3500 ранени при протестите, Анкара се извини

Една от основните профсъюзни конфедерации в Турция започна двудневна стачка в знак на солидарност към антиправителствените демонстрации в страната. Правителството се извини на пострадалите при сблъсъците.

Обратно в новината

Коментари - 3500 ранени при протестите, Анкара се извини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХАХАхаха, извинявали се. Ебаси мамата, 3500 ранени и те се извиняват. Тва малко като нашите насреняци. Те протестите не са с/у нас. Хахахаха.

хората в turciya искат да запазят свеtskия характер на дарявата,които постепенно се руши.те не искат да се вращат назад,затова са и около паметника на ататурк.а няма как краиния ислямизам да донесе демокрация.

atakista

И да триете анти герберските коментари,както и анти ислямистките такива,от това по-добре няма да ви стане.Какво стана с вашата слугинажна юдео-масонска класация,дето ГЕРБ щеше да спечели с 45%,а на Гаргамел му давахше 14%? Всичко свързано с герберастията ще бъде изкоренено през идващите 4 години.И вие ще закачите също,отворковци!

Г-н Ердоган,ние всички привърженици и членове на ПП ГЕРБ се чувствахме сигурно само под вашето крило.Вие бяхте за нас като по-голям брат.Не ни оставяйте на произвола на българските фашисти и комунисти.Дори българските турци също са комунисти.Подкрепете ни отново,както подкрепяте сирийските бунтовници.Обещаваме,че ако помогнете на власт да дойдат отново нашите лидери Г-н Борисов и Г-н Цветанов,ние от ПП Герб ще помислим по въпроса да ви отстъпим част от Родопите в името на нашата сигурност.

Уважаеми Г-н Ердоган.Моля ви,направете нещо и спасете нашите достойни лидери Г-н Бойко Борисов и Г-н Цветан Цветанов от комунистическите лапи,които са надвиснали над тях.Вие ги подкрепяхте до последно,а те вярно ви се отблагодаряваха и доверяваха. В края на краищата ние българите нищо лошо не сме видяли от Османското присъствие по нашите земи.

Г-н Ердоган,ние от ПП ГЕРБ сме с вас. Никога няма да забравим добрините,които вие направихте за нашата партия,както и солидните финанси с които ни подкрепихте. Колкото и да плюят по нас комунистите,ние заедно с вас трябва да браним американските интереси на Балканския полуостров.

Болен Лидеров и другаря Сер-Гей направиха от българските турци комунисти и привърженици на Русия. Ние от ГЕРБ заставаме рамо до рамо с г-н Ердоган.Защото общата цел на ПП ГЕРБ,както и на г-н Ердоган е запазването на американските,а не на руските интереси на Балканския полуостров.

Уважаеми привърженици на ПП ГЕРБ и уважаеми сънародници.Нека си спомним само хубавите неща,които България е виждала,когато е била в пределите на Османската империя.Ние от ПП ГЕРБ нямаме нищо против и даже много бихме се радвали на едно ново Османско присъствие по българските земи. Все пак турците до голяма степен са допринесли за запазването на българската самобитност.

Призовавам всички членове на ПП ГЕРБ да подкрепим задружно министър председателя на Република Турция-г-н Ердоган.Г-н Ердоган е нашият най-голям приятел и основна опора на нашите лидери г-н Борисов и г-н Цветанов.Нека заедно защитим г-н Ердоган,който подкрепяше ПП ГЕРБ през цялото време.

САЩ-анеца... Подлярски рита ердоганеца. Такава е съдбата на всички, дето са се сдушили със световната лихварска банда - да бъдат третирани както враговете на лихварите, веднага щом станат безполезни.

Питам всички управляващи в България, които работят за правата и свободите и правеха метани на Ердоган, гордо нахлупили фесовете: сега като какви ще наричаме протестиращите в Турция? Те дали са революционери, опозиция и борци за демокрация, права и свободи? Или това са "единични" групички от екстремисти, лумпени, фашисти, сепаратисти, срещу които се налага да се мобилизират армия и полиция? Хайде, искам изявления от Орешарски, Кунева, Станишев, Борисов, Местан, Доган, Сидеров, царо и пъдаро! До къде стигнахме с подкрепата на "светската и демократична" държава за членството й в ЕС! Какво правим с постигнатото от Ердоган за турцизацията и ислямизацията в България от тук на сетне?

ЕС хъмка, а САЩ са притеснени! Ми, като са притеснени - имат опит с арабските държави и Сирия, какво чакат?! Обявява се правителството за нелигитимно, искат Ердоган да се измете, обявява се зона забранена за полети, налага се ембарго, вкарват се умиротворители, логисти, терористи и пр., избиват половината население ... Както си му е редът (хем нов, хем световен)!

Медиите нещо ни лъжат.Ние чакаме "турската пролет" а Ердоган не му пука и е на посещение в Египет.Заради нашите лъжливи журналисти ще имаме проблем с Турция.

Мечката, като играе у комшиите, може и в нашия двор да дойде да поиграе.

Това безумие водено от пощурели европейски либерали до добро няма да доведе ... Европа се самоунищожава - бавно но сигурно!

имат предства на какво се крепят фундаментите на държавата им .Едва ли съзнават на какво се крепи икономиката им и в какво реално състояние е тя.Едва ли съзнават колко лесно могъща Турция може да бъде подхлъзната и вкарана в катастрофа. Направо им се чудя, как са допуснали, уж интелигентни хора, да бъдат увлечени от емоцията. То на шега и майтап, ама започвам да вярвам в ХАРП.Друга логика ме виждам.Оставете го това - ''Узрели са за демокрация и за ЕС.'' По-скоро има напрежение в обществото. Нещата са крайно първосигнални.

Сценарият е лош.Само да погледнем.Започна се с един търговски център.Там загинаха доста невинни души.След това организаторите на купона минаха Ирак.Там само Бог знае мащабите на разрушенията и убитите.После арабите ги "запролети"Разбиха и унищожиха повечето арабски страни,с най-големи поражения в Либия,Египет,Алжир.Долу в Африка Кения,Нигерия Сомалия,са в непрекъснати войни.Авганистан е рана.Запалиха Сирия.И огъня все повече се доближава до нас-Българите.Сарафово.После,Кипър фалира,после протести в България.Сега този огън в Турция.Целия регион, да не забравя преди това Сърбия и Косово,бавно ,но последователно се клати и подготвя.Подготвя за какво?Да пази Бог.Защото много преди нас е казано -и най-лошия закон е по-добър от най-доброто беззаконие и най-лошия мир е по-добър от най-добрата война.За жалост ,тези дето държат и ХААРП и кемитрейл и всичко друго май не искат мир в нашия регион.Дано не съм права.

трепаите се отпадуци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мелиха, от ДПС още не са ти казали какво да ти е мнението ли? Е аз съм свободен човек и ще ти кажа моето: Явно българския и турския народ са надраснали политиците им.

Ша извинявате, аркадашлар, битият - бит и т.н. - вий си знаете

но според мен турците си разбиват сами стабилната държава. Друг е въпроса дали някой от вън им помага.

Правителството на Турция може и да не е готово за ЕС, но народът й е май по-готов от нашия!

Готовият турски народ къде беше, когато Ердоган сваляше и арестуваше светските политици и министри? В случая, най-глупавото е да се сравняват народите!

В неделя - Да помогнем на Истамбулци за светска държава. Пред На-родното в 12

Поне нашата я направихме от светска по-светска сега може и другите да учим :P

Въпреки опитите на българските управници да налагат турска реч и позволяват на турските управници да строят у нас джамии и да редят депутатски листи, християнският български народ все още удържа светската власт.

ще си проличи дали някой от вън стой зад размириците. Вече се появиха критики, сега ще гледаме дали ще има санкции от международната общност срещу ''режима'' на Ердоган.

Прави са - парковете трябва да се пазят. Ердоган е авторитарен като дружката си ББ.

И да не се забравя и кюрдите са човеци.Къде е таз държава.Защо измират толкова хора от тях и в борбата с тях.Ердоган е силен щом еврейте правят в Б.Г. съвместни учения .

За планиращите почивка в Турция, това лято се очертават допълнителни интересни преживявания.

Как се ислямизира държава,където официална религия е Ислям???????????????????????????????????

Дано не ти се налага да разбереш!!!

Ти май не правиш разлика между понятията "държавно управление" и "религиозно присъствие"!? Турция е държава със светско управление - държавен глава е президента, а законодателен орган е парламента! Ислямът е официалната и преобладаваща религия, но също така има търпимост и към други вероизповедания/като например Българската православна църква и християнството/... Смятам, че настоящите "импровизирани бунтове", маскирани със "зелената кауза" всъщност имат за цел да предизвикат промяна в начина на държавното управление и да доведат на власт "мракобесните религиозни водачи"...

ааааааааааа! Разбрах! И сигурно има замесени евреи ? :)))) Мел Гибсън да се вижда някъде наоколо? :))))

Напротив, тъкмо Ердоган е проислямски настроен и води такава политика. В протестите участват млади прозападно настроени хора. На всякъде където се появи Ердоган и води съпругата си, тя е с неизменното сиво шлиферче и шарената забрадка на главата.

май не правим разлика между понятията ислям и ислямизъм ?

За да стане Турция член на ЕС, нейното ръководство трябва да се придържа към ценностите на демокрацията. Виждаме, че министър-председателят в определени моменти не е готов за това, подчерта Шулц.

Да им яхне протеста

Ааа, значи Асад е лош , че се бие с опозицията, а сега Ердоган громи протестиращите. Хайде сега да го видим колко е демократичен :)

Той и Асад това му каза...

Волен да ходи да им помага нали им е новата дружка-държанка.

Ооо САЩ няма ли да въведат демокрация в Турция?

Свалете агата!

Все пак в Турция има ръст на икономиката. Това не пречи на хората там да си търсят правата. У нас, ако няма режисьори, протест не става.