Тялото на швейцарския бизнесмен е преместено в дома му след убийството

От Окръжната прокуратура в Перник обявиха, че 68-годишният Удо Ланге има огнестрелна рана в белия дроб

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за патоанатом си ако не можеш да видиш прострелна рана поразила бял дроб?!!! Какво става с тази Държава!!

Много е слаб материала в територията.Да си мечтаеш, че можеш да убиеш човек и да го ограбиш без да те разберат,а след това да си живееш щастливо, това означава, че България се обитава основно от примати.После оня не бил прав.

Тия вместо да напълнят раната и отгоре да залепят пърче кожа за да маскират следите само го преублекли

преоблекли, бе малоумник. И ти си същият олигофрен, като бандитите, че и патоанатомите.

че бил наръган с шило, за да не му върнат заема...Кому да вярва чиляк? На очите си ли или на огледалото? /както се питаше Парцалев във "Взех тъ, Радке, взех тъ"/

Рядко културен човек за България, вероятно нормално културен за Швейцария. Нямаше кой да смее да го пипне в пернишко. А и бизнесът му не беше нищо особено. Май го беше продал на някякви скандинавци. Най-вероятно се касае за любовен триъгълник. С финансов привкус.

Огнестрелна рана в белия дроб и няма следа от насилие!?! Ей полицаи… за какво ходите по разни школи в Симеоново, като сте изтървали елементарната биология от 8-ми клас???

ВИЖ КАК СЕ БАЧКА ПИЯНДЕ , ИМА ЕДНИ НЕЗНАЙНИ /но ние те знаем / , АЛКОХОЛИЦИ , ИДИ И СИ ПРИЗНАЙ ПОНЕ ПРЕД ТЯХ ! И ИЗПОЛЗВАЙ СТЪПКИТЕ ДА СЕ ИЗВИНИШ НА ВСИЧКИ , КОИТО СИ РАЗОЧАРОВАЛ , Б.О.К.Л.У.К !

Очевидно. Хванал си е млада "приятелка" и тя го е "запознала" с нейните приятели.

Дано не си е хванал малко приятелче. Отде да знам вече, швейцарец в България, верно че България е неподреден пазар ама

Колко трябва да си прост, за да смениш дрехите и да разчиташ, че няма да се констатира наличието на огнестрелна рана. Нещо като да обезглавиш някого, да му смениш чорапите и да разчиташ, че се заведе като самоубийство.

Жена му го е утрепала, заедно с любовника. Какво има да се чудиме

Ако е имала съучастник той щеше да измисли нещо по-адекватно от това да му сменят дрехите и да го преместят в гаража. Тя е дърта, какъв любовник, това не е филм. 100% женско изпълнение и до поноделник ще е разкрито.

Може да е бил облечен неподходящо.

е с по 4.17 камери на човекоглава от населението , най-охраняваното село в пернишко.

Но те са извън къщата ... Всичко се е разиграло вътре. Може би с неговия личен пистолет.

Ако желаеш - заповядай. Да провериш камерите. А пътищата и инфраструктурата през "Затворения комплекс", вече са общински. На община Перник. Тя ги обслужва. Както общинска е и пречиствателната станция към комплекса. Мишо ги дари на общината преди 10 г. И правилно. То не можеш само да даваш! "Делта Хил", за съжаление, не е затоворен комплекс. Влизайте, излизайте, никой няма да ви спре. В което няма нищо лошо. А и най-вече хората са чудесни! Няма нужда да е затворен комплекс.

Cherchez la famme!

Пише се femme

Че откъде е влязъл куршумът в белия дроб ?!

.

Аааааааа ...

Само жена може да е толкова тъпа, че да реши да замаскирва убийство по такъв наивен начин.

С мозък на куче са.

Значи ли това, че и други жители на селището не са в безопасност? Уж имало охрана, камери.

Всички, които са послушни и изпълняват поставените задачи са в пълна безопасност. Ама ако някой хитрее и се мисли за много велик, сам си е виновен!

Убийства стават в Бевърли Хилс. Както и в Делта Хил. Това е лична драма.

Вероятно медиите цитират сводката на МВР, на чийто пиарчовци граматиката не им силна страна. /Не че журналистите са силни в граматиката, особено в употребата на глаголните времена/. Заглавието вероятно би станало малко по-ясно ако се каже "тялото Е БИЛО ПРЕМЕСТЕНО" вместо "тялото Е ПРЕМЕСТЕНО".

Всъщност и двете са правилни. Граматически, не смислово.

Ясно. Ковид.

Жена му. Една от жените му.

Че женската и любовника са замесени))ще има и застраховка живот 100%))това е моето скромно мнение))

Па и го преоблекли и го откарали в гаража му?! Това издава необмислено убийство, направили са всичко в паника. Или извършителят е тотален идиот. Горкият човек, чувам че бил свестен.

Кой, идиотът ли е бил свестен?

Раследващия следовател ми е братчед, каза ми : убит е зарад заеми !!! Това е

Чудно ми е в този комплексен рай , в който живее най - охраняваната личност слАва трифонОф дали не се намират камери?

Няма Линче, там със фотоапарати

Там със фотоапарати или там са с фотоапарати? Приемам едно - че спомагателният глагол "са" се произнася "съ", неправилно се пише "са" след правописната реформа от 1945 г. В този смисъл и в двата случая правилното произношение е еднакво (тамсъсфотоапарати).

Баси тъпото нещо. Що не си е стоял в Швейцария да си гледа живота , па се набутал в най голямата мизерия и то в перник ??? Ужас някакъв. Язък за човека.

Тия с минусите да не са от новите детективи на мястото на старите- ръшков срещу адвоката- смех за нацията!

Коментиращите служебни лица барабар с м-ма на ВР заслужават по голям присмех от извършителите / ако е вярна тезата, версията ... щото и там са малко гламави/

По природа ли си толкова прост или е наследсвено?

Тия поне Хорейшо не гледат ли бе. Замаскирали огнестрелна рана като го преоблекли....само заради безгранична си тъпотия извършителя/те заслужават 20 г

Прилича на жена му да го е поръчала , да вземе застраховката и се оттърве от него .

Дано в тази мизерна държава поне веднъж разкрият престъпление и вкарат в затвора виновните. Удо беше много добър човек, не заслужаваше да си отиде по този начин.