Асад: Турция е гарант на терористите, а не на мира в Сирия

Президентът на Сирия Башар Асад заяви, че Турция „е гарант не на мирния процес в Сирия, а на терористите“.

Обратно в новината

Коментари - Асад: Турция е гарант на терористите, а не на мира в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сирия поиска от ООН да се разследва доставката на ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ на Сирийската оппозиция от САЩ и Англия. Искането е в резултат на намерените арсенали в складове намиращи се в покрайнините на Дамаск и Алепо. Минаха вече 3-4 дни от събитието, ав българската преса няма и намек за това. Питам се защо?

Ама ерджолан и путин са първи дружки и се чудят как да си поделят сирия. Асад не е никакъв фактор. Властта му се крепи единствено на помощта на иран и русия. В момента, в който се отеглят, асад ще последва съдбата на кадафи. В бивша сирия шиитите са малцинство.

Сал една Русия ти остана,колкото и да е силна и велика.Ще дойде момента когато ще им станеш неудобен и в изпълнение на интересите си,ще те ритнат и оставят на вълците.Ако не си разбрал,с руснак,с Русия никога не можеш да бъдеш приятел.

Абе грантаджиите сте голяма работа, това което си описал се отнася за САЩ, те са тези, които си цакат най-близките съюзници - Кадафи, Саддам, Ердоган и т.н. Заработвай центове, ама с това овче блеене гледай само да не отидеш курбан, като дойдат брадатите да правят халифат и тука.

Че не му е чиста работата и на тоз, не е!Но в случая е прав!От това, което съм чел за всички арабски страни, в които САЩ се опитаха уж да наложат демокрацията, разбрах, че тия хора не могат да живеят нормално ако не са под строй.Те просто са едни диваци и заслужават съдбата си, такава каквато е.Глупавото е, че биха могли да бъдат изключително богати, а враждуват помежду си вътре в стадото, докато отвъд загражденията гладните вълци дебнат.Дано Асад успее да се пребори и тая сган дето се довлече в Европа се върне там, от където дойде!

БРЦК

Всеки може да провери картата и да види кой колко територия владее в Сирия. Там ясно се вижда ,че Асад мачка ДАЕШ и е въпрос на време (до края на годината) от ДАЕШ да не остане нищо в Сирия.

То така беше и в Афганистан през 1989.

БРЦК

Афганистан е много добър пример защо САЩ и 'бунтовниците' им трябва да бъдат изгонени от Сирия , а руснаците да не отстъпват.

Точно така е. Турция иска да унищожи кюрдите. Сирия им даде автономия, която може да прерасне в държава. А тази държава трябва да включва всички кюрдски територии. Шах за Турция. За това тя работи против Сирия.

Асад не е давал автономия на никого. Той прати бомби, химическо оръжие и помоли руснаците да бомбардират собствения му народ. Кщрдите сами си извоюваха всичко.

Само че, повтарянето на една лъжа по 1000 пъти не я прави истина. 12 години Сирия си живя мирно с Асад, хичическите му оръжия бяха унищожени на френски кораб в Средиземно море, и когато саудитските чаршафи платиха на наемници, тогава пламна и войната!! Същите, които плащат и оръжието на ВМЗ Сопот и "Арсенал"!!

Изглежда наближава официалната делба на остатъците от Сирия. Иначе защо ще публикуват новини от Сирия и защо ще се опитват да изкарат Ассад като значим фактор в Сирия, какъвто не е?

А кой е значимият фактор ви Сирия, ти ли? И поради каква причина един козяк може да игнорира ролята на законно избран президент, защитаващ страната си?

И КОЙ финансира ислямска държава, Асад ли? А КОЙ избиваше язиди, сирийски християни, шиити - Асад ли? А КОЙ изпрати военни съветници там? Кой продаваше петрол през Турция на западни рафинерии? КОЙ?? Асад ли????

20.08.2017 Асадов ден ли е или е ден на военнопрестъпника? Питам, защото на тази дата на два пъти му се дава трибуна в този сайт, на убиеца на собствения си народ - Ассад.

Не се излагай и не лъжи, соросоидно говедо. 12 години Асад не беше "убиец на соствения си народ" и изведнъж, когато саудитските чаршафи поискаха петролопровод до Средиземно море и подкрепяни от западните говеда платиха на кретени да излязат по улиците, Асад стана "такъв"!!!

Като ти погледне човек снимката говедото направо на манекен прилича но ние си ви знаем селските зомбирани идиоти,че на хора не приличате а и никога не сте били такива та за това вие сте една голяма щета и като такава трябва да бъде ликвидирана!!!

ЕДНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ВСИЧКИТЕ СЪСЕДИТЕ НА ТУРЦИЯ МОЖЕ ДА РЕШИ "ТУРСКИЯ ВЪПРОС" ....

НЕКА НИКОЙ НЕ СЕ ОПИТВА ДА ОПИШЕ ТОЯ СЛОЖЕН ВЪЗЕЛ ОТ НАСЛЕДЕНИ ИСТОРИЧЕСКИ ПРОТИВОРЕЧИЯ САМО В БЯЛО ИЛИ ЧЕРНО. ПРЕКАЛЕНО ЕЛЕМЕНТАРНО НО Е. АЗ БИХ ИСКАЛ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ ТАМ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ И ТЕХНИТЕ МАРИОНЕТКИ. КАТО ИСТИНСКИ ХРИСТИЯНИН БИХ ИСКАЛ САМО, ДА НЕ НЕ ЗАГИВАТ НЕВИННИ ХОРА, ЖЕНИ И ДЕЦА. МНОГО СТАНА НЕВИННО ПРОЛЯТАТА СТРЪВ. ГАДНО Е. И ВСИЧКО Е, ЗА ДА СТАНАТ БОГАТИТЕ, ОЩЕ ПО БОГАТИ. .

само лъжите и манипулациите на лицемерните евреи са сложни,за тези които не ги познават .

Верно казва Асад, че "Турция е гарант на терористите, а не на мира в Сирия"! Такива са и САЩ, и С.Арабия, и всички натовци: "Ислямските терористи от ИД са обгрижвани в Турция, преди да се върнат на бой в Сирия" ("Les terroristes islamistes de l'EI sont soignés en Turquie avant de retourner au combat en Syrie", par Emilie Defresne, 17 juin 2016, Médias Presse Info. "Лондон и Вашингтон снабдиха джихадистите с химически оръжия" е заглавието на публикация от 16 август във френския Резо Волтер ("Londres et Washington ont fourni les jihadistes en armes chimiques", RÉSEAU VOLTAIRE, 16 AOÛT 2017). Ама то се знае отдавна, че САЩ и НАТО не гърмят по терористите, а ги създават, въоръжават и финансират: "...Генерал Венсен Депорт...Кой е докторът Франкенщайн, който създаде това чудовище? Да го заявим ясно, защото това има последствия: това са САЩ...", ("...Général Vincent Desportes... "Quel est le docteur Frankenstein qui a créé ce monstre ? Affirmons-le clairement, parce que cela a des conséquences : ce sont les Etats-Unis..."), заявява в прав текст дивизионен генерал Венсен Депорт пред френския Сенат, което може да се намери и прочете на сайта на Сената като се напише в гугл: Général Vincent Desportes Quel est le docteur Frankenstein И още: "Даеш, новата тайна армия на НАТО. Връзките на САЩ, Франция и ЕС с Ислямска държава и Ал-кайда" ("Daesh, la nouvelle armée secrète de l'OTAN ? les liens des USA, de la France et de l'UE avec l'Etat Islamique et Al-Qaida", lundi 1er août 2016, AgoraVox).

Чакай бе лумпенчо,как така се осмеляваш да храчиш с/у султана който е първи авер на гнома???Внимавай в картинката,че да не ти се случи нещо непредвидено съвсем по руски:)))))

Турците взеха Северна Сирия. Засега от голямата патаклама, те са големият печеливш.

Асад и Сирия са пречка по пътя към Иран! Откога чичо Сам им е хвърлил мерак на брадатите, голям мерак за демокрация, ша знайш...

САЩ са в основата на всички злини по света, предполага се че и за втората световна.

Отдавна е ясно чия е вината...

Ако САЩ престанат да плащат за тероризъм и се приберат в кочината си ще настане мир по света.

Цялата работа с тероризма е "храни куче да те лае" и Русия се опари с чеченците обаче се сдружава с Асад, Иран и Хизбула. Сащ си отгледаха Осама и Ал кайда след това горчиво съжаяваха. Всички подкрепят един или други терористи наричат ги борци за права, демокрация, освобождение и тн когато се обърнат срещу тях стават най-големите терористи.

Какво чуват очите ми??? Масмедиите решиха да дадът думата на Асад? НЕ мога да повярвам, нали това беше диктатор-кръволок които избиваше собственият си народ със зарин? Катарзис???

Това е единт от недостатъците на демокрацията - ако не мудадеш думата няма плурализъм, ако му я дадеш е нака си гадно. Какво да се прави.

Pesh0

Асад мислел като мен

ИД и Асад,трябва да бъдат разгромени,а руснаците изтеглени от Сирия,за да настъпи мир!Асад усеща края си и става неспокоен!Русия е доста изтощена и няма сили да налага волята си вече!

ico_all

Мокри сънища и говедарски мечти. Без Асад и Русия Сирия ще стане просто една нова Либия или Афганистан с еднобезкрайно рязане на глави от сунити на шиити и обратното.

Точно така - Нова Либия , а Асад ще го влачат като Кадафито - от обич. Прав си че сирийците не го обичат

ico_all

И как си го представяш мира в Сирия след Асад. Кюрди искащи независима държава, десетина откровено ислямски групировки, борещи се помежду си , турска армия, окупирала част от страната, групи на ИД и всякаква друга паплач, вършеща всякакви безобразия като рязане на глави, атентати, убийства на мирно население и т.н. И разбира се една нищо не забелязваща международна демократична общност. Не си познал този път соросоидче, но пасаран.

Асад се е объркал и не знае ,що дума!Без Путин,Асад е мъртъв,без Ердоган,Путин е загубен за Сирия,без Асад,пак Путин и руснаците са губещи!Путин ще жертва Асад,за да спаси,жалкото оставане в региона!

ico_all

Ако само знаеш колко много глупости си написал с толкова малко думи веднага ще си смениш хапчетата.

Човекът е направил най-правилния възможен анализ в едно изречение, но вие още не сте дорасли да го разберете! Робувате на понятия (козяк, соросоид, освобождават Сирия) ясно показват липсата на собствена позиция и ползване на клишета. Сирия в момента не е суверенна държава, Асад прави това, което Путин му нареди

ico_all

И как по точно си представяш жертването от страна на Путин на Асад след като те заедно громят умерените главорези от идил и освобождават Сирия бавно , но сигурно от последните остатъци от спонсорираната от САЩ сган. Или това са мокрите сънища на господарите ти от козяк а??? Народа го е казал: Надай се .... на пияна жена.

По панаирите ли ги громят ?

Турците са ренегатът на коалицията. Те играят едновременно и в двата лагера и това за сега търпят и САЩ и Русия, интересно до кога? Асад е прав и ще победи. Газопровод ще има, руско-ирански. САЩ ги чакат унижения, гражданска война и тихо бъдеще в крайните квартали на света.

Всички играят срещу всички и големите се опитват да извличат политически девиденти от тероризма докато не е обърнат срещу тях.

"Газопровод ще има, руско-ирански" - много вярно- Русия не и дреме за народа на Сирия. За нея е борба на живот и смърт да не бъде построен газопровод от Катар до Средиземно море и оттам за ЕС. Катарската газ е в пати по-евтина от това, което Газпром може да си позволи и ако такъв проект се осъществи ще е краят на Газпром. За Асад подкрепата на Русия е въпрос на оцеляване затова и те ще минат през море от кръв само и само да запазят Асад. Относно това кой е прав ище победи, само ще вметна, че и тези, които потърсиха закрила в черквата в Батак бяха прави, но свършиха с отрязани глави на дръвника. Не уповавайте много в правотата.

ico_all

Това което казва Асад го знаят и врабчетата, но дали тази истина изнася на "световните миротворци" от САЩ и Израел.

Асад продължава да е жив, продължава да защитава народа си и да говори истината. На пук на САЩ и чакалите от коалицията.

Народът му избЕга от него.