Ердоган призова България да осигури честни избори

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган отхвърли твърденията, че неговата страна се намесва във вътрешните работи на други държави.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган призова България да осигури честни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tо вие гледайте след референдума на 16.04 кво става като до де Cултана на власт и BG става източна Pомелия пак . Cте видите една суверенна държaва аха

Престанете да го давате този ненормалник

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ ИСТОРИЯТА, НЕ ПРЕДАВАЙТЕ ДЕЛОТО НА ДЕДИТЕ НИ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГОЛЕМИТЕ БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ

То цял живот всички държави се снишават пред няколко в света - факт! Ходи протестирай, де! А да видим как ще ти приложат югославския модел. Със спечелени тежки войни, българите - нашите дядовци от началото на 20 век 1912 г. до 1045г. са доказали, че са спечелили битките, а държавниците, надупени пред цивилизована Европа са загубили тези войни. Въпреки, че войниците български са доказали в началото на века, че са най-силната армия в Европа в началото на века И...?????? КАКВО ОТ ТОВА???? Със СПЕЧЕЛЕНИ БИТКИ имаме ИЗГУБЕНИ ВОЙНИ! Според волята на Европа. Кой и на кого тогава се е налагало да се дупим и наведем????? На същата ЕВРОПА, която тогава насила крепи разпадащата се турска империя и ощетява България, заради руските претенции над нея с пролята кръв и спечелена война.НАСИЛА! НАСИЛА КРЕПЯТ разпада на Турската империя!МНОГО, МНОГО СКЪПО излезе на Европа меренето ѝ с Русия и опита ѝ да игнорира влиянието и претенциите ѝ на Балканите, все пак заслужила ги с кръвопролитна война. Е, днес ми е даже кеф, че Ердоган им клати пръста заканително и им държи такъв тон!Европа над век вече, в новото развито общество и икономика се бори за силата на Турция над балканските европейски цивилизовани народи, които са ѝ дали гени, наука, култура и са платили с геноцида си спокойното развитие на Европа до връх на човешката цивилизация. А Европа от завист към Русия, позволила си да освободи един велик в древността народ, вдигна на пиедестал НАСИЛА разпадащата се турска империя, насила изгради икономиката и напредъка на Турция в нашето съвремие, насила НАТО им създадоха армия- НА ФЕОДАЛНА ТУРЦИЯ, за да държат под прицел СССР и СОЦ-БЛОКА. Е, днес дойде ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО! За всички, пренебрегнали Историята, Културата, Християнството....

Не познаваш Балканската история и балканските войни,интересувай се по задълбочено!Вярно е, че нашата армия е била най силна и както са казвали и чужди наблюдатели,за българите че са родени войни!Проучи обаче кой нарушава съглашението на Балканите и защо е възникнала Междусъюзническата война!Известното ли ти е колко пропаганда срещу България провежда Сърбия по време и след Първата Световна и как с дебели лъжи и най безочливо изопачават факти и настроват Великите сили срещу България!Сърбия заедно с Румъния и Гърция!Ние сме предадени от съседите си!Сърбия лъже че в Македония живеят само сърби,а Румъния че в цяла Добруджа са румънци,отделно така присъединява и Трансилвания от Унгария!Всичко е било лъжа ,предварително и тенденциозно скроена и прокламирана!Прочети книгата на Анри Пози " Войната се завръща" за издевателствата на сърбите над българите в Македония след създаването на Югославия и тяхното обезличаване!

Kупуването и продаването на гласове е престъпление

А Турция знае ли това? А Бългаските политици и партии? А НЕЗАВИСИМИЯТ Български СЪД? ... Да продължавам ли?????

в ЕС трябва да скъсат дипломатически отношения с Турция. Тогава турският народ сам ще му вземе главата на самозабравилият се Ердоган - раздава заплахи наляво, надясно сякаш е някакъв еталон. Като спре бизнесът с Европа, турчинът не прощава такива неща на вожда, като отнемане на келепира.

Аз какво ви писах преди седмица? Да не дразним турците, че ще ги ядосаме и пак ще ни поробят. И всички много ще страдаме както преди 100 години. По-добре да покажем покорство и подчинение пред турците.да отстъпим за ДОСТ и изборите в Турция. Сега Турция е 100 пъти по-силна от Османската империя. Само армията им на южната ни граница е над 2 милиона. Могат отново да ни окупират за една нощ. Забравихте ли, че 5 века сме били под турско иго? Дори великият Ботев е писал "преклонената главица остра сабя не сече".

ердогане! ако не си западен агент или западно зомби, ти имаш един избор " или турция ще угроби авсрряита или австрията ще угроби турция!" не разбираш ли, а?

Българските мохамедани имат право да гласуват у нас, защото живеят тук, плащат данъци тук, тук са им приятелите, разбират български език, но едва ли биха гласували за този фашист Ердо султана с болните османски амбиции. А за останалите вече така наречени турци - те каква връзка имат с България освен двойното си гражданство, че ще и опредлят какви да са законите в България. Ай сектир машала. А това оня нагъл козел да се снима с турския посланник не било вмешателство в политиката на България, че и наглеца му ще агитира на турски, ще се финансира от Турция и като папагал повтаря думите на чалмата Ердо, че европейците са фашисти и българите са такива. Защо нашите закони го позволяват това.

баиганювци,ние турците родени в българия,имаме правото,наи-малко колкото и вие да гласуваме в българия,не сте вие тези които ще ни спрете,хем ви се иска да сте европеици,хем ви се иска баитошовото време,хем сърби,хем боли,не става така бе цървули смотани,щом сте си дали дупето към брюксел,ще козирувате и мирно ще стоите пред демократичните ви ценности...иначе ще ядете рязания

Дами и Господа Граждани на Република БЪЛГАРИЯ !!!! Четете това изказване тук , и мислете. Мислете много добре, какво е отношението към ВАС и Какво този "роден в БЪЛГАРИЯ" турчин ВИ казва в ПРАВ ТЕКСТ....... Да вярно е , не можем да ги спрем.. СЕГА, но можем да го сторим на 26-ти Март, като гласуваме МАСОВО, защото такива като него "платени гласоподаватели" и "екскурзианти ще решават СЪДБАТА ни !!!!

ние не сме никакви екскурзианти,а равноправни граждани на тази държава,изгонени сме от вас българите и за тази си идиотщина все още не сте си платили,тепърва ще отговаряте за това свинско деяние

Дръж се прилично господине!Всички са равни пред закона с право на глас ,това е така,но демокрацията не е носна кърпичка,има и задължения ,а именно неспазване на закона ,като купуване и продаване на гласове,подстрекателства в джамии,изнудване за гласуване за определен кандидат,не само подкупи с храна с логото на определена партия,което също е нарушение,пет митинга за изселници с подтик да гласуват за определена партия организиран в чужда държава и подкрепян от чужда власт и други подобни са нарушения именно на демокрацията!

Aбе, вие в чужбината как сте? Гледате какво става в България сигурно. Спите ли спокойно? Вие въобще мислите ли да се върнете? И аз съм в чужбина, но ми идва да нахапя на булсатком-а чинията....

еи. не ми кради ника, бе!!!!!!!!!!!

До къде е докарахме братя българи, тези които ги сочехме с пръст, че са изостанали от цивилизацията, да ни се смеят, че живеят по-добре от нас и да ни казват въшлъовци! Стига с тази корупция, до там я докарахме - мюсюлманите, дето никой не ги ще в европа да ни учат на цивилизация и да ни се смеят на бедността!

Така е големи глупаци, само с нас не бяха се скарали. Ще ядат винкело маде ин Германия, Англия, Франция, Русия, САЩ че и Китай и Иран. Ние дет се вика сме една запетайка, на която се ръбят.

Интересното е, че в Турция е забранено двойното гражданство. Как така тогава тези Ердоганови "братя" с български паспорти изобщо съществуват? Яко затваряне на очите когато му изнася. А нелегалните "можело да се върнат после в Турция, ако отидат да гласуват" ... Тц тц голямо сърце, чак нелегалните в страната спонсорира да си упражнели вота, а после да се върнели в Турция ... Душа човек, направо диамант ...

Нека всички честни и достойни българи да спасим държавата от хора, които по тези земи, в земята на Ботев и Левски да ни управляват хора с турско самозсъзнание! Да живее България! На ви го!

Как да не го послушаме - няма да му строшим хатъра, я! Ако е имало нещо позитивно по онези места, това са били харемите и локума, нищо друго.

махай се от тази земя! Върви си! Да живее България!

КОЙ Е ЕРДОГАН БЕ ? .... УЖ ГУЛЕМ МЪЖ А НЕ МОЖЕ ДА СМАЧКА ТАРАЛЕЖ С ГЪЗА СИ :)

SAMO ZAVİJDATE İ OT ZLOBA ŞTE PUKNETE,NYAMA GO ,,BOLNİYA,, OT BOSFORA,NYAMA OTSTIPVANE OT POZİSİİTE.

Не ни интересува, какви сте болни или здрави. Интересува ни всеки да си гледа градинката.

българите сте изостанали и неспособни на честен вот. без турски наблюдатели, по добре въоръжени, няма да има честен вот. америка с толкова изостанали същества не се занимава, но вас някои трябва да ви мачка, или русия или турция. показахте какво можете сами последните 28 години, не е много.

Човек, вземи се в ръце! Не позволявай хора с османско самосъзнание да ругаят нас, българи и християни! Да живее България!

Хабер си нямаш от цивилизацията. Примитивни разсъждения на неук човек. Освен злоба нищо друго.

Къде са сега протестърите да скачат и да пишат хаштагове..

Организират гей парада. После защо Русия била обичана.

Този нагъл седнал да ми говори за честност и за принципи като цялата негова идеология се изгражда върху държането на народа му в състояние на неграмотност и упадък, да чете само един коран и нищо друго, за да може тълпата да бъде лесно управляема... досущ като нашите управници в момента!

Къде са сега отрепките, които премираха от кеф, когато Ердоган хулеше Европа. Нека пак някой да дойде и да ми брътви, че спасението ни е единствено в интимната приятелка на турчилята - държавата, от която сме патили и сега патим най много....Познайте от три пъти коя е тази "спасителка"! Гнус!

Ама срашен сайт сте. По всички новини на ТВтата, прочетоха изявлението на нашия президент Румен Радев, вие вече два часа не можете да го качите. На кой Господ прислугвате не ми е ясно. Ясно е само, че за първи път имаме президент, който е достоен, обран, директен и най вече умен и точен, президент който с пет изречения даде на Ердоган да разбере, че той не е Тиквата, за да лиже задника му, а ще отстоява демокрацията в България и не е Ердоган човека който ще го поучава. Ако това не е най важната новина за тая вечер, аз не знам коя е. За първи път да ми хареса някой, които го обиждаха, че не бил политик, че бил от БСП, че жена му го командвала, че, че, че и т.н. Само че, с действията си Радев покзва лице, което отдавна е загубено в българската политика. Не е като Тиквата да връща без съд и присъда турски граждани, противници на турския диктатор, които даже не знаем дали са между живите. Имаме изправен, а не надупен президент.

А Ердоган откъде знае какви са предпочитанията на изселниците,нали вота е таен?Има ли изобщо агитационни материали на други партии ,освен на техните?Отделно ,че повечето са забравили да четат, а по младите които са родени в Турция те пък съвсем! И все пак набляга само на паспортите, че са български ,като нещо формално,иначе самосъзнанието като какви се определят доста сложен въпрос,а че тези паспорти не са толкова формални защото ги правят равноправни български граждани които ще избират парламент,но в друга държава и в случая дистанционно без да знаят какви ни са националните проблеми,защото не им се говори за тях!

глупости

това ли нарича "честен вот"? да плаща да се гласува за тяхните интереси в България. този Ердоган си няма и предства какво означава думата "честен".

Ердогане! Защо ти и Путин търпите Западна Европа да обижда, граби и анихилира Балканите, а? Какво толкоз сме Ви направили, а? Не виждаш ли, че след като ни угробят нас ще те угробят и тебе и целата ти Турция, а? Или и ти и Путин сте западани агенти, а? Западна Европа в Лицето на Австрия, Германия, Италия и т.н. ни е нанасяла най-големите обиди и загуби. Напр. западните агенти и зомбита (акто С. Стамболов) ни докараха цар-педераст (бисексулаен), който успя да угроби : 1, Идеята за обединена България 2. Идеята за обединени Балкани!!! .........Твърди се, че Фердинанд е бил бисексуален през целия си живот, но според съвременници до средата на живота му интересът му към женския пол е преобладаващ. ................

Много се радвам, че във форума вече има и поне един (със сигурност) трол от ДОСТ!!! Въпросният трол коментира с плам и жар коментарите на Ердоган! Остава да ни убеди, че Ердоган мисли за правилното развитие на България, а не за турските обръчи от фирми - кой да им е собственик. Евала, аферим, машала, ашколсун аркадаш Ердогане! Нали си имаш един, заради който Цацаров ходи до Истанбул да се гледате! Как да няма и за тоз човечец честни избори, трети премиерски мандат да захване, трети и да прекрати.. Булгартабак, булгартабак, ой, ой...

ти си мии кенефите в детроит и целуваи портрета на путин, за друго на ставаш

ТО И АЗ ПРИЗОВАВАМ ДОМУЗЧЕТО ДА ДАДЕ АВТОНОМИЯ НА КЮРДИТЕ .... АМА ЕТО СЕ ВИКА "КАТ СИ ПЕЙШ ПЕНКЕ ЛЕ КОЙ ЛИ КЕ ТЕ СЛУША ?":))

Двойкаджия по история и география, Булгаристан няма има, но е под друго име и се намира на 750 км от Москва столицата е Казан не Казанлък. България е България още от времето на Каназ Кубрат -баща на Исперих (Аспарух). Както и Турция е Турция а не Туркеста. Ама май натам са тръгнали с президент ислямист .

11 Дни отпуска за всички турци с български паспорти, с безплатен транспорт до България и с точни наставления за коя партия да се гласува! Е това ако не е намеса във вътрешните работи на България...

Анулиране на всички смесени секции, където има доказано организирано гласуване за една партия (знаем коя).

Всеки който притежава български паспорт има право да гласува без значение - турчин, руснак, арменец, циганин . евреин, сириец и прочие. Ако имате забележки, обърнете се към Парламента !

Да така е и затова сега си плащаме.. ОГРОМНА грешка беше , че им оставихме БЪЛГАРСКИТЕ паспорти май.

Твърдо против съм който не живее в България да определя как тези, които живеят в България ще живея! Още нещо как станахме по-демокрация от САЩ. В САЩ има "афроамериканец", но ние нямаме народност в личните карти? И как да се обърна към парламента, като там се самоизбират с такива измами?

Но няма право да го прави организирано от чужда страна. Елементарно. Подвеждате се по акъла на емоционално нестабилният ви президент и това е ваша грешка и отговорност. Утре, когато почукате на вратата на България за всекиго, справедливо, ще бъде отсъдено.

Точно това е голяма грешка. Право на вот трябва да има само този, който живее в България (това означава над 6 месеца годината да е в страната поне), има средно образование и плаща данъци в България. Двойното гражданство трябва да е минимум ограничено до страни от ЕС, може и да се премахне изобщо. Въпреки, че ми се случва да съм за дълго извън страната, пак съм на мнение, че хора, които де факто не живеят в една страна, нямат право да определят нейното управление. Ако звучи прекалено, нека има праг от 5 години тогава, ако липсва от страната да речем, но определено такива които имат постоянно местожителство извън страната въобще няма нужда да определят накъде да духа вятъра ...

Хайде почна се с анадолските изпълнения. Ердоган, тъпако презрян, не ние ходим с автобуси да ви подменяме вота! Турците са тези, които правят измамите! Те са тези с автобусите, които идват в България за да МАМЯТ!

Затварям си очите и в България е рай. Отварям ги - корупция. Утешавам се - мога да си пия ракийката със затворени очи - хахахахахах

Да така е и затова сега си плащаме.. ОГРОМНА грешка беше , че им оставихме БЪЛГАРСКИТЕ паспорти май.

"Ердоган призова България да осигури честни избори" Хахахаха .....без коментар.... ерДоган в бЪЛГАРИЯ{:-((((

кой си ти, че да коментираш Бългрия? Глей си русията и собствената си кочина!

Ти па кой си - мошарата??? С тебе никой , и никога не се е съобозявал!!! Когато ЦАРЯ заповяда, тогова и ще те клатят. Ти нямаш думата{:-(((!

не може да има честни избори никъде по света. системата е такава, сори! но е същото, като да забременее протестер... опитите продължават! :-)))

ердоган е прав. все се купуват гласовете и затова сме в този хал. честни избори ни трябват. лошото е че трябва ердоган да ни подсети.лидер истински

да беше наш премиер....

обидно на българското правителство и защо няма протестна нота?

ИМА!

...ДА Е ОБИДНО.ОБИДНО Е ЗА ЧОВЕКА КОЙТО ГОВОРИ ЗА НЕЧЕСТНОСТ СЪДЕЙКИ ПО СЕБЕ СИ!

Ето тук съм съгласен с Ердоган за провеждане на честни и прозрачни избори. Без купуване на гласове, без кебапчета, без натиск върху народа.

Да не си от ДОСТ???

мисли и ако не можеш, ще ти помогнем. трудно е, но не е невъзможно !

АМИ ЕРДОГАН ДА КАЖЕ И ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ!!! ИМАМЕ НЯКАКВА ИДЕЯ, А И РАЗНИ БОКЛУЦИ С ДАВНОСТ 20-25 ГОДИНИ ВЕЧЕ СЕ ЗАЛЕПИХА ЗА ЕДНА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЙКА, СЪЗДАДЕНА ОТ РЕНЕГАТ, АМА ДА НЕ СЕ ОБЪРКАМЕ...

Такова изявление и в точно този момент си е ОТКРИТА НАМЕСА и ВЛИЯНИЕ преди избори в друга СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА на най-високо ниво... Трябва да се каже веднъж за винаги.. В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ турци НЯМА!!!!! Има БЪЛГАРОМОХАМЕДАНИ !!!!! България да излезе с ОФИЦИАЛНО изявление по въпроса.... Ако има такива, които се смятат и определят като турци срещу заплащане това е пестъпление и то е наказуемо.

Коко1, 2 , 3... В България има български турци и не си затваряй очите за да не ги виждаш.

Абе, Чети повече НАУЧНА литература и не повтаряй платени съобщения. Това, че някой ти е казвал от както си се родил, че си тучин не е 100% истина. Направи си ДНК тест и тогава реши отново ако можеш. Да приемеш една религия, не означава да си смениш гена....

...ЧЕ КОРЕНЯЦИТЕ ТУРСКИ ГРАЖДАНИ НАРИЧАТ НАШИТЕ ИЗСЕЛНИЦИ ТУРЦИ НЕ ТУРЦИ А ГЯУРИ!?

Напротив,доста сдържано изказване за ситуацията в момента,а и България само е експулсирала определени лица за което имаше основателни причини които не от вчера! Но все пак пета среща на властта с изселници преди избори в друга държава е както и да е,но си прилича на внушение!Е дано успеят да се коригират да не ни пращат повече емисари,защото е прекалено неприятно между две съседни държави да се работи неетично!

че Австрия ще каже на Швейцария как да гласуват или Германия на Дания или Полша да призовават нещо за гласуванито им. Нещо върви неправилно в България и защо се оставя на турците да я съветват, до колко е зависема от тях?

Да си представим един честен вот и да го опишем за този човек. Защото в момента България е принудена се занимава не с българите

Призовавам ВСЕКИ който се чуства БЪЛГАРИН да гласува, за да има електората на БСП, ДОСТ и ДПС по-малко избиратели! За ГЕРБ не гласувайте, по-добре за някоя малка партийка.

Румелия, страна на румите или ромите, браво! И не ги наричайте повече цигани!

най-големият сатрап в света призовава.....пре

Обективно погледнато България в момента пренасочва етническите турци да не гласуват за ДОСТ, а за тези за ДПС не се интересува, а те са еднакво вредни. Както и про руските партии - Атака, МВРО и БСП.

Ще гласувам за партията, която заяви премахване на двойното кражданство!!! Всичко останало са тарикатлъци...

Ха ха, патриотите първо направиха задължителни гласуването, а сега им пречат да гласуват.

Щото уж са патриоти, а всъщност май са идиоти!

Успя да ме расмееш...