Обама и Ердоган са обсъдили атентата на ИД в Суруч

Барак Обама е разговарял по телефона с Реджеп Тайип Ердоган и е заявил, че САЩ отдават голямо значение на националната сигурност на Турция.

Обратно в новината

Коментари - Обама и Ердоган са обсъдили атентата на ИД в Суруч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Създаването и поддържането на наречената ИД,е много функционален коз в ръкава на коварната щатска политика в региона.Скоро ще е ясно,какво точно целят САЩ.

Гледам снимката - червени знамена, "социализъм" на плаката, сърп и чук и червена звезда на ръката. Май това е най-плашещото за някои хора.

Там където има военни бази на САЩ националната сигурност е важна , а където няма е важна националната НЕсигурност.

ДА ЖИВЕЕ САЩ И ТУРЦИЯ!

Ако ФАЩ живее - всички други умират...!!! Затова ПО-БЪРЗА СМЪРТ НА ФАЩ, ЗА ДА ЖИВЕЕ УНИЩОЖАВАНОТО ОТ ТЯХ ЧОВЕЧЕСТВО...!!!

От България скърбим за случилото се. Някой се опитва да нарани Братска Турция

Турция избива наред кюрдски и свои граждани,за да развива неоосманизма си. Ердоган е вманиачен луд,обсебен от идеята да е султан на империя.

Туция има страхотни пътища и прекрасни курорти. Благодарение на управлението на Ердоган, страната е икономически фактор, не само в региона, а и в целия свят. Турция има прекрасни взаимоотношения, както с Русия и САЩ, така и с Европа. Кюрдското население там е като нашите роми, затова и Анадола все още не е цивилизована. Просто Ердоган ги чака да се изнесат за Ирак, за да се освободи от това бреме. А ние къде сме ? Последна дупка на кавала, циганизирани и бедни... ?

можеш да окажеш сестринска помощ, много е лесно! Разпространи сифилис в кюрдските райони (по оня стария начин).

на турска и израелска територии има организирани не една и две походни болници за лекуване и хирургическа помощ на наемниците "работещи" в армията на "ИД". Естествено - нито цру, нито турците знаят ------------------ барак и реджеп се правят на ощипани моми (а може и да са такива?)

Двамата чифути, Обама и Ердоган отново провокативно променят истината. ПКК и Ислямска държава нямат нищо общо. А като чифутът Обама защитава "човешките права", да съдейства Турция да даде поне автономия на кюрдите. С тази долна паплач от чифути и арабески, родни братя, не трябва да се церемоним. Да съдействаме за освобождението на нашите тракийски братя, кюрдите от семитско подтисничество, независимо в коя семитска държава са. Най-голямата опасност за човечеството са съществата семити.

Семитският въпрос беше почти решен от хазарина (евреин по вяра) Адолф Хитлер и чичо му "червен щит". Унищожените евреи в концлагерите са били семити. Плъзналите като чума по цял свят "бели" същества с еврейска вяра - са почти изключително хазари. Разположените на турска територия "богопомазани" са отомани и хазари (нямащи генетична връзка със семитите)

Тройната коалиция:САЩ-ИДИЛ и Израел поздравяват своят слуга Ердо с кюрдски кюфтета.

Ердоган:Ей бро, какви ги вършите!? Нали се бехме разбрали да си не тургаме барут под топките? Обама:Пардонь! Ошиблис! Упс! Сакатлък исках да кажа!

Турция има голяма и добре въоръжена армия. Член е на НАТО. Има отлични отношения с България, но пропуска "бежанци" до нашите граници. Какво пречи на Турция с помощ от НАТО да ликвидира ИД и да спре нашествениците? Както казваме ние в България, за мързеливия и нежелаещ да свърши някоя работа:"Турците му пречат". Какво пречи на България да затвори границите си за мигрантите? Отговорът е, че това са завзелите власта гадняри.

Ако си турски войник ще искаш ли да отидеш в Ирак да се биеш -не. Да затвориме границите ми хареса

ердоган и хазарските му съветници поддържат огъня "ИД", за да получат в даден момент разрешение "о, о, ДА" от ООНе за нахлуване в Сирия, при което да разгромят и своите, и сирийските кюрди и да смажат Асад

Хаха та нали Обама му сложи на оня бомбата в джоба....сега се обадал...много важно! САЩ са най-големите терористи в света!

И най-големите хитреци - винаги се измъкват сухи и по-богати.

Аз предполагам, че дежурните тролове русофоби, ей сега ще напишат, как тая касапница в Близкият Изток е организирана от Путин. Точно американците и турците пуснаха лошият дух от бутилката и за това сега го духат така яко. Проблема е, че покрай тяхната политика, започнахме да го духаме и ние. Няма как при такива продажни политици това да ни се размине.

Откъде са парите на ИДИЛ? Защо за това не се пише? Спре ли се кранчето и войната ще спре.

Всички локални войни,терористи и прочие военни изпълнения се финансират от Чичо Сам,защото така работи военната му индустрия ,от която няма по доходна към днешна дата.И това го знае целият свят,който и каквото друго да твърди.Освен това Чичо Сам паразитира върху целия свят,поставяйки го на коляно чрез всички тези военни изпълнения.