Еврокомисията защити пред ЕП сделката с Турция

В пленарната зала на Европейския парламент в Брюксел прозвучаха полюсни оценки на споразумението между Европейския съюз и Турция в областта на миграцията.

Обратно в новината

Коментари - Еврокомисията защити пред ЕП сделката с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам,кое не се харесва от споразумението.Турците се гърчат от 3 години с 3 милиона бежанци.Пазят насрания задник на голямата Европа.За благодарност следват коментари за човешките права.Къде са човешките ценности на Европа пък питам аз.

какво мое се очаква от продажни тъпи бюрократи????? И тия ни дават тон в живота????

Цяла европа е в ръцете на тъпи лелки, изкуфели дъртофелници и продажни меки китки. Цял континент се кланя и ходи по гъ на двама ислямиста от анадола. Падението е тотално.

ЕС В ТОЗИ СИ ВИД,ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ!!!

Според мен е нужно на 100% сделката да мине през Страсбург - съда , за да бъде оценена и одобрена от магистратите без каквито и да са своеволия на леви , десни , зелени и бембени !!!

Защо няма възрастово ограничение за заемане на важни постове в ЕС, не може склеротизирали старчета и бабички в Брюксел да вземат решения за цяла Европа, а с Ердоган сметки не трябва да се правят, той е ислямис и няма да се промени, мечтае да възвърне османското величияна Турция, и ако тези остарели бюрократи от Брюксел го разрешат тежко ни

Същите тези брюкселски свине бюрократи, които ще си дочакат старините на някой остров далече от европа където ще насерат за доста дълго време.

Руснаците построиха трети космодрум и отново,след разпада на СССР тръгват да покоряват Космоса. Европейците слагат бурките и вкарват Европа като ханъма в Ориента. О,времена, о,нрави! Когато сме влезли в съюз с фашистка Германия навремето тя поне е била най-силната, доминираща, технологична и експанзивна държава, а сега?

Неизмазаните сгради и съборетините на София и дават предимство в ЕС пред ултрамодерните билдинги в мегаполиса Истанбул.

И квиченето на мюфтии от джамиите в 5 сутринта.

и никога,никога,никога не се връщай

Кога ще се закрива , ЕС ?

Инш аллах. Когато каже Ердоган.

Сделка ще има , Турция ще надвие ,както надви Англия . Имаме повече ''наши'', купени евродепутати в ЕС .Ще гласуват ЗА Турция. Така се превзема ЕС ,без война ,....САМО С ВЪТРЕШНИ ВРАГОВЕ.

Турция е новият ПАРАВАН ,зад който се крият САЩ ! Защо ЕС все още ходи по гайдата на САЩ и АНГЛИЯ ?

Личните спестявания на тези дядовци и баби са точно в местата чийто интереси защитават.

ПИТАЙТЕ БЪЛГАРИТЕ КОИТО ЗАМИНАХА НА ЗАПАД ПРЕДИ 2007Г. КАКВО БЕ ОТНОШЕНИЕТО НА ЗАПАДНЯЦИТЕ КЪМ НАС. ПИТАЙТЕ ГИ ГОНЕНЕ И ВРЪЩАНЕ. А СЕГА РАЗСЕЛВАНЕ И СЕГА НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ДА РАЗСЕЛИМ РАЗНИ ТАРИКАТИ. ХЕХЕХЕ ТО СТАНА И ПО ЗЛЕ ОТ КОЛКОТО СОЦИАЛИЗМА.

ако българите знаеха , каква е истинската същност на запада сигурно щяха да тръгнат в противопложната посока , защото малко са хората , които искат да прекарат целия си живот в снобизъм и лицемерие ( които изглежда надхвърлят границите на допустимото )...

тез хора нямат срам , особено , когато лъжат няколко 500 милиона !

Гарван гарвану око не вади9 и у нас, и н ЕС изродите все излизат сухи от водата!! Това надупване към резаняците все е на зле, лошото е, че обикновенните хора перат пешкира!!Изроди!

оправиха ли вече казанчетата в кенефа, кривите краставици, седалките на тракторите, веселите кокошки... !? безмозъчни и меганагли свине.

Какво разселване (че даже и ускорено?!?), какви 5 лв? Обратно всички по родните места. И до кога ще допускаме някакви дъртофелници от ЕП и ЕК да решават съдбините на Европа?!? ВЪН на тези ояли се и самозабравили се олиго.френи от европейските институции! Да живее Австроунгария! Само Орбан и Хофер знаят какво искат народите им и го защитават въпреки неистовия неолиберален вой.

ами то целият ЕС си е един неолиберален продукт! Защо да го търпим още?

От името на Европейската народна партия Манфред Вебер коментира, че споразумението показва как "Европа работи" -- това е грешно, споразумението показва как Европа я работят!

Ако се уволнят половината еврочиновници, ще има пари да се построи съвременно копие на Адриановия вал по протежение на всички външни граници на ЕС, барабар с модерни камери, осветление и електрическа ограда.

а минните полета и картечните гнезда де ги остави ?

За тях ще стигнат спестените пари от разточителните командировки по света и унас, които съкратените няма да проведат.

ЕС от страх да не приеме 4 милиона мюсюлмани от Африка и Азия вместо да построи ограда и да си пази границите реши да приеме 80 милиона мюсюлмани от Турция!!!!

ЕС прави сделка със Сатаната!!!!!

Е хайде сега - за някои е ислямист..а за теб Антихрист.

Безпомощни хора от ТРЕТАТА ВЪЗРАСТ взимат решения пагубни за всички ни

как безпомощни , след като зад гърба им са сащ и израел ???

Ако Турция влезе в ЕС,моментално България,Румъния и Гърция трябва да излязат!!!! Ако дадат на турците визи,ние не трябва да влизаме никога в Шенген!!!! Ако трябва ще има бунтове и ще направим така,че България ще излезе от ЕС,а това правителство ще падне....

Да не забравяме, че сегашното правителство е изключително удобно и на ЕС и на САЩ! Не съм убедена, че ще успеем с падането му. Но пък не пречи да опитаме поне!

Наследниците на ленин и хитлер --- еврейските хазарски комисари унищожават Европа

Скакалците търсят тучни поляни! Скъпи "западни толерасти" гответе се да се биете за правото да си легнете в собственото легло, да си запазите собствените домове и собственост! Да не говорим за по-важните неща, като честа на жените и дъщерите ви!

Споразумението с Турция е най-голямата грешка на Европа след оставянето на България в турска окупация 500 години, този път ще ядат лай.... виенчани и берлинчани! Айде дружно ИД към Европа с турски паспорти!

АЗ СЪМ СОБСТВЕНИКА .. ДА СИ ВДИГНА ЛИ ЗАПЛАТАТА ИЛИ ДА НЕ СИ Я ВДИГНА???? ...... СЪЩОТО И С ЕК И ЗАЩИТАТА НА РЕШЕНИЕТО :)))

САЩ прикрити зад НАТО , най-нагло се гаврят със ЕС. Искат да вкарат Турция в ЕС , като ТРОЯНСКИ КОН !

След като РАЗСЕЛВАНЕТО НЯМА ДА ИМА КРАЙ . ЕС трябва да спре приемане на бежанци , иначе ставаме ИСЛЯМСКО ГЕТО.

ми ний тъдява у бегетото сме си . всъде вече минарета стърчат и мюезина реве по пет пъти . а проклетите рашъни ми искат 12000 доларя за АСВК и по 8 за патрон ! и тва ми били братушки !