AIG назначи човек от ЦРУ за вицепрезидент

Американската международна застрахователна група (AIG) обяви, че Каролайн Крас ще се присъедини към висшия мениджърски екип.

Обратно в новината

Коментари - AIG назначи човек от ЦРУ за вицепрезидент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в Русия си имат президент от КГБ.

краварската олигархия..

в случая е ашкеназката олигархия, което всъщност е същото...

Е, в България назначават мутри за застрахователи :)

А бе не ви ли прави впечатление, че навсякъде по света ченгета се докопават до висши икономически позиции? В Русия трябва да си свързан със службите, в Китай също, явно в САЩ е същата мода. А по принцип шапкари не стават най-умните хора в едно общество. Освен това работата в служби деформира психиката на хората и те се отдалечават от идеята за свободен пазар и конкуренция, като я заместват с интригантство, прехвърляне на отговорност, търсене на виновни, доноси, злепоставяне, притискане, рекет... Почвам да се замислям, че трябва да има някакъв вид регулация и който човек е избрал кариера в съд, полиция, разузнавателни служби трябва да му бъде забранено да се прехвърли в икономическия сектор. Който е работил с фирми управлявани от ченгета ще ме разбере. Ченгето са хора, които са от една националност и с една идеология независимо от това от какъв етнос и държава произлизат. Накрая всички стават еднакви. Като се замисля Буш старши преди да стане вице на Рейгън и след това президент беше шеф на ЦРУ. Андропов - шеф на КГБ. Горбачов - човек на Андропов... В последствие в синчето на Буш стана президент, Путин от средите на КГБ също. За никой не е тайна, че властта и на клана Буш и на кръга около Путин е не само политическа, но и икономическа. Явно не е случайно, че икономически светът не върви на добре - щом като икономиката се управлява от шапкари ще ни третират като войници...

Няма да назначат продавач от плод.зеленчук я !

ха ха ха плямпаници на прост българин, нищо повече

Правилно! Само че търговията е продължение на войната... Открай време икономиката и паричните потоци са въпрос на национална сигурност. Който иска да си пази сигурността....

Естествено, че навсякъде е така. Просто според раздухването в медиите, при едните това е лошо, а при другите хубаво. Според геополитическата обстановка.

В пирамидата на властта е като при военните: Не трябва да си умен, а да изпълняваш, това което ти казва по-старшия. И затова ченгетата са за предпочитане - още от малки са обучени да слушкат. Аз поне не желая да съм част от ТЯХНОТО общество.

не фалира ли преди години??

Сега застрахователите ще дръпнат напред ,защото ще имат достъп до ИНФОРМАЦИЯ.Информацията е състезание,печели първият.

Информацията отваря врати за големи ''професионалисти'':(((((((

Във връзка с подновяване на съществуващо Ви застрахователно покритие: Ей Ай Джи Ви представя дружество Колонад Иншурънс Ей Ей клон България, което може да Ви направи предложение за продължаване на застрахователното покритие.

Тези не ги ли купиха,когато яко им се разклатиха краката при последната криза?

не