Спряха пътуванията до Истанбул заради пороите

Поради усложнената обстановка по пътищата в Турция от днес се прекратява превозът с автобуси между Капъкуле и Истанбул на пътниците от международните влакове "Балкан експрес".

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до Не ми се реве,,,,,,,,да града се нарича константинопол колкото пловдив /filibe , тъговище /ески джума, добрич /толбухин, ст.загора/ески зара ти не си добре .

И аз съжалявам за това което се случи.Дано не се повтаря.

Съжелявам много за това ,което става в Турция ,но пред природата сме безсилни .

за читаци.И разберете най-после че градът се нарича Константинопол и н него не живеят само дебелогъзи идебеоусти азиатци

Господ ги наказа комшиите заради автобусите с изборните екскурзианти на Доган и манипулирането на вота в полза на ДПС в турските секции това лято.

Форумът е анонимен и е нормално да се изказват кретени, дори само за да предизвикат ответна реакция по детски. Не им се връзвайте, българите не са злобни и не се радват на случващото се.

Господ баби не забравя!

Ami 4oveka prosto si se smee i nikomu ni6to lo6o ne pojelava za razlika ot tebe! Ti kvo o4akva6 da reveme za hora koito vaob6te ne gi interesuvat bulgarite ili po skoro gi iinteresuvat dotolkova dokolkoto imat pretencii kum bulgarskata teritoria!

Как може да има хора, които да се радват на подобни трагедии...такива хора се смеят на другите, но е добре самите те да се погледнат и да видят, че душите им са изпълнени с мрак и пустота. Горко ви, нямате никакъв морал,но рано или късно човек си плаща за злото, което мисли и прави...

Това, че някой се реагира с хахахаха на факта, че някои някъде е в беда, показва престъпно слабоумие...

Уважаеми Байко, твоето ха-ха-ха е меко казано неадекватно. Или много бързо там в бегето забравихте кошмарните си наводнения? Не се радвай на лошото, сполетяло хората от Турция, защото не се знае кога вас ще ви сполети по-лошо. Вземи също предвид факта

HAHAHAHA! :-))

A vas gospod za kakvo vi nakaza s tragediqta v Ohridskoto ezero?

Samo edno utochnenie - Istanbul ne e stolica na Turkey! Stolica e Ankara!