Цветанов: Никой политик не разсекрети имуществото си като мен

Нито един политик не разсекрети своето имущество по начина, по който го направих аз, това заяви в Сливо поле, Русенско, бившият вътрешен министър и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Никой политик не разсекрети имуществото си като мен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цвъкчо мисля,че само е твоя идеята да издигнете мотото:"ИМАМЕ ВОЛЯ ОТНОВО ДА КРАДЕМ".Това стршно мобилизира вашият електорат,пък и ти ще се чувстваш по спокоен за откраднатото от теб.

Бат Бойко да го предложи на Патриарха за светец.

АМИ СМЕТКИТЕ В ЧУЖБИНА

Не знам дали на света има по голям дебил от този - прост, глупав и безкрайно нахален и алчен Как не го е срам

През оная работа му е на Цветанов кой какво пише за него .Той взе ли шест апартамента взе. Айде сега го изберете пак да вземе още шест .

Господинът от МИО е пълен некъдърник. Аз съм от работническо семейство и само от заплати, повтарям за некадътниците и завистниците, само от заплати с баща ми и родителите на жена ми - също работници веч съм собственик на 2 къщи и 3 апартамента. Вярно не лукс, не в София, но предобити с много лишения и труд мои, на съпругата ми и децата ми. И стига сте плюли, плакали и хулиили, а се хванете да направите нещо сами.

Ами и така си тругна, давй още толкова, а ако ти остане малко време си поживей!

Сега сещате ли се защо Красимир Стефанов ще става депутат мой това е наградата за замазаните доходи на Цветанов от тъщи лели,тъстове ,баджанаци и други роднини. Пълни нещастници жалко че има още хора които им вярват на тия мутри.

Господинът от МИО е пълен некъдърник. Аз съм от работническо семейство и само от заплати, повтарям за некадътниците и завистниците, само от заплати с баща ми и родителите на жена ми - също работници веч съм собственик на 2 къщи и 3 апартамента. Вярно не лукс, не в София, но предобити с много лишения и труд мои, на съпругата ми и децата ми. И стига сте плюли, плакали и хулиили, а се хванете да направите нещо сами.

Ей крадливец поне не дразни хората и не им напомняй за апартаментите си ,че не с камъни а незнам с какво ще те изметат и тебе и вожда ти.

е как се спестявт 250 хиляди евро от заплата бре ,и аз съм На заплата и хонорар пък съм все в борчовеИ НЯМАМ 7 АПАРТАМЕНТА ,а шефа на НАП сега е кандидат депутат от Герп НАЛИ,ЗАСЛУЖИ ГО ТОЧНО С ТАЗИ ПРОВЕРКА ЗА ЦВ.ЦВ.

Знаем вашите разсекретявания, ченгесарски мърсоли - всичко е димки и сълзотворен газ - като на Орловия мост

То не беше цирк то не беше джумбуш!! Баби, дядовци ли то, от къке ли не наизлизаха имоти, апартаменти-менти?? Интересно че всичко се ЗАМАЗА??? Не се разбра кой кум, кой сват, кой на булката брат!! Ц.Ц. не се излагай допълнително!!

Няма смисъл да си обявявт милионите други политици. Те се знаят отдавна - Станишев уредил на жена си 1.5 млн евро държавни пари, Доган си написал 2 млн лева хонорар като гладен хидроинженер. Гергов си доставил някакъв панаир от Пловдив , Сакса си преписа 1/5 от българските земи за наследствени. Другите офшорни милионери и милиардери скоро ще ги обявят официално по международните медии.

В добавка Борисов и Бориславова заявявт милиони. Има кой да ви дава и подпомага гербаджии.

Еееххх ... и ако всеки си имаше такава грижовна тъща - да му купи 5-6 апартамента, само от едната пенсийка ...

Къде ще ни отведе комунистическият бръмбар БСП???? Метежа е организиран от Русия и тайните и служби заради : 1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта 2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 3. Връзка на касови апарати и бензиностанции с НАП 4. Наредба за плащанията в брой и спиране прането на пари 5. Промени начина за събиране данъците от наем. 6. спрян руски проект БелЯНЕ 7. спрян руски проект Бургас Александропулис. 8. Излови митничари как си делят пари от корупция 9. Излови министър Цонев как дава 20 000 евро подкуп. Сега съдът го оправда обаче 20 000 евро се оказаха ,че са паднали от небето. Няма на кой да ги върнат. Не били на никой. Комунистическата шайка пак се измъкна от Закона. 9. Въпреки организираните протести от Първанов (Гоце) срещу влизането ни в НАТО и ЕС, България успя да се откачи от руският феодален впряг. Тези мерки доведоха до събиране на 18 милиарда повече приходи и наливането им в икономиката за намаляване ефекта от световната криза . И Станишев го признава. Той не е съгласен с твърдението на Бойко Борисов, че нямало пари за социална политика. За първите три години от управлението си ГЕРБ похарчили със 17,752 млрд. лв. повече, отколкото Тройната коалиция за своите три години. По харчене това правителство надмина Тройната коалиция", смята Станишев. Само малоумниците се връзват на БСП помията . Какво пречеше на Станишев по време на възход на световната и българската икономика да събере не 18 а 30 милиарда и да ги инвестира в икономиката ни в разумни проекти. Примерно залесяване Селско стопанство и държавна помощ за осъществяване на износа на българска био земеделска продукция с отлични качества? Комунистическата помия и масово оплюване свалиха от власт и сравнително добре управляващите НДСВ Сега отново го правят с ГЕРБ за да ни върнат на впряга на Бурлаки на Волге!

Той не е съгласен с твърдението на Бойко Борисов, че нямало пари за социална политика. За първите три години от управлението си ГЕРБ похарчили със 17,752 млрд. лв. повече, отколкото Тройната коалиция за своите три години. По харчене това правителство надмина Тройната коалиция", смята Станишев. Признанието на Станишев, че Борисов все от залъка на Червените олигарси 18 милиарда и увеличи с тях пенсиитена 2.2 милиона бългаски пенсионери с 30% Гарантирано от ГЕРБ и изпълнено: 1. Вдигнати и изплащани пенсии 4 години с 20%=5 200 000 000 лв = 5.2 милиарда лева 2. Вдигнати пенсии с 10% и 1 вата ще бъде изплатена след 1 май = 48 300 000 лв на месец или 579 000 000 на година (579 милиона) Общо повишени доходи на пенсионерите за един мандат на ГЕРБ с 30% при 11% инфлация.

И какво ще ги правите тези апартаменти и пари, чорба ли?

на този "пинокио" носа му порасна толкова много,че срамотиите му са вече във въздуха. това,че не можа да каже от къде са му средствата за апартаментите,не значи че си е декларирал всичко-напротив това е само върха на айсберга.

и тоя ще ви подслушва следващитет 4 и повече год

ГЬОНСУРАТ ! ТОВА Е НАГЛОСТ. ТО НИЕ ДРУГО НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ.

този маимун е нагал до безобразие.крадлив примат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какви "секрети" имало в държавата...Алоу Цецо, в интернет можеш да прочетеш данъчната декларация на американския Президент!!!!

червените принцове от крадливата компартя трябва да доказват от каде имат милиони .станишев които кара харлеи деивидсон и не е имал нито един ден трудов стаж.правешката династия начело с наи-голямия крадец "тато" -от този циганин трябва да се започне ако наистина тарсите справедливост и искате да бадете чесни кам народа.ако не го направим справедливоста ще доиде поестествен начин и ще се раздава от улицата с тоягата.

И как успя да направиш чак толкоз много правописни грешки. Няма главни букви, няма нищо. Вземи поучи мъничко де.

След Лили Боко посегнал и на Цветанов! Той се дърпал отначало, но след аргумента "И по-убави съм таковал, и по-умни", Цецо взел та са дал. Сега Цецо обикаля и пее песни на "Авеню" , най-много плачел на "Защо повярвах, на думи в които не вярва и малко дете.... " А Боко си е ок, ама не се обажда.

Цвъцко, ти обяви/ или по-скоро други обявиха/ че имаш шест апартамента. Само дето забрави да обявиш, откъде взе парите за тях?! И не ми излизай с номера за тъщата, която с пенсия 154 лв, е скътала 200 бона и ти ги дала за апартаментите...

Цветанов, гьон смотан, на Господ ще се обясняваш един ден, дано е скоро! Аз си те знам какъв крадец, тъпак и дребна душица си, не се напъвай...

ТАМ Е РАБОТАТА, ЧЕ ИНФОРМАЦИЯТА НЕ Е ПЪЛНА. ЗАЩО НЕ ПИТАТ МЕНЕ EU И ДА СЕ ЗАВЕДЕ МЕЖДЪНАРОДНО РАСЛЕДВАНЕ!!!!

цецоууу тва, че имаш само 6 апартамента го разправяй на бабите в чапръчане - я си признай душко колко налапка - или нищо не открадна ама пак се натискаш да си във властта - некъде към 100 милки дали гушна за 4 години?

Тия шест апартамента са пълен (бииип!) в сравнение със заграбеното! Макар че и тях се затруднява да обясни, само дебил би му повярвал. Дебил, дебил, ама депутат- мисли си Стефанов...

Не помня времето на бай Тошо, но за мен е важно откъде идват парите и имотите на тези хора, когато богатството не отговаря на обявените законни доходи. Но иначе съм до голяма степен съгласна с теб - когато ти дадат наготово пари просто се изкушаваш да харчиш с пълни шепи.

цецооооу - що само за 4 от апартаментите си казал бе, тюфлек!! А двата в Изток? А вилата? Мноого си имотен за физкултурник. Много си ербап, щото шефът на НАП от ГЕРБ, нали? ;))) Истината ще дойде при смяна на полит-гвардията, тъй че - оди да палиш свещи.

ivo10

Наплюйте го пак за шестте апартамента с доказан произход. То друго срещу него нямате. Плюйте докато истинските крадци едвам поглъщат едрата плячка от стотици милиони евро откраднати от българския народ.

Мисля, че много идеализираш нещата адаш. Съгласна съм, че има и други крадци и навярно по-големи, но дали Цецо е наистина невинен. Лично аз не съм много убедена.

ТИ НАИСТИНА ИМАШ 146 НИКА И САМ СЕ РЕПЛИКИРАШ;-))))))) СЕГА РАЗБИРАМ, ЧЕ ЗАСЛУЖАВАШ ЗАПЛАТА! ДАНО ДА Е ПРИЛИЧНА? ХАЙДЕ ЧАО, ЧЕ УТРЕ ИМАМ СДЕЛКА:))))))))))))

За него има само един доказан произход.

истинска вода ненапита! наивен като новородено дете! бог да пази бг от тези тикви празни!!!!

Ти, Цецерон, не си нахален, ти си нагъл! Пак лъжеш най- просташки - не ти си разсекрети имуществото, а хора от обществото и две-три медии ти разкриха далаверата с 6-те апартамента! И ти нямаше никакъв изход,освен пак да осукваш и лъжеш как си ги придобил - благодарение на най-големите фокусници-пенсионери със 160 лв. пенсия - тъста и тъщата... Тъп си, затова нямаш дори грам срам и съвест! Тъп фатмак.

Цецо Сересето ще кандидатства в шест листи. По една за всеки апартамент!

Кой ли ще повярва на това нищожество?

АБЕ ЦЦЕЦО АБЕ ФЛОРОВ АБЕ АНТОНОВ КАКВО НАПРАВИХТЕ В АЛЕКСАНДРОВСКА ЗАЩО НА ЖОРО ПЕРКЕНДЕТО ПРИПИСАХТЕ 12-ТЕ БЕНЗНОСТАНЦИИ ЗАЩО ЗА ДИРЕКТОР СЛОЖИХТЕ КОЦКО ПЕДЕРАСЧЕТО ЗАЩОТО КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ СЕ КРАДАТ НАЙ-ЛЕСНО МРЪСНИ ДОЛНИ МУТРИ НАБУТАХТЕ И В МЕДИЦИНАТА

ВСЕКИ МИНУС НА МОЙТЕ КОМЕНТАРИ БЕШЕ МАЛЪК ПРАЗНИК ЗА ДУШАТА МИ!!!БЕШЕ МИ ПРИЯТНО ЧЕРВЕНИ МУХОМОРКИ!!!ДО УТРЕ!!!

Абе всеки си е башка луд, какво да ти кажа, ама не те срещнах по трасето на повече от 1000 коментари или не съм те забелязала:) Сега ти слагам едно плюсче, белким се успокоиш малко?, щото съм добро "момиче":))))

Само не разбрах, как Царя си взе наследствените имоти и стана най-омразния (въпреки икономическия бум по негово време) а другите даже им се вдига рейтинга от мошенически далавери.

АМИ ЗА ТОВА ТРЯБА АКЪЛ.....

Може ли да не се публикуват изявления на Цв. Цв.? Вероятно не е възможно... Съпругата му изглежда доста напрегната на концерта на ансамбъл "Българе". Не са ни приятни.

...тук е пълно с червени цървули...

Не знам какви са цървулите,но калинки който си нямат представа за какво става дума бол.НАП Смолян правиха проверка на физическо лице 2011 г..Познайте от каква начална сума започна проверката.Все пак не е Цветанов.Налични средства 01,01,2011 - 0,00 лв.Ако нямаш пари в банка,никой нищо не признава.

На брат Галев (Цв.Цв) много ще му отива раираната пижама. Ако има правосъдие той и Добрев ще ги приютят в следствието за известно време. А към мат'риала тука посланието ми е да е по-умерен. Нормално е един обикновен и разумен човек да не харесва братя Галеви (Б.Б и Цв.Цв), Костов, Кунева, Станишев, Доган, Яне, Волен, Царя и останалите от това театро и не е нужно да бъде обиждан и поучаван от ултрасите тука.

МИЛИ ЛАЙНОМЕТИ ОТ БСП-МОЛЯ УСПОКОЙТЕ ТОПКАТА!!!

Отвори широко устата

Абе ти лайнофобия ли имаш или логорея?

Склонна съм да приема, че е минусофил, за мен друго обяснение няма.

ПОЕМИГО КАКТО ИСКАШ!!!

и аз имам 5 апартамента от наследство! е и??? аиде яжте и моя гъз сега!

Слаба ракия:(

А мен защо ме намрази !!!!!

Ей цървули аз имам поне пет познати семейства дето са с повече апартаменти от Цветанов придобити, като него от наследство, дарени, закупени - това ли Ви е незаконното облагодетелстване... ха ха

Абе цървул,колко от тях рязко забогатяха като влезнаха в политиката.Аз съм на свободна професия и знам как се изкарват пари от хонорари.Няма такова животно,едната година взимаш 10000 заплата,а другата 100000 лв. от "консултаций"Ако беше адвокат мога да повярвам,ама за прочут "експерт по сигурноста",за който никой не е чувал.Айде,не сме малоумни.Да каже тогава кой е консултирал,нали е ербап....

И Вие крадохте ДДС и се пишехте инвалиди та си скъсахте задниците - ай не нам!

Ей маратонка, начи и твойте хора случили на тъща:)))) Ко му плащаш?

Новина:"Цветанов и жена му получили 362 000 лв. за 5 г. Вътрешният министър Цветан Цветанов даде днес обяснения пред депутатите за имотното си състояние..." - значи около 72 000 на година или 6000 на месец.Ега ти захапката!

средно към високо ниво мениджър взима 5000 в евро - то трябва и да си поучил известно време все пак, само с простотия не става.

Ми те на другите са обявени в сайта на Сметната палата, но ти все пак и върл ГЕРБераст и ти е простено - все пак подражаваш на вожда. Всяка година моето маймунче, по закон всеки човек заемащ висша държавна длъжност подава декларация пред сметната палата. То да е друго да ви го набие човек, ама е акъл!

Тоя изтрепа рибките в аквариума!

Слагам ти голям плюс:)

"Нито един политик не разсекрети своето имущество по начина, по който го направих аз" На Бойко ли намеква нещо, или се е прицелил за ПРЕМИЕР ?

Спас Колев-ти ли си бе???

Какво е значението?

Само не разбрах защо не каза откъде са му хонорарите.Нали на Доган ги обявиха,а "честният политик"не казва.Как така едно просто ченге стана високо-платен специалист,докато беше зам-кмет на София.Като каже на кой е давал консултаций,тогава да се пъчи.

По добре дъщеря ку:ва,отколкото син като СерГей!!!

най-добре да имаш мозък!!!

скапаняк долен!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.