Българска престъпна група е разбита в Испания

Престъпна група за контрабанда на цигари, действаща в Испания и ръководена от българи, е била разбита при съвместна операция на двете държави.

Обратно в новината

Коментари - Българска престъпна група е разбита в Испания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе, Земя като една човешка длан ама виж кави чада е отгледала..... Е за това ще ни мразят и ще но гонят отвсякъде.., само далавери и престъпност... където и да отидем...

Зарад няколко престъпника Европа гледа на нас ВСИЧКИ като такива.... Много лошо е че такъв имидж е вече направен за цилата ни страна, независимо че тия не са българския народ като цяло... Жалко.....

МРЪСНА, ДОЛНА НИ Е СЕМКАТА!!!'м ЗАТОВА НИКОЙ НЕ НИ ОБИЧА И ЩЕ СЕ САМОЗАТРИЕМ!?!?!?!?!?

Доживот е малко за тези мръсници!

... боко денонощно се стреми да оправи "имиджа"... а тея - го злепоставят...

По-рано днес, в телефонен разговор с испанския си колега Мариано Рахой министър-председателят Бойко Борисов обсъди хода на провеждащата се на територията на Испания съвместна полицейска операция.

Щом в Испания са направили 3 фабрики за цигари българските мафиоти - колко ли са нелегалните фабрики за цигари в България ???!!

ха! ... америка бандитства по света, краде нафта от арабите, смучи интелект от "бавно"-развиващите се страни, тероризира по "демоикратичен" начин едва ли не цял свят - тука сега ние сме се хванали за някакви си кокошкари ... ахйде холам! дейба тез наивници дет играят на двебно, ами не вземат да станат я депутати я кметове, ...

боико всички знаят че ти си шефа.

Дано ги осъдят в Испания и да си понесат наказанието което заслужават,защото ако трябва в в България да ги съдят...направо ще бъдат на курорт и така докато им изтече присъдата...Заради такива тарикати-помяри се уронва престижа на България и българите.

да да да!

Кой ще рзбие престъпната политическа група в България?

Испания

Не ги е срам! Ние с такъв зор ги създаваме тези групи, те ги разбиват. Че колко остана тя България - скоро няма да остане матриял за създаване на групи.

Сложили си главата в торбата, но сега друг ще им вземе парата !!!

Добре, споделям мнението. Но защо е с моето име? Тоест пиши както искаш, но ако видя правописни грешки, ще се засегна наистина!!!

"Разбиха българска престъпна група в Испания"...!!! Това заглавие направо ме въодушеви и възрадва... Помислих че в Испания е започнал лова на членовете на ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб", но не би...!!! Schade, казват у меркелско...!!! Жалко, тихичко и страхливо шепнат в "територията"...!!!

Бе те у меркелско и Scheiße казват, ама нейсе, ще им простим.

Като свършиме работата в Испания, започваме във Франция, после в Германия и така нататък, само Италия няма да пипаме, щото ония са много отмъстителни.

Всичко Мара втасала у нас, че почнахме да борим организираната престъпност в Испания. Явно Бойко не си е получил навреме комисионната и сега тръгна да ги гони в едно с испанската полиция... Сега не ми се мисли колко семейства дето тез хайдути са хранили тук, ще почнем ние да издържаме...

В Испания има закони, те там ще бъдат осъдени на по 20 години затвор и ще ги излежат, преди даже делата в България да са започнали..

В Испания както и в България законите са само за кокошкари

Тия,дето са "съдействали" на испанците, да взема и да фанат някой айдук от тукашните,че вече няма вечер без обир и стрелба.Ама не искат,защото това у нас било криминално с което те не се занимавали,била под ранга им.А онова в Испания било организирано и те помагали на испанците,защото те- испанците ядат доматите с колците.

Умните, красивите, оправните с които мангизи дето влизат в България се хвали боко

Те понеже техните са разбили че вече и българските почнаха:)))Та нали такива групи действат със съдействието на държавните институции ама тях никой ги не закача та даже и бонуси им дават за добро стиковане с такива групи

Там ще бъдат осъдени на по 20 години затвор и ще ги излежат, преди даже делата в България да са започнали..

А в България кога?

Не мога да разбера защо разрешаваме да се арестуват български граждани, които са показали че могат да правят бизнес в чужбина, и следователно ще внесат парите ( евра) в България? В същото време не предаваме терориста-чеченец ( доказан бандит и убиец) на съответните власти, за да го арестуват и съдят?! А...ти държавата - дали не сме нещо като био-роботи?

"Елитът на България", както много често обича да се пропагандира, дами и господа.