Погребение и масови сблъсъци в Турция (снимки)

Турция отново е обхваната от антиправителствени протести, този път заради смъртта на 15-годишно момче. От вчера не спират сблъсъците, има ранени и задържани.

Обратно в новината

Коментари - Погребение и масови сблъсъци в Турция (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Не че искам да правя сравнение с България, но то идва от само себе си. Колко млади хора си отиват нелепо, а никой не протестира. Затова мутрите и държавата, която ги обслужва, си правят с нас каквото си искат.

Когато става дума за Турция, всички си траят, ама като се заговори за Украйна, пищят до небесата. Какво става бе, защо "миротворците" отвъд океана не се намесят? Няма ли да ги накажат за потъпканите граждански права? Или Турското ако мирише различно от Украинското? Аз се сетих вече, а ВИЕ?

Таман си мислех да напише нещо в този план и първото мнение се припокрива на 100%.

turska prolet,zdravei!!

Ефра

Браво на турския народ а ние какво правим?

Защо САЩ не се намесят в Турция да защитят демокрацията

Защото САЩ стоят в оснавата на атаките срещу Ердоган. Кой друг мислиш го подслушва, записва и после в Youtube :)

Тука малко бъркаш! Турците продължават да са вярното куче на САЩ! Те са в основата на инвазията в Сирия! Ако не4 беше така досега Ердоган да го няма притолкова доказателства за корупция и престъпления срещу протестиращите!

Само глупости чета , отишъл си един млад живот в името на това Турция да е демократична държава. Браво на тези млади хора за това,че се борят. Съболезнования

веднага да започнат санкции и разни Г-7 и Г-8 и Турския хелзенски комитет да осъдят Турция и изолация , айде де ...

Имам приятели турци. Истински турци(не нашите дето не знаят какви са точно), интелигентни, лекари и програмисти. Та те ми разправят, че нещата не са баш така, както ни ги разправят тука. И те намесват дългата ръка на Щатите и там. Не знам вече на кого да вярвам.

нямам приятели балгари,не сам имал и никога няма да имам,защото вие не сте хора ,а с...е....а ние сме турци,точно такива каквито не искате да сме.....п.с:всащност наъ-срамно е да си балгарин,саштество което е изостанало в човешката еволъуция....нещо като амбигуоус гениталя

Osman що не вземеш да се гръмнеш, а? Верно имате някакви постижения като държава, ама айде не си вирете много носовете, че може да ви ги натрият набързо. И да, българските турци, които познавам не са лоши хора, ама дотам. И тоя ислям ви прави толкова едностранчиви и задръстени, че няма накъде повече

Само погледни аз какво казвам, а ти какво пишеш. Сам ще си направиш извода какъв си.

В Корана е записано - Сура 65, аят 4 4. А за онези от жените ви, които изгубят надежда за месечното кръвотечение, ако се съмнявате, срокът им е три месеца, [също] и за онези, които все още нямат кръвотечение. А за бременните срокът е, докато родят. За онзи, който се бои от Аллах, Той ще облекчи неговото дело. Това правило се отнася за развод - да се изчака три месеца за да се разбере дали са бременни съпругите. Три месеца се изчаква и когато онези" нямат кръвотечение! Изключително елегантно местоимение в неопределителна форма!!! Повече от ясно е, че с местоимението онези, които все още нямат кръвотечение" са деца! В случая става въпрос за деца, които са били женени / щом става въпрос за развод с тях / ! Това е пример, че педофилията се налага чрез религия!!!

Турция е страната, където човешките права и свободи най.-малко се спазват и е парадоксално,че турската партия в България се е нарекла именно така. На този етап е немислимо да се водят преговори за присъединяване в ЕС.

Явно говориш за ДПС, но си в голяма заблуда. 1. ДПС е продукт на ДС и по-точно на някой с много извратено чувство за хумор. 2. Д(П)С иска българските турци (в болшинството си отрудени селяни) да припознават Местан и компания за свои, а в същото време те да извличат дивиденти от зависимостта им.

И къде са американците и европейците защитници на демокрацията и човешките права?

Мълчи Ащън за това убийство, мълчи и за поръчителите на над 80 убийства в Украйна през февруари т.г. Разлика обаче има. Ащън мълчи за Украйна, защото целият свят разбра, че превратаджиите в Киев са поръчали убийствата на Майдана и в околностите му, и че тя знае това. В Турция убийството е в следствие на обичайната за тази страна полицейска безцеремонност, без да е резултат на специална поръчка. Във втория случай Ащън мълчи, защото си дава сметка, че отговорният за действията на заптиетата Реджеб Ердоган обслужва отлично интересите на деловите среди на Запад и в Турция. Интереси, които винаги са стояли много над живота на обикновения човек.

Ха-ха, русофилчета нещастни вижте го възлюбения си Путин как се е съюзил с вековния османски поробител. Каква стана тя - матушката-освободитлека, дето се разтапя от обич и умиления по нас има за виден политически съюзник омразната Османска империя. Ха-ха-ха, палец ощущаеш? - А вот и руки!

Браво Другари,видях по телевизията свещените червени знамена на световната революция и се разплаках.Той идва носен от вашите ръце,обагрен от кръвта на невинното момче,Той идва Спасителят на човешкия род Комунизма!

Защо ДПС не излиза със становще и и мнение по въпроса?

дпс е финансирана от ердоган

"Корупционният скандал в Турция се разраства, Ердоган обвини с недомлъвки САЩ за него"

Да бе САЩ! Те са виновни за всичко под Слънцето! Кой ми с......в гащите? САЩ им са виновни, че крадат като изоглавени

"държавният секретар Джон Кери заяви, че Щатите са дълбоко притеснени от насилието в Турция."

Къде са миротворците? Защо мълчат при условие, че има наличие на потъпкани човешки права (не, че турчолята са човеци!). Тоя заплаши, че щял да блокира достъпа до социаналните мрежи и не знам си още какво. Ама на демократите не им дреме, нали?

да,човеци сме и то наъ-виши представители на вида хомо сапиенс,а вие ганйовците сте срам за човешкия вид....само отрепки

"Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган направи обръщение към нацията в черноморския град Самсун по повод някои публикации в медиите за отношението на посланика на САЩ в Анкара Франсис Рикардоне към операцията за разкриване на корупционни практики в Турция, съобщи телевизионният канал NTV. През последните дни много интересни посланици навлизат в някои провокативни действия. Аз се обръщам към тях от град Самсун: Гледайте си работата. Ако излезете извън областта на вашите задължения, това правителство ще отиде докрай в областта на своите правомощия. Ние не сме и длъжни да ви държим в нашата страна. "

Това с Посланика-е работа на Обама.... Кетчупаджията -обаче-се опитва да води"вътрешна борба"и да"прецака"договорките на Обама и Путин!! Бавно развитият Кери,заедно с Меркел и Турция-са"партия"по Украинския въпрос,и ще берат грижи накрая......

Айде бе батковци"демократи"!!!!! Къде сте бееееее????? Тоя бавно развит производител на доматената помия-нищо ли няма да каже за"волята на народа"??? А МеркелЧЕТО??Къде изчезна МеркелЧЕТО??Да се опита с поляка да убедят Ердоган да предаде властта-гарантирайки му"безопасност и неприкосновеност"??? "Кинти"не са ли предвидени за там бе?? Аууууу-забравих бе .....Ердоган е наше момче!!това значи,че там не говорим за волята на народа....Те не са народ-те са"анархокомунисти"които трябва да бъдат размазани от"справедливите палки на демокрацията"..... --------------------------------------------- Е,за да не станем напълно за смях,ще шепнем едни неща от типа,"недей бе РеджепЧО-така не се прави бе палавнико............."!!!!

Информатор, ако съм те разбрал правилно, западняците са едни гадни мръсници, а руснаците ни обичат и се застъпват за всички добри хора по света? :))) п.п. Не мога да разбера, само Запада се меси прекалено много или не се меси достатъчно? Наистина ли смяташ, че трябва да отидат навсякъде? Тогава пък какъв вой ще нададеш от кеф, не е истина. Пропагандната ти машина ще е заредена за 30 години напред ;)

В Турция нищо и никога няма да се промени. По-голяма част от турското население (разбирайте фанатичните мюсюлмани) обичат Ердоган, а и фактът че той самият е американска проститутка трябва да ви говори нещо. Несменяем до смъртта си. От друга страна пък това е добре за нас, защото в това състояние Турция никога няма да бъде приета в ЕС ^^

Ами то и Турция има много причини да се разпада още. В крайна сметка сегашното положение е една дългосрочно замразена ситуация, Ататюрк определено постигна много, но старите демони се завръщат стъпка по стъпка и то именно в управляващите политически кръгове, а старите демони преди замразяването бяха тръгнали на умиране - време е съдбата да се изиграе до край. С времето в Турция културните различия се задълбочиха, макар че националните поомекнаха - там трябва или някой нов Ататюрк или разкъсване - среден пътедва ли има.

да разкасване,ама преди това турция ще си варне румелия,която сте окупирали....баъганъвска сган непоправима

По същата логика, хайде да си върнем заедно с гърците, територията до Инстанбул/Константинопил. ;)

Сериозно? :))

А пък от Турция трябва да се отцепи Кюрдистан.Ха да видим.

Тези протестиращи как ги наричаме, че се обърках вече - превратаджии ли са, бандити ли са, какви са? Новите леви, кажете, не стойте само под новините за Украйна :):):)

А другите как ги наричат??Айде-казвай и ти!! `Щото това което пишеш е истина-само че и за двете страни,нали??

Ердоган е закоровял краен ислямист,който подлъга САЩ преди 12г. с обещанието да направи умерен ислямски режим,който да е пример за останалите мюслюмански дъжави,но крайната му цел винаги е била управление по законите на Шериата.Демагогията,с която дълго време успяваше да крие това,с годините излезе наяве и сега го чака неизбежния крах на всеки диктатор,загубил подкрепата на САЩV

"Подлъга САЩ"???!!!!! Хахахахахаууууаааахахахаха!!!!!

Намирам за крайно притеснително твърдението на толкова про съветски настроен човек като тебе, че САЩ не могат да бъдат подлъгани? Тогава какво ни остава? Обречена борба, срещу новия световен ред?... Ти всъщност работиш за ТЯХ, нали!!?? Предател!! ;)

Детето е отивало за хляб до близка бакалия..........милото ангелче....

... абе пророкувах аз още преди 4-5 месеца че дните на тоя са му преброени , но някой не вярваха - още щом на първите протести си окървави ръцете няма да му се размине - живеем във век на глобална комуникация - а не в средновековието та да има силата да подтисне такова колосално вълнение.

А Обама и ЕС защо си траят ? Нима това не е арогантно погазване на човешки права ?

Aaаа моля ви се как погазване. Това Ердоган е самата доброта и демократичност. И ако някой си мисли че в света се прилагат двойни стандарти е в дълбока грешка

Като се казваше в един стар виц - Жена, не бъркай ситуацията с боя.Разбира се , че няма да се намесят и въобще не вземат участие, все пак събитията в Турция не са насочени срещу Русия... Виж в Украйна, Сърбия и т.н. дето американците спасяват демокрацията е друго....

В България всичко е спокойно , Цветя и рози , мед и масло Най - прост и лесен народ за Управление !

Българският народ е много малък, но много прост народ!

Абе ти идиот ли си???

Гледат от Путин как се противодейства на демонстранти

Може да плюете Щатите, колкото си искате и сигурно има основания да бъдат оплювани, но основен интерес на България е Турция, Ирак, Афганистан да са демократични и спокойни държави! Поради много причини и мисля, че ги разбирате. А това е свързано с усилията на САЩ в този регион! Късогледо е да се радвате и да желаете тези усилия да се провалят! Замислете се, какво би означавало Турция да беше нещо като Ирак! За нас! Ако Щатите успеят да направят Ирак и Афганистан поне като Турция, ще бъде много добре. За съжаление Турция започна да се връща назад към религизния фундаментализъм и империализма! Време е Ердоган и популистите, които се хранят от изостаналостта на турците, да бъдат махнати! Те са нещо като Атака - България на 30 океана и морета...

не за нас е добре за сега в турция да имж див ислямизум за да мозе европа да не ги допуска да припарват до нас!

Те не припарват до нас,а ние по-скоро припарваме до тях:((( "!!!" много точно си го е казал(а). И за нас е по-добре . Размърдай си малко мозъка(ако имаш такъв).

Щатите нямат никакъв интерес да правят някоя държава демократична, момче. Колкото е по-разбита една държава, толкова по-голяма корупция има, а това дава възможност да се купуват закони. Просто е и е факт, за съжаление!

леле, америка помага на булбгаристанските путиноиди да си тъпкат задниците до пръсване и да държат неграмотниците в робско подчинение. Пука им на американците за българските сранета и разпределянето на порциите в държава в която то парламента нищо не зависи. Смешни сте вече с тези щати, врагът е вътре, вътре в булгаристан на доган. Стига с тази европа и с тези сащ, щото в т.н. народно събрание няма нито европейци, нито американци, само догановци на колбене пред путин. Нито сме зависими от европа, нито от сащ, и всички мангизи отиват при путин, даже не и в русия, а в милиардерския джоб на дребосъка от кгб

Този диктатор, да го свалят и да му сложат оковите, да го пратят при неговия приятел в Имралъ. Ционистът разпродаде всичко на Запада, подкупи всички медии, прави речи като фюрера, бърка се в личните работи на опонентите и гражданите си... Подкрепи Касим Дал, тоз изверг къде е стъпил, там е сял семенцата на раздора. Янките защо траят за него? При бъдеща война с Иран ще използват Инджирлик! Всеки инакомислещ, даже мислещ е подтиснат от диктатора ционист... Дано южната ни съседка се отърве от него!

Янукович! Ердоган! Путин! Светли Европейски лидери! Свобода на хората! Тираните са средновековна отживелица! Поне половината хора са по-умни и по-добри от тези! Какъв е смисълът те да управляват?! Любовта към силната ръка ли?!

Ами, и аз не знам - питай ги! :-)

Българският народ е много малък, но много прост народ!

Кога са следващите парламентарни избори в Турция?... Дано го изметат тоя ислямист Ер Доган, веднъж за винаги!

информация за изборите: президентски - 2014 парламентарни - 2015

кметски - края на март- 2014 г. парламентарни - 2015 г. турция не провежда избори за президент .Президента се избире от парламента .

Браво на турците. Да бъдат задружни и да свалят тоя сатрап от власт.

Мани ги тия соросидни лумпени. Фанали се да протестират.

минусите, хумора не разбирате ли. Според опорните точки на червеногъзите, всички са платени фашисти. Те миличките са най-близо до фашизма още от далечната 1936 година. В 21 век са още по-нагли - планетата ще унищожат само да са еднолични господари

На турците и на цял свят вече е ясно - Ердоган лъже, краде и убива!

Може би настъпва турската пролет!

Нещо не се вижда там мр. МакКейн, както и принцесата Ащън :) Къде сте, демократизатори? Или в Турция няма какво да демократизирате?

Няма ли вече да го свалят от власт и да го линчуват публично тва диктаторче Ердоган.

На 30 март ще се поведат избори за местно управление в Турция. До тогава ще се води и "компроматна война", с властта на Ердоган.