Алексей Петров: Ако Брендо проговори, ще стане страшно за Борисов и Цветанов

Дъщерята на Евелин Банев-Брендо Лара е отвлечена, защото той беше представен като кокаинов крал, заяви пред журналисти в Съдебната палата Алексей Петров, цитиран от БТА. Той говори преди поредното заседание по мегапроцеса "Октопод", по който е основен подсъдим.

Обратно в новината

Коментари - Алексей Петров: Ако Брендо проговори, ще стане страшно за Борисов и Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В отвличането на Лара личи почеркът на Боко и Цвъц. Ама отвсякъде си личи. И на най-непросветеният му светна този факт. Ето това е държавата Булгаристан!

Като чуя такова гранд лайно като Алексей да се изказва, ми замирисва на всяка гнус, но не и на истина. Това са хора, които са възпитани да лъжат, израстнали са вв морален и личностен упадък, скрит зад рещителност и склонност към рискове. Такива хора са опасни за себе си и за обществото. Думи, казани от тях, трябва просто разумно да се игнорират. От изродена тиква никой семе не взема. Хайде да не вземаме акъл и информация от Алексей Петров!

който има да казва нещо, да го казва, напоследък сума народ обяснява, че ще разкрива "страшни неща", а иначе си мълчи като риба

То и аз празнувах, но не знам да съм престъпник. Ама може и да съм. Като нищо ще изкарат някой запис, в който си признавам, че давя бебета в кофа. 100 мил. за подслушване не е шега работа. Всички тук сме нарисувани.

Брендо Тракторът и всички други престъпници ще излязат на свобода и България ще приключи като Северна Корея.

О не драги.Ако това се случи ще се молим да сме като Сев.Корея

Ами хайде да проговаряте вече. Обществена тайна е кой е големия началник. Казвайте и който трябва по затворите. Но не тук, а при онези, които имат правосъдие и прокурори. Че нашите ги виждаме колко са способни.

КАКВОТО ИМА ДА СЕ КАЖЕ -СТИГА-ТЕЗИ -ТОЗИ ЗНАЕ ОНЗИ НЕ ЗНАЕ- ВСИЧКИ ЛАЙНА ДА ИЗЛЯЗАТ НА ЯВЕ И СТИГА СЕ БОРИЧКАТЕ КАТО КУЧЕТА- ПИСНА НИ.......

отвличането не е за откуп а за мълчане

Ало Беларуса,ти откъде знаеш какво знае Брендо? Да не би да сте играли заедно,че си знаете тайните?

ТОЗИ ЗА ДА СПАСИ КОЖАТА Е ГОТОВ НА ВСИЧКО. АКО НЕЩО КОЕТО КАЗВА ИМА 1% ИСТИНА ОТДАВНА ДА ГО Е ИЗПЯЛ. ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ Е БАНДИТ 1 САМО СЪДИИТЕ НЕЗНАЯТ. У ПАНДИЗА ЗАВИНАГИ!!

Ако Брендо проговори ,ще стане страшно.Ако Алексей проговори ,ще стане страшно. Ако Кирил Йорданов проговори ,ще стане страшно.Ако ... проговори ще стане страшно.Тези хора до сега неми ли са или имат пенис в устата?

Не се изказвай неподготвен.Че няма осъдени,не са виновни полицаите..Те са си свършили работата..Виновни са всички от Съдебната палата..съдии,адвокати и всички от тази система..Защо Алексей Петров не е в затвора ?? Защото има корумпирани съдии и адвокати,които се разболяват точно когато ще се гледа важно дело.Има и корумпрани лекари,които издават медицински с невярно съдържание..Изкарват подсъдимия тежко болен и го пускат да си лежи в къщи,а не в затвора..За това кой е виновен..Цветанов и Борисов ??

За теб ще стане страшно,ако не върнеш детето..Защото и на бабите е ясно,че всички отвличания до сега са били твое дело..Друг е въпроса на теб кой ти е нареждал или кой се е възползвал от всичко това..Сега не ви трябват пари..Сега Брендо трябва да мълчи..И детето му е гаранцията,Без значение е за теб,какви ще са последиците от този стрес за психиката на това детенце....

Той кой ли не нарочи! Да даде списък кои от тези които обяви за топ мутри са съдени и осъдени! И да не се оправдава със съда, ако е имало там проблем - да го е решил. Имаше цялата власт - и президент, и парламент,и министерски съвет, и общини, и кметове, а накрая едно голямо нищо! След 4 години пълна власт един куп показни акции и няма осъдени. Егати некадърниците!

дурявата, трябва да намери сила иначин, брендо да проговори, да казва каквото знае, стга толкова години сус заплахи и компромати. кои каквото е извурсчил, да отговаря пред законите в булгаря.цуда в булгаря и службите да се свурсчат работата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А.Петров водеше операцията срещу братя Галеви през 2008г.Искам да питам "честните "държавни служители Боко и Цецко къде са Галеви и къде е сега А.Петров?Господа управляващи в една нормална държава до сега щяха да са ви обесели публично .

Западът го измисли как да се справи с меверейската мафия - доведе страната ни до разорение, приходите на мутроагентите паднаха и сега се изяждат един друг.

че то навсички им стана ясно кои отвлече детето на Брендо язък пак се разминахме с Оскар пак много лош сценарии а и артистите доста сарички с изтъркани номерца

"...се заформя възход на организирана престъпност. Има нейни представители, които дори са празнували в деня, когато беше дадена оставката" ЦвЦв - че то празнувахме почти целия народ бе, без шепата мутри около вас. 'Що наричаш българите преставители на организирана престъпност. Всъщност върхушката на ГЕРБ трябва ви утрепем с камъни, че от такива уроди като вас няма отърване!

А ти си гнусен БеСеПедераст. Оди и се дупи на турците - ще останеш доволен.

Не само върхушката. И такива боклуци като теб под ножа.

Що теб като те дупи Бойко по гот ли ти е?Ма сигурно щото по бързо ще тичкаш да гласуваш.

Никой не ви слуша вече и да говорите и да не говорите ни ТРАКТОРИ ни БОЙКОВЦИ разните му там изнудвачи на народа !

На Трактора му свърши нафтата и се опитва да припалва с боза... Ама, къде е кривоустата му секретарка Патрашкова? Ами, оня -колегата на Патрашкова, журналистчето... Пфууу и името му не си спомням вече... И Янев! На капитана, му отнеха разрешителното и всички се разбягаха...

Hе съм фен на двете мутри - Aлексеи и пожaрникаря.

А битовата престъпност, от която са засегнати хиляди българи, въобще не е намаляла през последните години, напротив! Но кой се интересува от обикновените бедни българи!

ако проговори, ще бъде страшно за Борисов, Флоров и Цветанов

Страшно ще стане, ако се не вземат в ръце тия поплювковци да направят действителни промени и то в правилната посока, че проговори ли глада и мизерията като цяло, страшно ще стане...

Лелееее... Я кажи - какво ще стане?

Еми да проговори тогава!! Айде !!!

Куца не е съдебната система... отдавна трябваше да си на режим.

Плашипутарниче, като те гърмят ще е в тиквата, а не в гъ.а като оня кльомак Шмундафетата

Альоша, май си вече редовно...с бронежилетка, а ? Добре, че нямаш дъщеричка...

има

Според ЦЦ ГЕРБ спрял отвличанията. Явно, като им потрябват, пак ги възобновяват по изпитания ченгесарски метметод да отвличат децата...

не си забележителен с идиотския си коментар.. Ако ще пишеш нещо, нека е по същество. Мама ти тъпа..

как не го е срам да говори така..

Истината срамна ли е?

Трактористе,не е важно кой, подобен на теб...праходанин има данни за лицата Борисов,Цветанов и Флоров,а защо не ги...огласява??? И да вземеш да ми посочиш поне едно отвлечено дете на...нормален човек??? И защо ли в кочината България постоянно се дава думата само на...свинчугите??? Няма ли в нея и свестни...прасета???

Коментирам без да съм прочел всичките постове, затова може и да повторя нечия мисъл. Според мен отвличането на дъщеричката на Брендо има две причини: Едната е да накара Брендо да мълчи докато минат изборите, т.е. да не се опетни името на Борисов в очите на зомбитата; втората е да се изнуди Брендо да даде откуп (пари), които са необходими за купуването на гласове и за агитация на ГЕРБ! Избори се печелят с пари и власт!

И кое те накара да свържеш отвличането с ГЕРБ ? Може би твоята лична омраза към тях?

6+++

Много си прав Велко и аз ,така мисля

Какво от това? Куха кратуна как ли може да мисли?

Ех, Велко, Ех Не Кънев... Че си кух и тъп си личи от самолет. От такива като теб- измислени, дето виждат и в сянката си световен заговор, ми писна вече..

Невинният Брендо, от коя държава вече прокурорите не го искат. А невинният Алексей Петров изказва мнение. Много невинни станаха и все Бойко и Цветанов им пречат.

Алексей, значи и ти знаеш това, което знае Брендо. Ти защо не проговориш, че да настане страшното най-накрая? Кого плашите, или кого прикривате вие?

Гаргите плаши тоя боклук.. Гръмки думи, без грам покритие.. Ако ще казва да казва, ако няма смисъл да е жив, да мре, тъпака смотан.. Ама има една поговорка- "Куче дето лае- не хапе".. Писна ми от изказванията му на КДС-ар

Тази мутра А. Петров не е ли натикана вече в миши задник

Мишите задници ги пазят за Бойко и Цветанов!

Ти много си просветен... Тука професори, експерти, специалисти.. Бря... Нямало кадри викат.. ето ви.. :)

Абе стига с този Петров бе ..........повръща ми се от него вече....То не бе мафия не бе чудо!!!!!!!!!!!За него няма ли закони и сът????????

Аз имам една малко по-друга работна хипотеза (само). Отвличанията на хора спряха по времето на управлнието на н.в. (но не и другата престъпност, в т.ч. и битовата, която се разрастна), защото управляващите имаха интерес от това. Преди им трябваха парички и основание за възкачването на власт, сега пак са в същото положение - пак предизборно. И до момента не стана ясно кои са задкулисните играчи, само дребни рибки са в мрежата. Като има воля за разкриване на престъпленията от подобен род, защо не се стигна до края? Ами просто нямаше такава! Но за да стане хипотезата теория или да отпадне, са нужни доказателства, а тези които могат да ги намерят не го правят. Дали не могат или нямат интерес от разкриване на истината пред обществото?

Една ценяща себе си и аудиторията си, медия не би трябвало да публикува изказвания на този фъфлещ, недъгав, непоносимо отвратителен въшкар. Да изгние в затвора за всички нещастия, които е донесъл на толкова много хора

аз мисля че ако проговори, става страшно за ТРАКТОРА и братя ГАЛЕВИ

Абе стига с този Петров бе ..........повръща ми се от него вече....То не бе мафия не бе чудо!!!!!!!!!!!За него няма ли закони и сът????????

Лале ли си, зюмбюл ли си - незнам, о е сигурно, че си неграмотно! Как можа да напишеш думата СЪД - СЪТ??!! Тебе трябва да те СЪДЯТ ЗА ОПОРОЧАВАНЕ НА ЕЗИКА!

Ако имаше държава ти нямаше да бъдеш допуснат до тези позиции в ДАНС! Я да помислим кой те държеше там!?

Когато гледаме и слушаме Трактора, разбираме Станишев. Когато гледаме и слушаме Станишев, разбираме Трактора. Те са продължение един на друг ... Тракторът стигна върховете на своята кариера по времето на тройната коалиция и Станишев ...

Личи, че си расал и остарявал в соца! Този стил много прилича на: Когда говорим Партия, подрозумиваем Ленин! Когда говорим Ленин - подрозумиваем Партия! Уроците на живота са хубаво нещо!

Наистина ли вярваш,че това което си написала е на руски?Претендираш за грамотност

"Партия и Ленин - близнецы-братья кто более матери-истории ценен? Мы говорим Ленин, подразумеваем - партия, мы говорим партия, подразумеваем - Ленин." /В.В. Маяковский. Владимир Ильич Ленин./

Бабо Петрова, много яростно защитаваш тоя Трактор, Станишев.. Така сте възпитавани червените бабички.. :) Но като идете при Свети Петър, хората тук ще заживеят добре.. Няма да има Станишевци- мишоци, няма Трактори, няма Догановци..

абе тоя ако го поизмъчват малко със средновековни уреди за мъчение- ВСИЧКО ЩЕ СИ КАЖЕ, ЗА ЦЯЛАТА ПРЕСТЪПНА МРЕЖА В БЪЛГАРИЯ, ЗА КУФАРЧЕТАТА НА ЛУКАНОВ, ЗА ЦЕЛИЯ СЦЕНАРИЙ НА ПРЕХОДА !!!!!!!!!!!

Искам да участвам в това.. Ще му извадя зъбите на боклука.. Един по един..

КАКВИТО СА НИ МУТРИТЕ, ТАКОВА НИ Е И УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА - ТОВА Е САМАТА ИСТИНА!!!

затаяването на истина при условие на твърде дълго време е съучастие в престъпление. и като гледам водевилът - мутри, се къдри 20 години от един и същи кадрови ербапи на ех ДС, та кепазат и свестните.докога те ще парадират по медиите свободни и нагли!???

Старо правило е-мръсните пари -водят до мръсотия!

абе кво ми ги давате тея крадци да им слушаме лъжите.

До сега мълчеше като рибка. Сега всички престъпници покровителствани от бсп ще се надигнат и отново ще смачкат протестите в услуга на партията хранилница. Тя може да съществува сега само в условията на т.н. скрит терор.

Другарке, не сте права. Изобщо си нямате ни най-малка представа от тези неща, това да не ви е кварталното кафе, където си казвате разни работи. Тук става въпрос за да изправиш срещу целия държавен апарат, където е съсредоточена и съдебната и изпълнителната власт. Всички бяхме свидетели на записите уличаващи Борисов, Танов и други, но също така бяхме свидетели как най-нагло всички се направиха на луди, а няколко човека удобно изчезнаха и се споминаха. Въз основа на гореизложеното и като цяло всичко случващо се в страната, никак не е трудно за един средно интелигентен човек да си представи за какви игри става въпрос. Като се има предвид, че това изглежда да е само върха на айзберга.

щом говориш на другарке си ми ясен от кое селоси

А ти си много тъпа.

Не бяха ли неговите хора, онези, които бяха свързвани с отвличания?