Отслужиха молебени в цялата страна по идея на президента

Молебен за закрила, мир и благополучие на целия български народ бе отслужен в храм-паметника "Св. Александър Невски". На днешната Неделя Кръстопоклонна подобни молебени бяха отслужени във всички православни храмове в страната.

Обратно в новината

Коментари - Отслужиха молебени в цялата страна по идея на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако трябва за нещо да се помолим, то е тоя герберски съсирек в президентството да се изчисти час по-скоро, както стана с престъпното правитество на Буда.

Не познавам по атеистино и комунистическо смемейство от Плевнелиеви, а Роско като комсомолче, разказваше на ляво и дясно за съветския пример и глупавите попове и черкви, дето миришело на уряло.

Загриженият президент П.тю Помаков, много лесно може да ощастливи народа и да сведе самоубийствата към нормално ниво - КАТО СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА и освободи публичното пространство от гнусната си личност.

Тези организирани молитви трябва да покажат, че президентът много обича своя народ. И хората сигурно го обичат. Питам се тогава, защо толкова се пази от народната любов. В края на месеца беше в Габрово. Черни лимузини, много охранители и за по-сигурно на сградите около площада бяха разположени и снайперисти. То бива протокол и мерки за сигурност, ама чак толкова! Всичко това е потрошена народна пара.

Дядо попе,лозето иска мотика а не молитва :).Ако църквата държи за хората стига вече само е говорила ами да започне и да действа,а не само служителите и да клатят бради и да стоят в страни от проблемите на обществото.Покажете,че и църквата е власт и озаптете крадците от парламента?

Те и в църквата са пак тия, крадци и мошенници! Смирение попове много грехове имате да изкупувате!

Предлагам, вместо молебени, президента да купи и подари на всеки българин билет за една посока, да хващаме пътя нанякъде.Няма човек, няма проблем и молебен!

" Лозето не ще молитва, а мотика! " - стара южнокорейска поговорка. Важи и за политическата ни каста!

Мир за кого? Искам работещи заводи, европейска заплата, бъдеще за хората и децата. Не искам работещи бедни и мизерия. Не искам статутковото - шепа богати и цял народ бедни. Не ни замазвайте очите с молебени и прочие, а се хванете да работите. Много "плява" има и в двете институции президенство и църква!

И през сажди и през дим, наш Усмихчо гледа да се трътне невредим. -------- Моля за извинение Стриктно-Религиозните, но за мен-сиромаха 'Отче Наш' Е по Ботйов.

"Благословен бог наш..." О, мой боже, правий боже! Не ти, що си в небесата, а ти, що со в мене, боже, - мен в съцето и в душата... Не ти, комуто се кланят калугери и попове и комуто свещи палят православните скотове; не ти,. който си онаправил от кал мъжът и жената, а човекът си оставил роб да бъде на земята; не ти, който си помазал царе, папи, патриарси, а в неволя си зарязал мойте братя сиромаси; не ти, който учиш робът да търпи и да се моли и храниш го дор до гробът само със надежди голи; не ти, боже на лъжците, на безчестните тирани, не ти, идол на глупците, на човешките душмани! А ти, боже, на разумът, защитниче на робите, на когото щат празнуват денят скоро народите! Вдъхни секиму, о, боже! любов жива за свобода - да се бори кой как може с душманите на народа. Подкрепи и мен ръката, та кога въстане робът, в редовете на борбата да си найда и аз гробът! Не оставяй да изстине буйно сърце на чужбина, и гласът ми да премине тихо като през пустиня!... Х

Сякаш е писано вчеа, много точно!

това нищожество наречено президент явно не познава същноста на религиите, вместо да работи за въздигането на нацията, олигофрена изискал молебен за закрила, вярващите които носим бог в душите си нямаме нужда от това лицемерие на плевнята

Молебен-хубаво нещо.Така и така,нещата се подреждат по старому,нищо др.не му остава на българският народ,освен молебени,заклинания в чудеса или печалба от тотализатора.А този,който ръси простотии,като притчата за лозето и мотиката,да си гушне мотиката и да посети зала "ТИМ-Арена-Армеец"днес.Там,на разноски на българите,днес ще се съберат 15000 главанаци,от топфолк елита на ПП ГЕРБ.За да предначертаят следизборното,мрачно бъдеще на страната.Както и да се полюбуват на Вождовете си.

чичка, ти си пребоядисан политкомисар. да те светна нещо - в православното християнство, за разлика от бившата ти вяра в Интернационала (сега ПЕС), не е прието да хулиш и желаеш лошото на враговете си. Така се издаваш какъв си отвътре.

Мечтата на пигмейчето ж.м.ж за връщане на земята в реални граници, ще доведе до това, че не след дълго цялата обработваема зема на България ще стане собственост на няколко крупни земевладелци (октоподи), които "доброзорлем" ще изкупят земята от все още не напусналите държавата собственици.

Лозето не иска молитва, а мотика!

Ами като толкова е набожен и праведен, да върне заграбените от енергетиката пари и да доплати за земята на бизнес парка си дето я купи за жълти стотинки. Как не го е срам, да си един от гробокопачите на народа и да имаш очи на Господ да се молиш!!!

Браво-хубаво е, че ще се отслужи молебен от всички религии в България-лошото е, че господата управляващи (чисто новичките и вече познатите) не са в състояние да направят нищо, освен да отправят молитви към бога, в който по всичко личи, че не вярват.

Хвала... тъй рече .. помогни си сам.. после вече не е нужно някой да ти помага

Похвално е да се отслужи молебен . НО ТОЗИ МОЛЕБЕН - ТРЯБВА ДА Е ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ КРАДЛИВИТЕ И НЕКЪДЪРНИ ПОЛИТИЦИ и от всичси тези, които в 23 годишния преход, окрадоха, разпродадоха материалните блага създадени от българския народ, с безумния закон за връщането на земята в реални граници, в недалновидната политика- че БЪЛГАРИЯ и българския народ и след 1989 година са си на мястото. За спасение от тези, които доведоха българския народ до бедност, отчаяние, самоубийства. Не говоря за тези, които ги мързи да работят и чакат държавата да им поднесе всичко, а за тези, които работят, а получават мизерни заплати срещу труда си. И за тези, които получават мизерни, срамни пенсии за десетки години трудов стаж. Говоря и за учители, лекари, и въобще за всички тези, от които зависи здравето, защитата, просперитета на този измъчен народ. МОЛЕТЕ СЕ ЗА ПРОСВЕТЛЕНИЕ В ДУШИТЕ НА ХОРАТА !

Лозето не ще молитва, а копане.

Иска и двете ! Но не очаквайте , Господ да ни върши работите . Така че , залавяйте се на работа !

И за какво ще се помолим, другарю комсомолски, да ви оставим да ни дозакопаете живи ли, няма да стане.

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СЕ СТОПИ ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ, ВСИЧКИ УВАЖАВАЩИ СЕБЕ СИ СА ИЗВЪН ПРЕДЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, ВСИЧКИ НАШИ ДЕЦА ГЛЕДАТ КЪМ ЧУЖБИНА - ДА СЕ МОЛИ ДА СЕ ВЪРНАТ ТЕЗИ БЪЛГАРИ И ДЕЦАТА НИ ДА ТРЪГВАТ САМО НА ЕКСКУРЗИИ!

Ed Hunter

Сега "молебени в цялата страна", скоро очаквайте опела в цялата страна. С молби и песнопения, стомах се не пълни. Факт е, че чрез религията се манипулира населението от векове насам, нима още искаме да се молим и да верваме?

точно ТИ ли ще говориш за политизиране на религията, политикан смрадлив!

Ти така не анатемосваш ли и майка си, баща си, бабите си, дядовците си?! Няма НИКАКЪВ начин някой от тях да не е бил от анатемосаните (трижди) от теб!Пък кой те знае и теб?!

Този, калпав народ досега чакаше тоз и онзи политик да го оправя, сега ще чака и господ. Все режим "Очакване" или по-точно "Пълен айляк".

Народа му иска оставка, той на молитва го докарва, що е то.

Комсомолски игрички в стил ДС, за замазване на положението- катастрофа.

Плевнелиев, вместо псевдо-религиозните ти комсомолски експерименти си подай оставката и всички ще си отдъхнат.

Роско май взе да се вживява в ролята на Господ...

Борбата против диктата на простаците на ГЕРБ, отпора на мафията, преодоляване на конкуренцията на Запада, скъсването с феодализма и наследството от анадолското "присъствие" и куп извращения на сборното ни общество изискват особенна политика. Изискват експерти, железен ред, морал, отговорност и контрол. Молитви и прочее попщини изглеждат, на фона на Запада на 22 век, като средновековие, като смешни напъни на религиозни идиоти да се надяват да получат от умрял писмо, на невероятно неудачно решение на проблемите, което води до нови проблеми. Ослепели, обезверени, озлобени, затъпели, неучили, лениви - така не се върви напред! Разцепени, изпростяли, тъпи и отмъстителни, хората на България плащат 500 годишното изоставане от света и няма начин нацията ни да се се срути. Ще се надяваме на катунарите, които като станат мнозинство, и като плячкосат страната, като скакалци ще се прехвърлят в нови страни. Така че - молете се и байте под носа си, Господ може и да ви чуе...

Добре, че се сетихме че има Бог. Но какво искаме от Него като сме нация богохулна и атеистична. Вярата ни се изчерпва до една свещ при нужда и стабилна трапеза.

Недей така бе човек ! Не знаеш ли , че се връща - като бумеранг ! Защо си тровиш душата !

Sancta Simplicitas!

ТОВА ЖАЛКО ЧОВЕЧЕ,ИНСТАЛИРАНО ОТ МУТРАТА С ЛЪЖИ,СЕ ЧУДИ И МАЕ КАК ДА СИ ОПРАВДАЕ ГОЛЯМАТА ЗАПЛАТА.НАЛИ СИ МИЛИОНЕР БЕ ГНИДО,ОТКАЖИ СЕ ОТ ЗАПЛАТАТА СИ,ДАЙ НА БЕДНИ ДЕЦА,СИРАЦИ,БОЛНИ,.ЖАЛКО ИЗЧАДИЕ ДО БОГА ОПРЯ ПОМАКА.

Смешник! Що не въведе молитвите всеки ден, по 5 пъти, тогава няма начин да не бъдат чути.

Те ся вече ше се опрай България! Всички корумпирани и крадливи политици и олигарси ще се разплачат от разкаяние и ще се замислят... как да продължат да крадат и да стават по-богати. А Христовите "служители" ще продължат да носят ролекси и да се возят в скъпи лимузини, молейки се за наивниците.

...Аз не вярвам, че калугер ще спаси раята, Свободата не ще екзарх, иска Караджата !

"Отслужват молебени в цялата страна по идея на президента" Олеле мале, и това изречено от устата на щатен комсомолски секретар.....с неясна сексуална ориентация...

ЗАПОМНЕТЕ, УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ - ЕДНА СТРАНА Е УВАЖАВАНА ТОГАВА, КОГАТО ТЯ ИМА ИНТЕЛИГЕНТНИ И ДАЛНОВИДНИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО ДА ПРОМОТИРАТ ПОЛОЖИТЕЛНОТО В СВОЯТА СТРАНА И ДА УМЕЯТ ДА ЛАНСИРАТ СВОИТЕ ГРАЖДАНИ ПО СВЕТА, А НЕ ДА ГИ КАРАТ ДА СЕ САРМУВАТ, ЧЕ СА БЪЛГАРИ. ИЗКЛюЧИТЕЛНО МЕ Е СРАМ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА, ЗАЩОТО ВИЖДАМ ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕТО И ПОДИГРАВКАТЕ НА ВСИЧКИ СПРЯМО НАС!НИТО ЕДИН ОТ СЕГАШНИТЕ НЕ Е ДОСТОЕН ЗА КОЙТО И ДА Е СТОЛ- ВЪН НА ПОЛЕТО ДА КОПАЯТ ЗЕМЯТА, ПРОДАЖНИЦИ НЕГРАМОТНИ!

До Бога ли опряхте да би оправя бакиите, бе?!!!Росене, гледай си работата и не се меси в църковните дела! Не ти е работа да казваш на църквата кога и за какво да се моли! А и вие комсомолци- продажници-"духовници"- псевдо-закрилници на народа, само чакате сигнал "ОТГОРЕ" -ДО КОГА?!! СМЕШНИЦИ, ОЧАКВАТЕ НЯКОЙ ДА ВИ ГЛАСУВА ДОВЕРИЕ...........КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ РОСЕНЧО И СЕ СТИГНЕ ДО НАЙ-НИСКИ НИВА НА ВЛАСТТА.ПУМИЯРИ БЕЗ ЦЕНЗ И ОБРАЗОВАНИЕ, БЕЗ ВИЗИЯ ЗА СВЕТА, БЕЗ ДОРИ ОБНОСКИ-ТОВА СТЕ ВИЕ

Щом само молебените са ни останали, работата е безнадеждна!

деер

Вярвайте им , те ще Ви ошушкат, както го правеха 23 години!!!

Народът искаше изгонване на западните монополисти, смяна на политическата система, нормални цени на тока. Вместо това тоя смешник прави молебени, като на всичко отгоре не само от нашата църква, ами събира и всякакви ненормалници-сектанти, за да се надупи още веднъж пред външните си господари, които дават мило и драго да ни разсипят и в религиозно отношение. Няма по-неадекватен президент в историята на България.

Президента да вземе да направи нещо реално което другите нямат възможностите за това. Иначе те политиците поне нищо не мога да направят с молебени ако нещо стане - молебен към Господа, към Брюксел, към монополите. После започват благотворителностите, хубаво ама ако имаш власта и възможностите, оправи болниците вместо да "събираш". SMS-си за болни деца, това могат да го направят известни спортисти, музиканти, артисти. Сбъркана работа, сбъркана държава!

Този защо ли го избрахме за президент, като май е по-подходящ за поп или патриарх?! България няма нужда от поп, има нужда от Стамболов!

БАСИ........

НЕ ИСКАЙТЕ ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИЦИИ. БЪЛГАРИТЕ,САМО ДОМАКИНСТВАТА, ИМАТ ВЕЧЕ 40 МИЛИАРДА ДЕПОЗИТИ. ДЕПОЗИТИ, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ОТНЕТИ ОТ НОВАТА ЕВРОПЕЙСКА ДИРЕКТИВА. ИМАМЕ НУЖДА ОТ НОВИ ПАЗАРИ, ОТ ХОРА, КОИТО ДА ВИДЯТ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРИОРИТЕТИ И С ЛОСТОВЕТЕ НА МАКРО И МИКРОИКОНОМИКАТА ДА НАСОЧАТ НАШИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ В ПЕЧЕЛИВШ БИЗНЕС. НО НЕ ЗА МУТРИ. НЯМАМЕ КАЧЕСТВЕНИ УПРАВЛЯВАЩИ. НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИТОРИ, ОТ ТАРИКАТИ, КОИТО ИЗКУПИХА НАШАТА ИКОНОМИКА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ?!!!!!!!!! НЕ НА ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ИНВЕСТИЦИИ!!!

Щом сте запознати с макроикономиката , трябва да ви е известно , че възползвайки се от чужд инвестиции , се спестява на населението етапа на първоначалното натрупване на капитал - който е дълъг и за мнозина болезнен и несправлив !

Всичко убаво, ама след това трябва да си вземем това, в което е инвестрил външния, но вместо това, той ни заробва. Пример ЧЕЗ, ЕОН и др. ТАка, че хубаво инвестиции, но защо и роби. Освен това чуждите инвеститори в повечето случаи са и колонизатори, така че баста.

"Ползата" от т.н. инвестиции е вече налице...

Те и сега се използват (спестяванията) и вършат перфектна работа ! За фирмите - нужната ликвидност , за хората - потребителски и ипотечни кредити. С тях се сбъдват мечти и се поддържа ликвидността на икон система ! Дори спасиха от гафа на Бойко , когато спешно се имитираха облигации за 800млн лв.

Малко аритметика! В България има около 4млн. домакинства максимум!Това означава,че средно на домакинство се падат по 10000лв депозити! Колко такива семейства познавате,които във всеки един момент разполагат със резерв от 10 бона? Писна ми от чалдисани статистики!

Молитвата по програма за енергийна ефективност ли е ? :))

НЕКА БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО НЕ Е БЕДЕН ЧОВЕК, СЕ БРЪКНЕ ЗА РЕМОНТ НА ХРАМА АЛ. НЕВСКИ. НЕКА НАПРАВИ СЪБИРАНЕ ОТ БОГАТИТЕ!!!

Мисля , че трябва да се отправят молитви за повече чуждестранни инвестиции - за късмет при разпределянето и избора на страната за инвестиране . На нас само това не ни стига . Просто за малко повече късмет !

Говориш глупости. НА нас не ни стигат качествени политици. И честни администратори. Само за един мандат ще се променят нещата, ако от държавната собственост не се краде и всички си пращат данъците. Аман от продажни и слаби политеци. А тоя почин с литургиите. Гати малоумието. Господ дава, но в кошара не вкарва е казал народът, но кой знае щом президентът се застъпва за нас пред него може и да вкара.