Нинова: Моментално КЕВР да отмени решението за скъпия газ

КЕВР в последните месеци изпълнява политическа поръчка и обслужва партия ГЕРБ. Моментално да се отмени решението на КЕВР и да се проведе обществено обсъждане.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Моментално КЕВР да отмени решението за скъпия газ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тебе кой те е....за сли...Марш в кокошарника!

Голям ВИЦ. КЕВР е независим орган. Изпълнява поръчка в полза на Русия. Защитник ( най-изявения) на руските интереси в България е БСП. БСП казва - КЕВР изпълнява поръчка на ГЕРБ. ХАЙДЕ БЕ. Гузен негонен бяга!

позапри коня, насреща ти не е мъжо ти, а държавна институция, че и колективна. Заповеди от тоя сорт се издават само у къщи, пред мъжот и детето.

Ако й дадат един наган ще заприлища досущ като онези червени комисарки от ВОСР, които съсипаха Русия, създадоха недоносчето СССР и избиха десетки милиони от собствения си народ...

Тази продължава да се изживява като "министър председател"... Става вече толкова смешна с неистовото си желание да изглежда значима. Когато си ял такъв бой (и особено в прякия двубой с опонента!!!) си траеш и чакаш да се позабрави резилът ти, а не непрекъснато да лееш злъч и черен пиар...

ТИ НЯМАШЕ ЛИ ДА СИ ХОДИШ ?

Тази нагла лъжкиня е не само изключително тъпа и некомпетентна, НО с престъпно пополисткото си и антиинституционно говорене и призиви буни противозаконни прояви и бунтове на плебса от БСП/БКП срещу държавни институции!!!

Г-н Овч. и г-жа Лъжа са осигурили първия договор с Газпром на осно- вание на който се изменя цената на Газа- зависи от изменение на цените на нефт. деривати преди 9/девет/ месеца и всяко трим. се коригира - преди 9мес. цената е 40дол. сега е 52дол. или +12дол. което е 30% и сега Провокация с цел нац. преда- телство, от отмяна на увеличението ще фалират държавни базистни фирми, топлофикации, енергетика съсипване на бюжета на държавата Виновен трябва да бъде ГЕРБ и Б.Б.

Моментално таз овца да си смени прическата! И да не говори глупости без да ги е консултирала с генерал Решетников!

Абе, такова... първата жена на Юлий Цезар не се ли казваше Корнелия? Само питам, сега се сетих...

Тая пак лъже. Герб били причината. Остава само да се провикне Мамоооо, ГЕРБ ми свалиха гащите. Тази сутрин от ромския лидер Кънчев разбрахме как и кога Корни (г-жа Лъжа) лъже. Наблюдавайте я внимателно.

НЕ е случайност, че цената на руския газ се вдига веднага, след като руските слуги от БСП губят изборите! Путин и на Украйна "завъртя" кранчето, когато украинците изритаха руската слуга Янукович! Сега Путин и на България прави мръсно с вдигане цената на природния газ!

Струва ми се обаче, че ще увеличават цените на всичко, докато от българския народ остане само прах и перушина!

Браво Корни, само така!

КЕВР обслужвал ГЕРБ значи? Добре де, ама марионетното бесепарско правителство на Герджиков го назначи бесепарският натовец и то веднага извърши множество кадрови промени във всички институции, освен в КЕВР, макар и да е изцяло в пълномощията му! Що така бе? Нали уж БСП-то са "леви социалисти", пък защитават интересите на олигарси? Ама к'во се чудя, те и за русофили се представят, пък на Шорош намирисват: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа). "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа. "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg.

Плащаме най-високите цени за руски газ в Европа 17:58 14.04.2016 Германия плаща с 20% по-малко от нас. Владимиров обясни, че в момента всички доставки на природен газ в България идват от един източник - "Газпром" и заради това не може да има истинска либерализация на пазара.

Ако Румен Овчаров носи вина за настоящето състояние на енергетиката, то двете правителства на ГЕРБ, трябваше да са му потърсили отговорност и .. той сега да си плаща гяволъка... но не. той беше назначен на държавна служба от същите лицемери.. спасителите от ГЕРБ. начело с онзи празнодумец ръководителят им

ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ЛИЦЕМЕРИТЕ БСП 29 септември 2008 Орешарски: Увеличената цена на газа с незначителен ефект върху инфлацията "Увеличението на цената на природния газ с близо 30% ще има незначителен ефект върху инфлацията, каза в отговор на журналистически въпрос министърът на финансите Пламен Орешарски. Той участва в среща на ръководството на БСП с представители на синдикатите" 29 септември 2008 Първанов: "Станишев да каже за скока на газта" "Очаквам в следващите дни министърпредседателят Сергей Станишев да отговори на гражданите на България и на българското общество какви са причините за скока на газта. Това заяви в Пловдив президентът Георги Първанов"

Ония са калпави. Тези нали са различни?!? Нека го направят добре..ама нещо не им се получава,...май

плюещите - да ви питам - вие хляб ядете ли ? щото ще бъдете на диета, като ви надуят тока. цццццц

Нинова заповяда на КЕВР веднага да отмени решението си за газа. Ами като е толкова голяма бабаитка да нареди на Путин да престане да ни стиска за гушите с цените на газа и петрола. Ако не става със заповед, тогава да го целуне по задника. Може пък да стане по-сговорчив.

Така ще бъде като не избрахте Нинова....познатия миризлив популизъм. Ако червените бяха спечелили изборите тезата щеше да бъде: Заради лошото управление на предишните сега сме принудени да вдигаме цените не с 3, а с 30%. Пак ще мирише на мърша в този бъдещ парламент. Няма нищо чудно - отново ще се напълни с мъртви душици, които ще имат най-високите заплати и ще бъдат имунизирани от закон и от инфлация.

коя е тя бе - никоя. От нея нищо не зависи.Коя е тя да иска поименно гласувалите за СЕТА - били национални предатели. И нейният сина в САЩ да яде. И това ми било майка. Или той има достатъчно много пари да си купува еко продукти. Абе как избрахте това животно, което говори като надзирател в затвор.Пфу.

Г-жа , другарката Лъжа Сланинова Конеяздова пак се изока от нищото!?!?!!!!

По-кротко госпожа, КЕВР е независим орган и правителството не може да му нарежда. Както е посочила г-жа М.Манолова КЕВР може да застане пред българския съд- това е пътя. С такива изказвания само плашиш хората. Така ще загубиш и следващите избори.

КУРНИ ДА СЕ ОБАДИ НА ПУТЛЕР ДА СВАЛИ ГАЗА ,ЧЕ ИНАЧЕ НАРОДА ЩЕ Я ЛИНЧУВА;)

Крушовишката биволица не си еизвадила никаква поука от крушението си на изборите.

КЕВР е политическата курва на Тиквеника. Но май ще му повтори като мечешка услуга събитията от февруари 2013 година

Това е Курнелия от Крушовица - г-жа Лъжа, Популизъм и Демагогия.

Како Кури, хващай се за палците, разтваряй бузите и се приготви да поемеш със кеф големия пожарникарски маркуч на Баце. Той е решил най после да се прежали в името на българо-съветските приятелски отношения.

Ох пък на тоя мутант му дай да командва - НЕЗАБАВНО, ама ти не си никоя в момента, има си избрано временно правителство и пилотчето послушник Радев, изкомандвай го да се намеси, кого командваш иначе и на какво основание.

Какви са тези компенсаторни механизми,аз като данъкоплатец не искам да участвам в плащане на общата сметка без да имам парно.Хайде стига толкова.Спрете се. Всичко в общия кюп.Който ползва ще плаща,ще ходи на 2-3 работи и ще плаща както правят много хора.

НИНОВА КЕВР е независим органи и никой не може да иска това, вместо това вижте какво прави Лукойл, вижте кой държи акцизните складова, защото с горивата обирате много повече българския народ, да не говорим, че точно този договор е подписан от Р.Овч....

независим - от него нищо не зависи. само подписа увеличението на гушата на френската фирма за вода. а че газта е най-евтина от 10 години насам...

забрави, че мъжът и е на отговорна работа в Лукоил - тази организация няма ли никакво отношение към въпроса. Аз съм баба-проста жена, нека ми обясни.

Както каза неотдавна един нейн съпартиец Божинов - "тая жена защо говори, че няма зависимости, след като всички отдавна знаят, че има!" Ами явно гьонсуратлъка е дълбоко залегнал в гена й, байГаньовица отвсякъде - келепирът е важен!!!

била е зам.министър на икономиката при Станишев, който я изхвърля от там по подозрение за корупция и това всички го знаят. Да бе да - подозрение, ама нали във всяко подозрение има доза ИСТИНА. И от къдя на къдя завършила право и хоп - зам.министър на икономиката.

че тая е със сбъркан пол. Неистово желае да е мъж да тропа като Хрушчов с обувка по трибуните на световни форуми, да заповядва. Божке-е, откъде ни я натресе Костов, откъде още на 25 годишна възраст разбра ,че ще е стане такова чудовище.

Вместо да извади съкрушителни факти, за несъстоятелността на това повишение на цените на топло енергията, газа, водата, тока и организира както трябва масови протести, от Ръководството на БСП се чува едно невзрачно писукане! Сега ми става ясно, защо губим избори, след избори! Не се използват, дори най-големите грешки на политическият противник, за да бъде разобличен!

Абе няма ли в тая държава някой да запита КЕВР защо след като вдигат цената на газа това автоматически води до вдигане на цената на тока!!! Откога ел. енергията се произвежда с газ??? В ТЕЦове като ТЕЦ Варна ток се произвждаше с газ само при липса на въглища, но вече и тоя най-голям ТЕЦ в България го няма! Колко ТЕЦа произвждат ток на газ?! А тая атомна ел.централа за к'ъв изобщо я имаме? Да не е минала и тя на газ?!? А тия с вятърните перки дето са едно скъпо еко упражнение - дали и те да не са минали на природен газ, бе?!! Изобщо мами.ата ви ненаяли се чуждоземни тарикати и техните местни подлоги!

Уважаема г-жо Булдог!Когато се изказвате слагайте си намордник,че ми омръзна от вашето лаене.

Разбираме ,че на теб ти е приятно цените да се повишават. Измамихте ни и сте доволни от себе си.

Що първо не си озапти "големият"спец Р.Овч., който на практика оправдава всяко поскъпване , като част от енергийната мафия ? В БСП-то има три дузини "отговорни фактори", като Шепърд , които държат на всякакви увеличения, защото са по комисионерската верига.

Комунистите са ненадминати маниполатори!!!Да си припомним,че договора с Гаспром ,който определя днешните цени е подписан от Р.Овчаров 2006 г. 2012 г 2012г ГЕРБ го по-предоговориха , но той изначале е много неизгоден за страната

Давам ти +, но се образовай, че протоколите се пишат без никакви граматически грешки!

министър на икономиката и още не е разбрала, че цените не са куче в цирка, стани, легни. Да се обади на нейните руски покровители, ако иска да направи нещо по въпроса.Добре, че народът, наречен какво ли не, отново прояви здравомислие и я постави на мястото, а мястото на БСП е част от опозицията.

тази е била цял живот в казарма или концлагер, ама моментално да се върне сина й от САЩ

и защо да го прави ?? защо ? защото ти си едно зависливо ко..ле ??

Не си разбрал - не е от завист. Ние всички знаем от Кури че в Америка е гадно, а във форума пише че там са тъпи кравари, и току виж се оказало че университета е финансиран от СОРОС, малее СРАМ! И затова искаме маминият да се върне и да ходи да учи в готината Русия

Това е мижава реакция на една голяма и сериозна опозиция! Със сигурност това повишение на Топло енергията и тока, което се мотивира със по-скъп газ е лъжливо обяснение! Просто, екипа експерти, ако въобще има такъв. около г-жа Нинова трябва да събере данни за цените вземани от преките потребители от архивите на Топлофикациите работещи на газ в България през 2012 г., когато цената на газа бе над 800 лв. за 1000 м.куб. и ги сравни със тези които влизат в сила сега при цена 368 лв. за 1000 м.куб., ики дори с рези действали до сега! Нека си направи логическите и политически изводи от резултата и да призове народа на справедлив масов, мотивиран протест, начело с авангарда на опозицията! Каква е тази тъпа словесна алабалистика! Аз си пазя фактурите от 2012 г. и сравнението е потресаващо! Сега при много по-евтин газ плащаме по-скъпо от тогава, за едно и също отоплявано помещение!

Корнелия пак е яхнала метлата.

Навсякъде по света левите партии организират и повеждат протестите срещу всяка несправедливост. Къде сте вие, г-жо Нинова? От канцелариите ли ще ни вдъхновявате?

тва пък добродушното и пухкаво тръгнало да нарежда :D

Еми хайде де, Нинова, направи нещо по въпроса. Сама знаеш, че с изцепки в медиите няма да стане и това си е жив популизъм. Ако имаш правомощия действай моментално и оправяй бъкиите. Защо ли ми се струва, че и ти, и Борисов сте знаели много добре какво се готви на народа след изборите и си траехте?

А по всички дестинации и локации ли? Тонът й е много готин - като на съветска политкомисарка, изпречила се пред немски танк с голи гърди или там каквото извади. Моментално, тутакси, одма, имидиътли. Вижте им само речника. А къде беше боркинята досега? Нека си стои и анализира изборния успех, няма да я огрее премиерска седалка, много са широки социалистите в таза и тесни по-нагоре.

моментално кои и какъв договор е подписвал с газпром-в затвора доживотно

Какъв Газпром? Когато се намалява цената на газа, защо не се намаляват цените със адекватния процент?