Слави внесе документи в ЦИК, не подкрепя никого

Телевизионният водещ Слави Трифонов внесе днес в ЦИК документи за регистрация на Инициативен комитет в подкрепа на въпросите от референдума.

Обратно в новината

Коментари - Слави внесе документи в ЦИК, не подкрепя никого | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес Учиндолския надимна себе си... не се бях смял толкова дълго време - велики са му сценаристите - той - не! имаше новини и пред изРоДно студио, който не го е гледал - препоръчвам... обикновенно слагат записа на сайта след 12-13 ч. незнам защо при мен видеата се отварят само с ЕКСПЛОДЕРА?!?!, "това е някаква разработка на военните"

Двуликия ГЪЗ и Въпросителя с гол задник напред са ми нацвъкали минуси - дупедавци!

Правилните въпроси са :КОЙ допусна тези момчета с не особеноизискана визия и съвсем откровен диалект да се настанят в новинарските рубрики; КОЙ ги допуска до Държавни Институции в които никой не ги е поканил , но пък им се дава достатъчно медийна изява;КОЙ има полза от цялата тази кампания и на кого се заканват с "филмовата" реплика-"Ако м е ядосат може и да си го получат..."..?Дали не е евтин комикс ..?И дали има още кой да "им вързва"..

За какво ви е народ на вас,еничарите?Нали ви вкараха афганци да го заменят.Ще зяпат Ищар с проточени лиги и ще се гаврят с бабите и дядовците си дори без заповед от вас!Безродниците сте най удобните.

Станиславчо е голям "грешник", Прал пари, чалгосал народът, опростачил битието, некоректен спрямо бивши колеги и приятели и т.н. И като стар грешник се опитва да смекчи божието наказание с добри дела. Зад него стоят и неговите т.н. редактори". Референдума беше СКОПЕН от ДУПЕДАТИТЕ, а иначе е добро дело. Лошото е, че нашия "овчедушен" народ не гласува или ще го сметне за незначителен. А това една добра победа на т.н. "гражданско общество" . ГЛАСУВАЙТЕ ГАГАУЗИ НЕДОКЛАТЕНИ!

Резултата от мажоритарното гласуване е видим в общинските съвети. Общинският съветник от Пловдив,който "успешно" издържа поправителния изпит на матурата по български език.

плюли Слави Трифонов! Това , че ще има референдум е постижение. Да коментираме точките от Референдума и да гласуваме според убежденията си...

Насоките у вас.Еничарите, гаврещи се с баби и майките си също.

Ако не са сценаристите на "Слави шоу" тоя няма да може две думи да каже ! Вечер в шоуто си тоя човек гледа повече в листята си пред него , отколкото в камерите , които го снимат ! Опротивя ми , не мога повече да "лъскам" глупашкото му его !

Никого няма да подкрепям, подкрепям само суверена. Никого няма да подкрепям, подкрепям само това, с което съм се заел - да направим такъв референдум. Никого няма да подкрепям политически. Това не е и политически ход, т.е. не е с цел избори за президент. Това е с цел хората да гласуват на референдум, посочи той. Това е кредото на един нихилист, който не вижда по-далече от собственото си политическо его! Жалко, че нашият лековерен народ, който вярва много на подобни шоу и политически "месии" ги подкрепя, и след това разочарованието му е огромно! Това е един човек, за който не се знае как е натрупал първия си милион?!, надвил си е на масрафа и сега иска малко да погъделичка егото си, като опита да си поиграе на политическото поприще. Защо не?! Като има балъци да му вярват!

На българите им беше писнало да слушат партийни лозунги до 80-те. "Каналето" разчупи тези окови и вицаджийския словоред, народняшко-просташкия циничен стил разсмиваше и забавляваше българите, особено с това, че обект на шегите бяха недосегаемите политици. Това сбъдна лелеяната мечта, изповядвана от всички партийни слова за равенство. Най накрая партийците бяха равни с народа. НО, това е добре, когато се случва в Каналето, а не в двучасово предаване, бистрещо политика, ценности, канещо световни звезди, управленци и смесено с просташки изцепки. Така Слави, чрез шоуто си ЛЕГАЛИЗИРА простащината и УБИ публицистичния официален стил, задължителен за медиите и обществения живот. ТАКА Слави ДОКАРА НА МОДА ЧАЛГАТА. Така Слави НАПРАВИ арогантните Простаци ГЕРОИ на Нашето време. Така Слави с неговата арогантна безпардонна пищолджийска увереност, почерпена от каубойските филми в детството му, докара на МОДА МАЧОВЦИТЕ - не просто, а МУТРИТЕ. И така в такова всеобхватно дълго предаване от балетистките, през циничния виц до интервюто с премиера и президента, всички деца замечтаха да станат като Слави и стриктно да спазват ценностите, изповядвани в неговото шоу, защото мама и тати също го гледат. Тези деца са вече по на 30 години и са в чужбина - техният възпитан от шоуто идеал за живот и поведение не се сработи с изискванията на реалния живот.

СЛАВИ Е СОЦИАЛНО ЯВЛЕНИЕ. СЛАВИ ЛЕГАЛИЗИРА ЧАЛГАТА, МУТРЕНСТВОТО, ПРОСТАЩИНАТА. Направи ги доминантни в обществото. Затова интелигенцията, задушаваща се от дирибействащите простаци, мутри, политици с "едно ферари с цвят червен" и мадами в него, напуснаха България и потърсиха своя свят в друг свят. Но и окураженото от Слави простолюдие тръгна да търси по света своя "бял мерцедес" дето го преследва. Така сега в България няма работещи, няма и достойни управляващи икономиката и политиката. Но Слави е родолюбец. И патриот. Проблемът е, че в ценностната му система са смесени понятията и той сам е жертва на себе си. Проблемът е, че имаше висока трибуна, за да множи и популяризира обърканите си смесени ценности. А те се крият в произхода.

Точно така е. Слави е талант, родолюбец, будител, но понякога ...платен. Той докара "жълтият" стил в общественото пространство на мода и сам падна жертва на отрочето си - жълтата преса. Той поругава всяка вечер "българската баба"-светиня за всички българи. Има ли дете не гледано от баба си? Той посегна на най-святото последно останало в душите ни в този опоскан , опорочен живот. Дори бабите ни омърси с образа на баба Вуна.

Дано да е искрен сега в начинанията си. Не разбирам. Много анализи за политическите последствия прочетох тук. Все пак той вече е богат и сигурно наистина го вълнуват съдбините на българите.

След такъв монолог ,извода е само един.Слави не ви и безразличен ;)..

И,ТОЗИ ли е НЕЗАВИСИМ....................

Не зависи от нищо-освен от...кинтите!

този дългуч няма страх от Бога. Мисли си, че ще му се размине. Тук някои пишат - ама много попръжни се сипят и от двете страни. Който попържа - трабва и да търпи да го попържат.

е служител и подлога на американската соросова пропагандана машина в така наречената"българска"телевизия бтв. близо 20 години залива българите със вредни американкси ценности. АНАТЕМАза клоуна на сорос.

Простаците!...

Още един клоун алчен за власт.

Ако с гласуване може да се промени нещо,то щеше да бъде забранено!

Прочетете тази статия и ще ви спре часовника: СКАНДАЛ! ВИЖТЕ МЕРЗКИТЕ НАСОКИ ЗА КОМЕНТАРИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ! ОТЧИТАНЕТО НА ПОСТОВЕ И ЗАПЛАЩАНЕ ОТ СПЕЦИАЛНО НАЕТА ФИРМА! АВТОР: РАДМИЛА НЕДЕВА!

Но съвестни хора с патриотичен ду трябва да постват също! Да постват това което е наистина по дадения казус или тема защото ако НИЕ които знаем истината не правим това...то тогава ще останат само платените тролове на сорос и еврейския съюз. Така че хора...пишете истината на пук на платените американски соросови копелета от гротестка мрежа и служителите на посолството от улица козяк16. И Бог с нас.

Като чета коментарите по-долу се чувствам като във форум по повод мач между Левски и ЦСКА. За 26 години заживяхме ли нормално?Отговорът е-не. Живеем ден за ден и всеки се спасява как намери. Кой може да промени това. Категорично не е Слави. Само народът може. А как?

Двустъпковата.

Я виж, тук и днес вече всички долнопробни тролчета от разните му там партии са се обединили в попържнята срещу Слави, че чак се задъхват от "компетентност" примесена със злоба и ненавист ! ЗАЩО ЛИ ??

Дървояд няма ли го ? Значи е скучно.

Лъчка си репертоара за днес:)

Не, няма смисъл да се обяснява. Просто защото мнозинството българи не искат никакви обяснения. Те искат да пробват и това. И наложеният от един зрелищник /шоумен/ референдум за мажоритарна избирателна система няма да се превърне в повод за обсъждане на различните избирателни системи. Обсъждат, разумяват, претеглят и преценяват висшите организми.

Няма смисъл да се обяснява защо мажоритарната система облагодетелства богаташите, олигархията и мафията тоест точно тези явления, срещу които България уж се бори.

Българите ще гласуват за мажоритарна избирателна система, насърчени от прочутият в цяла България и чужбинските й околности Слави Трифонов . И не, тези българи няма да обсъждат добра ли е или е лоша мажоритарната система, какви са предимствата й, какви са недостатъците й и какви ще са последствията от въвеждането й.

Трифонов ще си направи политическа партия. И така зрелището му ще се премести от телевизора в Народното събрание. Какъв сеир само, какъв купон, каква радост, отново гел кефим гел. Избиратели вече няма да има, ще има фенове и фенки.

Много тъпи коментари (поне последните). Слави бил селски тарикат, какво се прави на политик, не знам си какво...Слави е будител, да, може да прави шоу и в това си качество да е шоумен, но е будна съвест, човек, който с каузите и обществените си инициативи (и не само референдума) събужда този и и без това заспал народ, и малкото обществено мнение, и малкото гражданско общество и гражданска позиция!Така че, преди да плюете, замислете се в ретроспекция (назад във времето, за онези, които не знаят какво значи) и вижте колко начала е поставял Слави само с позицията си и кампаниите си!Успех!Ще гласувам само и единствено заради референдума!

Слави не е никакъв будител - просто ти си много заспал.

ти не си заспал, главата та ти е в задника, мушморок!

коелга не обръщай внимание на простащината, която се лее. Просто половината са платени а на другата половина главите са им заврени отзад!

Какво ще стане при мажоритарната система ли ? Ами ето какво : В Народното събрание отново ще се набутат двете големи партии ГЕРБ и БСП. Ще се набута и ДПС поне в два мажоритарни района, там където българските турци са мнозинство. Колко ново и неочаквано... Ще се набута и Слави Трифонов той в която и провинция да се предложи все ще го изберат, защото е пич каква тръпка само, кава промяна, каква новост, какмо зрелище, какъв сеир, гел кефим гел. Ще се набутат в парламента и всякакви мафиоти, тарикати, отворковци и мошеници, които имат, или пък които получат пари за да се пеняват по телевизори, радиа, вестници и всякакви кандармЪ кюшета щото, нали трябвало да било знаем кого избираме - е, тия няма начин да не ги знаем, ще ни се блещят от всеки ъгъл и ще дуднат от всяко джънгър-чекмедже каква горчива, но пък иначе заслужена подигравка с простонародните ищаси. Какво ще се получи при мажоритарната система ли ?

Нисшите викат Слави е пич и ще му подкрепят референдума, защото е пич. Ще пробвам, пък може нещо да стане ще си кажат те и ще пробват. Може пък този път да им се получи. Като с триенето но ония хартишки, които уж носели печалба. Знае се, че няма да има печалба, ама пак трият, може пък... Като пробата с Кобургготски дето щеше да оправи България за 800 дни. Както пробата с Волен Сидеров, с Николай Бареков, с Росен Петров, с всички избълвани от телевизора политически пичове и пишлигари. За да се получи като при нисшите същества. Ония, дето въобще не се развиват : проба-грешка, пак същата проба, пак същата грешка, пак същата грешка, и пак същата грешка и после пак така.

Определено не живеем добре и това се вижда от всички. Как ще се оправим? Единствено чрез ефективен контрол върху политиците. Как ще бъде осъществен той, след като никой от управляващите-сега и преди /а и за в бъдеще/ не желае подобен контрол и поради тази причина нито едно Народно събрание няма да приеме подобен закон. Защо при това положение да не опитаме с референдуми? БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ГИ ОРГАНИЗИРА И НЕЗАВИСИМО ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЯХ ЗА МОМЕНТА.Ако хората видят, че с референдум могат да променят статуквото и да въздействат ефективно върху управлението, правейки живота си по-хубав, това няма ли вече да означава гражданско общество в пълния смисъл на думата? И няма ли по този начин политиците да бъдат принудени да се съобразяват с народа?

И какво разбира Слави от електронно гласуване? Нали като застанеше пред компютър, приличаше на обучено шимпанзе (да ме извинява): - Тук има един бутон дето го натискам. ;) Слави е очевидно под средната компютърна грамотност.

Слави има и почитатели и има и много които го критикуват и не одобряват действията му.Аз ще си пиша моето мнение за него - Аз нещата ги разбирам така, - Ако ще си шоумен бъди си такъв, весели хората и бъде на ниво а шоуто му отдавна е поизчерпано.Ако искаш да се занимаваеш с политика, остави шоуто не бъди повече шут, и се занимавай с политика никой не ти пречи, ще гласуват някои и за теб.Но да смесваш политика и шоу малко е прекалено за мен.Пускаш си телевизора да гледаш шоу, а той Слави с екипа си през цялото време ти говорят политически локуми...ами аз като искам да гледам политика ще сменя канала.Та така, ако ще прави шоу, да прави, ако ще прави политика да я прави, а политика и шоу, не върви.Против съм и за електронното гласуване, защото те сега манипулират вота, а ако се въведе ще знаят резултата от предния ден, и ще си слагат на власт когото искат ТЕ.......не че сега не го правят но тогава ще е детска игра !!!!

Може да е чалгаджия, но е родолюбец което му прави чест. Ако всички гласуваме "за " на референдума политиците ще започнат да се съобразяват с мнението на народа си. Ще има справедлив и независим съд. Няма да се продават интересите ни за комисионни на управляващите сини и червени.

Пак помисли.....

От шоумени политици не стават, а и държавници. Ако иска да се превърне в Бареков 2 да заповяда. Очевидно е, че въпросите не са му много мислени. Аз ако исках референдум примерно щеше да включва: 1. Депортиране на всички мигранти? 2. Забрана за деца на лица нямащи средно образование и при нарушение затвор и трудова дейност, плюс принудителна кастрация? 3. Забрана на бракове преди навършване на 18 години? (Не знам дали има такава.) 4. Излизане от ЕС? 5. Излизане от НАТО? 6. Забрана на чужди бази в България? 7. Връщане забраната за продажба на земя на чужденци, освен за фирми за производство, под държавен надзор? Всички имащи вече земя със специален статут; 8. Забрана на финансиране от вън на НПО-та и политически организации, освен организации за здравеопазване и социални помощи? 9. Право на превъзпитателни мерки тип бой, срещу деца нарушаващи правилата от родители и преподаватели, при специални изисквания? И други, но в момента съм изключил. ;)

какво подкрепя този чоек, който се изживява като незнам кой си, само защото една телевизия си запълва времето.

Голотиквовеца, на когото изглежда подражават голяма част мъжете в тази страна се прави на политик! Това е чалгата България! Не чух нито една дума за великолепният документален филм за Битълс?!

Стани славен или Станислав познат като Слави е един селски тарикат, направил милиони от хорската глупост и тъпотия да гледа и слуша цинизмите, пошлостите и словоблудствата на този нагъл и самовлюбен глупак.

Може да е всякакъв, но в случая подкрепям това, което върши. Друг е въпроса дали свиня в кочина иска свобода и нещо да зависи от нея, или само иска да получава копаня с плюскане от... касапина-свинар.

Роби сте и такива си останахте . Браво Слави, но жалко за този робски народ. Аз съм с Теб.

не само тои няма да поскрепи сегашното полиикоикономическо статукво породено от преходът от комунизнма на бишите ни диктатори,аповечето нормални бъгари са отвратени от сегашната узаконена мафия на (нашите хора)! искаме осъдени за измамите и и техните узаконители!

Докъде Я докарахме смешник и митра да става политик .Българио за тебе те умряха!

Не подкрепя никого? Славито е човек на Гоце и руснаците. Нито е случайна фигура, нито е филантроп, за какъвто се изкарва. Просто задачата е ако може да мине парламент с по-малко дапутати, който да съответства на изтънелите възможности за подкупи на руснаците. Проблемът в България не е в броят на депутатите. Проблемът е, че населението на България няма никакво желание да контролира политиците си. Затова те контролират населението. Въпрос на отвратителен манталитет!

Щом и този селски идиот се намеси в политиката за да се облажи, България със сигурност е стигнала дъното. Учудващо как БТВ позволява на своя шут да политиканствува, вместо да расказва пошлите си тъпи цинични вицове?

Щом не подкрепя никого - значи подкрепя Тиквата!

jingiby

Не съм почитател на Славчо, но сега поне се опитва да разбърка смрадливото блато в което квакаме...

какво ли е да работиш МОПДЕРАТОР идва от МОП ДЕРА ТОР МОП - Парцал с дръжка, ДЕРА - глагол Дера, ТОР - Гов.на ОДА ЗА МОПДЕРАТОРА МОП-ДЕРА-ТОР съм за Вас, тук да трия имам власт. Сутрин рано като стана, бързам МОП-а да захвана. И от нощните гов.на, не оставям ни следа. На умниците не спали, дет'са форума ос.ра.ли, аз устите ще запуша, Тор-а, ми дойде до гуша. Цял ден с МОП-а да вилнея, от дете за туй копнея. МОП-ДЕРА-ТОР съм за Вас, май съм пълен пи.ди.Прас.

Гледах концерта на Слави в Лондон, залата беше препълнена, е носталгия и кой знае какво още , но защо публиката остана разочарована, ех Слави и да се напъваш , вече си изпята песен , а и си много , много болен,парите не са всичко , ама ти си знаеш.

Имаш право, и аз гледах концерта но не докрая.А какви бяха тези рога на главите на момичетата от балета, само Слави си знае, и май не само той надали знаят нещо момечетата защо ги изтипоса така !

news.info Слави изнуди Би Ти Ви за 15 милиона! Борецът срещу мафията, олигарсите и корумпираната политическа клика бе "наказан" с 15 милиона. Не референдум, ами гол на площада ще танцува. Новият Левски, закрилник на сираците и вдовиците, е взел мръсните пари и жъ съ бори за чест и свобода!

Славчо едно дете не може да направи, седнал референдуми. Да, дали са му някой милион, моралът му е нула, а трябва да плаща на някоя танцьорка да го "обича" пламенно. Е, като понапълни джобчето, му бие шута.Така и той пееше на уше на гангстерите и бандитите за някой кирлив долар. "Копелета гадни бяхме ний.." типичен чалгаджийски текст. Така е в живота, се ла ви!

Защо в ЦСКА? Не беше ли левскар Славчо?

МНОГО ХОРА НЕ ПОДКРЕПЯТ ТОЗИ ЧАЛГАДЖИЯ, АМА И ТОЙ КАТО ДУДУКА СЕ НАПИНЬА !!!