Доналд Тръмп се заклева като 45-президент на САЩ

Доналд Тръмп заяви, че ще направи "Америка по-велика от всякога", на митинг концерт във Вашингтон преди да встъпи в длъжност, предадоха ДПА и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп се заклева като 45-президент на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще имаме ли един нов George Smith Patton III ?

Този Робърт де Ниро тъп ли е, купен ли е?

100% е купен от Сорос, на Путин му свършили парите, дето ги фъргаше за да избере Трамп!

Най-вероятно винаги си е бил мафиот.

Това, което Тръмп е заявил, че ще направи изобщо не е невъзможно. Въпросът е по какъв път (пътища) ще се опита да го направи. Колкото до истеричните крясъци на либерастите-необолшевики - това е нещо нормално за такива, които до сега усърдно рушиха държавността по света, за да настанят на нейно място анархията, несигурността, видео-наблюденията, масовите подслушвания и повсеместната цензура. те самите крещяха до прегракване за отваряне на границите и приемане на "бежанци" без каквито и да е документи, но те самите не си отвориха вратите на къщите и приеха точно толкова, колкото да замажат очите на хората, които не могат да избягат от плащането на данъци, както те могат, защото такава е системата. на дъската на ход е Тръмп.

Възможно е само ако Путин му го разреши, в което много се съмнявам! Друг е въпросът, какъв е интереса на Путин да му го разреши!

Браво на Тръмп. Даже да изпълни само 50% от обещаното ще е не само достатъчно, но и повече. Дано да махне и повечето европейски ръководители за да тръгнем напред.

Лесно се говори, трудно се прави. Първо го направи, после говори, а може и да не говориш, то ще се види.БЪДИ СКРОМЕН И РАБОТЛИВ.

Питам се ,ако Хилари беше спечелила изборите,като какъв ли щяха да наричат Клинтън ,първа дама или като как???????Обяснете ми американските измишльотини.......

Голяма мъка , велика покруса ...това им се случва в момента на питомците на "Козяк"...генерал Радев им заби такъв як ъперкът в слънчевия сплит , че те "горките" дъх не могат да си поемат))) Мбу-а.ха-хаааааа

Доналд, дали Путин ще ти разреши да направиш Америка по-по-най-Велика! Искал ли си му разрешение, даде ли ти го?

енд летс мейк Търново Грейт агейн...

Кремълското джудже се оказа великан, постави свои президенти и в България даже и в Мерика, да не говорим за още 10тина негови васали в Чечня, Белорус, Приднестровието, Узбекистан, Казахстан, Киргизстан, Азербейджан, Армения, Сирия, Иран. От ЕС и НАТО България е официално троянския кон на Путя. Това доказа и натовския генерал Гумен Гадеф, който себоказа руски агент. Е, народ ли сме или мърша, след като избрахме този кон да ни представя пред света? Тох си доведе и кобилите, две цицорести расови кобили с буини гриви.

кремълското дж.така ти го е набил че няма мърдане ,само три реда сополи и три сълзи на ден.

СПОРЕД МЕН ТРЪМП ЩЕ ПРОМЕНИ СВЕТА ЗАЩОТО В АМЕРИКА НА НЕГОВИТЕ ЗГРАДИ ПИШЕ ЯКО С ГОЛЕМИ БУКВИ ТРЪМП ТОЙ НЕ СЕ КРИЕ ТЕ СА КАТО АТРАКЦИЯ В НЮ ЙОРК С СТАТУЙТЕ ОТПРЕД НА ВСИЧКИ ТУРИСТИ СЕ ПОКАЗВАТ И МИ ХАРЕСВА КАК МИСЛИ

Дано се намери учител за да промени образУванието което си пропуснал.

АЗ СЪМ НАБЛЕГНАЛ НА МАТЕМАТИКАТА А ОБРАЗОВАНИЕТО Е ЗА ТЕБ

Не е лошо и да пише 6. Толкова са фалитите му. И 22 също. От толкова години не плаща данъци и лъже държавата, на която става Президент.

Това е Америка, и изнася тези ценности тук - кефете се !

ХА ХА ХА АЗ ГЛЕДАМ БАНКОВАТА СМЕТКА КАТО ОТИДЕШ В МАГАЗИНА НЕ ТЕ ПИТАТА КОЛКО ФАЛИТА ИМАШ А КАК ЩЕ ПЛАТИШ С КАРТА ИЛИ КЕШ И КАТО ТЕЗИ ДВЕ НЕЩА СА ТИ ТОЧНИ ПРОБЛЕМИ НЯМА

"ЗГРАДИ"; "С СТАТУЙТЕ" .... !?

ТОВА Е НАЙ МАЛКИЯ ПРОБЛЕМ КАТО ПЛАЩАМ НЕ МЕ ПИТАТ КАК ГИ ИЗГОВАРЯМ "ЗГРАДИ"; "С СТАТУЙТЕ" .... !? АЗ СЪМ НАБЛЕГНАЛ НА МАТЕМАТИКАТА ПО ТОЧНО СЪБИРАНЕ И УМЕРЕНО ИЗВАЖДАНЕ ХА ХА ХА

Един амбициозен селяк се възкачи на престола у нас вчера, така, на майтап, избран от тъпия недоброкачествен матрял. Така се избираха отрядните председатели в пионерската организация и съклецарите в ОФто. Някой тъпак, обикновено побойник или гамен с авторитет се провикваше: Асен или Пешо и всички вдигаха ръце да го изберат. Така и ние избрахме един сульо, хабер си нямащ от политика и който даже не можа да прочете гладко речта, която му бяха написали на "Посрано20". Този формен сульо щял да ни сближава с Русия, която била несправедливо обвинявана, че е окупирала чужда територия, въпреки това, че самата Русия през 1994 година беше заявила, че Крим е част от Украйна и неше гарантирала нейните граници. Безродника генерал не се притеснява от това, че руски самолети нарушват постоянно българското въздушно пространство, а е бил шеф на ВВС и е било негово задължение да свали нашественицие. Вместо това този руски плужек дезертира от армията и се отдава на заповедите на 3 червени влъхви. Нали не сме народ, а мърша. Един такъв генерал Стоян Заимов намаза куршума за шпионаж в полза на Русия, този май ще е следващия..

Е ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е ДО ТУК СТИГНАЛА ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ МЪРШИ ВСИЧКО МРАЗИТЕ В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО ВИ Е КРИВА А НЕ ВИЖДАТЕ САМИТЕ СЕБЕ СИ КОЛКО СТЕ НЕШАСНИ БОКЛУЦИ

Прав си. Нещастни сме. Дори покрусени...затова, че не можеш да пишеш дори.

добре бе дони направи я ама те и у нас щяха да направат комунизъм ама той гът и умер

По- скоро ще изолира Америка ако продължава да се закача с ЕС и с мексиканците.

ХА ХА ХА ТА ТОЙ Е БОГАТ НЕ Е ПАРТИЙНА ВЪШКА

Вчера се закле като прецедент една русофилистична електорална единица с фуражка у нас. Светът изобщо не реагира на това, нито една световна осведомителна агенция не съобщи за това, даже и муджиците, на които фатмака се врече да служи коленопреклонно. Един срамен ден за България да бъде издигнат за президент руски послушко, като че ли ни бяха малко до сега. Не стига това, но се оказа, че новия ни прецедент не може и да чете гладко чуждите написани мисли и срича като първолак пред много по учени от него. За сметка на това този радател на дружбата с вероломните муджици беше довел една попрезряла расова кобила, която го теглеше като пале на каишка. Като добавим и вторатажрасова кобила с буйната грива, която тъпия народ избра за вице, картината на националното падение става много пълна.

Човече, като си тъп, що не си го пазиш за себе си?

" ще направим америка по велика от всякога" брависимо тръмп

Не е имало толкова вълнение за друг държавен ръководител, откакто почина Брежнев. :)

изчетох статията, някак си ме споходи мисълта, че на много отвъд океана им остава една седмица.

Не знам кой и какъв президент къде щял да се заклева, но вчера за Радев световната преса не писа нищо. Няма ни в новините. Заслуга за това толкова да бъдем интересни, важни и уважавани от останалата част на човечеството е на комплекта Плевнелиев-Борисов-Митов. Кой говори за робите и въртиопашките, кой ги уважава?

Розовите си сънища ли "документираш"!!

Че клон от "Топола" ли ще му мушка?.. Брей! .. Брей!!.. Брей!!!

2 млн. души, пред Библията и с пастора се молят за Америка. Клетвата е пред Източната стена, в която основателите на Америка са зазидали трите делви, според масонския обичай, с жито, вино и зехтин. Единственият президент, който се закле обърнат на Запад към любимата му Калифорния, Рейгън има Алцхаймер и е забравил, че е бил президент.

Той нека си се кълне, ама да има пред вид , че около Черно море се "завихря голям достлук" и ще е добре за УСАта да си "позагърне малко задника" тука!...Освен ако не й се иска да бъде ощастливена...

Станал съм рано и с нетърпение чакам пред талавизора да чуя от Тато Тръмп колко му .остава. , ако не на ЕСа , то поне на НАТОто. .. Хаир да е!

според мен човек(доналд тъмп) предполага но единствено господ разполага!реалността е едно а мечтите са друго нещо!разбира се богатите нациии ще си останат богати,а бедните ще си останат бедни,така,че ние българите да запрятаме ръкави и да се борим срещу политикоиконоическата пресъпност и за истинска и човешка и икономически просперитет!

Направи я и по-свобода! В последно време СВОБОДАТА в Америка е твърде ограничена!

иде новата смяна! И тук Генерала сменя оня парцал... Дано да направят добри промени...

Путин ще се забърсва с генерал

Нашият народ е казал:"Голям залък хапни, голяма дума не казвай!" Тръмп е голям и сигурно ще строи големи мостове, пътища, сигурно ще нападне Африка, някой несретник в Азия като Иран или Северна Корея, може да изкопае кладенец на Антарктида или да пробие път през Южна Америка. Понеже той не се задоволява с проекти по- малко от 30 етажа , сигурно ще надстрои Белия дом или Капитолия с поне 30 етажа. Може да върне Аляска на руснаците, за да им стане по- леко и белким си затворят алчната уста за няколко седмици, но за не повече от месец. Де да знае човек на такъв мегаломан какво може да му е вече в главата, за да го нарече величие на нацията? Тръмп е гениален и не е ясно дори какво разбира под велика нация?

като черна станция си! Врачка ли си нещо?

Размажи ги!

''По-велика Америка'', за сметка на кого? Величието на която и да е империя става за сметка на много народи извън нея!

Шило

На Европа и на Латинска Америка, на чий друг гръб?

Де Ниро е паднал на нивото на психопата Мур и лекето Болдуин

Сибирчо Путинов.

А дали вече не е късно да се възражда Америка? Тя вече отдавна не е това което беше. Нито по дух нито по икономика.

На последните трима, честито!!!

От яйце на крокодил се ражда само крокодил, а не гълъб на мира.САЩ са генетични хищници, унищожили коренното население на Америка и експлоатирали 300 г. роби.Въпросът на когото не може да отговори нито един потомък на заселник е, може ли да покаже нотариален акт от прадядовците си за закупена земя от индианците.Такива няма ! Утайката на Британия нито купува земята, нито плаща на робите. Е, как няма да забогатеят преселниците ? След Освобождението ние сме плащали на турците земята, която 500 г. по-рано е била българска.По почтенност ние българите сме на светлинни години от американските полуидиоти И това племе ще налага своята хищна псевдокултура , на света.?

Опитвал ли си с нетрадиционни методи? Явно конвенционалните методи и медикаменти не дават резултат в твоя случай. Потърси, разрови се в интернет! Стават чудеса понякога дори с безнадеждни случаи като твоя.