Тялото на Емил Боев е разпознато. Няма следи от насилие, младият мъж се е удавил (видео)

Районът, където е открит трупът, е обхождан многократно с дронове и техника, заяви зам.-директорът на МВР в Перник Йордан Николов

Обратно в новината

Коментари - Тялото на Емил Боев е разпознато. Няма следи от насилие, младият мъж се е удавил (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фейсбук се напълни с клипове на този мъж. Абсолютно деградирал тип е. Полугол се полива и налива с бира на НДК. На 25 години основното му занимание е да кара скейт..........нЕма що. Каквото търсил, намерил. Интересно е, че казват, че са три деца. Третот никъде не се появи. Явно е по- читаво от роднините си и се е разграничило от тях.

Лекувай се..от вчера не си спрял да наливаш Безчуствието и темерутщината си..Заслужаваш житейски урок и ще го получиш...И да те осведомя че понякогя човек не пие от Кеф,а от Мъка но ти си велик Робокоп..И такива като тебе си изплюватпна чуждата Болка ..

След първата седмица писах,че е в някой местен водоем,но бях сюрпризиран с неодобрителните лайкове на привържениците на конспирацията,мафията с органи и извънземните.Много загубен народ живее по тия места.

и кво? нрб-то се удави в демокрацията, но никой не го раследва! и джурналята мълчат по въпроса!

Можел е да заспи някъде в гората, но той избрал за се изкъпе във хвостохланилището за здраве и берекет.

Бай Ганьо до кога с твоята простотия ще е така. Показваш я постоянно ти и искаш от останалите да аплодират и имитират. Бай Ганьо - интернет специалиста, той който всичко знае, може и прави, когато е на клавиатурата сам, за да не стане пред други в реалността за срам.

Аз нали ви казах още преди два. месеца от какво е умрял. Научил е че Боко Тиквун пак иска да управлвява и момчето е решило само да сложи край на мъките-още 12г управление на барба Ганьос идва в повече на хората

Колкото си остроумен, два пъти повече си забавен... Егати досадния тъпак с чужд псевдоним.

Поредният „интелигентен„ бай Ганьо, който е неграмотен и невеж, примитивен, страхлив и прост, за да бъде определен като по-високо издигнат от насекомо.

Дано умра далече от тук, за да не ми обявяват смъртта такива като тия на снимката. И смъртта ми да е толкова гадна. И слава Богу, поне не са обвинили отново бездомните кученца. Ех, как ми се иска да можех да грабна прекрасните измъчени бездомни животинки от нехората на тая територия и да отлетим далече, далече. И да забравим.

Бай Ганьо до кога с твоята простотия ще е така. Показваш я постоянно ти и искаш от останалите да аплодират и имитират. Бай Ганьо - интернет специалиста, той който всичко знае, може и прави, когато е на клавиатурата сам, за да не стане пред други в реалността за срам.

12 години крадене водят до това ! Хората мрат по водоемите с държавата не хае. 12 години гербаджиите ме са се сетили да сложат охрана на хводоема защото крадяха и нехаеха за държавата. Да ги изметем в неделя !!!

И не зная кои са тия слепи и глухи, дето ти слагат минуси. Лошото е, че трудно ще намериш ИСТИНСКИ ЧОВЕК ( за много човеци е изключено, на цялата територия такива се броят на пръсти), за който да се гласува.

Абе пиян човек и по стълбите може да падне и да се пребие, па даже и трезвен. Не винаги държавата ти е виновна.

И на Студен кладенец - охрана. И на Ивайловград, и на Цанков камък, и на Кърджали. Най-вече обаче да сложат охрана на морето, ха, ха, ха. А, най-добре, на всеки такъв да се назначи личен 24 часов пъдарин.

Военноморските сили и във вторник трябваше да пристигнат такива водолази

Оправдание

Загинал е новият Айнщайн, дето ходи пиян и претупал в тъмното на кукерски фестивали и не знае на кой свЕт е...

Продължавайте да организирате и да посещавате езическите кукерски празници с демонични костюми, и трагедиите ще продължават България, и ще оплакваме жертвите, питайки се Защо. Да припомня, че влаковата катастрофа в Гърция се случи именно след подобни езически карнавални празненства

В Гърция се случи преди християнски пости.

Абе, Анониме, върви си в църквата се кланяй на правоверния си Иисус, вярвай, че Земята е кръгла, че си произлязъл от калните фигури Адам и Ева и т.н. Само моля не гори вещици, не стреляй по вълци със сребърни куршуми и моля, споделяй мнението си с ограничени (и откъм количество, и откъм капацитет) хора. Амин!

По вярата, Земята е плоска. Нещо си се объркал при натискането на клавишите.

Поредният бай Ганьо, чиято религия е ганьовизъм - религията на примитивизмът и невежеството.

О да, щото всите християни православни не се бият на фронта сега. Проблема е другаде, не че имало кукери ...

Защо всички трябва да почитаме някакъв си евреин от преди 2000 години и с какво този евреин е по-добър от всички онези онези божества на които хората по тези земи са се кланяли в продължение на хилядолетия? С това че са ни накарали насила да вярваме в него ли или какво? Само да припомня че ако се беше родил едно 300 км по на юг сега щеше да си биеш челото в земята по 5 пъти на ден и да не страдаш когато умират неверници.

Навремето един съдия така се беше напил, че падна по стълбите в заведението и умря на място при счупване на врата и прешлените. Не се шегувам. Лека му пръст

Една бизнес дама по същия начин.

пичове, това не е езоро а съоръжение за пречистване на отпадни води от разни цехове и заводи

Все тая, гьол с много вода. И там може да се удавиш, нали така

Едно дрогирано пиянде по-малко. Жалко за похарчените пари за издирването му - дано поне експериментът послужи като тренировка за случаи на реално нуждаещи се.

Пенчо Шопът винаги има какво да каже.

Истинска трагедия. Няма какво повече да се каже. Ако се окаже насила убит, надали ще открият кой го е направил, за съжаление.

Хех. Не че съм спец по темата, НО: Какво ще прави този пич на този гьол насред зима. И отделно да се дави в него?..

Такава степен на разлагане става само в почва или върху почва ,но не и във водата. ДНК експертиза трябва.

Ако го бяха обходили не с дронове, а с дълги пръти и една гумена лодка, резултата щеше да е друг, ама и ние по модерните технологии.Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак.

И какъв по-различен щеше да е резултата?

на душата му. Винаги е много тъжно, когато млад човек си отива!

Старите не заслужават ли да живеят, за тях не е ли тъжно.Дано остарееш, за да видиш, че душата на човека е една и съща и в младо и в старо тяло.

Абе, така е, ама твоята душа е имала време да поживее и в младо, и в старо тяло. Неговата - не. И да, по-тъжно е да си отиде човек на 30, отколкото на 80.

Пияниците - далеч от водата

Мили млади момиченца! Ако срещнете някой наркоман, алкохолик, хазартно зависим или интернет зависим, избягвайте го на всяка цена, колкото и да Ви харесва! Ако баща му, или дядо му или чичо му са имали тази слабост, пак го избягвайте! Така живота ще ви е по лек!

А момченцата какво ще ги посъветваш? Точно в тази област жените са постигнали пълно равновесие, та може и превес да имат вече.

И по-дълъг :)

А момченцата какви момиченца да избягваме?

Има едно предаване - гледай и ще си избереш. Но почни от епизод 1

Е току-що в една медия прочетох информация, че братът и бащата не са викани да разпознават тялото. Това по думите на самия брат. Кой лъже?

Жалко за човека.

Чудя се от известно време и не проумявам! Защо в медиите са разрешени коментари под статиите!?! Това разрешава да се видят и най тъмните страни на балканския субект! Толкова е долно и низко!

Много ги четат, заради коментарите, а и те да напишат нещо,особено под такива обществено интересни теми.

Младият дебил-алкохолик се бил удавил. Ми много дебре е направил. Да е жив и здрав!

Както винаги крайно неадекватен коментар от теб. Замълчи пред трагедията на едно семейство, не си оригинален, напротив!

Слава Богу, че трагедията е само на едно семейство. Ако се беше качил да кара можеше и по- голяма да стане.

Да бе сам се е удавил. На 28 януари беше към 35 градуса жега, и е решил да се охлади…. Пак ще пишат убийството инцидент, и готово.

И на кой му е притрябвало да убива тоя прошляк?

един Господ знае какво му е щукнало. Бог да го прости, защото алкохолът и наркотиците НЕ прощават.

Знам за идентичен случай от преди години, където пиян младеж се удави в река до коленете дълбока.Пиянството е особено състояние,до което те докарва лукавия с цел да те погуби.

Водолазите щели да пристигнат във вторник, но провидението им спестило труда по гмуркането, а къде бяха 60 дни тези така наречени водолази?Егати пропадналата държава.

И на другия ден да бяха претърсвали, резултатът щеше да е същият. Вярно, поне мъчителното очакване и надежди на близките щяха да бъдат спестени.

Това не е оправдание за безхаберието и некомпетентността.

водоеми и реки. Водолазите голямо водолазене щяха да му дръпнат. Следиш ли ми логиката, бе. Може ли всичко да се претърсва непрекъснато за всяко нещо, а.?

Хлъзнал се е някъде, нали е бил пиян

Може някой да го е бутнал и в тоя случай също няма да има следи от насилие как може да се каже категорично че бил се удавил сам

А кога се е удавил някой ще изследва ли? Или това не е толкова важно.

Дрогирането е опасно за вашето здраве

Ако е удавен трябва да има вода в белия дроб . ДА ЛИ ИМА ВОДА ? Аутопсията не е направена още. Защо не гледате реално ,няма доказателства за удавяне.

Дълбоки съболезнования на семейството и приятелите му! Нека не спекулираме с обстоятелствата и не бъдем груби и язвителни, момчето вече го няма, а едно семейство е почернено. Нека имаме респект към мъката им.

Да ходиш пиян до езеро или върху замръзнало езеро, е много лоша идея. Поне това разбрахме

ВинкелО се е натрещел с парцуца и си е полегнал у водата. По тия ширини акъл не вирее. Доказано.

Езерото е било замръзнало той е ходил по леда сигурно и не е разбирал, че това е езеро в един момент леда се е пропукал и е потънал в езерото. Всичко това в тъмнината и студа. Всеки може са измине 7, 8 километра пеша не е кой знае какво. Бог да го прости, единствено остава загадка защо напуска колата си и тръгва на някъде. Приятелят му знае , но не казва.

При тези температури няма как да замръзне.

Какво ме занимавате с някакви друсани/пияни отрепки, такива хора животът ги изчиства ! Дали след 2 дена, или след 2 години тяхната е ясна, слабите организми отпадат, естествен подбор. На тези години можеше да има работа, айде жена в днешно време само боклуци, да се чудиш за кой да се ожениш. Но работа, дом, сериозно отношение към живота - а той пуши (да не казвам какво), пие като разпран, татуирал се, коси бради мустаци и тръгнал по света да се весели. Лошо няма, сега ти е времето, ама с мярка и след като си си 'построил къщичката'.

Бялото сладко не прощава...

Трагедия! Но пък „интернет специалистите„ имат отговори, тъй като знаят всичко - ганьовщината е повсеместна.

Умрял пияница, вика трагедия ;)) Кое му е трагичното, загинал е новият Айнщайн, дето ходи претупал в тъмното на кукерски фестивали и не знае на кой свЕт е ?

Ма разбира се. Имане единслучай на класическо самоудавяне. Човека е влязъл да поплува в хвостохранилището (къде другаде) след залез слънце (иначе е много натоварено), засмукъл е малко вода без да иска и се е гътнал. Мир на праха му и на разследването, включително.

До това води свободния достъп до наркотици.

Но пък освободената ти майка кви к.елета пръкна..

По всички критерии, етанолът е наркотик от групата на инхибиторите. В САЩ и в Русия правиха опита да го забраняват и всички знаем как приключиха...

Мир на праха му. Ама, това са поредните пълни глупости: "Тялото е сравнително добре съхранено вероятно заради замръзването на езерото."

Жалко за момчето, да почива в мир, съболезнования и за близките му, които ще страдат заради загубата ! Тъжно, млад Българин си отива ей така заради няколко чашки и лош късмет, жалко ...