшо не искам и да си помислям за обратно, колкото и носталгия. Дръжте се братя българи спасението идва

Тоя прост и малоумен крадец, как може да си позволи да нарече хора, които се измъкват заради рушвети, некадърна работа, пропуски и прочие в МВР - помазаници на Съда??? Не го ли е срам да се показва??? Добре, че идва октомври, за да ви покаже народа, че не е сляп и заблуден!

Кой народ?

Какво толкова е станало ? Били ги хванали. Ами правилно нали затова Ви плащаме заплати от нашите пари за данъци ? Вие сте платени наемни работници за да си вършите работата на реални осигуровки, ранно пенсиониране и куп привилегии. 6 те евтини апартаменти в София нямат общо с това.

ДГД комунистически отрепки - цели фамилии жевехте охолно на гърба да на народа без да работите :) вашата свърши и няма да се върне , колкото и да лаете в нета - намерете си работа като нормалните хора че току виж и на Серго му свършили парите и няма да има по 1.20лв за коментар :))))))

Обир няма , има само опит ! Присъда се дава само при извършено деяние в случая такова няма . Както са ги следили дълго време така е трябвало да ги следят още за да са с безспорни доказателства . Има коли има техника има ключове но ...

Цецо Лъжецо е преписал сценария за "защитените" от сценария на някоя от американските кинокомедии от серията "Полицейска академия"!

БЪРКА ИМ В ЗАДНИКА ЦВЕТАНОВ! ЗА ТОВА ГО АТАКУВАТ НЕИСТОВО!

На снимката виждам две мутроподобни визиономии?? Това ли е ръководството на МВР или е станала някаква грешка?

Левият клоун гледа като от буркан с формалин, а десният се прави, че разбира за какво става дума!

А ти си насран...

Злоупотребяваш с алкохола...

Егати некъдарен физкултурник! Че за какво ще ги задържат? За къртенето на камъни ли? Тове е напълно провалена операция бе Цветанов!!!

Не бе, малка справчица. Случайно да не са видели някакви добри хора край банката, които да са загубили някакви пари. Колко си прост...

Тия аматьори са ги хванали, защото не са "спонсори" на МВР!

"Задържани са Мишо Кривия, Сашо Кюстендилеца, Ники Куфара, Любо Гъзара (задържан при обир на столична верига магазини, а после пуснат от съда), Васко З., Илиян Хрътката, Иван Т., Пешо Крадеца, Калин В. и Стоян Мозъка." Мухахахаха...това са прякори за милиони! А и са събрани на едно място :-)))

В това е номерът, който не е ясен на тъпите червени кратуни...Всички в кюпа....

което не се купува с пари се купува с много пари,сигурно пак ще ги пуснат с парична гаранция.в БГ е така.

хахаха 10 души за 1 милион лв.!!! от тях трябва да си платят на таксита, закупуване на строителна техника и т.н., ами то за тях маи не остава почти нищо. не е ли по-рентабилно да нападат стари баби за да им вземат парите за хляб ?!

Браво Цецо, бой.Бой по червените картуни!!!

хаха,цървул,с много напъване това ли ти роди простата кратуна.И мин.на вътрешните работи да не ти е ортак та му викаш; браво Цецо;,вие герберите дори към вашите избраници уважение нямате,тъпунгери

Някои направо ще откачат...Те и без това не са си добре.

Поредната партенка ( нерегистриран ) 02.07.2011 21:0, ти си пълен идиот да ти еб- май---а!!!

Благодаря за топлите отзиви и за добрите думи!

Притопло чувство, а! Голяма работа сте вий от парада.

След поредната успешна акция очакваме Цецко да стане също толкова търсен, колкото Него. Борисов каза: Спонтанно стотици хора тичат, пипат ме, снимат се..." А Азис добави: "Напипай гоооо..."

Май завиждаш. При тебе няма какво да се напипа...

Има, има, стига да си падаш.

Браво, ако е обективен чевек, няма да пише глупости. Нещата се случват

E,браво! A сега без лигавене, най-строгите и подходящи присъди! Cамо така!

И какво е сега това? Да си кръсти операцията на съда, който мрази (или поне така говори). В центъра на София, на оживено място някой чупи камери сума време, не реагира никаква охрана (моля? става въпрос за банка при това!) хващат някакви явно апаши, но без никакво ама никакво доказателство освен думата на Цецо и още някой и друго дето му играе по свирката. Освен ако някой от тия не реши да каже, че наистина са имали намерение да ограбват банка, това си остава само хулиганство и рушене, после съда ще е виновен, че не като Цецо посочи, той няма да подскочи. Хора, тоя Цецо очевидно играе някаква доста подла игра, в която съда трябва да стане посушна подлога, а хората подлъгани с няколко мутренски прякора да подскачат от кеф като видят правораздаване по набеждени. Добре де днеска са апаши, утре обаче няма ли да сте вие? Без закон освен думата на кого? Хора това, което прави този човек е противодържавна дейност, а толкова много сред вас пригласят, толкова ли не можете да погледнете отвъд елементарните комунистически номера на тия уж десни мекерета?

Пак ще гласуваме за ГЕРБ. Ти продължавай да си агитираш, по - добра безплатна агитация от твоята за Борисов и Цветанов няма. Пиши си на воля, колкото си искаш....

ШИРОКО ЗАТВОРЕНИ ОЧИ - президент,премиер, депутат, патриарх, мюфтия, доктор, шофьор...........кой ще отвори очите на темида?

Колко си заблуден. Искам да видя в папките пред съда дали ще има доказателства или интервюта от тази нощ. То така всеки може да го изтипосат и без да го хващат.

да ти изтарашат дома .......после говори ми .....говори ми ......заблудата Санчо е като.....

..........в папките пред съда ще видиш ....банкноти - щото нашите съдий наяждане нямат

К`о речИ ???

Може много просто да спреме всички тия обирдзии и подобни ако се обесят няколко от тях на един площад. Просто? Не защото законите защитават повече багабонтите днес. Къде са Крумовите закони господа? Те ще оправят България само.

Амин.