Цветанов: Собственикът на хотел ”Родина” в София е задържан със 167 кг кокаин

Собственикът на хотел "Родина" в София Васил Нинов и управителят на същия хотел Константин Георгиев са имената на двамата българи, задържани при съвместната акция на гръцката полиция и DEA на пристанището в Солун, след проверка на камион, в който били открити 167 кг кокаин.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Собственикът на хотел ”Родина” в София е задържан със 167 кг кокаин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България никой не разследва от къде са парите на хотелиерите, а и те са добре сработени с местни и държавни служители. За държавата тези хора са инвеститори, създаващи работни места, плащащи заплати и осигуровки, създаващи инфраструктура и по-висок БВП, туризъм, бъдеще. За това в България тези могат да правят каквото поискат и добре, че са ДЕА и чуждите полиции, че да ги поразреждат.

Защо постоянно се отчитат пред народа какво са "свършили и кого са хванали", та те нищо не правят освен медийна реклама.Писна ни да ги гледаме.

Няма да коментирам новината, само се питам КАК 4 (четири) човека са карали 1 (един) камион???! Кви са тези камиони??! Или двама са били в кабината, а другите двама са били в каросерията отзад? Навремето така ходеха селяните да събират бали със сено по нивите. Сега банкерите така ли се возят?

Не разбирам с какво се хвали родното МВР - гръцка полиция и ДЕА са арестували този, а у нас НИЩО не се е случило толкова години, включително последните 3. С какво допринесе МВР, че България да не става за срам и български престъпници да са арестувани зад граница в този случай??? С какво се хвали и гордее МВР, след като не са и почнали разследване, откъде са парите за инвестиции на този?

:))) Да, колкото гръцката полиция и ДЕА да са виновни за взривовете край Петолъчката, толкова е приноса на МВР в това залавяне

ДЕА и гръцката полиция... Тая държава трябва да пуснат 2 атомни бомби и после под командване на американските военни да ни напишат законите, както направиха в Япония. Тогава може и да заприлича на нещо.

Нинов е ларж - плаща на всички, и бивши и сегашни.Що не му направят дело в България? Златна кокошчица се не трепе!

ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА И МУ ВЪРНЕТЕ КОКАТА! ТОЙ Е ЧЕСТЕН ДРУГАР-СПОНСОР НА БСП И ПРИЯТЕЛ НА РУМЕН. КОКАИНЪТ Е ЗА БАБИТЕ ОТ ПАРТИЯТА - ДА ГИ МОТИВИРА НА ИЗБОРИТЕ. БКП СИ ПЛАСИРА НАРКОТИЦИ ОЩЕ ОТ ТОШОВО ВРЕМЕ.

МВР си научи урока. Капаните им щракат вече в чужбина, зад граница /Бразилия, Гърция, Италия, Испания.../. Просто по-далеч от бг-"съдиите". И забележете: все едно дали са от ГЕРБ или от БКП и сие...Просто следва и ония шушумиги в Швейцария да им щракнат белезниците. С куфарчетата и кода на сметката където са парите на българите.

Ха, дано!

поддържа хотел..Той не е катаджия да мери с колко евро в час се движи клиентът.

Няма страшно ! ' Независимите ' съдии ще го пуснат поради ' липса ' на доказателства, а после пак ще кажат, че Цветанов се заяжда с тях ...

независими, колкото им каже партията. Няма пак да връщаме чл. 1 в Конституцията я..

Е, няма що, Цветанов си е заслужил човекот рэкавелите от ЦРУ.

Хотел Здравец на златни пясъци също е на Нинов,но го продаде през 2011. ИЗДИРВАН ОТ ИНТЕРПОЛ,НЕОСЪЖДАН В БЪЛГАРИЯ.фалира БАЛКАНСКА УНИВЕРСАЛНА БАНКА.прибира 55 000 000 долара.Свързан с бивши и настоящи спортисти/мутри/ по борба.В БЪЛГАРИЯ СЕ ПОДВИЗАВА С ЧУЖД ПАСПОРТ.ТОВА ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ ОТ 10 ГОДИНИ.и нищо.......

И закакво Цеко каза да му се ровят из миналото на човека? Айде сега - още едно въпросче: Коя година и кой беше секретар на МВР, когато спряха да го гонят Нинов?

..И кой беше секретар тогава? Просветли ни.... Само да ти кажа едно нещо мойто момче/момиче от това да си главен секретар и премиер в една държава има много голяма разлика, сещаш ли се. Ще поясня - в единият случай имаш много повече правомощия, власт и сила за да може наистина да направиш нещо, а в другият могат да ти попречат от по-високо. Схвана ли сега тънката разлика, стига вече с тази глупава, оповърхностна и плитка демагогия!!!

Цецко голям си гнусар, а заловеният е близък до Румен Петков

Защо Цветанов да е гнусар, бе хиксов?? Този е спонсор на БСП-то!! А ето сега има и доказателства!!

Дано ги съдят там, защото поне ще има наказание и затвор за тях! Тук ще се разминат с условна и ще продължат да си вършат далаверите.

Долу ГЕРБ! Не искам да ме управляват тъпи мутри!

тихо ве джепчия, напиши че не искаш да те закопчаят, тогава по ще те разберем ;)

Къде видя Мутри бе кумуноид? Забрави червените мутренски години през 90 те и се върни в бъдещето!

Цеко можеше да каже нещо по-простичко - даваше на всички партии, даваше и на нас, ама нещо напоследък трябва да му се се стегнат юздите... Или може би е най-правилно да се дава САМО на герб и на никой друг? Е, избори идват, кебапчета и кюфтета трябва да се пазаруват...

Всички са хайдуци!Жалко!

след като двамата са комунисти/социалисти, значи те са невинни, защото така се борят със световния капитализъм, като го рушат чрез увреждане на населението на капиталистическите държави

Много се радвам нека си полежат малко па ако може и да починат ха ха

Да не мислите ще ги осъдят? До седмица и двамката ще се върнат, това не е Бразилския съд. Огладнелите гръцки съдии бързо ще се справят с проблема.

Доколкото си спомням хотел Родина е на МВР.

Собственникът на огромен хотел не може да е трафикант. Това е десен човек, антикомунист, чист като момина сълза. Спечелил си е парите, като не е закусвал. Никога не е правил далавери, той е жертва на комунистите. Те всички като него са жертва на комунистите. Той не знае какво е това курва вила, яхта, бар или скапъ кола. Той е член на най-чистата организация - ГЕРБ, в която членуват само висшисти, надарени, умни цивилни гарги, съвестта на епохата /до следващите избори/. Този човек като Боевски е грешка, недоразумение, наркотикът му е подхвърлен от митничарите на Запада - до един комунисти - и няма понятие кой му е срал в гащите. Нека псувачите отдясно в сайта да се развихрят, да го защитят и да напсуват отново народа си.

Собственикът на Панаира в Пловдив не може да е виновен, че го е купил. Той е ляв човек, комунист, чист като момина съза. Спечелил си е парите, като не е закусвал. Никога не е правил далавери, той е жертва на Сталин. И т.н. Много тъпо е да повтаряш глупостите на идиотите.

И личности, които си виждат отдалече, ама много отдалече като .....

хванали още една тласта комунистическа мутра-бизнесмен на дрога. защо не са го хванали в балгария, а в гарция? питам и отговор не искам, защото всички знаят, че преспапността се е срастнала с даржавата.

Имаме си буква Ъ , използвай я вместо А

+1. Представяш ли си колко неграмотници нарои "демокрацията" = "мутризацията"

Цанке, имаме си кирилица, използвай я вместо латиницата. Буквата "Ъ" ли видя като най-голям проблем в новината? А до +1 глупака: "демокрацията" народи и много мутреси...

Г като Глупаци, Е като Егоисти, Р като Рапони, Б като Боклуци!

И защо? Защото почнаха да ви ловят спонсорите ли?

Не, защото скоро им изтича мандата и трябва да си разчистят нарко-пазара само за тях! Ако не си запознат поинтересувай се кой е боко тиквов и с какво се е занимавал преди да влезе в политиката!

Не те разбирам, г'син ГорноЛУменицентноПАКетиране! До вчера си мрънкал, че не хващат лошите, а днес просто си мрънкаш...1998-2000 Костов ли беше премиер..?!

asen

А ти Цецо къде беше тогава? Не беше ли слуга на пашата? Не беше ли "пиколо мафиозо"?

браво цецо) още можете

Цецко и журналистите - айде се поровете и си припомнете КОЙ и по кое време разби далаверите на Васко (е по едни документи, Васил може да е в оригинал!). Та - цитирам новина от 2002 година: По разследването на аферата Балканска универсална банка полицията работи и събира доказателства от 1999 г., съобщи Владимир Иванов. Възможно е със съдебна поръчка прокуратурата да изиска връщането на собственика й и шеф на Надзорния съвет на банката Васко Николаев Нинов от Испания, където живее сега, информира Иванов. Банката била създадена в края на 1998 г., когато се отделила от Турист спорт банк и се обособила. През февруари 2000 г. БНБ отнема лиценза й. Васко Нинов е бил собственик и на дялове от столичния хотел "Родина" и на много други фирми. Той измамил "Литекс комерс" с 2 милиона лева и ощетил Държавния резерв с 5 милиона лева, каза Иванов.... ТАКА, другари и другарки герберасти! Кой го е задържал, дали изобщо го задържаха - проверявайте/припомняйте си сами! Знам, че станишев задържа Маргините, а кой ги пусна...

smirn0ff

айдеее започна сеее... комунистическите хлебарки се размърдаха!

Mekong Delta

Що бе, пиле, ако си неграмотен - да те ограмотя?

И какво от това? Нещо да е бил осъден и да си лежи на топло? Или само прех в очите и оставен да продължава да финансира могъщата лява партия? АЙДЕ ОГРАМОТИ И МЕН АКО МОЖЕШ (ама май нямаш с какво)!

Тъй, тъй - по-горе ти го казаха: "Четвърто - ангел-ханителят му се казва Ангел Илиев, от вчера апелативен прокурор на София, бивш прокурор във ВКП, началник отдел "Следствен надзор", прекретил делото срещу Нинов срещу..." И не е ЕДНА партия, която финансира. Да продължавам ли с ОГРАМОТЯВАНЕТО?

Абе и нещо вярно да си казал, като напишеш накрая "герберасти" и цялото есе заприличва на дребнаво заяждане на четвъртокласник, който зряло обижда на сексуална ориентация. Ама то ако някой не е от нашите той не е човек, нали другарю?