Поскъпват вносни цигари

С 10 стотинки за кутия поскъпват вносните марки цигари „Кент", „Дънхил", „Вог" и „Лъки страйк".

Обратно в новината

Коментари - Поскъпват вносни цигари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брюксел казал .....Защо не каже да се вдигнат заплатите на българите ? Защо винаги нашите управници изпълняват глупавите разпоредби на Брюксел ?Докога ще бъдем мизерниците на Европа ?Имаме си всичко -природа ,климат ,умни хора /все още има ,не са заминали навън /.Ние сме само една шепа хора ,какво ни трябва -ред ,сигурност и добри доходи ,друго нищо.

много глупости. не е важно дали си пушач или не, а защо пак на всичко се вдигат цените- за да се пълни пак държавната хазна, все оставаща празна, защото муцуни като бойко и набедени олигарси все лапат и лапат и лапат... да видим ще се намерят ли истински българи да им затворят лапалниците... за да има и за нормалните хора

Направете едно добро дело и за себе си и за семейството си, отажете пушенето и няма д аимате проблеми

Както са започнали да вдигат всичко -след време няма да има кой да им работи и да им плаща данъците на мързеливите държавници,нека вдигат още -пък тогава ще видят какво ги чака и тях,мръсни еничари-продадоха цялата държава...

вдигайте ги още и за това ще процъфтява контрабандата.пълним джобовете на мангалите дето ги пласират и на тези дето дават чадър на контрабандата.много добре се живее в нашата скапана от продажни чифути държава.

Пушачите са силно пристрастени наркомани, така, че вдигайте ги още цигарите, няма проблем, колкото и да ги вдигнете пак ше ги купуват, много прости хора са :)

Не съм пушач, но като чета простотии ме ловят лудите!

И хляба дигайте, и към него сме пристрастени. И към тока и към парното.

да ги вдигат то няма ,кои да и'м купува миризливите боклуци,ще почнат след време да правят промоции,ама никои няма да и'м купува боклуците

Малее колко злоба лъха от тук . Всички сте един дол дренки и не-пушачите и кучкарите и псевдо еколозите . Всички мязате на незадоволени лелки от балканско село .

Абе аз сигурно съм много тъп и прост ама не пуша. Не работя за кой знае колко голяма заплата, ама ей сега миналия месец продадох пасата че беше поостарял мина 12-тата година, кат го взех беше на 7 и си взех една хондичка, 6 годишна, че и автоматик и още една камара екстри, нема чукмнато от вънка никъде, абе бонбонче направо, много и се радват и кат часовник работи, нема грешка :) И отивам да почерпя комшията по случая, той ми вика "ей баровец си ти все такива хубави колици караш, аз тва моето оРелче, дето едвам крета вече ме е страх да го сменя, че пари нема, а ако взема нещо евтино не се знае ква трошка ше е, на тва мойто поне му знам кусурите..." И аз му викам "добре бе комши кви цигари пушиш ? Колко даваш на месец за цигари ?" Тоя вика ми по кутия на ден 4, 20лв. смятай..." И аз му викам "ей толква колкото ти даваш за цигари давам аз за кредита за колата, айде ся ти смятай..." той евстествено взе кат всички пушачи да ми обяснйява че бил пробвал да ги откаже ама не ставало, па вече толкоз години пуше е вече било късно да ги спира..." Аб еей такива работи, ама аз налЕ сАм проЗД та не моА да ги разбера тЕА пушачите.....

Вярно е, че си прост. Да купиш японска трошка със скъпа подръжка и то на КРЕДИТ. Ако беше пушач и те изгонят от работа, щеше да спреш цигарите и да си плащаш кредита. От мъка ще пропушиш.

Ама нали и аз тва ти казвам - ПРОСТ СЪМ ! Ама много прост и за тва не пуша ! Ако бях интелигентен като теб още кат си отворя наполовина едното око сутрин щях да налапвам фаса и вместо 6 годишна хонда щях да си купя чисто нова дачия и то не на лизинг ами направо в кеш :) Ама кат съм проЗД к'о да прая ???? Няма спасение за мен, какъвто съм такъв ше си остана, гледайте на вас да ви е добре, не по 1 по 3 кутии на ден пушете, колкото повече пушите толкова по-умни и красиви ше ставате, ах как ви завиждам само.....

Абе баце, ти ква колица караш ? На японско качвал ли си се, че им викаш трошки ? Щом за теб 6 годишна Хонда е трошка значи си некой баровец, дет кара само нови колици а ? Нещо S-klasse, тва онва ? Или си от ония с голфчетата дет били "немска машина, вечна" :)

Отвратителна далавера е тютюнопушенето, а държавата е алчен участник в зависимостта на зависимите от никотинова зависимост.

Абсолютно всички пушачи в България са богаташи, така че колкото и да вдигнат цигарите те пак ще ги пушат. Аз например вероятно съм абсолютен цървул, бедняк...дори може би съм направо клошар, защото не бих си позволил давам 120лв, че дори и повече пари за цигари на месец. Щом имат толкова излишни пари значи са богати. Не ги мислете. Колкото и да вдигнат цигарите, пушачите пак ще ги купуват.

Не е важен финансовия аспект в богатството :) Здравето е много по-важно, а пушачите решават с лека ръка да го унищожат. Е това наричам аз богати хора! Лошото е, че посягат и на здравето на непушачите... без да питат "мога ли да ти взема богатството..."

Преди много години, когато бях студент, др. Т. Живков повиши цените на цигарите. Масовите БТ станаха от 60 на 90 стотинки. Тогава баща ми, непушач, каза, че и два лева да станат е малко, а аз, пушач, му рекох да внимава какво си пожелава. Следващата година бяха повишени всички цени - хляб, мляко, захар, бензин и т.н. Баща ми взе да се оплаква от скъпотията, а аз му припомних миналогодишния разговор. Та, приятели агресивни непушачи, очаквайте продължението.

Колкото и да струват цигарите все някой ще ги пуши...ей, има наркомани дет не могат да си позволят дозата и започват да продават дрога за да си я позволят. За повечето хора - електрони цигари.....трябва да се пийва и попушва от време на време :)

Само кат се замисля, че тъща ми пуши... :) С тая мизерна пенсия си купува цигари, а реве че няма пари за храна :) Сега нека да пуши и да яде още по-малко :) Аз съм и казал, че докато пуши 1 стотинка помощ от мен няма да види, щом има пари за цигари значи е богата Ха-ха-ха :) Аз например не мога да си позволя да давам 3-4 лева всеки ден за цигари.

От два месеца съм на електронна цигара. Кеф.

Ей колко са ТЪПИ хорицата, продават им нещо с което се тровят всекидневно дори тровят и хората около тях, да не говорим как миришът. Но не идиотите пушат, ами пушете като нямате акъл

може да съм тъп, ама знам че се пише миришА, а мн.ч. е миришАт.... явно непушачите не са много умни....

Пушачите изобщо не си дават сметка колко смърдят на пепелник и колко е гнусно това за нормалните хора. Смрад, та не се трае ! Като видя майка с дете налапала фаса направо ми се повръща ! Смрад, ГНУС ! Поне да се къпят по-често и да си перат дрехите !

Цигарите не са стока от първа необходимост. Може и без тях. Поскъпването на цигарите няма да доведе до поскъпване на хляба, а освен това пушачите не са много умни хора и въпреки увеличението ще продължат да пушат. Ако има начин да се увеличи 20 пъти акциза на цигарите и така да се компенсира увеличението на цената на тока ще бъде идеално. Така тютюнопристрастените наркомани ще бъдат поне малко полезни мна обществото вместо само да вредят !

А честито!

Ще гласувам с 2 ръце за всяка партия, която увеличи поне 5-торно акциза за цигарите и забрани пушенето на абсолютно всички обществени места, дори и на открито. Пушачите са вредни !

Явно и непушенето не спасява от затъпяване.

Ама естествено, че и тука Бойко е виновен : ) Ей тоя Бойко гоУем злодей разИЙш ле...Направо световна заплаха номер 1 ! Даже съм сигурен че е виновен и за озоновата дупка и за дъждовете...даже е виновен и за 15-ската дет Мая Манолов я ръгна в бюлетината, та половината БСПари останаха на сухо на евровота...ГоУемо зло.....напрво не знам...

Това е добра новина ! Данои и Българските марки да поскъпнат. Кутия цигари от най-евтините миризливи качаци трябва да струва поне 120лв. и от тази сума 115лв. да са акциз за държавата ! Тогава миризляците да си пушат колкото си искат !