Оставиха в ареста баретата от СОБТ, помагал за контрабанда

Драгомир Драгомиров от Специализирания отряд за борба с тероризма е ескортирал три турски тира с цигари без акциз за 24 289 200 лв.

Обратно в новината

Коментари - Оставиха в ареста баретата от СОБТ, помагал за контрабанда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако не крадем няма да ядем . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

някои изка бизнеса тва е ,да го заграби щом има цигари на черно значи трафика си варви.по 2 3 лв кътята. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

има и още,но се криат

Pesh0

Борбата с контрабандата на цигари , минава , през намаляне на цените , на легалните цигари . Друг начин няма . Справка , САЩ и сухия режим. Наркотиците . Или каквото си решите . Ако има 1000 % печалба , винаги ще има нелегални цигари .

Нашият тютюн да стои - ние ще внасяме на хората боклуците и отровите. Н о така има по-голяма далавера.

нашият тютюн е здравословен .

бензиновите отпадъци са като утренни изпарения високо в планината:))) Ако не дай си боже утре една пияна гарга те убие....пушил не пушил ...........

Агент "Буда" с офшорните сметки,заповядал да убият човек с гранатомет е Министър председател,а те се загрижили за барета!

Храни куче да те лае! Такива са всички, които си плучават заплатите от наще данъци.

Kъдето и да бръкнеш,....навсякъде "Kенеф"!... днес, публикуван "матерял" за искроф.. тоест в банките, в митниците, при баретите от MBP, онзи ден в съда,.. случаят със съдията ченалова..Tова не е държава!!.... изнасям се!!!

търсите Тато,за такива изцепки куршум.

Тези вече почнаха да ни правят постоянно на ИДИОТИ

И при кого работи баретата?След, като екскортира, значи не е собственик на фирмата, а си е обикновен пазвантин.Дали го питат кой му плаща или не смеят?

Драгомир Драгомиров от Специализирания отряд за борба с полицията и народа.

Родната милиция ни пази...

И защо не арестуват шефа на групата, защото баретата може да е придружавал тировете, но те са били предназначени з анякой друг, който сега купува магистратите и прокурорите, а у нас е много лесно да се измъкнеш, ако срещу теб не е предприета целенасочена кампания за омаскаряването ти, както ги правеше и ги право и сега Цецо- подлецо.....

стани и им кажи на тия момченца че контрабандата беше държавна политика и пълнеше хазната.А някой е решил да работи за своя сметка,а са му отказали спирачките на колата:)

КАТО ЧОВЕК ПОЗНАВАЩ ЛИЧНО ИВАН ТОДОРОВ ДОКТОРА - ОЩЕ ДОКАТО ПРОДАВАШЕ ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ, КАШКАВАЛ И МАРБОЛРО НА ТУРЦИТЕ НА КАП АНДРЕЕВО , МОГА ДА КАЖА ЧЕ БОЙКУ МУТРАТА ОТ СИК ОХРАНЯВАШЕ ТАКИВА ТИРОВЕ ОЩЕ ПРЕДИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ...:)

"Най-тежкото наказание за контрабанда е лишаване от свобода от 5 до 15 години и глоба от 20 000 до 100 000 лева. " В нормалните държави глобата е процент от доказаните обеми на извършените сделки. Обикновено този процент е над 100!! Ако си ощетил държавата с Х лева, глобата обикновено е 2*Х. А в милата ни Родина, 100 бона максимум. Той изкарал милиони, а ще го глобят с някаква смешна сума. Е то затова виреят тия далавери!

каквито са тия митничари такива са и всички останали. същото важи и за всички останали държавни служители

Е бива ли така... Човекът само им показал пътя, че те се били объркали малко, пък вие - логистична подкрепа. Ами ония мишоци, митничарите, дето скриха факса от турците - те каква подкрепа са оказали? Ние сме еб.ти изгнилата държава!

Язък...

ОЩЕ КОЛКО СЕЛСКИ ТАРИКАТИ ИМА КАТО НЕГО ,НО ...ТОЙ ЩЕ СИ КАЖЕ ....!

всички останали!

И на мен като на тирамису,като казвам истината защо ни слагате толкова много мисуси бе.:)

ЗА ТОЗИ ДРАГОМИР ДРАГОМИРОВ,БАС СЛАГАМ,ЧЕ Е СИН ИЛИ РОДА НА НЯКОЙ СТАР ДРУГАР ОТ БКП-Д.С.В МИТНИЦИТЕ СЛУЧАЙНИ ХОРА НЯМА!!!

Толкова стар другар от БСП. че чак е от ГЕРБ.

БСП=ГЕРБ=ДПС=РБ Питате "КОЙ", ами прогледнете най-сетне!

на военен трибунал тоз боклук и шефовете му до министър , и после на ешафода всички на куп , а след това в крематориума

По-кротичко, това много вероятно е един следващ премиер, ако се следва логиката на нещата из БГ-то!

червеите гладни ли да стоят

Драгомир Драгомиров от Специализирания отряд за борба с тероризма е ескортирал три турски тира с цигари без акциз за 24 289 200 лв. Този действително много здраво се е "борил' с тероризма, та чак борейки се го е и охранявал.

"Добро утро"!!! ЗАЩО не се провери КОЙ началник му е разпоредил!!!???

Без знанието на ''АЛО АЛО ВАНЬО''нищо не се случва по митниците,всичко е било нагласена работа,за да има Брюксел са какво да ни похвали пред членките на Е.С и Мутрьо да получи похвали.

Ама как така? Още ли ги държите тези "невинни" нитничари? Пускайте ги! Този е целият виновник.. той ще опере пешкира как иначе..Може ли сега едни 14 човека да ги разпитвате? Ами ако излезе друго и някъде нагоре по етажите на власта? Яяяя, по-добре един да изгори отколкото толкова много работен ресурс. Кой после ще пълни касата?

Тези които постояно слагат минуси на мненията ми са явно от музикалното училище от духовата паралелка. Ай, гледайте си там флейтите, тромбоните, кавалите и кот там и не се бутайте навсякъде.