”Нова Република”: ЦИК да остави в Турция само 4 секции

Лидерите на "Нова Република" Радан Кънев и Трайчо Трайков настояха пред ЦИК да бъдат затворени изборните секции в Турция извън дипломатически представителства.

Обратно в новината

Коментари - ”Нова Република”: ЦИК да остави в Турция само 4 секции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези явно си мислят, че имаме амнезия. При предишното правителство ПФ предложи точно това - в Турция да има секции само в дипломатическите представителства. Това предложение не беше прието именно заради Реформаторския Блок (тогава бяха дружки с Корман Исмаилов), а сега изведнъж станаха големи "патриоти".

Аз съм "ЗА", но закона казва 35 секции.... Значи, Нова Република иска да наруши закона ?!?

И ТЕЗИ СА БИЛИ ПРЕПИСВАЧИ В УЧИЛИЩЕ! СЕГА ПРЕПИСВАТ УСИЛЕНО ПРОГРАМАТА НА ПАТРИОТИТЕ! А КАТО БЯХТЕ В НС,ЗАЩО НЕ ПОМОГНАХТЕ НА ПАТРОТИТЕ ДА НАМАЛЯТ ОЩЕ СЕКЦИИТЕ,ТЕ ЗА ТОВА СЕ БОРЕХА ?! И ДОБРЕ,ЧЕ УСПЯХА ДА ГИ НАМАЛЯТ ПОНЕ МАЛКО!

Виж Германия и не питай защо и за Турция..

"Събитията от последните дни ни дават основание да считаме, че е налице сериозен риск пред националната сигурност на страната, ако ....". Колкото повече ги чета и слушам тези, толкова повече им се ядосвам. Те имаха парче външен министър, имат посланик в Турция. Имат си ДОСТ за съюзник. И сега чак разбират, какво става в Турция ли? Докато бяха на власт, защо не се постараха, всичко да се уреди с един закон за изборите? Сега просто следят нагласите и тревогите на гласоподавателите и гледат да ги омаят, после ще карат, както и досега.

И Първанов, и комунистите и герберите, и патриотите - все ченгета от ДС , в кулоарите си пият ежедневно турското кафе с ченгетата от ДПС и ДОСТ ! НяКОЙ тласка България към кръвопролитие на мизерстващия народ, след което може би ще осъмнен в Съветски Булгаристан!

БСП не говорят какво са направили докато бяха на власт защото само са крали. ГЕРБ само се хвалят какво са направили, а не казват, че направеното е параван на огромни кражби и несправедливости / санирането е авансово купуване на гласове с парите на народа/. Марешки заслужава да бъде избран защото доказа, че работи в полза на народа въпреки безкрайните гадости, които му правят всички останали партии на статуквото включително и шоументата Слави. Засега в Марешки е единствената реална /не като при цара/ надежда да се съживи икономиката и повдигне качеството на живот на българите. Дано народът го проумее това и го избере с над 40%. Ако пак си избере статуквото в лицето на БСП, ГЕРБ и останалите СТАТУКВЕНИЦИ то май по-добре да стане турско

Марешки е поредния проект на ДС и руската КГБ мафия за влизане в парламента. Умишлено му се създава медиен ореол на български Робин Худ /вижте в Уикипедия дейността му дотук!/. 30 % осветлени ченгета от ДС / а колко още анонимни?/ атакуват изборно българския парламент !!! Това е най-тревожният факт за мен!

някои си казват - абе що не се цаним за депутати - виж показват ни по телевизията, познават ни хората - Тежко ми е Касиков. Виж как хората гласуват за патриотите - те първи се сетиха особено в тези времена на мигранти, как дръпнаха.Защо и ние да не бием яко тъпана на патриотизма, белким влезем в НС.

и тези педалчета най-после показаха ДПСарската си същност-сакън доганя и пеевски да не загубят някой глас хахаха

да се забрани двойното глажданство и да не гласуватг тези, които не са живели последните пет години поне 4 в България е писал НЯКОИ, и има ДЕВЕТ плюса. Ама се радваме на паричките които ни пращат лошите българи, които не работят тук да богатеят комунистите.

празното квадратче, поне за сега съм на това мнение. не ми се ще да им плащам от моите данъци най вече пенсии, разни придобивки приживе

но харесвах Трайчо Трайков, дори гласувах за него за президент, поне ми харесваше повече от летеца, който хал хабер си няма от нищо освен от лупинги и сега тепърва ще се учи, а Цецка - толкова е отблъскваща, че не знам защо ББ я предложи. Но с тази наглост - само преди месеци бяха с турците в една коалиция, а сега против тях - абе тук или в Турция - все са едно.

сега всички да играят на тънката струна на патриотарството. Разбраха, че българинът реагира първосигнално на патриотичните бъртвежи и сега всички против изселниците. А бре хора, мили хора - в Турция най-много да гласуват 20-25 хиляди - доказано. Те не решават нищо. Не решават нищо, ама носят гласове.

До кога ще търпим петата ПУЙКИнска колона в България?... КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ДВОЙНОТО БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО...!!! Дааа...!!!

И 4 са им много.

Къв патриотичен предизборен вирус прифана ГЪЗЪТ-ЗНАМЕ? Я да му припомня: ОКТОМВРИ 2016 г.: "Законопроектът с вносители Радан Кънев, Атанас Атанасов и Борис Станимиров (Ръ.Бъ.) предвижда да отпадне ограничението за разкриване на избирателни секции. Сега действащите разпоредби поставят таван от 35 изборни бюра за всяка чужда държава." Извън ЕС.. Га Раданчо бе първи ортак с Корман и Орхан Исмаилови и Касим Дал, а тяхната седесарка Надка Гаражната посланик в Анкара... Турция не се ли месеше във вътрешните ни работи???

Нова Република: ЦИК да остави в Турция само 4 секции Брех , мама му стара, всички партии се загрижиха предизборно за българският суверенитет, а миналата година позволиха да регистрират гаДОСТ.

ПО-СКОРО ПАЗЯТ ДПС ДА НЕ ЗАГУБИ СЛУЧАЙНО НЯКОЙ ГЛАС

Каква е разликата между патриоти и "патрЕоти" ??? Едните предлагат законни мерки , другите предлагат незаконни !!! Когато някой предлага нещо незаконно , може ли да се очаква, че когато има власт, ще спазва закона ?????

Въобще гласуването в чужбина трябва да се забрани в Конституцията. И да нямат право да гласуват лица, които последните 5 години не са живеели в България поне 4 години.

И да се забрани и двойното гражданство за всички извън ЕС.

Да дадем отпор на наглите турски варвари!!!БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!!!ВЪН РЯЗАНАТА СГАН!!!