Цветан Цветанов: Аз съм Цв. Цв., не съм Ц. Ц.

Цветанов даде урок по правилно съкращаване на думи в българския език, с който отрече да се разпознава сред инициалите, записани в тефтера Филип Златанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Цветанов: Аз съм Цв. Цв., не съм Ц. Ц. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има една поговорка...не врат, а шия! Ти не си!!!

Нямат значение инициалите ,всички сте алчни ,но това не води към добро.Един дол дренки сте всичките.

май по-скорое цвък - цвък

Стига сте го дъвкали "човека"! Един от факултето Църен Циганин си призна, че той е нареждал на ФЗ какво да прави!

Да бе повярвахме му,но какво ще каже за другите съкращения,като експерт?!!!

Трябваше да му кажеш да пише в тефтера Н.Ц.М.-не съм цвете за мирисане!Вие всички мутри сте букет от изкуствени цветя,които скоро ще сте на бунището!

не те зная какъв си но вече в нормална държава трябваше да си в затвора

А, не може така да топиш другарчето си Цецка Цачева!

морски вълк, за друг път да знаеш, че одавник се пише с у, пише се знаем, а не знаеме, и юридическите знания на Цветанов/право за една тодина като следдипломна квалификация на диплома със специалност "Учител по физическо възпитание"/ са по-ниски и от грамотността ти

Всичко е на мястото си, Цветанов! Ти си Цв. Цв., но на Ф. Златанов толкова му е грамотността.

Освен всичко друго е и езиковед - върнете го за Министър на Вътрешните Работи пак - незменим е за контрабандата особено!

Веднага в затвора,осъден криминален престъпнико!Марш веднага в затвора,ЦРУагенте!

Ми той автора на тефтера - или не знае как да съкращава или го е направил за камуфлаж... Виц по темата: Една се оплакала на приятелката си че проверявайки телефона на мъжа си - намерила име "безплатен секс" - набрала и той звъннал собствения й телефон!

Абе ти или ти е кеф да събираш минуси или си Яне Янев който предложи в НС и паметник да му издигне на ЦЦ = ЦвЦв

Когато видя физиономията на Цветан Генчев Цветанов, не мога да не си спомня за преждевременната кончина на проф. Евгений Николов и на IT-специалиста Николай Найденов, които заплатиха с живота си за своя професионализъм и гражданска доблест.

съкращение за теб е Пр. Цв., което означава престъпникът Цветанов.

Презерватив ме гледа, от екрана ? Иде ми да си хвана Балкана !

Хиената,ами организирай всенародно поклонение,да му благодарим на всеотдайника за всичко.Покани го и лично да присъства.

Докажи тези твърдения с факти!

Това са гербаджийски аксиоми (неизбежно произволно приемане)-не подлежат на доказване.

Ахааааа, ама защо чак се светна, че НАЙ-ГОЛЕМИЯТ проблем е досъдебното производство. Или трябва да си подсъдим бивш министър, за да се сетиш да работиш честно!!!

Какъв подсъдим? Той има ефективна присъда и мястото му е в пандиза, а не да си развява задника по медиите и да дава уроци по граматика.На него му изнася да се "съкращава" Цв.Цв., ама тоя, дето е писал тефтерите, най-вероятно, е съкращавал имената както той си знае.

Хора, не се е..те с човека. Той инициали няма! Той не се съкращава! Какви ти Цв. Цв., какви ти Ц.Ц. . Единствен, неповторим, незаменим! А ако ме питате сериозно - беден е речника с гадните думи, които бих използвал за тоя "човек"...

Аз съм Цвък Цвък, не съм Цък Цък!

Ние много добре знаем КОЙ си , само, че глупаците в България все още не знаят !

Popa

Да, бе! Сичкото българе са глупаци, само ти си умния! Браво бе, що не бегаш у Москва! Там на такива умници бързо им набиват канчетата! Много да не изпъкват, като свински мъ....а в кал!

Преди около година когато тогавашните управляващи изразиха намерение да изтеглят заем от милиард и половина лева тиквата не слезе от екраните да ни убеждава,че това е загробване и този заем ще го изплащат внуците ни. Ако е така защо сега тиквата не излезе и обясни на народа сегашният заем от 8 милиарда който престъпната групировка герб теглят от кого ще бъде изплащан-от пра-пра-пра внуците ни ли

за ,,протестърите,,: ,,...Те не се вълнуват нито от многомилиардните заеми, с които това управление ще зароби и внуците ни и които ще бъдат изхарчени непрозрачно и неефективно. Нито пък се интересуват от небивалата феодализация на властта, разпределяна между партийните квоти в управляващата коалиция. Няма и грам възмущение срещу безпрецедентната демонстрация на политическа партизанщина в официално заседание на правителството, при което Кунева води срамни пазарлъци за партийни квоти в областните управи. И прочие. Типичен пример за такава операция за отклоняване на общественото внимание е и акцията на казионните "протестъри" срещу главния прокурор. Разбира се, че изчезването на прословутото тефтерче е скандал. Както е скандал и убийството на експерта, който разшифроваше записите от "цецомобила". Но тази акция на "Протестна мрежа" е христоматиен пример за целенасочено задръстване на публичното пространство с фалшиви или периферни теми, които да подменят неудобна за управляващите тема. Защо ли? Ами да сте чули въпросните казионни граждани да задават истинските въпроси, до които се отнасят прословутите тефтерчета? Не, те не питат нищо за инициалите на онези управници, с които днес се прегърнаха в името на властта. Те не питат за ИФ, ЦЦ, ББ, не питат за Росен Плевнелиев и прочие тефтерни персонажи. Те питат само за ДП и някакви възможни манипулации. Не е ли по-важно защо президентът присъства в това тефтерче? ..,,???????????

Дойдоха от гроб на враст и държавата се срина-замразяват заплати,пенсии,теглят някакъв нереален заем от 8 милиарда,а ние стоим и си траем престъпната шайка да си разиграва коня както си иска на гърба на народа.

Всички знаем кой си-Цървулан Цървуланов си ти

в знак на протест, призовавам всички да разпространят по всички медии а после и по улиците с тебешир да напишем цц=цв.цв. 10=ДП Нека цялата държава да преследва виновниците чрез натписи

ЦВък. ЦВък. ДП = ДуПе

Тоя е абсолютен смешник, не бил Ц.Ц., а бил Цв. Цв.!!!! Ако Филип Златанов го беше изписал Цв. Цв. сигурно щеше да ни обясни, че инициалите му са Ц.Ц. Те ГЕРБерите, че са идиоти е ясно и за първолаците, но чак толкова явно да демонстрираш, че висш слъжител на държавната администрация, назначен от теб е идиот, говори изключително много за интелектуалния потенциал на ГЕРБ. Колкото и да е тъп Златанов, едва ли е питал ИФ и ББ как да им се съкратят имената в личния му бележник, че да чака Цецо Лъжеца (защо ли му викат така?) да му диктува как да му съкрати името. Браво ГЕРБери тъпи, че ни натресохте отново тези кръгли нули отново на власт. Но защо ли да се чудим, след като е ясно за всеки какъв е умствения ви багаж.

Като чета коментарите, излиза че България е на последно място в Европа, заради Цветанов !!!А онези, 300 червени фамилии, които "взеха" в пари и имущество за над 150 милиарда долара, нямат никаква, вина!Днес, Цветанов няма никаква, държавна власт и пак се там на дъното! Защо ли?

Защото искаш да омаловажиш терористите с действията на другите терористи.... Много моля да не защитаваш проклетите ЦЦ ИФ ББ и ДП, па дори и РП

На дъното сме заради умници ,като Вас, взрели се в измислените от бсп "къртичини"(престъпления) а не виждащи "планината"истински, извършени престъпления!!

За това ,млади хора, не Ви трябва да учите разни филологии в СУ! Учете физкултура в Симеоново!!! ;-)

тоя изрод дали е ццили цвцв не зная но съм сигурен че в една нормална държава отдавна трябваше да е зад решетките

аз съм цв.цв. не съм цецка цачева???

По мръсен и долен престъпник от този Цвъки ,държавата ни досега не е имала.След Сряда правителството да си отива с камъни и да си взимат с тях и Плевуняка, че и той много се оплете с ислямското училище.Престъпници от всякъде, време е за народен съд и да си подредим държавата без тиквоци.

бива да си упорит , но да си упорит като магаре в простотията и наглостта си е глупаво . този надмина кубрат пулев

Цв. Цв. не е Ц. Ц., а е Тц. Тц.!

Или Цвък. Цвък

Тцццц!

Като няма централен процесор или като е недоразвит се получа Език Мой, враг мой .. цуцито и боцко - перфектни илюстрации

Тия за малоумници ли ни имат? 1. ИФ си подава оставка 2. После казва че не се разпознава, но да не очерня името на партията, 3. после ДП бил 10, а може би обратното 4. Сега ЦЦ не бил ЦЦ а бил Цвък. Цвък... Хора разберете, тия тъпани ни вземат за мезета и ние още ги траеме... Ние сме за е...не

"Попитан кой има интерес от изчезването на двата тефтера, той отговори, че единствените, които нямат, са политическа партия ГЕРБ и президентът Росен Плевнелиев: "Всичко, което беше като текст презентирано, единствената цел беше дискредитирането, унищожаването на ГЕРБ и на президента и неглижиране на президентската институция. Много странно съчетание от 2 взаимно изключващи се твърдения. Явно ни смята всички в България за малоумници.

Що бе? Не сме ли?!? ;-)

Всички пт ГЕРБ и РБ са вътрешно убедни, че Цветанов е техният "воденичен камък". За да се разкрие неговата същност, ще бъде необходимо едно десетилетие. Не зная дали Борисов е надскочил себе си, за да осъзнае крайно нелицеприятните истини в неговата партия.

В интерес на правописа и да не стават грешки много моля всички, които са писали тук ЦЦ и ББ да се върнат и да си поправят грешките при изписването на ЦЦ. Имайте готовност до поправите и ББ, но засега изчакайте да видим той каква абревиатура ще измисли.

Това, което си мисли Ц не е като онова, което си мили З! Защото базарът ти не е като базарът ми!

да заприлича на нещо ? Сега е, като лицето Бт.Гс. (на снимката)

Тоя е толкова непокист наглец , че нищо не го притеснява в живота !За 2 години купил 6 апартамента от една и съща фирма на половин цена с мизерна заплата и без спестявания!Веднага намери чалъм да натопи тъста си и да се измъкне!Хванаха го в престъпления по служба :подслушвал , подарявал , прибирал - е съдят го без последствия !Сега го хващат в задкулисни действия будещи отвращение и какво той пишел Цв.Цв. , да ама тоя с тефтера е толкова тъп , че вероятно си пише Ц.Ц. човека !А бе Цветанов време е да се гръмнеш вече ....тъпанар!

бсп даде на България, 6(шест) милиардера в евро, които преди 25г. бяха за равенство, братство и свобода а сега са само "социални" с чужди пари!! А Ти, плюеш някои които имал 6"апартамента"!

Ти си Цвъ-Цвъ, с особенната форма на главата, с 6 законно добити апартамента и си най-тъпият политик на прехода, по-тъп и от Гошо Тъпото, това си ти!!!!

Не сте прав! Има и по-тъпи! Погледнах в огледалото и видях един. Не е лошо още два-три милиона да погледнат там! ;-)

Да не се прави на "ощипан" Цветан Цветанов - Златанов е неграмотен и затова е написал Ц.Ц. Как ще се оправдае Б.Б.? Може би е трябвало да напише Бой.Бор.?

да съдят Златанов и за неправилно съкращение!

Абе тоя цървул не беше ли осъден?! Що не си излежава четиригодишната присъда, а се мотка в парламента?! Кви досиета, кви 5 лева в ръцете на арестант?!

Дали е Ц.Ц. или Цв.Цв. щом си в тефтерчето трябва да си признаеш! А главния прокурор избран от ГЕРБ ще ги прикрива ! Гарван на Гарван око не вади !

Да се внушава: " Цветанов е престъпник"!

sav@dir.bg

А той е и мръсен престъпник.

Кви внушения бе, байно! Че той си е осъден! ЗАТВОРНИК! Затворник, който крайно време е да си излежава присъдата, а не да ни "оправя" още!