Коментари - Открадната в Лондон цигулка Страдивариус открита в България | dnes.dir.bg
назад

Открадната в Лондон цигулка Страдивариус открита в България

Цигулка Страдивариус на стойност 1,2 милиона паунда, открадната от световноизвестна цигуларка в кафене на гара, може би е открита в България, съобщиха няколко британски вестника.

Обратно в новината

Коментари - Открадната в Лондон цигулка Страдивариус открита в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, така ще е докато не се направи нещо по въпроса за циганизацията на България!!! Не само Шенген няма да видим, но и от ЕС ще ни изхвърлят!!!...Защото атобусите към Европа са пълни с роми и единствено на сръбската граница ги питат къде отиват, с какви средства за пътуване разполагат и каква е целта на пътуването им...Преди 3 дни по ZDF - 2-ра германска ТV в най-гледаното вечерно време за Германия, Австрия и Швейцария, в едно престижно политическо предаване така ни оплюха заради циганите ни, които заливат европейските държави, че екранът почервеня от срам!!! Една депутатка от зелените каза, че България и Румъния са абсолютно безотговорни относно циганските си малцинства,а също и към ЕС, защото Европа наливала пари да ги култивира, но парите потъвали в цигански, български и румънски фондации и положението не се е променило от години!!! Видни политици на Германия говореха с такова презрение за двете държави и даваха всякакви примери с безобразия на български и румънски цигани, неконтролируемата им раждаемост и култура, свързани с изнервени коментари...Опасенията им са, че от догодина, когато се отваря европейския трудов пазар, градовете им ще се напълнят с ромски катуни с мръсни и гладни хора, деца, и старци, които ще просят, крадат и искат помощи! Никой не спомена , че в двете държави има и нормални хора, които честно работят и си плащат сметките и данъците...Лошото е, че това грозно за страната ни предаване беше повторено още ведъж на другия ден след обяд и е качено на сайта на ZDF TV....Ако спешно не се вземат държавни мерки по проблема с ромите в България, този цигански демоклиев меч ще виси над главите ни и никога няма да се гордеем в Европа с българския си паспорт, само заради мургавите ни непоправими сънародници!!!Нищо,че в закона за българското гражданство има норма, която дава право на отнемането му, когато се уронва системно престижа на държавата!!!...Цената, която вече плащаме е жестока!

Като не им харесва ние как ги култивираме да спрат парите по програмите и да ги харчат да си ги култивират у тях. Ако искат може и тук да заповядат да ги култивират - да ни направят едно показно как става и тогава да дърдорят. Отстрани всеки е много отворен а пък конкретно германците за циганите изобщо по-добре да не се обаждат защото помним как те са се отървали от този проблем в периода 33-45 г.

"страдариуса" им требеше за "шатрата" и го "прибаряха"

E тези от 2010 са в Шенген. За останалите живеещи в BG крив макарон.

Полицията беше започнала да работи за държавата. Това е истината. Отклонения има навсякъде по света! Но в БЪлгария за пръв път имахмее работеша полиция последните няколко години. И все по-добре! Т.е. иимахме процес на подобряване!

"Третият подсъдим - Цветелин Кънчев, бе признат за невинен" Както се казва - той не е циганин, а брат му е циганин!

Спокойно! Българският Хелзински Комитет ще ги защити от тези нелепи опити да изкарат ромите крадци и измамници!

Тази цигулка е made in Bulgaria.За ко претендират ингилизите???

По времето на комунистите, такива като този калъф Ицо- Папата, пребиваваха в затвора. Напирмер Цар Киро имаше 30 годишна присъда НО като дойде "демокрацията" желю желев го амнистира като "жертва на комунизма". Ако нещата си бвха наред сега децата от Катуница щяха да са си живи и здрави! На протеста вчера, един баща видял убиеца на 12 годишният си син, вместо лумпена да е в затвора бил на протеста и ако не е била полицията е можело да го линчуват НО пак е бил спасен!

Станишефв е виновен..ми да и кръвно дигнах))))

Докато такива изключително нагли, агорантни, жестоки и същевременно прости престъпници са извън затворите то властта в България заслужава да бъде изметена.

Ало, Дир-а, стига инсинуации с цел сензация. Заглавието Ви ПОТВЪРЖДАВА, че цигулката е открита в България, а в текста пише, че полицията СМЯТА, че тя е в България. Стига сте говорили като ЕРП-та.

трябва да си последен глупак,за да носиш такава ценна вещ със себе си по кафета на гари .тази жълтурка е малко не в ред,каквито са си по принцип.

Нищо чудно да са си в комбина.

Има и нормални държави, където не се краде както у нас. Не съдете за света единствено и само от ограниченият си кръгозор. Попътувайте, вижте и други страни.

Коментара ти показва падението в България ,

това на снимката не е стадивариус, а нескопосано менте. Bсеки лютиер ще го потвърди.

Ах тия престъпни българи! Всички злини в Обединеното кралство идват от тях. ц ц ц ц. паррдон. тс тс тс тс

Ами ДА, ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА СМЕ!