РБ обеща подкрепа на Цачева пред няколко министри

Реформаторският блок, с изключение на ДСБ, официално и единодушно обяви, че ще подкрепи Цецка Цачева на балотажа на президентските избори.

Обратно в новината

Коментари - РБ обеща подкрепа на Цачева пред няколко министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реформаторският блок има малко избиратели. Тези, които са гласували за Трайчо са докарани с обещания партийни активисти. РФ е балон, надут с пари балон. Псевдодемократи, част от тях. Лидерката е много зла жена, навреди на МОН много с безхаберие и злина и отмъстителност. Не разбираме защо им се дава значимост-всеки що годе умен човек разбира, че балонът РФ се спука, че отново ще лъжат по села и градове, че отново дамата с три лица ще се преобръща като змия в кожата си. Вижте истините, вижте действията, не слушайте приказките им. Много гербери се отвратиха от това съвместно на Борисов и РДФ властване, огорчиха се, и ГРЕШКА, че Цецка Цачева се изправи с министрите-отлив на герберските гкласове. ГЕРБ загуби заради РФ и много заради Кунева, която се ползва с лоша слава в обществото-от времето на царя после с работата си и др. факти. Хората много знаят, но си мълчат-тя гони всеки имащ самочувствие на личност.

тиквата загуби не заради цеца-меца,а заради пръстовите отпечатаци и др.глупости,фалшивите ваксини за децата ни,данъците на умрелите,флотилията на ненчев,чуждите самолети дето ни охраняват родината,мангустите афганци -подобрители на генофонда ни,историята на България в училище,унижението ни от сталинка,протестно гнусна мрежа,амеика против България ....и още много други гадости,никога няма да гласуваме за герб,никога! и сега гласуваме не за бсп ,а за президент на България,а не на турция или на атлантика!

другарки и другари, които чрез основните похвати на евроатлантизЪма и неговите ценности, като медийните манипулции, интригите, цензурата, ненавистта към чуждото мнение - доведохте не само диктатурата на малцинството си на европейско ниво, но и подкрепяте други диктатури, както и тероризъм, чрез толериране на терористи. Имам само един въпрос, просто така, пред лицето на реалностите и реалните ви възможности: "Пикаете ли газ"?

Доколкото знам, ген. Радев никога не е бил партиен член, обаче гербаджиите и реформаторите го наричат "червен генерал". Цецка е обиколила БКП, СДС, ГЕРБ, но ни я предлагат за "чиста вода ненапита". Да не говорим за един друг генерал, дето още си къта червената партийна книжка.

Злобните Радан Кънев, Атанас Атанасов, Иван Костов и всички останали от ДСБ - те са истинското проклятие за България!

Да отидеш на крак на Раковска?!

Точно заради дебелите си очи в Плевен не можа да стигне и 20%.

ДЕФОРМАТОРИТЕ НЯМАТ ПОТКРЕПАТА НА НАРОДА И СЪМ ВЪЗМУТЕН ОТ НАГЛОТО ИМ ИЗКАЗВАНЕ!!!

Само заради просията на Цачева и измекяра Марешки ще гласувам за Радев.

Цачева при РБ: боклука се събира с други боклуци, боклуците взаимно се привличат.

Краставите магарета през девет баира се намират.

Аз лично като ходя да гласувам не ходя по партийни пристрастия и празнодумни алабализъми. Да речем, че ми се ще да гласувам за ЦЦ, но за това ми трябват някакви аргументи, а не празноглави приказки, източени от всякакво съдържание, като напр: "Радев означава Първанов, а Първанов - Путин.". Ами не е чак толкова просто, защото точно гоце прие американските бази на територията, под същия предлог, под който се приемат и ""мигранти" - щяло да има работа... нали. "Ще кажа в личното си качество на председател на СДС, партията, която свали комунистите от власт," Не, онова СДС беше друго, знаем го много добре! "Нашите избиратели не отиват под строй да гласуват, така е, но и нашите избиратели няма да подкрепят ляв кандидат.". Точно кунева пък се бои от леви кандидати?!? а защо ще дава подкрепата си точно на комунист, като цачева?

Аргументите ви са същите, като на тролчетата ви, дами и господа-другарки и другари, които триха като бесни дни наред - денонощно. Ако това могат да се нарекат "аргументи", разбира се. Аз за такива "ценности" не мога да гласувам, пък ги наречете както си искате. И никой от вас не може да изисква какво даправя, защото може да звучи егоистично, но гласът си е лично мой. Така, както и вие не давате нищо лично за тази територия!

Подкрепяте партиина секрераркаС нея ли ще се противопоствавите срещу"тоталитарното комунистическо ляво", че нали точно такива като нея бяха носители на "идеологическите лъжи". Те ги сееха и поливаха. Тая нагла твар има безочието да манипулира(кой ли ще се хване на въдицата й )Нагаждачка си беше -нагаждачка Е Да ви е халал на вас пещерни човекомразци

Ще подкрепят я. Вече си дават сметка, че ако бай хуй си подаде оставката, на предсрочните избори те са аут. Ще останат и без постна пица даже. Ще трябва да минат на геврек или по скоро дупката му.

"ВРЪЩАЙТЕ ГРАНТОВЕТЕ БЕ!!!" Посолството.

Точно така! И да не допуснем да фалшифицират вота!!!

А бе полуидиоти,цели идиоти,гелосани тъпанари,лекари шизофреници и др рефрматори къде прочетохте,че Радев е против НАТО,против ЕС,че заради него ще ни спрат еврофондовете,ще има криза,война,безработица и какво ли не още...ПРЕСТАНЕТЕ ДА РАЗДЕЛЯТЕ НАРОДА И ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА ВНУШИТЕ СТРАХ нали избираме обединител на нацията ,как майката ако не дай си боже спечели ще се обърне към тези които сега анатемосва?

Лукарски не се прави на антикомунист, Москов кокаинистче ти кого представляваш освен кокаиновата си зависимост. Аз съм сдс шибаняци, вие нямате нищо общо със сдс. Но сега цялото ми семейство от 12 гласоподаватели ще гласува за генерал Радев за да изринем Диктатора от Банкя заедно с крадливата му ненаситна антибългарска шайка. За първи път от 1990 г ще гласувам за кандидат на БСП, но трябва да се съюзим за да изринем банкенския диктатор който е по-опасен за България дори и от Тодор Живков.

Снощи яко се изкефих как ген. Румен Радев им натри мутрите на оная кощрамба беновска и оня грантаджиов - асан геновевий...:)

Пепо Пепо-дърто мекере, джитка ново Бе-еМ-Ве! Власт не дава, не изпуска, комисионка не пропуска. Понасмукан с райски газ, цъкли поглед, край Бургас. Във властта не ще ортаци, гномчета и сол-ташаци. Със рИформа ни успива, Хич не бръсне ни за слива! Със ваксини- тъмни сделки, А в пътеките- къделки! Спешна помощ- за мустака. Лични доктори- в батака. Най-подир се слага кръст:- Всенароден среден пръст! 22.04.2016г.

Този път Корнелия с кой ли ще се целува на лъвов мост.

Гном, това не е твоя работа!!

Момчета, трябва да укрепим ОФето до петък!?.... Действайте!

С такъв приятел като РБ и ПФ, враг не ти трябва!

Риформатори и Путириоти ли?

Този Радев изобщо не е наясно с правомощията на Президента, този офицер от запаса просто е некомпетентен за държавен глава!!! При това фалшифицира спонсорите си, показвайки някакви жалки селяни, които даже не знаят, че "били дарители"??????

ГОЛЯМА МЪКА ЕЙ ТВА ДА СЕ ПРЕБРОЯВАТ СОРОСОИДИТЕ

Големи реформатори, няма що. Пази Боже сляпо да прогледа и Цачева да стане президент. Виж станали първи приятелки с Килърито и държавата ни прокопсала.

Абе всички тук плюят бойко че е комунист, а като напишеш нещо против комунизма наблъскат хиляди минуси. Тук има много скрити комунисти.

Българина е много късопаметен....... Въпреки виденовата зима Въпреки че БПС ограби пенсиите на парода Въпреки че виденов направи заплатите ни по 3 $ Въпреки фалитите на банките Въпреки Милиардите прахосани за Белени Въпреки измамите около ЮП Въпреки наскорошните милиарди потънали в КТБ Въпреки посмешището Олигарски Въпреки, че се опитаха да дадат цялата власт на пеевски.......... Въпреки всичко това БСП е на път да се докопа пак до властта. Българи, вие мислите ли ? Стегнете си и в неделя спрете Радев.

ЗА НОВАТА УРАНОВА МИНА НА ПУТИН ДЕТО СОРОСОИДИТЕ ЩЕ СИ ОТРАБОТВАТ ПРЕГРЕШЕНИЯТА

Гласувах за Марешки но на балотажа ще гласувам за ГЕРБ!

Нищо чудно - гласуваш като патрона си. Нали олигархът Марешки на пресконференцията си снощи открито заяви, че ще гласува за двойката на ГЕРБ - нали са си лика прилика с обигарха Борисов...

Дали Марешки ще може да плати отново?

А МАЙКАТА ще посети ли ДИМИТЪР МАРИНОВ -ПИЩОВА да го помоли за един ПИЩОВ?

НЯМА ТАКЪВ ДЕТО ЩЕ ПРЕДПОЧЕТЕ ТЪПАТА ЦЕЦКА И ЩЕ СИ ЗАГРОБИ ГЛАСА ЗА НЕЯ

Искате ли ново Гоце ? Искате ли голям шлем за милиарди ? Искате ли българските пари да отиват в глупави енергийни проекти в чужда изгода вместо да санират вашия блок ? Искате ли българските милиарди да хранят путин ? Искате ли орешарско-пеевската-доганска-путинска корпорация да се върне на власт ? Искате ли пак да спрат фондовете на българските фермери за корупцията на БСП и ДПС Искате ли доган да се върне на власт ? ГЛАСУВАЙТЕ ТОГАВА ЗА РАДЕВ...............

Народе прост, нима не разбираш, че БСП с едната ти пъха в джоба еднолевки, а с другата ти дърпа от "буркана" всички петолевки!

с дпс коалиция дали ще прави ББ

Мамче , успокои ли се ? Ако уважаваш себе си , сама ще се откажеш от този фарс.

Подкрепата на тези хлъзгави хора е по-спорна дори от изборът точно на Цачева.

Не знам как това ла.но, лукаря, нарича човек,който никога не е бил член на БКП -"червен генерал",тогава тази недоправена, възрастна женица "БУБА МАРА",член на БКП е "турско - червена разпоретина"!!!!!! Впрочем и Йотова никога не е била член на БКП!!!Сега е социалист. А това изпражнение от Банкя ????????

Пак съм АЗ! Днес налях по една чаша червено / имаме годишнина/ и казах на булката!::: - Да здраствует Крассная ривалюция!. . .. а кой ще реве - е ясно...

Взел си апчитата с виното и ти са мота тиквата.

Баси, Слави събра повече гласове от Баш Бай Хой и шайката му.

Гледайте филма "баш майстора", това е комунизмът - дефицит и нищета.

а сега какво е?

Хората мрат като мухи от болести и притеснение.

Свърши вазелина и вече не вървиш.

Надникни в на баба си гащите! Ще ти е доста интересно!!!

...пусни песента "Боса по асфалта"!

А ,бе другари! Министър Москов ще ни лекува или ще прави Революционни червени фронтове? Нещо такова съ изцепи късно нощес??

Днес пак не работеше системата за пръстови отпечатъци. Ама нали ЧОВЕКА взе парите и каза " че го оправиме"

За родину, за Цачеву, вся власт у Баце. Марсианците подкрепиха ли Цецка?

че как няма да я подкрепят-та нали от това им зависи топлото министерско кресло?!Куневица,Москов,земеделеца Ненчев,лукарски,момченцето горанов-шайка нагаждачи,некадърни и продажни,жадни за власт-ето това са "компетентните" министри на герп,които умело и последователно закопават Родината ни.А зад тях-хитрата и нагла физиономия на Цв.Цв.,който дърпа конците,но пешкира ще опере "мъжкото момче" ББ.Ако нямате акъл,гласувайте за тези разбойници,та окончателно да се свлечем в ямата!

Ейй, файтонят с "много вожд" / малко индианец/ ще окаже голяма падкрепа за към ГРОБищата!? .. Дори и в блатато няма да ги зарежа...!

Искате ли празни магазини и шишета чико само на сън, гласувайте за комунистите.

Сега ще търсим и ...шишетата ,пишльо!

Азе съм за мораля тука! Що му ебаваш мамата така грубо , бе ташак?

са "плашипутарниците"!Сега трябва да се каканиже цяла седмица, че заставането на Президент, издигнат от левица, означава връщане на комунизма! То ако беше така, във Франция последните 20 години три пъти трябваше да се връща комунизма!

jingiby

Доколкото си спомням, на предишните парламентарни избори, голяма част от гласовете за Деформаторите, дойдоха поради обещанието им при никакви обстоятелства да не се коалират с ГЕРБ.Ккакто те подло излъгаха тогава електората си и се прегърнаха с ББ и Цв Цв, така лъжат сега и герберастите, че могат да разчитат на някакви гласове...

Какво му е лошо на Путин.Ще има газ за газовият хъб :) Ще има инвестиции и работа за всички. Ще има пари за тези които работят.Няма нужда от пари от еврофондове , а от инвестиции на Лукойл , Газпром и още мноог други руски компании :) Кой не иска да работи за много пари , а не да чака пари от фалиращият се ЕС !

Боже Господи! Тия смешници, тия клиентилисти, кариеристи, продажници от къде намират сили да правят изявления? Абе, идиотчета, сгъвайте си портфейлите с окраденото и се измитайте, защото първо от вас народът ще започне!

Змията хапе за последно. После ще ни скучно тук без техните издиотизми

Ето за това РБ губи - заради безпринципността си, заради готовността да се дадат на всеки олигарх, решил да ги купи! :) За какво изобщо се явяваха на избори, като така и така са на принципа "каквото Бойко каже"?!

В такава ситуация следва шефът на партията лично да целува ръка! Защо са я пратили самичка ,без солидна подкрепа?

"РБ обеща подкрепа на Цачева пред няколко министри". в какво си качество президентът на България, като институция, се "назначава", управлява и отчита пред министри? В какво си качество (почти целия) Министерският съвет "заседава" в една партийна централа на политическо малцинство?

3% не са никаква преднина за балотажа , защото за комунделските избраници ще могат да разчитат само на хората на агент Гоце , а те не са много!

Не знам какво си "То", но явно си платен от ГЕРБ, които са най-твърдите "комундели", но от най-долно, ниво! Много по-нагли,по-крадливи и много тъпи!

това изобщо не е вярно. резерва на Радев са абв-та, цялото ДПС, което някак си излезе преди ТТ и не на последно място "националистите". Докато ЦеЦа има РБ, които не е ясно точно колко са, след многото заявки по интернет, че преливане от ТТ към Герб няма да има и второто е Аптекаря, който също не е сигурно колко точно ще прелее, предвид, че в национален ефир заяви, че ще гласува с отвращение. В момента ББ вече е отписал президентството и гледа към 3-ти пожизнен премиерски мандат. Да е жив и здрав Слави, че му пусна такава хубава топка за воле.