Не е сигурно юлското поевтиняване на газа

Все още не ясно кога ще бъдат парафирани договорените отстъпки в цената на природния газ от Русия, стана ясно от думите на енергийния министър Делян Добрев. Газът обаче няма да поевтинее със задна дата, както и от 1 юли, каза шефът на "Булгаргаз" Димитър Гогов.

Обратно в новината

Коментари - Не е сигурно юлското поевтиняване на газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

милите ми те "понася разликата в цената "на свой гръб" С намалението на доставната цена и поскъпване от 13% на първи април те генерираха тяхните 25%. Проценти, които никой не бяха нужни. Просто се взе отново лошо политическо решение - отписване на част от задължението на топлофикациите за сметка на останалите потребители на природна газ. Кога някой в тази КАЛПАВА ДЪРЖАВА ще стане и ще запознае ревльовците е СОФИЯ, колко в действително се плаща за отопление през зимният сезон в "провинцията". И докога ще се избират правителства, които да насърчават политика НА НАДУВАНЕ НА СМЕТКИТЕ ЗА ТОК И ГАЗ В ПРОВИНЦИЯТА, ПРЕД СТРАХЪТ ДА НЕ СЕ ОПЛАЧАТ "СТОЛИЧАНИ" ЧЕ ВИДИШ ЛИ ПЛАТИЛИ 80 ЛЕВА ЗА ПАРНО И ОЩЕ ЦЕЛИ 50 ЗА ТОК НА 100 КВ АПАРТАМЕНТ.

Остана от 14-ти май в отпуска да излезе Гогов, после от 14 юни Семерджиев, и до края на юли няма да има предвижавне на бюрокрацията. Че Милер няма ли упълномощен заместник, не вярвам!?

Поредното изпускане на балона герберски...

Не ви ли става ясно че в Тая Скапана Държава управлява енергийната мафия. Точно тя закопава в момента малкото останала промишленост и домакинствата. ДКЕВР начело с А.Семерджиев си взима тлъстите комисионни и се прави на добричка. Играта е толкова прозрачна, но играчите така са се окопали че изобщо не им пука че всички им виждат безобразията. Няма правителства, няма министри. Тази статия е доказателство за това кой управлява в тази нещастна страна!

Много дрън, дрън имаше, сега да не се окаже, че не само не поевтинява, а даже и да вземе да поскъпне газа!!!