Арестуваха барета от СОБТ, помагал за цигарена контрабанда

Окръжната прокуратура в Пловдив е обвинила служителя на СОБТ Драгомир Драгомиров, че е подпомогнал контрабанда на цигари за 24 289 200 лева.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха барета от СОБТ, помагал за цигарена контрабанда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не обвинен и уволнен а доживот в затвор.

леле какво лошо момче си бил малко си помагал според мен повече трябва

И сега това ли е бушона, който ще опере пешкира? По големи от него няма, нали? Както по напреди с намерените пари. Носели ги в Бургас. И до тук. С това историята приключи. Така ще е и сега. В България нищо ново и нищо хубаво не може да се случи.

Баш контрабандистът Смешко Борисов се къса да разправя смешки.

Какво като слее НАП и митници? И двете са корумпирани инстанции!Най-много ако ги слеят да станат още по-ефективни в извършването на контрабанда!Така поне има шанс да се тропат едни-други!Бокови недомислици!Някой навреме го "светна" каква глупост щеше да направи!

деер

Е, да , ама всеки в НАП ще може да пипа в Митниците и всеки Митничар ще пипа в НАП...... Взаимно ще се хващат и ще ги е страх, защото във медиите ще излезе всичко!!!!!

Познай защо повече от 15 години системите на митници и НАП не са свързани.

деер

Много умна тази барета!?!?! ..... защо не сливат НАП и МИТНИЦИТЕ???? Защото просто канализират рушветите само да минават през ГЕРБ!!!!! 25 години ни правят на маймуни разни 240 проститутки на мафията!!!

В България най-крупните бандити са тези дето трябва да ни пазят от бандитизма.

ха добро утро! а именно Полиция, Прокуратура, Съд

Това което не се купува с малко пари, се купува с много.

Всички знаят, че Боко стои зад контрабандата на цигари. ОСТАВКА!!!

Нали ви е ясно, че няма как момче от отряда, ей така, в свободния си ден, когато не е на дежурство или наряд, да отиде до Хасково и там да почне да дава акъл на шофьорите как да си оправят документите. Това без знанието и разпореждането на командира на отряда няма как да стане. А може би е замесен един бивш командир на отряда, но нещата там са в такава мъгла, че никога няма да се прояснят. Самият отряд е на подчинение единствено на министъра на вътрешните работи, но Руми Шушумигата горката е толкова далече от тия неща. Просто и на слепеца е ясна намесата на Тиквата и началниците на отряда.

Не си барета. Пишеш грамотно.

сега, митничарите знаели са или не след като този ги е съветвал как да минат без тяхно знание

d4

прах в очите на хората. камери и сливания...дрън-дрън. да познавате емигрирал митничар, депутат или министър? да не говорим за съдии и прокурори. защото аз не познавам такива. кокала, братО!!! кокала...

А за контрабандата на Бойко Борисов, нищо!

И защо камерите да са заплаха? Камери трябва да има ЗЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!

Няма да посмеят. Ние имаме права.