МВР задържа 9-ма от наркобандата ”Фирмата”

9 души, съпричастни към престъпна организация "Фирмата", са били задържани при специализирана полицейска операция в столичния квартал "Младост".

Обратно в новината

Коментари - МВР задържа 9-ма от наркобандата ”Фирмата” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

narkotoci e imalo. ima. i vinagi shte ima. a dokato gi ima shte ima i koi da gi raztqga nalqvo nadqsno

zakoni niama i ne gi e strax zatova !

vsichki imat roditeli se ot nqkude se poqvqvat tiq deca a i nali razbirash che ako ne sa ttiq koito sa zaloveni shte sa drugi tva nezavisi tolkova ot kontrola nad decata a ot samata ni durjava

Ами не се знае имат ли нямат ли .... или нямат или никво внимание на възпитание на ценности не е обърнато, което пак е същото .....

като не си възпитавате децата и не им обяснявате каквто са наркотици и че от тях ти става хубаво. но после плащаш и ти страда психиката, ще има страшно много наркомани

Хайде сега на всички по 30 лазарника в панделата и там Боцко да си го боцкат колкото си искааат, нали така миличките ми на мама. Точно така, хайдееее.

чудно що дс главатарите, наречени министри, остроумничат на тема отговорността на обществото, вместо да се хванат и да тикнат в затвора всички тия криминалнопроявени и осъждани, дето незнайно защо са НА СВОБОДА... да не се окаже че се получава така, защото дилърите се отчитат на министрите, а? а министрите , БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, имат общ произход - структурите на държавна сигурност. кратко и ясно.

Ми що да не легализират и твърдата дрога, и оръжията бе ахмак, мутрите ще измрат от глад а хазната ще се напълни. Ама преди това ще измрат децата ни. Аман от полуолигофрени.

spravihte se s narkoticite-plqskam vi s trite si race...opa tova tretoto bilo malkiq

ferma cheti hvanati sa ;)

Vceki znae v SOFIQ koi e bosa i ,koiq e FIRMATA ............. SAMO 4ngetata ne znaiqt.............. SMQHHHHHHHHHHHH

smurt ne go kazvai taka zamisli se che i te imat roditeli

q se stegnete i pusnete horata i gi ostavete na mira ako ne sa te shte sa drugi mn ste zle za tva vinagi se namirat hora ta tva e bg podkupna rabota za 20 lv i 800 da namerite se taq......

Много точно казано.

Много добре, ами да хванат и шефовете

някой обеднява,но със това залавянее пак ще завогатеее.Неочаквай да стане нещо интересно,пак ще платят и пак ще излезнат.Това е законът във тзаи страна наречена БЪЛГАРИЯ.

Ако легализират леките наркотици:няма да се налага да хабят ресурс за такива кокошкарски опреаций,няма да вкарват малки деца в затвора,ще лишат мутрите от този доход...но май не искат да го направят,знаеме защо.А тая Фирма по ДДС регистрирана ли е?

Хванали няколко младежа с малко трева и вече голяма работа. Вървете в Амстердам и ще видите хората как си продават легално трева, и който иска си пафка, който не иска никой не го кара на сила. Не е кой знае какво.

Пак показни акций, без никакъв реален ефект. Всичките са извесни на МВР но продължават да вършат своето. Това просто е прах в очите, за да се каже ,че МВР прави нещо.

Чшшшш, ало, става въпрос за пубертети, които пушат трева. Какви джипове и ламборгинита ви се присъниха. Търсете шефовете на мафията във фолк клубовете, оставете децата. Ако това са ви проблемите значи България е цъфнала и вързала. Но не, това е само за да се хвърля прах в очите на почитателите на домашната пърцуца.

Та за кого работеха напоследък българските фармацевтични предприятия (които отдавна нямат пазар за нормалната си продукция) казвате ?

Защо досега не е имало случай на адекватни присъди за истинските босове в наркобизнеса?Защото не са заловени,не се знае коиса ,защото са в сянка!Ако се стигне до тях ,може да се стигне и до политици,както преди 10 ноември 1989 г.наркобизнеса се държеше от отговорни другари!

Какви дребни риби, бе!? Ей те такива дребни риби тровят децата ви и движат 90% от престъпната активност в България. Пък вие се чудете после откъде разни пикльовци и пикли на по 21-22 г. имат пари за японски джипове и ламборгинита...

Izmorix se da 4eta za zadarjani prestupnici s dosadebno proizvodstvo. Koga 6te ima novini s REZULTATITE ot sadebnoto proizvodstvo??? I stiga stia drebni ribi. Koga 6te pognete EDRITE ????

..две найлонови торби с марихуана с тегло над 500 гр. Лекият наркотик бил подготвен за улично разпространение от дилъри.. На снимката ясно се вижда, че тревата не е разделена а е цяло количество! Нишо важно е псевдо журналистите да вдигат шум.

LITCEMERI. HVANALI 5 KELE6A I VE4E GOLQMATA PRESTUPNA GRUPA. NE6TASTNITCI HODETE LUJETE BABITE.

Ох, Xstazy, ако знаеш колко си прав, драги..... Само ако искаха да ги махнат и за по-малко от едно денонощие щяха да го направят.

Абе дават уж снимки(нищо не се вижда)та утре като ги видя пред блока да не знам че са съседите ми.И сега какво??? ще ги храниме в затвора или пак на улицата.ИМА ЛИ ОСЪДЕНИ???? питам

А кога ще хванат и тримата от отбора?

Господа полицаи, средно интелигентните хора знаем, че си вършите работата, може да не е идеално, но все пак...Но оттам насетне е зле. Няма ли и вие настойчиво да надигнете глас за оправяне на съдебната система, защото ако продължава така, ще трябва да се прави народен съд с трибунали, а кой да го направи?

И аз това питам за кой ли път, като са известни, какъв го търсят на улицата.Дано ги опандизят, та да си го намерят.Пснете ги на детектора на лъжата, та да си изплюят и майчиното мляко, да си кажат кой ги зарежда, да хванат още 999 !! Но от какъв зор данъкоплатците да ги хранят по затворите, ами сами да се издържат там, да ги осъдят да внесат в бюджета всичките суми от черните им тефтери в троен размер.Да видим като излезнат, дали ще им стиска пак да я подкарат тази смъртоносна търговия !!

В Перник дори в Прокуратурата работят наркомани И наркотрафиканти - прокурор БИСЕР МИХАЙЛОВ

То МВР ги задържа регулярно. После си взимат парите и ги пускат. Продажбата на наркотици се толерира от политиците - няма никакъв друг начин да съществува. Ако държавата реши, за една нощ ще измете всички с полиция и ако трябва армия. Но наркотиците значат пари, а това е любимият аромат на политиците.

Ако не бяха от Перник, щях да се изненадам.Да беше възможно, да ги обградят със зид и да си стоят там.Освиниха и София, само физиономиите им ти стигат, за да ти се прииска да емигрираш.

Браво, хващате дребни рибки за отчитане на дейност. Евалааааа

Браво, хванали са няколко дребни риби да отчитат дейност. Сега големите ще си намерят нови доставчици.

Не се чудете много, а ги пускайте по живо,по здраво,че имат непродадена дрога.

Izvesten ulichen dilar. Zashto do sega ne go sprehte. Ne e samo edin i ot gore go znaqt. Hrliadi sa narkodilarite i se znae ot vseki. Kakvo tolkova ste napravili? - samo 9, kapka v moreto.

Добре де - ударихте най-оборотната група на София, обаче, за да повярвам, че държавата се променя към по-добро искам присъди за всеки, който е съпричастен с тази организация, та дори и за момичето!!! Цяла София знае - отиваш в Младост и даже може и да не звъниш - то по улиците те опътват разни хора! Това го знаят и малките деца! То е меко казано ОЧЕВАДНО това, което те правят! Да видим как ще се развият нещата в този случай при новото управление......

В затвора всички долни келешчета.

Eh maein4o zaradi tia raboti pak hte hodim da pihem obiasnenia

ТИМ, ТИМ... защо триете коментарите... Елате във Варна, досега си мислех че Тим управляват Варна, сега зная че ТИМ управляват БЪЛГАРИЯ, престанете да триете продажници

Варна, Варна...... ТИМ.. ТИМ..страх го е Бойко тук да пипа, Бойко е поредния страхливец

Тъпо ми става като видя някои кухи журналяги да представят всичко по елементарен начин и после хората с чашката зад масата веднага си правят заключения и прозрения сякаш всичко им е ясно само от един прочетен подвеждащ материал. По добре е да си траеш отколкото лъжливо да лаеш! такова нещо като фирмата не съществува. Просто има фирми, от които е изграден монопола на наркотици, ние които редовно си пазаруваме козка, ги наричаме фирми защото са регламентирани и са в бизнес отношения с държавата.