Цачева и Радев единни: Отмяна на санкциите срещу Русия

За мен националният интерес е образована и просперираща нация в стабилна и сигурна страна – такъв приоритет обяви Цецка Цачева, кандидат на ГЕРБ за президент.

Обратно в новината

Коментари - Цачева и Радев единни: Отмяна на санкциите срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори и не си правя труда да чета статията.Заглавието ми стига. Аз ще си дам гласът за Д-р Пламен Пасков. Човек доказал се ,че расъждава , анализира , действа и се бори за достойнството на българската нация и оцеляването и.

abasador

никога, не съм подкрепял социалисти, комунисти, седесари или герберисти. За съжаление преди 29 години напуснах родината... и ми е по-добре и по-спокойно. Но ако теази жена, с мъжко излъчване, ще стане майка на нацията то... жална ни майка. Лек ден.

Докопат ли власта бързо ще забравят обещанията си , срещу заплащане редовно ще продават националните интереси . ФАКТ -до сега сме нямали бълг. президент ,който да е защитил национален интерес !

Радев президент!

Докато тия двамата си чешат напразно езиците, техния вожд ББ в същото време обяви, че ще гласува за санкции, хе-хе-хеееее............

Е, то това е от значение. Не какво приказва Цачева. На всички е ясно, че от нея нищо не зависи или поне толкова колкото зависи от Плевнелиев. Това говорене за отмяна на санкциите е пропаганден ход. Няма как нещо в политиката на ГЕРБ да се промени, докато служат на същите господари.

Не е ли малко смешно, платените руски ибрикчии, като тебе да говорят за господари. На вас всеки месец ви дават по 500-1000$ на калпак да печатите глупости и да промивате мозъци.

Трябва да си абсолютен голтак и прост човек, че след 40 години да чакаш някой като мултимилионерите Георги Гергов и Корнелия Нинова които са шефове на БСП, да ти оправи живота, вместо да се оправиш сам !

Верно Боко е за санкции.

ДВА ПЪТИ СЕ ПОЯВИ РУСАТА "МАЙКА" В ЕФИР И ДВАТА ПЪТИ СЕ ИЗЛОЖИ. ПЪРВИЯ НИ НАУЧИ , ЧЕ РУСИЯ Е СТОЛИЦА, БРЮКСЕЛ - ДЪРЖАВА, СЕГА КАТО ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА НИ НАУЧИ КОЙ Е С МОЗЪК И КОЙ БЕЗ. ДА ЛИЧИ СИ , ЧЕ ОБРАЗОВАНИЕТО Й Е ОТ РАБФАК, ПО ДРУГ НАЧИН Я МОЖЕШЕ, Я НЕ ДА ВЗЕМЕ ИЗПИТ. ХА НАРОДЕ ОПОМНИ СЕ .

Повече от сигурен можеш да бъдеш, че нямаше да вземе приемните си изпити. Навремето на общо основание се влизаше много трудно, особено право. Там се състезаваха по 8-10 човека за място.

Радев е Неиденцифиран Летящ Обект специализирал в САЩ със вице хранен човек на Сорос (Йотова) кацнал на топло в русофилска партия , като БСП. Казано на майчин език буламач. Истинският български кандидат е Красимир Каракачанов. Ще е грешка ала Орешарски ако електората на БСП гласува, за Радев.

Даже Цецка му Цачева е загряла че санкциите са предимно за нашите производители и наливат масло в гей инициативите на еврогейците.

ще изпразнят складовете на сащ от ръждясало въоръжение и ще го платят със злато - вЕрвайте ми. Оглупелите възрастни, дето си хвърлят парите от балконите, ще гласуват за тях

На времето при социализЬма и комунизЬма шапкари ставаха най-мьрзеливите, тьпи, и послушни хора..... Кариеристи, издигаха се само с думичките "ТЬЙ ВЯРНО" и козируване!!! Този шапкар бил казвал не???? :-) Не, казвал е "ТЬЙ ВЯРНО" повече, отколкото добьр ден!!! :-) :-) :-)

Диспута не беше посветен на дневния ред на събитията,хората и техните проблеми,а се въртеше около две глупотевини измислени от някоя скъпо платена политическа психоложка - евтин тип "проф. Антоанета Христова - а сестра и дали и тя е станала професорка / беше много дейна в Биг Брадър/ сещате ли се коя е сестрата на проф. Христова - една също тъй отвратителна г-жа СОНЧЕТО КОЛТУКЛИЕВАТА - ууууууууууууууф че смешка са и двете. Пък проф. Христова,чак за "профайлър" в БТВ тая заран я бяха цанили. Спуках се от смях - какви ги ръсеше. Нямам думи!!!От утре бай Пешо пияницата от махалата да го поканите в БТВ за " профайлър",май по-мъдро ще се изкаже по политиката.

Борисов иска да загуби тези избори защото му трябва баланс. Трябва да има точка във властта, която да отвлича вниманието от управлението за да не бъдат под постоянна атака. Радев като президент ще бъде критукуван от сутрин до вечер и така ГЕРБ ще са пак в играта с пълна сила. Днес всички са срещу тях защото те са навсякъде по върховете. Умен е Борисов, само гледайте!

от Костинброд има последната дума, не ББ той само изпълнява.

Под тази новина трябваше да има поне 2500 коментара. Къде са троловете от Позитано? ААА изритаха ги на улцицата и сега нямат от къде да пишат, хахахахахахахахахахахахахах

Генералът е папагал. Не мисли това, което говори, няма как да го мисли. Капацитетът, който показа преди седмици не може да генерира фразитре, които са му днес в устата. Кукла на конци. Липсва капацитет. Тотално липсва. АКо си говореше глупостите, които знаем, че говори, за мен щеше да е по-беозпасен кандидат. Така е опасен. Изобщо н може да е независим президент, защото той няма качества да прави нещо смислено по независим начин. Отвсякъде ще му шъпнат изрезки от фрази и би било пълна опасност за националната сигурност. От групата ан Тръмп, макар и по различне начин.

за отмяна на санкциите в деня, в който ЕС говори за налагане на нови санкции на Русия за неадекватното им поведение в Сирия, е на това му се вика, не сте в час и двамата. Това не ви е страната , това не са ви избирателите, марш да се кандидатирате за прислуга на Пути.

Адмирации ГЕНЕРАЛЕ!! Ясен,точен,кратък изказ,без празнодумство,без клишета.Ако в Родината ни мислещите са повече,то леля Цецка още на първия тур трябва да бъде отвеяна като плява

ХАхахахаха я да видим сега Цецка ко ще прави, като баба Меркел иска нови санкции. Бойко да коригира посоката на вятъра! Ба.х ти смешниците!

Извода от дебата:Бивши комунисти няма. Така възторжено преди 10.11.1989г. същите тези ни обясняваха за водещата рола на партията,мишкуваха и бяха винаги съгласни.След това смениха сума ти партии и пак се борат за власт по комунистически.Нема оправия тука.никога да има,Оправия извън границите на това нещо.

ако изборите са честни трябва Радев да спечели,но сигурно няма да са

НЯКОЯ СИ ХРИСТОВА,СЕ ОПИТВА ДА ПРАВИ ВНУШЕНИЯ,ЧЕ"ДВАМАТА СА ДИАМЕТРАЛНО ПРОТИВОПОЛОЖНИ",ДА НЕ БИ НЯКОЙ С ПОВЕЧЕ ГЪНКИ ДА СЕ УСЕТИ,ЧЕ ВСЪЩНОСТ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО И ИМАТ ОБЩА МАЙКА-БКП!!!

на страна член на НАТО и ЕС. Не, няма да стане. Печели Трайчо.Тия да квакнат срещу санкциите на Русия. Не,не, да се кандидатират за президенти на евразийския съюз.

O, tempora! O, mores!Леле, леле ....

Радев явно декламира заучени щампи заканва се с пръст и иска дипломат да бъде - това един ограничен тип на ниво среден техник, подмазвач служ- богонец, нагъл лъжец/виж министър го нарече лъжец/ Лъже и УЖ незнае че на сръбската граница хващат регистрирани хора Сам казва, че няма опит, а без опит следва катастрофа...

Нито един от двамата кандидати говори в предизборната кампания за борба срещу огромната корупция, правеща България най-бедната държава в ЕС, въпреки че президентът има влияние върху съдебната система. Причината е проста БСП и ГЕРБ се надпреварват коя да открадне повече, когато е на власт. Затова сега България непрекъснато се отдалечава по покупателна сила от всички останали членки на ЕС. Президент трябва да е този, на когото народът повярва, че ще бори корупцията (голямата кражба).

Темите основно бяха зададени от водещия. Замисли се защо той не повдигна въпроса - защото корупцията е основно проблем на управляващите и Цачева щеше да е в неизгодна позиция.

Генерала е за предпочитане пред примитива Цачева и вожда и идиот.

Гледах ги..добри са...различни са...но единият е класа над другия...

ХВАНАЛИ ЗА ТЕЗИ ДВАМАТА?! ВИДЯХТЕ И ЧУХТЕ ЛИ ОСТАНАЛИТЕ,ПО ДЕЛАТА ПРЕЦЕНИХТЕ ЛИ ГИ?! ЕГА ТИ ТЪПИТЕ ХОРА СТЕ,НЕ СЕ ПОУЧИХТЕ ОТ ПРЕДИШНИТЕ СИ ГРЕШКИ!!!

са единни... иначе нема големи шлемове..ко тук значат неквиси съюцници, съмишленици и общност.

ВЪПРЕКИ ВЕЛИЯТ ДЕБАТ ВСЕКИ МОЖЕШЕ ДА СИ НАПРАВИ ИЗВОДА ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО ИМ.ВЛИЗАНЕТО - ТЕЗИ ПРЕД ТЕЛЕВИЗИЯТА, ПОДКРЕПЯЩИ "МАЙКАТА" БЯХА НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ, НЕНУЖНА ПОКАЗНОСТ. ВТОРО - ЕЛЕМЕНТАРНАТА КУЛТУРА ИЗИСКВА ДА СИ СТИСНАТ РЪЦЕТЕ В ЕФИР. ТРЕТО - ПОКАЗВАНЕТО ДИПЛОМАТА НА "МАЙКАТА" БЕШЕ НАПЪЛНО ИЗЛИШНО , НА ВСЕКИ ПЛАКАТ ДА Я ОКАЧАТ ПАК Е ОТ РАБФАК Т.Е. ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. РАБОТИЛА ВСЕ НА ХРАНИЛКА ОТ ПАРТИЯТА. ЧЕТВЪРТО - НЕ СЕ ЧУ ВЛАДЕЕНЕ НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ. ГОЛЕМИЯТ ГАФ В КРАЯ НА ДИСПУТА НА КАНДИДАТА НА ГЕРБ С "БЕЗМОЗЪЧНИТЕ" ТРЯБВА МНОГО СЕРИОЗНО ДА СЕ АНАЛИЗИРА. ЕДИН ПОЛИТИК НЕ МОЖЕ ДА ИМА ТАКЪВ ЕЗИК, ПЪК КАМО ЛИ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ВЕДНЪЖ ВЕЧЕ СЕ ИЗЛОЖИ С РУСИЯ - СТОЛИЦА, БРЮКСЕЛ - ДЪРЖАВА , В СЪЩОТО ТОВА СТУДИО. ГОВОРИ СЪЩО ЗА НАЛИЧИЕ НА ГОЛЯМА ЗЛОБА В КАНДИДАТА, ЗА НАЛИЧИЕ НА НАДМОЩИЕ. ЖАЛКО , НО ФАКТ. ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СИ НАПРАВИ ИЗВОДИТЕ.

не е излишна щото "таткото" ако покаже неговата има да се смее целото кралско войнство.

Кандидатурата на Цецка Цачева за президент ще затрудни избирателите на БСП и ГЕРБ да я различат от червения претендент Румен Радев, имах предвид точно това, което днес се видя на другарската среща между думата, обявена кой знае защо като дебат. Сгодяват ги упорито като печеливша двойка за балотажа и им уреждат сводническа стоянка ( по аналогия със седянка), на която Радев все пак стърчи , както е редно за един мъж, над булката. Доминира, един вид. Което няма как да не е договорено от сватовете. На стоянката Цецка се дърпаше кокетно- не го била виждала преди очи в очи годеника. Румен пък напористо й припомняше, че се знаят и че даже й е правил комплименти колко хубаво е постъпила при първата им среща. И нито дума годеникът не спомена за бащицата Бойко, който му доведе удобната Цецка.

Гълъбът мира Румен Радев и гълъбицата на Бойко се разминаха само в констатацията за юридическия статут на Крим. Гълъбицата на Бойко не призна полуострова за законна плячка на двуглавия руски орел , а пуснатият от БСП в политическите висини Румен Радев заяви, че му е омръзнало от орли и ястреби ( орелът, за сведение, при това двуглав, е руският символ в този сюжет). С половин уста офицерът от резерва призна юридическото право на Украйна над заграбената от Русия земя, но пък де факто там се веел руският флаг, намигна той съучастнически на Путин. След което направо му се поклони с извода, че населението трябвало да реши в крайна сметка както са го подучили да казва лицемерите от червения гълъбарник.

ти от кокошарника, запиши си някъде кретенския пост и го прочети отново след 5 и 10 години. От глупостта ти ще повърнеш!

Ами ако, примерно, Турция реши да си вземе Кърджали със сила ( и измама, както Путин направи в Крим), на основание на историческия факт, че е владяла града 500 години ( т.е. с 300 повече от времето, върху което се базира руската претенция за собственост върху Крим)? И ако Турция организира един мълниеносен референдум, и се окаже , че населението е гласувало под дулата на турската армия за откъсването на града от България и за завръщане към турските си корени? Към това ли подстрекава по аналогия генерала, който се саморазжалва, за да се хвърли в политиката, стъпвайки върху зададените му от руските началници опорни точки, предадени му чрез партията, предлагала на тепсия България на СССР?

проблеми няма. Ген. Радев става за президент и главнокомандващ, Тетка не става. Нещо неясно?

Абе на тея избори се изпреварват кой е по-голям комунист. Единствения логичен избор за съжаление е Трайчо.

да го изберем и 5 години да обикаля плажовете по света.

Айде бе, генерале- шибни й един в междувеждието на баба Цоцолана! Кво се церемониш и водиш с нея светски приказки? Тази кикимора освен -"евроатлантически ценности" друго не е научила! Обясни й, че терминът тръгва от Търговската камара на Холандия, когато страната им е правила колонизаторска експанзия, а "евроатлантически ценности" в началния си вариант означава търговия с роби. А робите трябва да се бият по кухите манерки, за да не забравят, че са роби! Щяла да прави това или онова!? Абе, ей, миндил, ще правиш това, което Боко нареди и точка! Много мразим парцали да се правят на хавлиени кърпи!

Предизборни приказки.Простият обича да напипва масовата нагласа на хората и да манипулира.

Ами нали трябва да оправдаят нашите пари за нейното разкрасяване а като се вижда и за нейното подмладяване....Нейното празнодумие дето го употребява толкова време на наш гръб нищо не струваше пред фанафрното и идване за него обкръжена от охрана и коли ПАК на наш гръб.. Това сега се ненаяде а като я назначат и там направи най достойните пластични няма да смогнат да я правят ''красива''

С тая кандидатка и сърбите спряха да ни псуват на майка :). Иначе и двамата се бяха подготвили и стъпваха като в минно поле. Естествено Цецка пак се пошегува тъпо със социалистите, което няма да и се отрази по никакъв начин на класирането. Изобщо тази предизборна борба е мижи да те лажем. Трошат се една камара пари за срещи с избиратели. Те избирателите още с обявяването на кандидатите решават за кого да гласуват и единици са тези, дето ще си променят мнението. Ама знае ли човек? Иначе генералът много добре се представи. Де юре Крим е в Украйна, ама де факто Радев го призна за руски.

И де юре и де факто Крим е част от руския Южен федерален окръг. Мачът е свирен!

на Путин бе.

Нещо не схващам. Като Цачева иска отмяна, защо сега не са ги отменили? Те са на власт! Това какво е, шизофрения ли?

от бившите си съпартийци.

Като гледам, ГЕРБ ще са аут още на първия тур... Май ББ е решил да се оттегля от властта, поне съдейки по абсурдния избор на възможно най-неподходящият кандидат за президент - ЦиЦка ЦаЦева!... После остава да чакаме оставката МУ, както сам обеща (което естествено нищо не значи)...

Ами взеха милиардите за да ни направят буферна зона и сега - най-добре да се оправят следващите, ... то така си и върви - едните крадат, другите идват и се оправдават с предните - та така е вече 28г, ... всички там са се сраснали с властта и корупцията и няма кой да ги измете до крак!

Гледах ги и двамата. Все едно слушах комсомолски секретари научили задълженията си. Нито един от двамата не става, глупави марионетки.

Първата лъжа на Цецка при дебата - тя е родена през 1958 г., а обявиха, че е на 52 години.

Разкрасяването не е стигнало таквиз размери да налива акъл:)))Колкото и да е суетна няма как да изглежда като това дето и се иска ама никога няма да стане. Тя като не е поискала и 20 годишна да я изкарат за да си ''промени'' евроатлантическата нагласа навреме пак е добре

Е как така бе??? Нали беше санкции до дупка! Докато РФ не "върне Крим", че даже и след това.... Забравихте ли? Бойко, къде си? Вземай мерки веднага! Какви ги разправя твоя човек, сигурно е с температура и бълнува.

ако е КТБ е едно, ако е БТК е друго, ако е Беляне е трето.

Г-жа цецка Цачева беше спокойна , хладнокръвна , аргументирана и компетентна......бих я определил като здрава десница в кадифена ръкавица о з Р.Радев -на прима виста некоректен,без конкретни и ясни виждания да политиките. И стига с това "МОГА ДА КАЗВАМ нЕ!" Каза ли НЕ! край Копринка ,когато стъпиха на знамето на ЕС?? За да се хареса ,нали ,не отстоя гражданска позиция. А високия морал изисква преди всичко толерантност и уважение и към чуждите ценности. Всичко вън от такъв морал е анархия и взривоопасно. Така че ,"оз_ то вятър го вее на бял кон"

Няма как да стъпчат знамето на ЕС, без това да е съгласувано с Козяк!

Дебата не съм гледал, а и е безсмислено да им отделям такова внимание. Скандално е изказването на Цачева за санкциите срещу РФ. Как така да се отменят??? До вчера друга песен пяха! Къде си забравиха "европейската ценностна система"????

Адмирации ГЕНЕРАЛЕ!! Ясен,точен,кратък изказ,без празнодумство,без клишета.Ако в Родината ни мислещите са повече,то леля Цецка още на първия тур трябва да бъде отвеяна като плява

Гласуването за откачени е престъпление

След като и ДОСТ обявиха подкрепа за кандидата на ГЕРБ - наистина съм убеден - БАЛОТАЖ няма да има ....

НЕ МЕЖДУ ГОРНИТЕ ДВАМА!!! ИМА И ДРУГИ КАНДИДАТИ ВСЕ ПАК!!!

Радев ще спечели гласове: Като втори приоритет Радев посочи балансираната и независима външна политика. "Тя трябва да се изгражда в България и да се отстоява навън, а в момента става точно обратното"

Между кой да балансираме бре човек. В момента твоя любимец Боко нали балансира. Хора вие не разбрахте ли че сме в Европа и НАТО и зад нас са най-мощните съюзи в света. Ние сме ЕВРОПА осъзнайте се.

си остават лумпени

Радев: "Казахте, че ще обединявате нацията, а току-що изхвърлихте всички социалисти", скочи генералът. "Пошегувах се", опита се да се измъкне Цачева. "Дано като президент не се шегувате така с гражданите," допълни левият кандидат за президент.

Че те са си за исхвърляне! И не са никакви социалисти, а най-продажни хамерикански подлоги и олигарси!

Не спирам да се питам,защо диспутите на кандидатите за Президент се излъчват във време,когато повечето хора са на работа? Ако се излъчват вечер след новините повече хора ще могат да имат свое мнение, кой как се представя.

на двамата кандидати днес, по тв, видяхме защо? А вечер има повече тв зрители. ГЕРБ ще загубят много гласове при тази Плевнелиев в пола????? Пълна излагация за Ц Цачева и пълен напред за ген. Радев! И тези ,които не бяхме го чували- разбрахме. ТОЙ е.

Това се прави за пенсионерите и неработещите, които по цял ден си стоят в къщи и само дебнат на кого да се обадят по телефона с безплатните си минути и да говорят глупости. За съжаление, те са най-големият процент от гласоподавателите.

БСП са шампиони в лъжите! Точно те ограбиха и унищожиха икономиката ни и ни лишиха от суверенитет още с антинародния проамерикански преврат на 10.11.89г., който извършиха и се именуваха БСП и ведно с другите си политически и креатури ограбиха създаденото от народа и ни доведоха до безработица, нечувана мизерия и демографски срив. Няма по вредни за европейските народи от социалистите, в т.ч. и БСП, които са най-продажни хамерикански подлоги! Ако хората имаха разум и мислеха за децата си, щяха да направят всичко възможно за да не допускат тази соросоидна пасмина до власт: "...Първият секретар на Социалистическата партия Жан-Кристоф Камбадели апелира за създаването на мрежа от солидарни градове, които да се ангажират да приемат бежанци...", пише на сайта на BFM TV от 4.09. т.г. под заглавието "Приемане на мигранти: социалистически апел за създаването мрежа от солидарни градове" ("Accueil des migrants: appel socialiste à la constitution d'un "réseau de villes solidaires", 04/09/15, BFM TV). Евро-социалистите, в т.ч. и БСП не са никакви социалисти, а най-долни продажници на национални интереси в полза на САЩ! Напишете в гугл LES SOCIALISTES ET LES MIGRANTS (социалистите и мигрантите) и ако намерите поне една публикация, че социалистите във Франция са против ислямистката инвазия, да не се казвам Лумпен! Ето Ви и една от тях: "Нарочното разпределяне на мигрантите, организирано от социалистическото правителство е двоен скандал за държавата" ("La répartition des migrants voulue et organisée par le gouvernement socialiste est un double scandale d'Etat", 13 SEPT. 2016, Les Républicains). И ако си мислите, че БСП са по-различни и им вярвате, жестоко се лъжете! Същите са, само че на са на власт! Всичко що е ПЕС не бива да бъде допускано до власт! Бизнес може, ама не стават за нищо, освен ако им се даде възможност да крадат!

Очевидно ограничена и едностранна ''истина'' - липсват СДС , НДСВ , ДПС , ГЕРБ , ВСИЧКИ ДЕТО СА КОНСУМИРАЛИ ВЛАСТТА ЗА ДА ГРАБЯТ И СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА.

Благодаря! Вие ме допълвате, но БСП си остават шампиони!

Не беше ли по-вярно да се каже Генерал срещу Въздух под налягане?

Това що излази от соплото.