Цачева и министри на крака при РБ за подкрепа на балотажа

Кандидат-президентът на ГЕРБ Цецка Цачева призова хората да гласуват за нея, за да не се връща комунизмът, и отиде при Реформаторския блок за подкрепа.

Обратно в новината

Коментари - Цачева и министри на крака при РБ за подкрепа на балотажа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, чак такова плонжиране от страна на ГЕРБ не съм очаквал. Защо карат тия недоносчета от РБ да се чувстват за някакъв фактор в политиката, какъвто не са. И друго - какво бихте казали уважаеми герберчета за огромната подкрепа от турците и циганите. Или когато ви изнася, не ги плюете. БОСТАНът за сега работи във ваша полза, но не се знае до кога. Не забравяйте, че Местан е голям хитрец и може така да ви хързулне, че дълго време след това няма да се опомните. ПО-ДОБРЕ НЕ ЗАПЛАШВАЙТЕ НАРОДА С НЯКАКЪВ АПОКАЛИПСИС, А СЕ ОТТЕГЛЕТЕ МИРНО И ТИХО, АКО ВИ Е ОСТАЛА НЯКАКВА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО!!!

Най-точно го казва Пламен Пасков в своят фасепрофил. Казва и доказва защо нетрябва да гласувате за Ц.Цачева от Обречената ГЕРБ

"Идвам с надежда" ------------------ И народът имаше надежда като ви избра, но ня се испари. И вие направихте всичко нужно за това тази надежда да изчезне.. Затова "надежда всяка оставете" е по-добрият рефрен в случая... Не че тези, които са се наредили на гишето за народната любов и признателност след ГЕРБ, са по-читави...

Не бойте се БЪЛГАРИ от НИКОЙ! Направете смело своя мажоритарен избор за достоен президент на България! Генерал Радев е ОРЕЛЪТ на България, който ще я извиси на достойно място в ЕВРОПА, каквото заслужава. ОРЕЛЪТ на Кубрат и Аспарух ОТНОВО се е появил в небето на България. Това е и Орелът от Баснята (на Стоян Михайловски), който ни е тъй-необходим в момента, защото Ракът (Партиите, около 400 на брой), е много надебелял и толкоз затлъстял, че Щуката (Слави водачът и всички свободолюбиви, мислещи българи) не може да го тегли напред. На референдума не достигнаха само около 13000 щуки за да бъде волята на народа СВОБОДНАТА ВОЛЯ на над ТРИ МИЛИОНА И ПОЛОВИНА БЪЛГАРИ. Пак ни излъгаха, навярно, с Протоколите и чувалите с бюлетини за референдума, които се РАЗНАСЯХА И ПРЕНАСЯХА СВОБОДНО! Колко са невалидните бюлетини за референдума, а колко са изхвърлени или скрити?! Политиците не признават волята на народа и не искат и да чуват за РЕФЕРЕНДУМИ и не искат да бъдем СВОБОДНИ И НЕЗАВИСИМИ, НИТО подобие на Швейцария! Не бойте се Българи, нито от Бойко, нито от ДЕ(РЕ)форматорите!!! (които отдавна трябваше да бъдат в затвора за далаверите и мутренските си номера, за злоупотреба с власт и измама на народа, предпоследната далавера на МОСКОВ с ваксините; турското развитие - пръстови отпечатъци, вместо обещаното европейско развитие, икономическия министър и АБУ ДАБИ и т.н.)

Жалки помияри....всичко ще оближете, само да сте във власта.Лукарски,Кунева,Ненчев - много сте жалки ....

С тоя кретеноид от снимката напълно ще потънат.

Поласкан съм.Ще ви взема отпечатъци и от краката и от ...

Я едно бастунче на бабичката, че както се е разбягала по партийните централи ще вземе да си счупи очилцата и някое кокалче-остеопорозата не прощава!

Сега ще лижете краката на всички други партии само и само да подкрепят Мамата

Ще цуне ли сега Рада Бай Хой по главата?

трябва да бъде "Цачева и министри на колене при РБ за подкрепа на балотажа"

Другарко Цачева, напразно сте били член на БКП/БСП.В България не е имало комунизъм, а социализъм,който не успя да стигне до комунизъм.Няма нищо страшно от това, че в страната ни има социалистическа партия и нейните членове и симпатизанти не са по-малко достойни от вас,напротив вие сте недостойната, защото в името да заемате власт в държавата се отрекохте от миналото си.Ама то и тогава сте членували в БКП, за да растете като юрисконсулт в Община Плевен и още по-вече-да ви изпратят да учите в СУ"Кл.Охридски".Аз съм се явявал на кандидат-студенски приемен изпит, а вие сте ползвали облагите, които по закон са ви дали предимство и сте приета като работнически факултет /рабфак/.Не се ли срамувате, че сте заели мястото на някой ученолюбив и скромен младеж в онези години.Но и тогава сте блъскали с лакти, за да излезете напред.Направили сте го.И сега го правите.Не ви искам като президент на страната ни, откажете се, защото сте срам за нацията ни-не правите разграничие между армия и въоръжени сили, заявявате, че ще променяте процесуален закон в интерес на бизнеса/а не в инитерес на народа, който това иска/, че ще намалите правомощията на прокуратурата.Вървете си!

Вън некадърниците от управлението.Да дойде при мен на стаж

Ще гласувам за Гжа Цацева.Поне при ния няма противоречие и зле прикрити неистини И най_ вече за това ,че не искам да се завърне Опустошарски

Откровен = Заблуден!!!

Жалки са - и ГЕРБ в безсилието си, защото те отдавна са безсилни сами, само дето много се бият в гърдите и РБ, които се опитаха да се еманципират и да покажат че държат на промяната и не я виждат с предложения от ГЕРБ кандидат /за това все пак излъчиха свои, защото не се припознаха в ЦЦ/, хем сега ще клекнат на не на друго, а на алчността за кресла и власт, която винаги минава!

И стига с този евтин популизъм, че го правели за българския народ и държава. Правят го само и единствено в своя собствен интерес. Чак такива самаряни, айде моля.

треперят,че има още за облажване,въпреки,че народа мизерства?Драпат за власт и богатеене

да случим Президент с 46 N табани

За ГЕРБ са гласували най много цигани и турци . ГЕРБ са Трета Политическа сила ако не беше циганско-турсският вот . За Радев са гласували много -Повече Висшисти сравнено с Цачева . Цачева е бивш Партиен Секретар на БКП в стругарски цех в Плевен... ..а сега антикомунист ,запалшващ с ....комунизъм ??!! ГЕРБ за загубили в София и Всички Областни градове без 3 ! ГЕРБ печелят в доста села . .....

Бившите комунисти станали антикомунисти: и преди и сега кариеристи.

не превръщайте обикновените хора в инструменти на тоталитаризма!

за какъв комунизъм бълнуват РБ, ГЕРБ, та те са бившите комунисти и само си пеят старата песен!?!? Леля Цецка бивша комуниска, бате Бойко бивш комунист, и т. н и т. н. Бай Иван Костов бивш комунист и много люде неприети за членове на БКЛ поради некадърност - сегашни ДЕМОКРАТИ !?+"%=:

БИВШИ КОМУНИСТИ НЯМА!!!!

Този комунизъм ви преследва като белият мерцдес в песничката на Нелина,или вече ви настигна,стана черен и даже се возите в него.Лично на мен ми е много смешно когато бивш партиен секретар предлага да гласуват за него ,за да не се върне нещо което никога не е имало.Комунизъм в България не е имало,комунистическо мислене да.То одавна вече се е върнало с управлението на вашата партия.И сега е като в онова време,който не мисли като патията е срещу нея,а партията мисли както мисли бати Бойко.Напразно седя Бойко да пази бай Тошо без пари,не е запомнил най важният му урок-никога да не се изтъква,че той дава парите,че депутатите са негови,че партията е негова.Иначе другите чалъми и тригове ги е запомнил:(((((

Ама разбира се че не е имало комунизъм в България! То това комунизма е една велика идея пък видиш ли у нас хората го развалили ............. Аве защо не се скриете някъде в дън земя безсрамници?!?!? Проповядвате нещо дето сами не знаете какво е и дори неискате да си поемете отговорността за надобената попара!

Бойко дето мачкаше наред сега е на колене пред пилето шарено. И пилето шарено с блеснал поглед започна да ни обяснява, как няма за нищо на света да напусне софрата. Е такава идиотия може да се види само в България.

тиквата загуби не заради цеца-меца,а заради пръстовите отпечатаци и др.глупости,фалшивите ваксини за децата ни,данъците на умрелите,флотилията на ненчев,чуждите самолети дето ни охраняват родината,мангустите афганци -подобрители на генофонда ни,историята на България в училище,унижението ни от сталинка, ....и още много други гадости,никога няма да гласуваме за герб,никога! и сега гласуваме не за бсп ,а за президент на България,а не на турция или на атлантика!

Нали ГЕРБ са най голямата политическа сила? КАКВА ПОДКРЕПА ТЪРСЯТ?НАРОДА НЯМА ДА ГИ ПОДКРЕПИ. Неможе да подкрепяме партия която се стреми да ИСЛЯМИЗИРА българия, играе по гайдата на Меркел, а когато Юнкер размаха пръст се тресат от страх. Българите искат президент и премиер които със достойнство да защитават нашите интереси, а не да се срамуваме от тях.

ало дира!!! защо ми изтрихте коментара,че Петър Москов е Българоубиец????

Любов ли бе да го опишеш ... към власт и пари!

Сега ли се сетихте за РБ? Колко пъти ги обиждахте и подминавахте? Те ви бяха протегнали ръка за обща кандидатура и ви изчакаха до последно, какво направихте! Сега ви припари! Само че десните хора са мислещи и интелигентни, не можеш да ги накараш да гласуват под строй, както правите по села и махали!

Майката сега ще ги ОБГРИЖИ всиччките .Със ПИЩОВА да ВНИМАВА.

Късно е либе за китка. Мара се омъжи. Кой е..л, е..л.

ЦЕЦКЕЕЕ,КОГО МОЛИШ МААА,НАЛИ ТОЧНО ТЕЗИ ВИ ИЗЯДОХА ХЛЯБА,ПЛЕВНАЛИЕВ НА ПЙРВО ВРЕМЕ НО И НЕНЧЕВ СВЪРШИ ДОСТА РАБОТА,БОРИСОВ ЩЕ СЕ НАУЧИ ,ЧЕ ДА ПРОДАВА РУСОФОБИЕ НА БЪЛГАРИНА Е ВСЕ ЕДНО ДА ПРОДАВА СЛАНИНА НА ХОДЖАТА

я какво стана... ЦеЦа нещо смени тона. Сега като се замисля може би анти-корупционният закон на Кунева има шанс. Освен ако ББ не пусне генерала да стане президент.

Не чух на Цеца позицията по най-наболелия ни проблем, по който може да окаже влияние като президент - бежанците и охраната на границата. Радев излезе с категорична позиция и на пресконференцията снощи. Значи ще е Радев. И де не ни плаши с комунизъм и с вещици, защото не сме първи клас. Как, аджаба, Цецке един президент, издигнат уж от инициативен комитет ще върне комунизма в България? И защо, като сте такива патриоти най-мюсюлманската партия ДОСТ гласува за вас под строй. И кой допусна тази кърлеж ДОСТ изобщо да го има?

Мило девойче,да те светна няма никакво значение кой ше е избран.Единствения резултат ше е отрицателното отношение на запада към нас БГ от тук на там.Има значение че цивилизования свет отмъкна украйна от русия.Щото го може.Това което не може, е да търпи повече БГ да бъде руски анклав.А ше го бъде ако има генералчето или цецка.Така че хората на свинара от правец,дето са зад така наречените "политици",и са свързани с русия с пъпна връв вече ше требва да си ходат.А БГ да стане нормална държава.Ако се мислите за толко умни че ше прекарате цивилизованите хора-толко по-зле за вас...Разбра ли французойче

Продажнико, България е свързана с Русия исторически, генетически, културно и всякак. И това е една от гаранциите за оцеляването на кирилицата, православието, славянския свят. Да, през годините на социализма азиатщината ни дойде в повече, но това трябва сами да се пазим и определяме, а не фанатични нацисти, на които не им пука и не уважават българите. Явно твоите господари с ниска обща култура изобщо не могат да бъдат в час, но поне не ни досаждай повече с извратености и безумия.

Позиция ,която напълно противоречеше на становището на подкрепящите го..... .....И толкова кухи фрази изля О З то ,че сигурно сам се оплете яко

Пак сделки с дявола. Колко министерства ще дадат на шпионите на анкара, срещу 100-ната им реални избиратели? И тая риторика от началото на 90-те - комунизъм, евро-геизъм. Кога ли тиквата, бъчвата, мис билетка и винетка, годзила и т.н. ще схватат, че тук вече се борим за оцеляването на българският народ и свобода и независимост на българската държава. Глупавите им, неадекватни лозунги не вървят.

Моят кандидат не спечели, но в неделя ще гласувам с отвращение, но не за Цецка.

или как СДС ще подкрепи комунисти :)))) е нема такава държава

Момче,сдс са не по-малко комунисти от бсп.Те са създадени на едно и също място-цк на бкп.Така че нема кво да се чудиш.А за да се случва всичко това единственото условия е да ГИ ИМА ТЪПИТЕ БГ ГОВЕДА.И всичко си е ОК

Не се коси, Цецке! Пак ще има преправяни протоколи и всичко ще се нареди. Герберастите фалшифицираха парламентарните избори, та един вот за президент ли няма! Амчи тъй де! Умна си, интелигентна, много си чела, знаеш, можеш, владееш няколко диалекта на българския език, РАБФАК си завършила! Защо да не станеш един президент! Прилича ти!

Държат ромските гета за втория тур. Гледай изненади втория тур от герберите.

късно е како мандалото лопна кака Пена са умъжи веке не е ку.ва

А бе говедо,тъпата крава цецка е тъпа крава .Хубаво!Ама не те ли изчукаха теа другите преди гат беха на власт.А тъпо говедо.Кво да правим тогава.Ти говедо кви ше ги дъвчеш.

А от толко много мутри в БГ как пък точно,съвсем "случайно се улучи" баш личната мутра на свинара от правец да е толко време мин.председател.Бе да не би свинара от правец и ония свет да ни управлява мъдро ,а тъпо говедо.ккато виждаш май все хора на свинара управляват БГ.

7 ноември ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ ! СЛАВА , ВЕЧНА СЛАВА на ВЕЛИКАТА ОКТОМВРИЙСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ ! Безсмъртен подвиг на братския руски народ вестител на утрото на светла ера в живота на Човечеството.

Първата работа на новото правителство на БСП начело с Корнелия - да ни е честита - ще бъде да пусне коледен бонус на пенсионерите и да вдигне данъците на работещите българи на 30% ,да увеличи социалните помощи също. Крадците ще се напапкат. Митниците ще върнат на работа уволнените за корупция - щото те са назначени по партиен шуро-баджанашки признак, както дъщерята на моя колежка, бивша партийна другарка. и така нататък и така нататък, докато и последния кадърен българин се изниже навън.

Най _много българи се изнизаха по времето на боко българоубиец.

опасявам се, че не си прав... държавата ще затъне много преди последният кадърен българин да се изниже. Има една критична маса от хора, която в момента прави свръх-човешки усилия да държи коритото над водата. След това нещата ще се случат лавино образно както стана края на 96-а, началото на 97-ма но само с икономиката.

Дали са отишли да се мазнаят на Радан, или пък са кацнали на Трайчовия ??!!

... до човека ,които иска подкрепата ми и ми говори във повелително наклонение. "Помнете, че възможностите са само две" Цецке, имаш възпитанието на необразована ,но много амбициозна селянка,'страдаща' от мания за величие.Но за разлика от тях си много по-дебилна и безчовечна. 101% съм сигурен че нито една селянка/колкото и необразована и нещастна де е/никога няма и да си помисли ,камо ли да изрече глупости подобни на твоите и на твоя ментор-боко. Пример:изказването ти за 'самозапалилите' се хора в Одеса по време на евромайдана в Украйна. Ти Цеце, си един объркан човек , които няма да се справи с задачата -президент на България/дори и със суфлирането на боко/. Много ти здраве! Gai Banyo.

не на крака ще отидат, ами ще лазят и ръчичка ще целуват. Ама напразно. Разбитата стомна на СДС вече никога за вода няма да послужи. Каквито и "проекти", колкото и да са "десни" вече не вървят. Хората разбраха, че това е само измама - всичко е за пари, макар и за малко да се закачат за държавната цицка и да бранят с ритане и блъскане колко могат.

Сеха не лъжете че на ''крака'' е отишла до там след като знаем че без кола и пазванти те не ходи ами ни кажете със задника напред ли е влезнала и със задници надупени ли са я посрещнали

който гласува за герб,гласува за ислямизирането на България и унищожението на историята ѝ ,според евроатлантическите интереси ,време е и за минимална лична отговорност !

"Или гласувате за ГЕРБ, или подавам оставка и се връщат БСП + ДПС !!!" А Цачева замаза: "Гласувайте за ГЕРБ, за да не се връщат БСП и ДПС на власт!" и това ако не е изнудване на народа ... типично по мутренски !!!! Абе хора, ние сега гласуваме за президент, а не за парламентарни избори, ДПС, БСП, ГЕРБ, АТАКА или която и да било друга партия! Сега се гласува за личност!!!!!!!

Я да помислим, как комунизма се завръщал, като БСП не стояли зад ген.Радев, защото той бил издигнат от инициативен комитет по думите на премиера!!!и затова не си подаде снощи оставката , както бе обещал.....друг е въпроса, че ГЕРБ са най-големите и първа сила? и не губят от друга партия... столетница, а само от някакъв си регистриран преди месец инициативен комитет ИК ли са носители на комунизъм или ББ не може да си тръгне, навреме....

Не знаех,че избора на един нищо и никакъв президент ,който е само за парлама ,ще доведе както каза Цачева - "до международна изолация, замразяване на европейски фондове, корупция, партизанщина, бедност ".Та ние в момента сме си хем бедни ,хем изолирани и още какво ли не .Това не са парламентарни избори ,за да има значение. Да ли е тя или той все едно-пак ще сме последна дупка на кавала.

Ама как може този шишко да се гуши зад полата на Цецка!не вярвам без изнудване да се е съгласила на това публично самоубийство.Не е толкова глупава.Жива да я ожалиш.