”Близу” спира каналите на ТВ7

“Близу“ спира излъчването на програмите ТВ7, Супер7 и News7 в мрежата си. Това се посочва в съобщение на сайта на кабелния оператор.

Обратно в новината

Коментари - ”Близу” спира каналите на ТВ7 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир-чо прав си ИЗВИНЕНИЯ.

Близу, пуснете ни ДИСКАВЪРИ, а простотиите на Дудука ако може да ни ги спестите

Да се самосезира Комисията за защита на потребителите. Крайно време е кабеларките да предлагат договори в които да са обозначени програмите на кои телевизии ще излъчват през договорния период.

Напротив тук трябва да се самосезира КЗК. Собственика на ТВ7 е и DTH оператор. ТВ7 на какво основание ще искат увеличение с пъти на цената ? В пъти са си подобрили качеството ли ? Абонатите на Близу са се увеличили в пъти ли ? Всички тези простотии стават заради DVBT-то - Собственикът на ТВ7 е собственик на всички мултиплекси за сега. ТВ7 се излъчва безплатно. Strong DVBT приемник за 45 лева от Техномаркет с вграден плейър от USB на всички видео формати и да го духат.

Ау сега няма да мога да си догледам Златния век!

Близалките на драго сърце агитираха абонатите на Булсатком да отидат при тях, когато Булсата спряха Босфор ТВ. Вместо да предвидят, че сагата ще се повтори с тях или друга кабеларка. На който му трябват каналите на ТВ7 да си ги хване ефирно.

Кеф, няма да гледаме наглата физиономия на Дудука!

Ще преживея някак си и без каналите на TV7.

Еееее, писна ми вече! Ами разберете се! Защо съм длъжна аз да съм потърпевша от вашето неразбирателство! Всички сте аматьори!

ти не можеш ли да отсееш лошите от добрите ? и в двата конфликта (от преди 2 месеца с Булсатком) едната страна е една и съща! Толкова ли не ти стигна капацитет да събереш 2 и 2 ?

е голяма свиня пловдивска...

Хайде да не обиждаме свинете ! Във всеки град има мърша, не само в Пловдив.