ГЕРБ и ДПС избраха заместник-председател на ЦИК (снимки)

ГЕРБ и ДПС избраха за зам.-председател на ЦИК Маргарита Златарева, номинирана от ГЕРБ. БСП и "Атака" не участваха в гласуването.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и ДПС избраха заместник-председател на ЦИК (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станишев и Местан в сауна.. Лидера на ПЕС му прави дудук.. Влиза Буда, сяда .. гледа и вика - Ефенди, да се сменим? Местан отговаря.. - Ми сменете се де... Ако не беше тъжно - щеше да е смешно :)

Буда нали плюе с/у ДПС?!? .. Накрая ще излезе, че и Буда и Станишко си пият кафето с Местан.. Ние, простосмъртните можем само да гласуваме масово, за да успеем да извадим ДПС от властта. Жалкото е, че и БСП-то, и ГЕРБ си натрупаха твърд електорат с партийни назначения на благи службички ... Дано има Карма и Ви накаже всички, затова, че ни прогонихте от родината - за да живеем нормално! :(

Член съм на ГЕРБ и подкрепям Бойко за затпляне на отношенията с всички партии ,ако това е в полза за доброто на българските граждани.Политиците трябва да си говорят ,да дискотират приоритетите на държавата и заено да работят по тези приоритети.Познавам доста български турци ,които членуват в ГЕРБ,все свестни хора/колеги от работата от 25 години/. Езикът на противопоставянето и омразата тряба да бъде забравен.

интереса клати феса!

Никога вече ГЕРБ! Бизнеса е в кома заради Борисов и калинките му! НИКОГА! Всеки е по-добра опция от Буда и шайката му!

За Станишев - на крива ракета космоса и пречи, за Мая Мъделова - за личния и космос няма нито права нито крива ракета, а руските падат хь хь хь ха...

То да се чудиш за кого да гласуваш. Досега нападаха БСП, че се сдружавала с ДПС. Сега ГЕРБ се онож... с ДПС :) Тя каква стана? Кой отгоре? Кой отдолу? Ще проличи на изборите. След изборите ще се разбере дали ДПС правилно направиха метан на Бойко, за да го яхнат, ако спечели, или ще отпаднат, ако от БСП се стегнат здраво. Всички онези, които бяха с ГЕРБ, понеже са против ДПС, сега спокойно могат да обърнат позицията и да са с БСП, щото Кънев - Мънев, Кунева - Мунева, Бареков - Мареков и т.н. далече са и дори не могат взаимно да си духнат под опашките.

Е, вече си бръкнаха по дупките. Остана Станишко и Боко да се цункат отзад взаимно.

ГЕРБЕРСКИ ФЕСЧЕТА

Накрая бат Бойко винаги го начуква на цялото храчещо кеч без вазелин! особенно болии при Дмитриевич гея,долен путаката и дудук капутин! Последните двама след 25 май ще има да връткат яко на Бойко вувузелата с нещастните си 2-3%

Баш Майстора е свикнал без вазелин и много пъти е опитвал на бат си Бойко вувузелата, та затова е толкова сведущ по манафските мурафети.

Топъл дъх отзад... За кой ли? Уж кафенце, а то кафе с райбер. Знае се само кои са участниците: ДПС и ГЕРБ. А ние можем само да се чудим кой кого е прикоткал на среща и какво му готви в последствие.

А само да попитам - не беше ли бойко борисов онзи, който каза, че никога няма да работи с дпс ? Какво стана бе бочко ? Обрязаха ли те ? Отчаян будист - милиционера е готов на всичко, за да се вози отново на самолетчето ха ха

Явно са му духнали в... ушенцето някой келепирец.

Станишев нещо напоследък му падат акциите. Не че са били високо, но точно пред избори не е приятно. Голям срам се очертава.

А за мисленето, не се налага много щото е очевидно

Написал съм ти специално- прочети го пак, в дирника 2 седмици предварително се повтаряше навсякъде освен това чехльо го каза преди станишев а знаем кой дърпа ушите му нали

Леле, голямо чудо!Станишката омръзна на Местан от една страна, а Първанов му мъти водата яко и на всичко отгоре сега и Бойко му го начука, та го разцепи направо.Ама хак му е, защото оная чавка Манолова и за свирка не я искат, а той си я котка заради Костнбродската шашма!

С просто кафе ама друг път, казал е на местан че може да му организира размирици и да му разбърка изборите, за сикаджия не е проблем, те герберите отдавна се пдготвяха включит и в дирнико имаха опорна точка -кърджали- постоанно спамеха - ми ко ше стане ако... Дъра дъра

при сегашната изб. система държавата се управлява от променящи се коалиции управляващи в полза на съставящите ги партии,президента е нула, а премиера- обикновено нищожество.Хората живеят в нищета,няма стратегия за развитие на държавата.-Казал го е Де Гол през 1946 година-а-а-а-а, спинкате ли?

Това дето Станишев с целувки не можа да го направи, Борисов го направи с едно просто кафе.

целувай ръка и ще ти се даде!

По-скоро искаш да кажеш "целувай задник" и "лижи подметки", нали? Да ти е сладко (кафето, де).

В Кърджали Борисов се възмутил от главсека на МВР Светлозар Лазаров: Един главен секретар е получил само за една нощ четири генералски звезди, а аз съм работил за тях години Няма как за една нощ да вземеш четири звезди. Това го няма никъде по света Верно е, измъчи се Борисов с тия звезди. Звезда по звезда ги събираше. Назначиха го за главен секретар на 1 септември 2001 г., а го направиха генерал-майор чак през януари 2002 г. Журналистите тогава го успокояваха, че и Славчо Босилков е поел поста като полковник. Обаче Борисов беше проверил: И след месец и десет дни стана генерал, проверил съм... Значи някъде от средата на октомври е почнал да чака. А днес, а утре... А за другата звезда беше още по-трудно. Генерал лейтенант стана чак през юли 2004 г. И се наложи да целува ръка на Доган ага. Щото единствено той се застъпил да му се тури още една звезда на нагона, както сполучливо се изрази поетът Леонидов: Ахмед Доган беше единственият човек в коалицията НДСВ-ДПС, който настояваше да бъда произведен в генерал-лейтенант...

Как можах да направя изборен кодекс срещу себе си и БСП. Да се е....а у главата проста кюстендилска.

Мая Кухата най-после изгърмя.

Забравихте ли президентчето? Тази политическа мижитурка сякаш няма нищо общо с НС и със законите, които сам е парафирал (не се знае дали ги е чел)! Не Кодексът и не Манолова са причината за дърлянията на квачката Цецка Квачкова и тъпата скандалджийка Деса-метреса, а зализаното президентско недоразумение, наречено Плевню! Анадънму?

Президента бил недоразумение? Хм. Ама как им го начука на тройната коалиция? Ами ако не беше недоразумение лелииии какво ви чакаше червени тролчета! Бил чехльо ама 6 месеца бадемчето се чудеше къде да се навре и през коя врата да избяга. Помислити кой даде тон и все още не им се е разминало. Мъкааааааааааааа голяма мъка за позисранци.

Сега трябва да и сърбаме попарата на кюстендилската куха лейка. Мая тъпото.

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВА ШАНТОНЕРИЯ ГРАВИТИРА ОКОЛО СТАНИШЕВ, И СЕ ЗАМИСЛЕТЕ КАКВА Е БСП. ЦИТЕРАМ : БУРУДЖИЕВА, МАНОЛОВА, ЗЛАТАНОВА, И ДА НЕ ЦИТИРАМ ВСИЧКИ ЗАЩОТО УЖАСНО СЕ РАЗМИРИСА!!

Ооо наборе , да те питам , как са НАКОЛЕНКИТЕ държат ли те още????? Ама ти имаш нужда от магнитна лента на главата да ти избистри малко поне Мухлясалия мозък ..... Чадърчето , Чадърчето и без да протестираш олигофрен

Златанов беше друг бе. Оня с тефтерчето.

Прегледах , коментарите с най - висок рейтинг (с най - много плюсчета) и тези с най - много минуси и ще кажа само ."нЕма такъв народ изключително заблуден и прост" фиксиран единствено и само върху собствените си политически убеждения без да види истината , такава каквато е а тя е следната: Всичко що е във властта е Мафия , която е превърнала държавата и хората в частна собственост .... а вие тук се плюйте , колкото искате . Жалка работа

всичкото в парламента е мафия, отиде бойко да целува ръка и му се даде!

А ти от позицията на какъв (образувание, опит в политикта и управлението, житейски опит..) се изказваш като най-компетентен? Тази статистика на палчетата нищо не значи.

1- Кой организира социолого-журналистическият джихад в края на февруари и не допускаше никакво друго алтернативно мнение за преврата в дискусионните тв студиа,с изключение на бандата на голфиерите? 2-. Кой превърна пукнатата от свои глава, на един имотен измамник,член на АБФК и БСП в ,,нечуван пример на полицейско насилие,,?При сегашните протести бяха пребити 10 пъти повече интелигенти млади хора без никакъв отзвук! 3.-Кой предаваше като телевизионно шоу цирка с грамадата за Горанов във Варна и с това директно провокира следващите самозапалвания на психически лабилни хора? При Орешарски имаме вече 3 фатални самозапалвания с удобна информационна завеса. 4.. Kой организира метежа и кой плащаше по 300 лв. на ден на младите социалистчета, анаболните фитнесчета,чегеваристчета,наркодилъри и криминалните рецидивисти на Капута,Архонта ,Долен и Трактора да овладеят насилствено общонародните протести за тока? Кой изработи и постави в ръцете им правилните лозунги-от оставка на Бойко,през исландският модел , до пълна национализация? 5 Кой преекспонира пропагандния трик за анонимните подслушвания и го превърна в тема номер едно ,вместо диспут по предизборните платформи на партиите, използвайки не друг, а самия шеф на ПЕС за пощенска кутия ,нечувана европейска практика?!

Всяка демагогия е за порицаване и осъждане. Нима Бойковата демагогия ти харесва повече? По-лошо е че неговата демагогия е на ниво подигравка с народа. А като как ти звучи това, че гърците живеят по-зле от нас, а ние вече сме достигнали в развитието си Германия. Много бързо забравяте бе, дебили!

Никой ен задава и въпроса за произхода на олигарсите.Но има една изключителна книга,при това от комунист,Георги Тамбуев.Той като журналист и публицист написва книгата 'Власт,облечена в корупция'. На няколко стотин страници той показв и доказва как се формира тази ологархия,само че не я нарича комунистическа,но от всеки ред истината крещи-да,комунистическата сган създаде комунистическата олигархия. Е,срещу кого да се борят бъларските протестиращ???-срещу корумпираната олигархия,или срешу нейния създател. Елементарната човешка огика показва само един път-борба срещу комунистическата сган. Когато тя бъде победена,автоматически комунистическата олигархия изчезва.Отсраняваш причината за болестта и симптомите й изчезват,просто и логично.Но с голи гърди(бюстове) ,гърбове и кореми до никъде няма да стигнем. Абсолютно доникъде!

Абсолютно е невъзможно някой да стане олигарх без одобрение от комунистическата партия.Ако не е така,сега тя нямаше да е на власт.И точно олигарсите управляват,защото комунистическата партия ги постави в управлнието. Значи,сегашните олигарси са нейна рожба. Посочете някой олигарх в държавните структури,който да не е комунист.

снайпер , не се пише " унишението " а нещо друго , дано се сетиш . Преди да станеш трол явно си работил като опертор на биологични единици : ( овчар ). То пък и кой друг ще тръгне да брани коалицията . Дано ти платят , може и с рубли .

6 Кой поръча бюлетините в печатницата в Костинброд и направи преразпределението по градове и избирателни райони, след 17 часа в петък, на 10 май и кой плати за това? И за малките деца става ясно, че това не е ГЕРБ, макар че те загубиха 15-17 депутата от този пропаганден трик. 7 Кой беше приготвил и предаде лично на Мая Манолова съобщението за наличните и складирани повече бюлетини, довели до намесата на прокуратурата и ДАНС за блокирането им на място?Защо никоя друга телевизия нямаше право на ,,официални източници в прокуратурата,,докато течеше директно в ефир шантажа на ТВ7? 8 Кой насочи, организира и реализира пропагандата на 11 май, събота, за да се допуснат всички политически партии в гръмогласен хор да истеризират деня за размисъл -заради фалшификация на изборите според Станишев, до държавен преврат според Местан и до неминуемо убийство според Бареков.? 9 -Кой продължава да дава трибуна на криминални типове с основно образование като Мишо Шамара/сводничество,наркодилърство,насилствено склоняване на малолетни към проституция /и Петното /7 ефективни присъди/вместо да лежат за дълго в затвора/?

бюлетините ги поръча дясната ръка на роската/марионетка на герб/, и отговаряше и за бюлетините и за провеждането/провалянето/ на изборите

На мене едно ми стана ясно: Явно ти си малко дете, което веднага е "разбрало", че "ГЕРБ нямат пръст в костинбродската афера". Просто тези 480 000 бюлетини били складирани от ГЕРБ за отопление през "тежката станишева зима"? Ти наистина си едно просто гербаво отроче с детски акъл!

Че да разбереш, че тези бюлетини по никакъв начин не могат да влезат в тази употреба, че да изменят гласуването. Жалко, ако нямаш самостоятелно мислене! Винаги и най-простата циганка може да те манипулирь. Нищо чудно, че зааради такива като тебе сме на това дередхе. ЖАЛКО!

Мачкай заедно с Цвъчката! Къде го изтърва или го скри в последно време? Не стига ли, че и ти много-много не се появяваш! Става скучно! Народът чака веселие от вашата поява!

тая селска мома-мая ,що не си ходи у перник ? "кодекса " дето го е съчинила със съдържание дето се тълкува "както ми хареса" да си го закачи в тоалетната ,или тя си е помислила че само тя може да си го чете ,като си го написала ? абсолютен провал и безхаберие , и тая била юрист ?? сигурно си е купила дипломата

Има ли по-ярко доказателство, че това е организация на лъжци, крадци и убийци, т.е. червени фашисти, чието гаулайтерче няма да се поколебае да залее с кръв софийските улици и площади? С която България трябва да се раздели веднаж завинаги, ако иска да продължи да съществува и да се превърне в наистина демократична държава. Какво по-справедливо, честно и законно има от това да измете незабавно наложената преди 69 години с насилие червената пасмина от властта, която тя фактически никога не е изпущала от ръцете си? И какво по-престъпно има от това да се пречи на този съсипан от измами, беззакония, грабежи и убийства народ да иска да възстанови правата си в собствената си родина?

А комунистите някоя сутрин ще осъмнат само те циганите и gangnam stayle - НЯМА ДА Е МНОГО ДАЛЕЧ,

М. Манолова още от костинбродската афера се изяви като творческа ,артистична личност и заслужено получи поста, който сега заема. Последният и шедьовър /И.К./ е на път да остане недооценен заради някакъв президент на някаква държавица ! НО!! Др. Станишев и останалите другари са и отзад и няма да се съгласят лесно с подобни инсинуации !

По добре да сме със Русия,от колкото със този ЕС нищо добро не видяхме от него нормалните хора,за сметка на някой като Чехльото и тиквата станаха милионери и милиардери.

нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили. Те са тежък случай. Те са една изцяло аморална сган, с която по човешки начин е глупаво да се постъпва. Те разбират само от грубата сила. От бой само разбират. Подобни са на животните. На динозаврите. Динозаврите как са измрели? Трябвало е да ги прасне метеорит, иначе и до ден днешен щяха преспокойно да владеят планетата ни та и комунистите така. По-нахални са от мухите, от комарите даже. И по-настървени са от тях да пият кръв. Затова именно властта я асоциират с кръвта, затова и повтарят в захлас: Тая власт с кръв сме я вземали, с кръв ще я дадем!.

iq oosh

ти може да не си видял но много видяха полза от ес - поне тези които работят там (2 мил) - като отидем с русия остава само коми

Видяха на босия цървулите! Инженерите станаха свинари и помияри, лекарите - санитари и мед. сестри, Висшистките - слугини и гледачки на болни старци и т.н. Попитай завърналите се как са живяли там и какво са работили!

Не е ли по-добре със Северна Корея?

МЕРСИ! Защо бе троле, защо забрави Гей Сер и неговата партия която ни мори от 70 г. дато от нея отървани няма?

ти ли си нормалния. ако малоумието генерираше БВП, заради личности като тебе щяхме да сме най-богатата държава. а и едно въпросче, кво точно добро видя от русия

Що не ходиш да го кажеш на земеделските производители, убавец?

васко

Едно време баба ти да не е взимала субсидия,за да произведе нещо,сега всички са лъжци и мошеници,затова има много бедни и много богати.Със честен труд не се забогатява,нали знаеш.

1. 2011 г - спиране на Александропулис тръбата (руски енергиен шлем)... 2. 2012 г. - спиране на АЕЦ Белене (руски енергиен шлем, в последствие атакуван от българските лакеи на Кремъл и успяха да имат референдум),... 3. 2012 г - стартиране на европейска процедура, документация, нормативни уредби и спецификации ЗА Търсене и Добиване на ГАЗ в териториалните води на България на Черно море...само Стартиране, като Индикация за Алтернатива за Диверсификация на България според Европейските норми и закони! (отново активация на петата колона у нас, протести и Мораториум за шиста).... 4. 2012 г. - Намаляване на цената на руския газ с 22 %..... има и 5, 6, и тн.....например удари по горивната мафия, по зърнената мафия, по нарко мафията и тн. само за 3 години и 7 месеца.... И Резултата е: 1. Метеж Февруари, 2013 г спонсориран от чекистите...сваляне на демократично правителство с про-европейска ориентация.. 2. Фалшифициране на Избори Май, 2013 г чрез Медия и Главен прокурор с дейно участие на цялата пета колона в България... 3. В момента България я управляват и пият кръвта Петата колона контролирана от Кремъл, която дори е готова да Фалшифицира и Европейски избори през май 2014 г.. 4. Народа спи...дълбоко...

Гербери,май вие ще слагате скоро Бурките и чалмите:) Тролове Герберски нещо да кажете по въпроса за кафенцето между Местан и Борисов?

за тях не знам но когато го видя на мен направо ми идва да го оближа и да му се извиня

Като вземат да се целуват и на обществено място тогава ще се замислим. А ти троле вече замисли ли се вече? Защото такава опорна точка още не са ти дали ли? А какво ли правят като останат на саме.... мале мале XXL имат само да се учат.

До едиторите: Оправете си това "объна".

Проблема изобщо не е ЦИК. Проблема е, че БСП явно сменя курса, от Брюксел към Москва.

е как го сменя, нали си застана зад Брюксел и ще загуби доста от това

Че да разбереш, че тези бюлетини по никакъв начин не могат да влезат в тази употреба, В ДИР-ь, че БСП е против санкциите? Много удобно - Орешарски с ЕС, БСП - С ПУТИН! Ха иди разбери.

За апатията на всеки един, за подвеждането по руската пропаганда в България на всеки не пожелал да се информира добре и за дребнавите страхове на различни хора, страната ни ще плати с най-скъпите неща! На България и българите ще бъде отнет суверенитета и най-най-красивите места ще бъдат заселени руснаци. Българите ще бъдат изтласквани, низвергнати и прокуждани. Тихо, безкруполно и безмилостно. Ако днес тази заплаха не стига до съзнанието на всички, то утре може да бъде късно. Защото страната е пред избори, които ще предрешат тази съдба. Тези избори не са за евродепутати, тези избори са дали да има суверенна държава България или анексирана към Русия! Много от днешните факти и събития преди година, две, три изглеждаха абсурдни. Така ще бъде и с моето звучащо абсурдно твърдение след няколко години. Българите трябва да бъдат питани, дали искат да имат държава, или не. ДНЕС!

Прав си! Само че, замени думите Русия и руснаци с Турция и турци и картинката става 3D HD. Може да си поставиш и спец. очила за по-ясно виждане!

Стругарката Цецка е първа юристка

И ВСЕ ПАК ЗА МЕН КАТО БЪЛГАРИН , ББ СИ ОСТАВА ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР

Ти са само един надничар Нищо повече

Присмял се хърбел на щърбел. Абе много си личите това червените тролове.

Дори с добавка ДПС ли?

тях ние ги крепим

той, големият българин една запетайка не може да постави, там където и е мястото!

Си остава ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗБОР!

Смятай за да постигне това ,което Бойко постига,гея ще се скъса да се лигави,обарва и целива с език,като някоя шафрантийка .Бойко действа мъжката -черпавка-кафе,жълта лимонада, с цигари и на несветулката местан му омекнаха кълките! Най великия политик-Бойко -Президент!

ти сериозно ли си верваш на това?!

Ц.Ц. къде е? :) Борисов, цяла България ти каза да го разкараш, но ти пак си го пазиш. Защо го криеш? Защото на една негова дума, губиш по 1000 гласа на ден :)

Това което го пишеш тук е защото си загрижен за рейтинга на ББ или защото му завиждате всички червени д.ници?

Всички е игра на интереси, театър, представен от така наречените "политически партии" за сметка на народа, а предпремиерата на поредната постановка беше срещата в кафето онзи ден..

iq oosh

съялявам но под новината русия готова да инвестира 15 милрд в българия няма коментари. какво ще кажете за това. така започна и с украина. освен това се вижда използване на същия речник както и правителството - реиндустрялизация. в допълнение - не е ясно колко иска да инвестира, но и се внася заблуда, че еворпеиския съюз не дава пари за това. ако има добър проек ще даде, а това от руснаците ще бъде чист заем и заробване ако вйобще е ясно за какво става дума. но пак наи-трвожното е, че така започна и с украина

Ще съберат всички славянски земи. Путин и всички медии в Русия го повтарят.

МЕРСИ! От кога започнаха руснаците да си изживяват като началото на православието? Все пак Византия е тази която е началото на православието. Това, че сънуват, че Цариград им е зестра.... това са им мечтите. Нека си мечтаят. Но да ни пробутват техните мечти? Пак МЕРСИ. А колкото до славяните, да покани чехите словаците поляците в славянския съюз. Като влязат в него ще влезем и ние и без това сме по малко от 1/2 славяни. А това, че се опитват да анексират Кавказ пак ли мислят за славянството? Арменците са православни далееееч преди руснаците да са имали държава. Затова още веднъж МЕРСИ. Стига от тези мечешки прегръдки.

МИ ЗАМИРИСВА НА ДЖИХАТ !!

Мисля, че на хората им е ясно, че това е подкуп към нашето правителство, за да се зароби народа за дълго време напред, както казваш. На това няма какво да му се коментира и може би затова липсват мнения.

ДПС като истински паразити убиват организма, който ги храни!

Малоумното Де-и от Тутракан - първагербаджиика

Дулово, Дулово ...

ДПС са като плъхова - винаги първи бягат от потъващият кораб. Това означава само едно БСП ги очаква катастрофа на престоящите избори.

А ДПС ще се гушне под крилцето на ГЕРБ.

Кр-ете.на от Банкя и стругарката Цецка - първи автори в дир-а

Видно е, че с тези си действия ДПС бяга вече от БСП и търси нови съюзници. БСП изгуби позиции сред привържениците си с външната си и вътрешна политика, даване на много власт на ДПС и въобще провал за Станишев

Стига "умни"мисли на глупаците от ГЕРБ-Бойко,Цецка,Десислава,Цв.Цв. и сие.Обидно е за нацията.

Ти па си една нация, шушляк такъв..!

Kalin

Борисов още живее в някакъв илюзорен свят и се изживява като победител само не е ясно на какво или в какво.Последните избори бяха шамар за всички и най вече за него.Близо половината от хората изобщо не отидоха до урните,а от тези дето отидоха близо 2/3 гласуваха за други а не за ГЕРБ.Да се тупаш в гърдите като горила без мозък каквото прави Борисов с тия словоизлияния че е победител е меко казано смешно и срамно.

Леле колко си прост. 1/3 по твоите думи са гласували за ГЕРБ и това е провал, след като 50 други партии са събрали останалите 2/3??? И то за първи път партия има такъв резултат след като е управлявала... И ако не беше престъплението на Дудука и Общата с Костинброд...

magit@abv.bg

А бе умник, от 50 парии, ти на колко видя предизборната им кампания? Медиите 4 г. ни заливаха пропагандно само с 2 неща: ГЕРБ и Борисов. Да загубиш 700 000 гласа за 4 г. и за последната около 150 000, това как ти звучи? А какво му е на Костинброд? Нали собственика е герберски, то това не ти ли говори нещо м? Малаумна работа еййй

По сьщата логика БСП печели около милион гласове, значи останалите два милиона са антикомунисти???? :-) :-)

Коалицията БСП и ДПС е гадна, но се е задала друга, още по-гадна - ГЕРБ и ДПС. Сега става интересно какво ще говорят за Бойко и Местан тези, които плюят Сергей заради ДПС?

Повечето минуси показват, че гербаджиите одобряват "новите" си приятели.

Бойко отиде да замаже гава на родоотстъпника Станишев, който заговори за референдум в Кърджали. Оставка, предатели!