Бъчварова инспектира Гърмен, нареди мерки

Съвместни екипи да се организират и да извършват проверки от утре в Гърмен и района, нареди вицепремиерът и вътрешен министър Румяна Бъчварова

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова инспектира Гърмен, нареди мерки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тази територия трябват Крумовите закони, друг изход няма!

Циганите имат подигравателно, високомерно, нагло и агресивно отношение към българите! Някой им е позволил това! Управляващите да не дремят над вестниците в парламента, че този сън, в даден момент ще им се види кошмарен. Защото днес циганите безчинстват в Гърмен и други отдалечени места, но утре ще дойдат и в София... Конфликтите са етнически, а не битови, Бъчварова да го осъзнае..., малолетни българчета не бият възрастни, безпомощни цигани, българите не смеят да припарят до гетото, а циганетата ги било страх да ходят на училище, но не ги е било страх под носа на полицията да малтретират възрастен български свещенник за 3 лв.!!! Аман от идиотска толерантност!

Защо по-рано не се взеха мерки срещу незаконните къщи на циганите.Сегашният кмет и предишните също трябва да бъдат наказани,защото не са взели мерки.Или трябва да стане нетърпимо,за да се намеси държавата.

Представяте ли си,засилено полицейско присъствие и бият свещеника и го обират...Ами ако не беше?Сигурно щяха да го убият...Докога ,докога... ЗАЩО ТЪРПИТЕ ТАЗИ ГЕРБЕРСКА ПАПЛАЧ ДА ВИ УПРАВЛЯВА... Волен е СПАСИТЕЛЯТ НА БЪЛГАРИЯ!!! За сетен път се убеждавам...

Бъчварова,ходи си? Не ставате,нещастни гербери! Пак няма да изкарате цял мандат! АТАКА е само партията...Волен е човекът...

Не на помощите за търтеите!!! По-добре парите да отидат за полиция в проблемните райони!

На църквата и без това пари не и трябват

Когато няма държава, народа ще се оправя както намери за добре! Циганите да заминават за Франция и Англия

Тя, Бъчварова там, жандармерия, полиция и тия цигани пак бият свещеника и го обират! С това на Бъчварова й казват, че на циганите им е през оная работа и нейното присъсъствие и това на полицията! Представяте ли си какво пък когато го няма засиленото присъствие?!

Думата интеграция за циганите не важи и няма нито смисъл нито логика. Тези хора не са българи и нямат нищо общо с България. На Запад всичите лайна, които вършат се преписват на България и българите. Това трябва да спре. Ако някой от Европа има опит с интеграция на цигани моля нека им пратим един катун от 10 000 цигани и да им гледаме сейра. Само закони и тяхното спазване малко ще оправят нещата, но нещата са много сложни и комплексни и моето мнение е че циганите ще ни висят на врата завинаги, а Европа ще ги ползва всеки път когато и е изгодно за политическа пропаганда сред нейните си избиратели.

Циганите строяли незаконни къще на чужда земя, защото нямали къде да живеят - добре, това МОГА да го разбера! Циганите крадат и пребиват старци, защото нямали какво да ядат. ЗАЩО НЕ ВИДЯХ ЕДИН ЦИГАНИН ДА ГЛЕДА НЕЗАКОННО СТАДО ОВЦЕ, КАТО Е ГЛАДЕН?!?! Защо не прочетох че цигани са направили незаконна нива в общинските земи? Че са посадили незаконни плодни дръвчета или градини?!?! ДЕ ГИДИ ПАРАЗИТИ НЕЗАКОННИ !!!

Навсякъде е така. Но и църквата си е виновна - вместо да ги покръства и възпитава... Ама то и църква не остана - попа на 82.

И в миналото разпадът на централната власт е водел до увеличаване на бандитизма и насилието по места. В наше време се прибавя и овладяване на процеса от външни сили с незабавно започване на действия насочени срещу държавата. Бланки и видеонаблюдение - нека има. Но изглежда процесът на радикализация е напреднал. Необходимо е рязко засилване на техническите и правни възможности на ЖАНДАРМЕРИЯТА за предотвратяване на крайните форми на конфронтация.

Значи те ще ни нападат и крадат , а ни ще можем да подаваме жалби на НОВИ бланки. Ега ти превенцията !!

Вижте само какви институции щели да проверяват гетото. За какво са тези проверки ? Трябва да има наказания - циганина е глупав човек, от проверки не се плаши. Пожелавам на управляващите проблема в Гърмен да прерасне в национален и да загубят властта която не могат да използват. Дори по скоро ги прокълнавам това да е върхът на наглостта на тази власт и вече пътят за нея да е само надолу.

ДИРа имам въпрос?на хранилка ли сте приБХК???????????????????????????

Отиде ли да видиш бития поп, Бъчварова?? И той жертва на битов инцидент - не стига, че нахранил циганетата - те го набили.

жестокостта на националфашистите у нас, както и на тези бръснати глави, които видяхме в Гърмен ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАНА. Господ ще ги накаже. Всъщност той вече ги е наказал, превръщайки ги в наказание за добрите и нормални хора, чийто глас не се чува. Когато циганите са си строели къщите там, къде са били тези изроди да отидат при кмета и да възразят? Сега ще ги изхвърлят на улицата-и без това те са на дъното на социалния ред, бедни, неграмотни, безработни, бездомни. Това кому ще помогне. Само няколко десетки бесни, крещящи, зъбещите, ОЗВЕРЕНИ БЪЛГАРИ ОТ ГЪРМЕН ще се почувстват победители. И другото ни наказание- Атака и ПФ ще са доволни. Оялите се политици. А ние останалите какво печелим? Нова вълна от омраза, нови изхвърлени на боклука на обществото мъже, жени, деца. нова победа на нисшите страсти и примитивни разбирания на озверели гърменчии, които ЛЪЖАТ НА ВОЛЯ И ПРЕУВЕЛИЧАВАТ "страховете си" от циганите. . Защо да виня държавата? Та тя това сме ние. Тези озверели българи, тези плиткоумни наците и масата безразлични.

Патко,паткоооооо толкоз ти разбира патешкия акъл!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А къде беше кмета и властта за да спрат незаконното строителство, което е тяхно задължение по закон, а неизпълнението на което е наказуемо закононарушение? Сега къде с прокуратурата, че не търси отговорност за бездействието на кмета? Може би кмета е разчитал на гласовете на тези които са стояли незаконно!?

ми прибери ги във вас.

а защо са бедни ? работа без пари се случва , но пари без работа няма , няма и да има ! а защо са неграмотни ? в родината ни образованието винаги е било безплатно и от доста време задължително !

Ти не си добре

Гражданкее, в твоя град има ромски гета, ти колко пъти ходи при кмета да възразяваш! Колко ромчета интегрира! На колко роми даде работа, за да не са бедни! Колко роми приюти в имототе си! Децата ти учат и играят ли заедно с ромчетата! Ако не си направила поне половината от това, нямаш никакво право да лееш тая помия.

Ти не си гражданка. Поправи си името на Циганка

Какви изроди ти се въртят в главата? Хората не са длъжни да следят, кой строи незаконно, кой краде ток и прочее, има си институции за тази работа. И кажи, кой пречи на циганите да пращат децата си на училище, вместо на улицата?

Ало, гражданке, ти да не би да се окаше "пъстър свят" миналата седмица?

Да дойдат да тарашат твоята къща през ден, да унищожават нивите и градините, където си хвърлил средства, труд и пот като те лишават от препитание, да обират и бият възрастните ти родители, като ги заплашват с резачки, да изнасилят майка ти, че им е дала само джобни пари, да убият зверски детето ти, което си порастил с много обич и всеотдайност, тогава друга песен ще запееш. Препратките са към случаите от Търново, с.Малко градище, с. Габровница, а има още стотици случаи на цигански безчинства над българите. Но плиткият ти цигански мозък надали ще го побере.

къде е бащицата от банкя да изръси някаква всенародна мъдрост с бурни аплодисменти по въпроса или е зает с поредните 27 км

Една от причините за случващото се е неефективното противодействие на данс срещу подривната дейност на турските спец.служби осъществявана чрез турската партия. БГ спец.службите са обезоръжени защото нямат агентура. Една от причините затова е разсекретяването на досиетата, с което се обезсърчи предаността на младите българи към Родината.

стани ,Чочоулу,стани д9а видиш и помогнеш!

какво да стане, какво да ти помогне? Тоя е избивал БЪЛГАРИ и то само защото са били казали нещо срещу партията с голямо П. със съучастие точно на цигани, избивал е хора, дето по естествен път са държали циганите под контрол. И чак когато съдбата хвърля неговите в ръцете на тия скотове, чак тогава се усеща кого реално трябва да гони и трепе. Всичките комунисти от това време са виновни за това, те са заповядали циганите масово и в цялата страна да влизат да се заселват в градове и села - дотогава с единични изключения са били държани на КИЛОМЕТРИ от всяко населено място, точно защото хората са ги знаели що за стока са, заради тяхната кървава стратегия и днес тия се плодят като кърлежи на наш гръб, тях, барабар с мутри, кървави "бизнесмени" като Ковачки, полиция и т.н. ползва ДС под всичките си шапки и бои за да тероризира и унищожава българския народ. Рано или късно обаче за всеки и всичко си иде Видовден. Спрете да търсите Крали Марко под каквото и да е име за да свърши вашата работа.

вие си избрахте всезнаещият простак и неговата пасмина сега се оправяите и небезпокоите човека защото открива поредните 27 км, а които не иска да е в гетото терминалите на летището са отворени, това е единственият реален изод както се оказва за съжaление

значи на хората от Мизия - фургони, а на хората от Гърмен- жилища ?? Къде е справедливостта ? Хората не са против самите роми, хората са против двойните стандарти!

На тая Бъчварова няма да й остане време да си сготви манджата и да си оправи прането. Що така я мъчат тая жена?

При толкова генерали как не се намери поне един да е МЪЖ,ами всичките са натовски шунди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Всичко е емитация на работа ,без значение коя партия управлява . Циганския вот е необходим на партиите ,за да се докопат до власта и от там сериозно ка крадат народа и държавата . Ако обърне внимание човек ще види ,че политиците не се интересуват от 2 - неща , едното е българските граждани и другото е смяна на не работещ за гражданите изборен закон със работещ ,или със едно иречение : Краденето трябва да продължи :

ми да, нали са ходещи бюлетини, ще им дават каквото поискат. Освен това, не трябва ли да се сезира омбутсмана за това, че ако има вреда или кражба за сума, по малка от минималната заплата, не можеш да съдиш никого ?? Това не е ли отказ от правосъдие ?? къде в Европа има такъв закон ?? Освен това, тук вече не трият коментари, просто не ги пускат.

европа трябва да знае как "ромите" посягат на нашата вяра !

Не циганите е проблема, а простотията на българина, който се оставя да бъде лесно маниполиран от сили желаещи да внасят смут в държавата.

Нали дейност трябва да се отчете от политиците - ето го резултата: В следствие на тази ИНСПЕКЦИЯ попа бит, църквата обрана и поругана от развилнели се мангали! Явно все още няма инструкции от краварското посолство какво да правим!

или има

Сега чакаме ония вечно озъбен агент Владо Зидаров да излезе с декларация за поругаването на български християнски храм и нападение на свещеник ???

Интересно,досега по тази взривоопасна ситуация не помня да съм чул,видял или прочел коментар или изказване на вездесъщия ерудиран всезнаещ специалист по всичко от Банкя.Навремето лично отиде да ръководи една наказателна акция,дето с гранатомет полицаята уби човек,а сега тук никакъв го няма.За мен това ясно подсказва,че той ръка срещу електората си няма да вдигне.Значи мангалите са електората на ГРОБ-арите.Това значи,че българите нямат шанс,държавата застана срещу тях.

Ама и аз това питам къде е "спасителят" ни

Г-да управляващи, не се ограничавайте само до с. Гърмен при проверките!!! И не се ограничавайте само до проверки за незаконни постройки!!! И приемете по-строги закони, с много по-големи присъди за битовите престъпления!!! Помнете как Кан Крум се е справил в престъпността - не се отнасял много хуманно, но е свършило работа!!! Когато престъпленията от определен характер се увеличават, напълно логично и необходимо е да се обърне специално внимание!!! Нека се засили и превенцията!! ! Това означава: 1. Засилено полицейско присъствие при населени места с компактни цигански тълпи, ясно е защо!!! 2. Законите да се прилага и за циганите 3. Разтурване на т.нар. "мешерата", те са държава в държавата 4. Както писах и преди - увеличаване на присъдите за престъпления, извършване предимно от цигани!!! 5. Строго следене на посещаемостта на циганчетата в училище и даване социални само ако децата имат успех над 3,50или 4,00!!! 6. И мн. др. мерки, които да следят за овладяване на циганската паплач и тяхното поне малко "интегриране", което е невъзможно, защото ако един циганин се интегрира, той престава да бъде циганин!!!

Щом министърката го е определила като битов скандал няма какво друго да е. Те всъщност не рекетират църквата а скандала станал поради битови причини... коитоо незнам как може да ги събереш или оправдаеш.. точно битовите проблеми с рекет на църквата ноо тя така е видяла и арестувала 4 протестиращи българи

Едни подобни олигофрени обясняваха ,че и Баташкото клане било битов инцидент-дано да не се стига да нещо подобно за да загреят ,че духа вече е пуснат от бутилката

Работата е проста 1. Замразяавне членството в ЕС и ООН. 2. Танкови бригади минават пре гетата 3. Всички били във властта започват да маршируват към Персин 4. Близките на тия от т.3 получават панелка в кв. Дружба без право да ползват мерто. Намира им се бачкане в Княжево за по 300 кинта и се пускат раздрънканите икаруси специално за тях. Конфискува им се имуществото. След 10-ина години размразяваме членството.

Демокрацията ОЦИГАНИ България. Който може да се спасява от терминал 2.

На централната власт вече се наложи да изпълнява функцията на местната власт. Това е белег на поемане на ръчно управление, поради разруха в процедурното управление. Нещата наистина са такива. Съгласие и единодействие се видя, че няма да има. Ако нечия твърда воля не се наложи над другите, ще се наложат паразитите.

Алоо, Дира, каква Бъчварова бе, каква е тая?!Вече цяло денонощие не зная какво Борисов, каза, отсече, нареди, инспектира, провери, откри....Мъкааааа, няма да обядвам, стоя сред стадото овчици с лаптопа, докато моят кумир не проговори, спомням си го,милият, при магнолиите с анцуга "Самсунг" и ме обзема едно ведро чувство, "....че и ний сме дали нещо на света...."!!!

Прости хора управляват БГ. Какви центрове и инспекции? Трябва да има справедливост в обществото- ромите да учат, работят, и живеят за своя сметка както всички бг граждани. След като не могат да се самозапалват като бг, или да се мятат от високо. Това е за бг, това да е и за ромите.

Докато госпожата обучавала чиновниците на нови бланки самозабравилата се паплач пребила попа и обрала църквата. И това ако не е демонстрация на наглост.........