Дянков слага скенери на митниците

На 1 ноември бюджет 2010 г. ще бъде внесен в парламента, а още идната сряда - за одобрение от Министерския съвет. Това каза в кулоарите на Народното събрание министърът на финансите Симеон Дянков, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Дянков слага скенери на митниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спомням си как непосредствено след изборите Татяна Дончева заяви, че Дянков и Цветанов щели да направят едни неща, които да разклатят правителството.

Браво хер Флик /от гестапо/, разкатай им мамата на пушачите, акцизи до дупка.... И да не забравиш и на непушачите пък двоен данък защо не пушат и няма да може да им вземаш акцизите...... Само така данаци и акцизи на тоя ЗАЛУПЕН и ПРОСТ народ, където гласува за това НЕДОРАЗУМЕНИЕ от Банкье..... ХАК ДА ИМ Е!!!!!!!

акциз на WC ,акциз на въздушните маси преминали над България,акциз на H2O дръзнал да премине над България,акциз на всеки дръзнал да мисли различно от Свети Бойко абе АКЦИЗ на ВСИЧКО и ВСЕКИ само така се пълни държавна хазна.

ДЯНКОВ И ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА КУПИШ И ДЕТЕКТОРИ НА ЛЪЖАТА ДА СЕ ПРОВЕРЯТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И ЛЪЖЦИТЕ С ПАРИТЕ ДА СЕ ОБЕРАТ АМА ГЛЕИ ОТ ГЕРБ ПОЧНИ ЧЕ СА МНОГО БЕ НЕМОГАТ ГО НОСЯТ ЧЕ ТЕЖИ МНОГО ПОМОГНИ ИМ. И ПАК ПОЧНЕТЕ ОТ ВРАЦА ДА НЕ ЗАБРАИШ ;)

нещо е свита много драскаческата чета на напиканите гербери - ограничава се с дежурните Распутин, Ники и смешник Форца Италия - пит Берлускони....))))

освин това, спиртомер, виномер, димомер, лайномер и още куп други такива. И най-важното -винетка за ходене до тоалетната! Да ходи, който може да си го позволи. Който не може изобщо и да не почва с яденето. А с дупката в бюджета какво става? А? Сви ва сееее! Само така!

Е щом ти си умния, така да бъде. Дръжте си ги.

а цар на Луната кога ще назначи??? щото това е много важно

Каква комисиона е взел за скенерите Дянков? И проблема не в скенерите, а в хората, които Дянков не ПОДМЕНИ. На колко митници в Европа има скенери? Но хората имат отговорност. Защо е пълно с вносни зеленчуци отново? Така, че роднините и медийните лица около дянков да престанат вс хвалбите, защото досега добре ги е уредил. Майка му да продължи да работи в Министерството ( затова ще увеличим пенсионата възраст на жените), другите роднини също ще стават началници ( касърни или некадърни)

Да бе, червен глупак!!! И да изберем Кадиев ли бе, лавандуло?

Дянков, благодаря, че те има! Бях се нагледал през последните 20 г. на нагли муцуни, които лъжеха и мамеха, и гледаха само да окрадат бюджета без да ги хванат. Последния пример е този мерзавец Орешарски, който даваше мило и драго да пробута на Ирена Кръстева трите имота в центъра на София. Рендосвай ги здраво, Дянков, народът е с теб!!!

искам ДДС за стоките от първа необходимост да стане 40 процента. На месото да се наложи и акциз, защото също е доказано, че е вредно. На всеки комин да бъде наложена екологична такса от 1400 лв. на месец, когато е за битови цели и 100 000лв., когато е за промишлени. С цел икономии за държавния бюджет на пенсионерите да бъдат намалени пенсиите със 70 процента, което ще доведе и до спиране на изтичането на валута от страната, защото същите тези пенсионери не спират да ходят по почивки в чужбина. Абе, да живее Световната банка и нейният представител СД. Да живеее световния капитализъм.

Хайде покажете им ЖЪЛТ КАРТОН на тия с кметските избори. Какво ли ни чака, ако всичката власт е в ръцете им.

алкохол, Дянков, знаеш ли? Гледай само какъв ритник ще получите от пушачите в София , кретени - намерили си жертви за ограбване!

Абе намалете цигарите бе, глупаци! Няма нищо полезно в тях! Само бой за вас, българинът от друго не разбира освен от бой по тъпата кратуна!

Само така Дянков.Лозето не искало молитва а мотика.За да влязат пари в бюджета най добре е а се затегне режима за контрола на митниците.Именно там стават най големите далавери.Не се скапете за скенери и внедрявайте най съвременна техника.ТЕЗИ ТЕХНОЛОГИИ ЩЕ ВИ СЕ ИЗПЛАТЯТ САМО ЗА МЕСЕЦ.Приветствам подобни нагласи и успех срещу мафиотите.

В момента се преговаряло с две неевропейски програми, които имат за цел да подпомагат борбата с контрабандата по принцип. Да живее САЩ! Нали си ги обичаме - Ще ги цункаме по дупето и ще им дадем увеличението на пенсиите и 13-тата заплата на българина за да си постегнат икономиката! Няма ли европейски програми за борба с контрабандата? Или комисиона там е нисък?

Браво бе - заглавие Дянков слага скенери на митниците, а ми пишете за бюджет. И по ли е важен скенера от бюджета че го вадите за заглавие - много ниско ви пада нивото

Този чужденец,натрапен за министър,се подиграва с хората по недопустим начин.Рано или късно ще си получи заслуженото.Тъпкано!

Тоя министър няма ли по-важна работа?

Скоро и на задниците ни ще сложат скенери, ама няма да има какво да видят.

В България ще продължават да пушат децата, защото стреса на който сме подложени ще пушим и пием..

ХЕР ФЛИК-РАЗБИРАЙ ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР- ДА СИ СЛОЖИ СКЕНЕР НА КУХАТА ПАЧА. ДОСЕГА ПУСКА САМО КЬОРФИШЕЦИ- НИЩО КОНКРЕТНО ОТ НЕГО КАКТО И ОТ ВСИЧКИ НОВОИЗБРАНИ КОКОНИ. ТО НЕ БЕШЕ ПЛАЧ НЕ БЯХА СЪЛЗИ, НЕ БЕШЕ РЕВ. АМИ КАТО НЕ ВИ СТИСКАХА ТРЪТКИТЕ ЗАЩО СЕ НАЕХТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ БЕ НЕЩАСТНИЦИ?

даже е малък този акциз да се повиши както в целия евро съюз, а котрола и санкциите е задължителен иначе няма смисъл

az glasuvah za gerb i BB, no tozi ministur mi prilicha na skopen, kompleksiran i bezjenez! zashto shte mi ogranichava svobodata, ne e vuprosut v tzigarite, a v reshenieto. pushachite shte mu nameriat kolia. i kato e tolkova vredno kak 70% ot lekarite pushat, alkoholizmut da ne bi da e po-malko vreden! ima li niakoi prebit sled prepushvane s tzigari, ili sled prepivane! nikak ne haresvam pompleksirani muje, koito iskat da se izjiviavat kato Blatzerovich!

Всички от Полиция и Митници вън и да дойдат Crown Agents, да ги наемат отново. Баси държавата проблема не е в скенерите ами в зад скенерното у-во. Много важно че има с какво да се види контрабандата, когато няма кой да я види! Може и технолоия на НАСА да ползвате, но докато този който трябва и когато трябва си обръща главата, това са само пари на вятъра!

браво на мин.дянков.всеки трябва сам да си носи раничката.щом пушат,ще плащат.на кап.андреево срещу 100 евро пуска бус със 10 мастер бокса парламент.

Само за правителството няма скенери. Народа под лупа. Пари няма за пенсии..............

да иде дянков да му сканират задника, че много широко се е отворил и краде и с него! Главата няма нужда от сканиране, и така е ясно, че е празна.

Хм, бил финансист ...Дрисльо !