Коментари - Цветанов: Липсват безспорни доказателства за атентаторите | Днес.dir.bg

Цветанов: Липсват безспорни доказателства за атентаторите

Имаме достатъчно информация, която ни дава основание да имаме предположения за извършителите на атентата в Бургас, но към момента нямаме безспорни доказателства, които публично да могат да бъдат оповестени.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Липсват безспорни доказателства за атентаторите | Днес.dir.bg

Коментари

На този "фоторобот" няма ли кой да му махне малко от "магента"-та, та да замяза на човек?

как някои хора(евреи)си тарсят по всякакав начин причини да нападнат иран...з0 минути след атентата и вече ги бяха обвинили..дали е вазможно да разберат толкова барзо?...а пак нашитевсе- още не могат!!!

Цялата информация се знае какъв е бил взривът къде и как е бил изготвен ! Хипотезите са че 1 Цветанов и ГЕРБ ще започнат лов на вещици и набеждаване на неудобни хора във връзки с терористи и да вменяват вина за атентата . 2 Атентатът е извършен от терористи които живеят в България и са свързани с съседна нам страна която има конфликт с Израел . Същата страна удря не само израелските туристи но бие директно по имиджа на нашата страна и бизнесът ни . Николай Младенов също доколкото знам от медиите има заслуга за случилото се в Бургас . Автопилотът на който е оставена страната вече повече от 22 г е резултатът . Борисов и ГЕРБ просто не желаят а и не могат да си позволят да си създадат главоболия няма да се справят с тях прости са и много мързеливи . А и вероятно им е платено за да си мълчат и да чакат следващите избори .

МИ АЗ ВЕДНАГА ПОСОЧИХ ТУРКИЯ В ДЕНЯ НА ХАТЕНТАТА, КАТО СИ СПОМНИХ ДРУГАРЯ СТАЛИН КАК ПИТАШЕ - "КОМУ ЕТО ВИЙГОДНО?" ама ме анатемосаха веднага и ми хизтриха мнението !:)))

Алоооо! Физкултурника!!! Сега покажи дали ставаш за ченге, а не като разпореждаш подслушвания или пращаш баретите при бивши министри, или като от сутрин до вечер се оплакваш от предишните!!! И що за заглавие - Няма доказателства за атентата... Само дето има едни поумрели, едни снимки и едни гръмки изхвърляния по телевизията през първия ден!!!

Къде сте, български екстрасенси и магьосници. Кажете кой е атентаторът!

"Работим интензивно с нашите партньори, каза Цветанов. " Това го каза и в нощта на атентата г-н Министър. Нещо друго?

Липсват безспорни доказателства за атентата ?! По голяма глупост друк не може да каже. Има доказателство и това е атеантата, а че се правите на политици и на всяка манджа сте мерудия е причината МВР да се разкапва.

Това значи ли , че държавата ни абдикира пред тероризма и ако държавата ни не може да се справи, ще задам следният въпрос: -Кой ще ни пази от ТЕРОРИЗМА? Ако държавата не може, поне да каже, че е загубила способностите си и вече е безсилна, да не кажа че и липсва като институция! -С две думи ако държавата няма сили сами ли да се оправяме с терористите!?!?

Пич, в България отдавна няма държава. Това е просто една територия, в която различни шайки от дебили рекетират т.нар. граждани на РъБъ, сиреч вземат им пари по всякакъв начин без да дават нищо. Някой шайки са на държавно ниво, други на общинско. Има и трета шайка, която се нарича "съдебна власт" и целта и е да прикрива престъпленията на другите две шайки. Общото между тях е, че тях ги интересува единствено материалната изгода.

Не , бе, мутрите ще ни пазят и застраховат.

НЕМА доносници този път ...затова нема да ги хванете..ина4е вси4ките разкрития на МВР се базират на доноси .

Данни няма да изскочат от никоя държава защото извършителя е агент на ЦРУ или Мосад и всичко за него е дълбоко засекретено, а може би вече и унищожено.

ЦРУ - това не е ли Централно Разузнавателно Управление на САЩ, т.е. тайните служби на САЩ; Мосад не са ли тайните служби на Израел; Ако тези две държави са ни взели на прицел теоретично и на практика, то тогава ние много сме го закъсали, направо сме си отишли на кино - това е много сериозно обвинение и ако е така то това значи , че резултати няма да има от каквито и да е разследвания. --И сега значи няма ли резултати ЦРУ и Мосад са отговорни!

Не , бе, мутрите ще ни пазят и застраховат.

Липсват каквито и да било доказателства, че действително е имало атентат.

Почти веднага след атентата писах, че никога няма да разкрият кой стои зад него.Цветанов отдавна знае за какво става въпрос, но няма да му разрешат да говори.

Да не се окаже, че е българин и никой не иска да го намери !?

или евреин?

Крият ги доказателствата, все пак атентата си беше дело на службите воглаве с ЦРУ. А този на снимката ми прилича на един бивш президент от Сирищник.

Ай стига бе!!!!! А аз си мислех че Цвъки с помоща на образованието си на физкултурник ще разкрие атентата сам за 2 максимум 3 дена, по същия начин както премахна организираната престъпност от България... ама ей на заблудил съм се може би човека е преуморен от бръщолевене на глупости по всички медии...

Поне знаете, че е атентат - и това е нещо ! Догодина - тройно по-голям бюджет - толкова добре си вършите работата ! Жалки мижитурки ...

Някой знае ли нещо за простреляни френски парашутисти в едно село в България-чух по радиото ,но набързо...Мълчание...

те 5 дни само за това говорят, и нощес имаше цяло предаване по темата.. а това че не си чул ти... си е твой проблем и не значи че е мълчание

Благодаря,чух нещо днес,но явно съм пропуснал основното.

Миналата седмица истински експерт по сигурността сподели моето виждане, че атентата си е чисто българска тъпанарщина. С добавката, че става въпрос за нечии засегнати икономически интереси по морето. Затова и няма прогрес в разследването :) А че не са Хизбула или АлКайда е ясно и на малките деца, нали?

"Интерпол определи липсата на напредък в разследването..." - "директорът на Европол Роб Уейнрайт изрази удовлетвореност от напредъка на българските власти в разследването" Последно има ли или няма напредък, или накрая ще се окаже, че даже не е имало атентат, а в Бургас дори няма летище?

Питам за 155-ти път: Дали някой ще признае, че това не е било атентат, ако просто са гръмнали газовите бутилки на автобуса? И не мога да разбера едно нещо - ей сега ще цъфне някой, който да ми заобеснява, че това не е поради технически проблем и нещастен случай, а си е атентат! Толкова ли държите да е тероризъм или нямате малко акъл да помислите кое как се случи?

да прав си. така беше и на 11/9

Автобусите се движат с нафта, така че такава версия няма.

Почети, поинтересувай се от колко години няколко десетки фирми слагат какви ли не самоделки газови уредби на дизеловите автобуси... И бутилките с газ - мнооого интересно, ама се монтиран в багажното отделение, точно където стана взрива...

Странна работа. Веднага след атентата показаха снимки, видео, имаха ДНК и още нищо конкретно няма като резултат. Да търсят Еркюл Поаро. :)

Снощи по френската ТВ М6 имаше интересен биографичен филм за Мохамед Мера - 23-годишният младеж, който застреля 7 души в началото на лятото. Окава се, че е бил зарибен в салафистка секта в Тулуза, заедно с един от братята си и сестра си. Бил е на обучение в различни държави, сред които Сирия, Пакистан и Афганистан. Извършва убийствата броени дни след като е върнат от Пакистан (заловен на границата с Афганистан от американски военни), но с лъжите на цялото семейство успява да убеди полицията, че е бил там, за да си търси съпруга. Най-любопитни бяха заснетите със скрита камера кадри с неговия гуру-салафист и майка му и сестра му. Струва си някоя родна телевизия да излъчи въпросния филм.

Според мен-класическа разработка и изпълнение на МОСАД

но към момента нямаме безспорни доказателства, които публично да могат да бъдат оповестени. .................... Дам ... догодина лятото това ще продължава да се говори. Дори и на годишнината от атентата ще се изтъпанчи Цв.Цв. и пак ще го каже това... Цялата им работа е такава...

"Трудно е да се хване черна котка в тъмна стая, особено ако котката не е в стаята". Докато Цветанов и партньори търсят арабска следа и това по всичко изглежда че е самостоятелна акция на самотен човек, разбира се нищо няма да намерят. Най-добре е да търсят в страни, където липсата на някой няма да се забележи от съседите за много месеци Германия, скандинавските страни и подобни.

65 000 души неработещи клатик.ри в МВР и НЕКАДЪРНИЦИ,това не е държава,а проституция

Клатик............., какво? Абе изразявайте се като хората. Еййй, не се научихте да пишете!

Като гледах как шофьорите от международния автобусен транспорт пушеха нон-стоп изобщо не се чудя защо се самозапалват и избухват!

Цветанов каквито и думи да използва изводът е един. Нямат си никаква представа кой е извършил атентата.

Или, случайно, са разбрали ИСТИНСКИЯ извършител...

стига глупости автобусут се е подпалил.. не гледате че на седмица 2-3 пламват хахах *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не дрънкайте, и не пишете глупости без да знаете, да не направи някой "чайка с крясък"..

Сигурни ли са, че не е стреляно с РПГ ?

Цветанов не може да хване селския крадец, та камо ли да разбере нещо за атентата!

И аз имам предположения за атентата, но за разлика от службите, никой не ми плаща заплата.

УЖАС И БЕЗУМИЯ! ТОЗИ МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ Е УНИКАЛНО "ОСТЪР". НО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СА НАЯСНО,ЧЕ В МОМЕНТА ТОЙ БЕРЕ ПЛОДОВЕТЕ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ КАДРОВА ПОЛИТИКА В СЕКТОРА "СИГУРНОСТ",ПРИОРИТЕТИТЕ ,КОИТО ПОСТАВЯ И НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ ЗАПОВЕДИ,КОИТО РАЗДАВА.

и така това атентат или нещастен случай е. Има ли съучастник или е само един човек. Лесни въпроси на които може да се отговори. И като се отговори на тях се отговаря и кой го е направил. Но нашето правителство - ТОВА СЪМ СИГУРНА- не иска да разкрие случилото се. Ще протака нещата за да ги замаже. Няма интерес нито да признае че е атентат, нито да разкрие кой го е извършил и с каква цел Причината- по добре слухове отколкото истина. Напр. много популярния и повтарящ се слух при такива случаи по света- ами ТЕ (евреите, америксанците...) са си го извършили сами. Или- абе има там нещо смътно..... те си знаят...ние нямама отношение.....

Намереният до тялото на атентатора документ е шоф. книжка от щата Мичиган, САЩ. Естествено, веднага обявиха че е фалшив.

Просто искат да ни държат нащрек за терористични заплахи, като през 3-4 дни пишат за атентата.

Заплахата не беше срещу българите.

Подкана към "Гражданката": Смени си "ника". Повече ти отива "поданичка". Явно си умираш от желание да си американска или еврейска поданичка. Внимавай все пак: подлежат на военна служба, а пък там се случват лоши неща. Еле американците си мрат новоизлюпените американци, т.е. имигранти с новички пашапорти да одат да съ бият, т.е. да убиват невинни хора по света за да им пазят бизнес-интересите

Разкриването на атентати не е лъжица за всяка уста, така че много не философствайте! Ама цветанов си е виновен, че ви дава повод!

Очевидно и за специалност "учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика" не е лъжица.

Имаме достатъчно информация ама не знаем нищо. Такова е мисленето на подслушвача от ДС Цветан Цветанов, станал случайно министър докато трупал апартаменти.

С две думи - няма атентат изобщо!

Демокрадично, престъпниците имат толкова много права, че дори да го хванат с нож в тялото на убития, пред свидетели на станлото + записи от камера, пак ще трябва да се доказва. Е, освен ако не е някой дядо от панелка. Така че, не ме изненадва 'няма категорични доказателства' - защото това е ясно. Категорични доказателства в България няма никога... освен в цитирания по-горе случай.

следствието ни е слабо

"Той посочи, че отново лицето ще бъде пуснато за издирване във всички държави. " Как по-точно ще издирвате мъртвец? Атентаторът е в моргата в момента.

Атентаторе, обади се на Цецо, защото ще му дърпат ушите!

кой ще му дърпа ушите? Има ли такъв в близката вселена?

Коментари - Цветанов: Липсват безспорни доказателства за атентаторите | Днес.dir.bg

Цветанов: Липсват безспорни доказателства за атентаторите

Имаме достатъчно информация, която ни дава основание да имаме предположения за извършителите на атентата в Бургас, но към момента нямаме безспорни доказателства, които публично да могат да бъдат оповестени.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Липсват безспорни доказателства за атентаторите | Днес.dir.bg

Коментари

На този "фоторобот" няма ли кой да му махне малко от "магента"-та, та да замяза на човек?

как някои хора(евреи)си тарсят по всякакав начин причини да нападнат иран...з0 минути след атентата и вече ги бяха обвинили..дали е вазможно да разберат толкова барзо?...а пак нашитевсе- още не могат!!!

Цялата информация се знае какъв е бил взривът къде и как е бил изготвен ! Хипотезите са че 1 Цветанов и ГЕРБ ще започнат лов на вещици и набеждаване на неудобни хора във връзки с терористи и да вменяват вина за атентата . 2 Атентатът е извършен от терористи които живеят в България и са свързани с съседна нам страна която има конфликт с Израел . Същата страна удря не само израелските туристи но бие директно по имиджа на нашата страна и бизнесът ни . Николай Младенов също доколкото знам от медиите има заслуга за случилото се в Бургас . Автопилотът на който е оставена страната вече повече от 22 г е резултатът . Борисов и ГЕРБ просто не желаят а и не могат да си позволят да си създадат главоболия няма да се справят с тях прости са и много мързеливи . А и вероятно им е платено за да си мълчат и да чакат следващите избори .

МИ АЗ ВЕДНАГА ПОСОЧИХ ТУРКИЯ В ДЕНЯ НА ХАТЕНТАТА, КАТО СИ СПОМНИХ ДРУГАРЯ СТАЛИН КАК ПИТАШЕ - "КОМУ ЕТО ВИЙГОДНО?" ама ме анатемосаха веднага и ми хизтриха мнението !:)))

Алоооо! Физкултурника!!! Сега покажи дали ставаш за ченге, а не като разпореждаш подслушвания или пращаш баретите при бивши министри, или като от сутрин до вечер се оплакваш от предишните!!! И що за заглавие - Няма доказателства за атентата... Само дето има едни поумрели, едни снимки и едни гръмки изхвърляния по телевизията през първия ден!!!

Къде сте, български екстрасенси и магьосници. Кажете кой е атентаторът!

"Работим интензивно с нашите партньори, каза Цветанов. " Това го каза и в нощта на атентата г-н Министър. Нещо друго?

Липсват безспорни доказателства за атентата ?! По голяма глупост друк не може да каже. Има доказателство и това е атеантата, а че се правите на политици и на всяка манджа сте мерудия е причината МВР да се разкапва.

Това значи ли , че държавата ни абдикира пред тероризма и ако държавата ни не може да се справи, ще задам следният въпрос: -Кой ще ни пази от ТЕРОРИЗМА? Ако държавата не може, поне да каже, че е загубила способностите си и вече е безсилна, да не кажа че и липсва като институция! -С две думи ако държавата няма сили сами ли да се оправяме с терористите!?!?

Пич, в България отдавна няма държава. Това е просто една територия, в която различни шайки от дебили рекетират т.нар. граждани на РъБъ, сиреч вземат им пари по всякакъв начин без да дават нищо. Някой шайки са на държавно ниво, други на общинско. Има и трета шайка, която се нарича "съдебна власт" и целта и е да прикрива престъпленията на другите две шайки. Общото между тях е, че тях ги интересува единствено материалната изгода.

Не , бе, мутрите ще ни пазят и застраховат.

НЕМА доносници този път ...затова нема да ги хванете..ина4е вси4ките разкрития на МВР се базират на доноси .

Данни няма да изскочат от никоя държава защото извършителя е агент на ЦРУ или Мосад и всичко за него е дълбоко засекретено, а може би вече и унищожено.

ЦРУ - това не е ли Централно Разузнавателно Управление на САЩ, т.е. тайните служби на САЩ; Мосад не са ли тайните служби на Израел; Ако тези две държави са ни взели на прицел теоретично и на практика, то тогава ние много сме го закъсали, направо сме си отишли на кино - това е много сериозно обвинение и ако е така то това значи , че резултати няма да има от каквито и да е разследвания. --И сега значи няма ли резултати ЦРУ и Мосад са отговорни!

Не , бе, мутрите ще ни пазят и застраховат.

Липсват каквито и да било доказателства, че действително е имало атентат.

Почти веднага след атентата писах, че никога няма да разкрият кой стои зад него.Цветанов отдавна знае за какво става въпрос, но няма да му разрешат да говори.

Да не се окаже, че е българин и никой не иска да го намери !?

или евреин?

Крият ги доказателствата, все пак атентата си беше дело на службите воглаве с ЦРУ. А този на снимката ми прилича на един бивш президент от Сирищник.

Ай стига бе!!!!! А аз си мислех че Цвъки с помоща на образованието си на физкултурник ще разкрие атентата сам за 2 максимум 3 дена, по същия начин както премахна организираната престъпност от България... ама ей на заблудил съм се може би човека е преуморен от бръщолевене на глупости по всички медии...

Поне знаете, че е атентат - и това е нещо ! Догодина - тройно по-голям бюджет - толкова добре си вършите работата ! Жалки мижитурки ...

Някой знае ли нещо за простреляни френски парашутисти в едно село в България-чух по радиото ,но набързо...Мълчание...

те 5 дни само за това говорят, и нощес имаше цяло предаване по темата.. а това че не си чул ти... си е твой проблем и не значи че е мълчание

Благодаря,чух нещо днес,но явно съм пропуснал основното.

Миналата седмица истински експерт по сигурността сподели моето виждане, че атентата си е чисто българска тъпанарщина. С добавката, че става въпрос за нечии засегнати икономически интереси по морето. Затова и няма прогрес в разследването :) А че не са Хизбула или АлКайда е ясно и на малките деца, нали?

"Интерпол определи липсата на напредък в разследването..." - "директорът на Европол Роб Уейнрайт изрази удовлетвореност от напредъка на българските власти в разследването" Последно има ли или няма напредък, или накрая ще се окаже, че даже не е имало атентат, а в Бургас дори няма летище?

Питам за 155-ти път: Дали някой ще признае, че това не е било атентат, ако просто са гръмнали газовите бутилки на автобуса? И не мога да разбера едно нещо - ей сега ще цъфне някой, който да ми заобеснява, че това не е поради технически проблем и нещастен случай, а си е атентат! Толкова ли държите да е тероризъм или нямате малко акъл да помислите кое как се случи?

да прав си. така беше и на 11/9

Автобусите се движат с нафта, така че такава версия няма.

Почети, поинтересувай се от колко години няколко десетки фирми слагат какви ли не самоделки газови уредби на дизеловите автобуси... И бутилките с газ - мнооого интересно, ама се монтиран в багажното отделение, точно където стана взрива...

Странна работа. Веднага след атентата показаха снимки, видео, имаха ДНК и още нищо конкретно няма като резултат. Да търсят Еркюл Поаро. :)

Снощи по френската ТВ М6 имаше интересен биографичен филм за Мохамед Мера - 23-годишният младеж, който застреля 7 души в началото на лятото. Окава се, че е бил зарибен в салафистка секта в Тулуза, заедно с един от братята си и сестра си. Бил е на обучение в различни държави, сред които Сирия, Пакистан и Афганистан. Извършва убийствата броени дни след като е върнат от Пакистан (заловен на границата с Афганистан от американски военни), но с лъжите на цялото семейство успява да убеди полицията, че е бил там, за да си търси съпруга. Най-любопитни бяха заснетите със скрита камера кадри с неговия гуру-салафист и майка му и сестра му. Струва си някоя родна телевизия да излъчи въпросния филм.

Според мен-класическа разработка и изпълнение на МОСАД

но към момента нямаме безспорни доказателства, които публично да могат да бъдат оповестени. .................... Дам ... догодина лятото това ще продължава да се говори. Дори и на годишнината от атентата ще се изтъпанчи Цв.Цв. и пак ще го каже това... Цялата им работа е такава...

"Трудно е да се хване черна котка в тъмна стая, особено ако котката не е в стаята". Докато Цветанов и партньори търсят арабска следа и това по всичко изглежда че е самостоятелна акция на самотен човек, разбира се нищо няма да намерят. Най-добре е да търсят в страни, където липсата на някой няма да се забележи от съседите за много месеци Германия, скандинавските страни и подобни.

65 000 души неработещи клатик.ри в МВР и НЕКАДЪРНИЦИ,това не е държава,а проституция

Клатик............., какво? Абе изразявайте се като хората. Еййй, не се научихте да пишете!

Като гледах как шофьорите от международния автобусен транспорт пушеха нон-стоп изобщо не се чудя защо се самозапалват и избухват!

Цветанов каквито и думи да използва изводът е един. Нямат си никаква представа кой е извършил атентата.

Или, случайно, са разбрали ИСТИНСКИЯ извършител...

стига глупости автобусут се е подпалил.. не гледате че на седмица 2-3 пламват хахах *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не дрънкайте, и не пишете глупости без да знаете, да не направи някой "чайка с крясък"..

Сигурни ли са, че не е стреляно с РПГ ?

Цветанов не може да хване селския крадец, та камо ли да разбере нещо за атентата!

И аз имам предположения за атентата, но за разлика от службите, никой не ми плаща заплата.

УЖАС И БЕЗУМИЯ! ТОЗИ МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ Е УНИКАЛНО "ОСТЪР". НО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СА НАЯСНО,ЧЕ В МОМЕНТА ТОЙ БЕРЕ ПЛОДОВЕТЕ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ КАДРОВА ПОЛИТИКА В СЕКТОРА "СИГУРНОСТ",ПРИОРИТЕТИТЕ ,КОИТО ПОСТАВЯ И НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ ЗАПОВЕДИ,КОИТО РАЗДАВА.

и така това атентат или нещастен случай е. Има ли съучастник или е само един човек. Лесни въпроси на които може да се отговори. И като се отговори на тях се отговаря и кой го е направил. Но нашето правителство - ТОВА СЪМ СИГУРНА- не иска да разкрие случилото се. Ще протака нещата за да ги замаже. Няма интерес нито да признае че е атентат, нито да разкрие кой го е извършил и с каква цел Причината- по добре слухове отколкото истина. Напр. много популярния и повтарящ се слух при такива случаи по света- ами ТЕ (евреите, америксанците...) са си го извършили сами. Или- абе има там нещо смътно..... те си знаят...ние нямама отношение.....

Намереният до тялото на атентатора документ е шоф. книжка от щата Мичиган, САЩ. Естествено, веднага обявиха че е фалшив.

Просто искат да ни държат нащрек за терористични заплахи, като през 3-4 дни пишат за атентата.

Заплахата не беше срещу българите.

Подкана към "Гражданката": Смени си "ника". Повече ти отива "поданичка". Явно си умираш от желание да си американска или еврейска поданичка. Внимавай все пак: подлежат на военна служба, а пък там се случват лоши неща. Еле американците си мрат новоизлюпените американци, т.е. имигранти с новички пашапорти да одат да съ бият, т.е. да убиват невинни хора по света за да им пазят бизнес-интересите

Разкриването на атентати не е лъжица за всяка уста, така че много не философствайте! Ама цветанов си е виновен, че ви дава повод!

Очевидно и за специалност "учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика" не е лъжица.

Имаме достатъчно информация ама не знаем нищо. Такова е мисленето на подслушвача от ДС Цветан Цветанов, станал случайно министър докато трупал апартаменти.

С две думи - няма атентат изобщо!

Демокрадично, престъпниците имат толкова много права, че дори да го хванат с нож в тялото на убития, пред свидетели на станлото + записи от камера, пак ще трябва да се доказва. Е, освен ако не е някой дядо от панелка. Така че, не ме изненадва 'няма категорични доказателства' - защото това е ясно. Категорични доказателства в България няма никога... освен в цитирания по-горе случай.

следствието ни е слабо

"Той посочи, че отново лицето ще бъде пуснато за издирване във всички държави. " Как по-точно ще издирвате мъртвец? Атентаторът е в моргата в момента.

Атентаторе, обади се на Цецо, защото ще му дърпат ушите!

кой ще му дърпа ушите? Има ли такъв в близката вселена?