Външно привика турския посланик заради агитация за ДОСТ

Министерството на външните работи e привикало посланика на Турция Сюлейман Гьокче заради агитацията на турски политик в полза на ДОСТ пред българи в Истанбул.

Обратно в новината

Коментари - Външно привика турския посланик заради агитация за ДОСТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АНкара има много страшни проблеми с проникващи масови убиици от тн"първо пришествие.Монтират импланти на милиони с цел масови убииства и погроми..

МНого да се внимава София трябва да с е справи с нагли престъпници менкани на власт след 1989 година.Ограбиха стотици милиарди живи левове от народа ,бастисаха индустрията и в момента отравят почти цялото население с хлор хим оръжия подавани вместо вода,Цел убииство на поне 1 200 000 пенсионери за да не харчели пари за пенсии

3ащо толкова ви е страх от една толкова малка партя като дост ?хич не ви завиждам ... само негатриви едни ..

ДОСТ в България е малка ама в Турция е огромна.... затова

Малка ама истинска. Щом е истинска ще разнася истината! А другарите комунисти ги е страх най - много от ИСТИНАТА. Та си е за страх. Аз лично се страхувам когато ДОСТ започне да се разраства (а това е неизбежно) как ще се опази от проникване на ДС,КГБ и мафията. Са сега като истински българин и патриот желая на ДОСТ успешно представяне на изборите!!!!

Много им пука на партийните хайки, въпреки че си чешем езиците тук. Трябват действия, иначе си оставаме едно стадо.

Турците все ни помагат..... хахахахахх първо клаха сега помагат... ирония или чиста изродия??

Защо го търпите този наглец, колкото повече им отстъпвате толкова повече, ще наглеят. Бетонна ограда затваряне на границата, всеки който се чувства турчин да си ходи в " родината". Там не остана един жив българин след геноцида в Тракия, при положение, че само в Цариград бяхме 40 хил. Местанчо заедно с цялата фамилия с посланника. На нас предатели не ни трябват. Руснаците такива знаете какво ги правят.

Да се премахне двойното гражданство ! Или си български гражданин - или какъвто там си избрал. !

Наглоста им става все по-голяма, който не знае български, той вече се е отделил ментално от нас. Българско гражданство без български не може да се дава по закон. Един гражданин освен права има и задължение да защищава териториалната цялост на родината си. Той български не знае ще защищава България, да ама не!

погледнете ги,този на снимката и местан и др подобни,прибичат ли ви на човеци бе.Това са гадове.Никакъв интелект.Всичко дължат на жестоката си античовечност.

Не би следвало този огромен проблем за България да приключи с това! Трябва да се самосезира прокуратурата и заведе дело срещу партията на Местан за незаконната пропаганда и въвличането на поданици на други държави в нея! След още един мандат тая финансирана от Ердоган "партия" ще влезе във властта на мястото на ДПС и тогава държавата България в сегашния и вид просто ще бъде ликвидирана и разцепена териториално!

Не само това, но и да представят документ за платени данъци в България

дрееме му на феса просто да го шитнат персона нонграта у Анадола то небеше франсета, американци се акъл даваха! Акъл имаме пари пари дайте гадове!

Създадената от КГБ-ДС партийка на сопола дава фира.

С този яръй направо лъсна руското влияние. Да се забрани протурската ДОСТ и да се разчисти полето на проруската ДПС.

ДОСТ е етническа партия и затова е незаконна. Хората, които позволиха да бъде регистрирана са престъпници и антибългари.

А ДПС каква е? Нещо различно освен източника на финансиране ? Не!

И ДПС е такава. Но засега ДОСТ е по-опасна, защото Местан не е със всичкия си.

Да се забрани на всички живеещи извън страната български граждани да гласуват!!??? Които иска да дойде в България! До когато се гласува по тази система ще бъде убийствена за всички българи.Запомнете това добре Скъпи сънародници.Да пазим Родина_България! А Местан и партия дост в Анадола там им място!!!! и

По този повод днес в МВнР е проведена среща на заместник-министъра на външните работи Бойко Мирчев с посланика на Република Турция в България г-н Сюлейман Гьокче. Разговорът се е състоял по покана на българската страна, се казва в съобщението. ""Мирчев е поставил остро въпроса за нарушения, свързани с условията за провеждане на българските парламентарни избори на територията на Турция, които противоречат както на българското законодателство, така и на турските изисквания. "" ДРАГИ Съграждани!Моля Обърнете внимание на обръщенията и отношението на журналята към турчина и нашия зам министър!Нашия е по име а чуждия с уважителното господин!

уважителното е негово превъзходителство посланикът на Рупублика Турция Сюлейман Гьокче!

Стига си хълцал бе, резняк, това да не ти е Анадола? Научи български и тогава се опитвай да пишеш, иначе си аутсайдер в Родината. Местан, Доган, Корман - все сте един дол дренки, хайде с турските тескерета обратно в Азия.

Не забавно да се забрани на турски лидери да се агитира живеещи в Турция с. Двойно гражданство да гласуват за партията на дост на Местан.!? Забрани изцяло двойно гражданство!"Затваря на южната ни граница още на10 .04.2017г. да пристигнат от Турция избиратели!, Касиране на изборите! Да се считат само в България!Да България никой няма право да погазва закона.За нарушители има закон и затвор!

За .ялата история е виновен изменника и агента Местан,турското правителство не . ак толкова виновно,Местан драз ни българите в държавата и ако на този .овек не му се свести маслото ще създава много проблеми в държавата ,трябва да замлъкне за винаги защото е много вреден за България,за Тур.ия е полезен но не и за България,нямаме нужда от такива хора в държавата и особено в български Парламент,тези хора не работят за държавата то.но обратното спъват развитието и

ТОЯ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН ! КАКВО ГО ГАЛЯТ С ПЕРО?

Турският министър демонстрира невежество и силно се заблуждава наричайки българските мюсюлмани негови сънародници. Неговите сънародници безславно напуснаха България след Освобождението. В България турци няма. В България има българи-мохамедани и други мюсюлмански малцинства с трети националности, които са потомци на периодично заселваните от Високата порта през вековете. Турция е прогонена от Балканите и цяла Европа и никога няма да се върне там. Като прислуга може, ако има свободни места.

Аман от пишман и не проумели патриоти от това което са чели(ако въобще са прочели и ред по темата която коментират) или чули на маса

Нали не искате да кажете, че всички мюсюлмани по света са турци? А също как си представяте довчерашните турски господари да продължат да живеят наравно с раята в освободена България? Или Вие сте на друго, непишман мнение?

Абсурдно е БГ да дава двойно гражданство на турци живеещи целогодишно в Турция и наричащи се български турци само по време на избори. Касиране на изборите за ДОСТ и отзоваване на фалшивия турски посланник в срок от 72 часа!!!

Касиране на изборите за БСП! Курвелия днес пак излъга два пъти: 1. Европейската комисия във връзка със санкциите на ЕС срещу Русия била забранила на България да изнася кисели краставички, а разрешила на Мерцедес да изнесе производство в Москва. 2. Победилите партии на избори имали право да оттеглят чужди жалби пред съда.

:(((Да не съм чул лоша дума за ДОСТ-та там е флагманът на българската демокрация,на българското кино и будната съвест на бурното време след 10.11.1989г.човекът който за нищо на света няма да излъже и да смени принципите си-Евгениииииии Михайловввввв.:).:(((((Сега ясно ли Ви е защо България е на това дередже

Недей с лошото бе Койчо!!!! Ти виждаш ли го в някоя българска партия г-н Михайлов ?? За него е важно да бъде при освободилите ни от робството щото руснаците са окупатори !!!

"Външно привика турския посланик заради агитация за ДОСТ" - "Външно" не го е привикало, а го е помолило; - защо вместо да го "привика", не го е "изгонило"?!!!!

Добре са го привикали във външно, а що не го и УВАЖИХА?;)) .... Ама там след Митов-няма кой, всички са...толерастни!;)))

Права е Нинова ,ти си един страхливец,ти позволи на ЯВНИЯ ТУРСКИ ШПИОНИН ДА НАПРАВИ ПАРТИЯ ,НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБ БОРИСОВ И ЧЕП ЗА БУРЕ НЕ СТАВА

Резняците се занимават с това поне от 25 години. Не се ли намери достоен министър, който да им каже, че това е толкова незанконно, колкото и в турция? Или в турция ако за такава агитация те хвърлят в затвора, то тука в БГ можеш да правиш каквото си искаш напълно безнаказано!!!!!!!!!!!!!!!

Ако двата и половина милиона, гласували на референдума, сега подкрепят ДОСТ, ще ядем, пием и се веселим ... три дни, като на циганска сватба!

Редно е всички изселници - да имат едно гражданство. Ако то е Българско - си плащат данъците в България и се ползват с всички права и свободи в България. Имат ли друго гражданство то те НЕ СА БЪЛГАРСКИ граждани!

Мощна подкрепа за ДОСТ! Ако ДОСТ спечели изборите с абсолютно мнозинство и състави самостоятелно правителство, без соалиционни партньори, България ще се оправи! Българи, съдбата е във вашите ръце, стига робство, само ДОСТ!

Персона нон грата (на латински: persona non grata, мн.ч.: personae non gratae, съкр. PNG; варианти: persona ingrata, persona non gradita) е термин, използван в дипломацията със специално правно значение, означаващ в буквален превод нежелана личност. Съгласно чл. 9 на Виенската конвенция (1961) приемащата държава може във всяко време, без да е длъжна да мотивира решението си, да обяви всеки член на дипломатическия корпус за persona non grata.

Партия, подкрепяна от чужда държава, трябва незабавно да бъде забранена в Република България! Тя е агент на чужда държава и е враг на всичко българско. Българи, ако съдът не вземе мерки, ние да я изтрием от БЪЛГАРИЯ!!!

Сега остава да кажеш кои от парламентарно представените партии в България не са подкрепяни от чужди държави?

Всичките тия са луди...моментално да му се смени статуса на персона нон-грата, и да не се допуска до територията на страната за 5 години!

Всичките са приятели на Бочко. Нашия е такова мекотело, че вече всеки си прави каквото иска.

Нека на 26.03. да посрещнем с хляб и сол мераклиите да гласуват от югоизток на Капитана, и да ги посрещаме дълго, дълго, та чак до 27.03

Касиране на ДОСТ за тези избори! За следващите избори нов избирателен кодекс! премахване на двоиното гражданство!

майтап - външния министър предупредил турския посланник. Защо веднага не е обявен за персона нон грата и изпратен по живо по здраво в Турция?!? Кога България ще покаже достойнство, и няма само да заголва задника си ?!?

да му се дадат 48 часа (или колкото се полагат по дипломатично му ) и - да се изнася... ей го, не е далеч, една граница имаХме

Ха-ха, убедихте ли се, че сме СМОТАНИ. Ер-доган си прави квото си иска, а тукашните си играят на демокрация. Всички, които гласувате за тия бо*ци сте същите.

деер

Викайте, викайте...По-голяма реклама няма от това. Проблемът се решава лесно - Спират се транзитноминаващите от и до Турция, избори в Турция да няма, посланникът се доставя до Турската граница и се призовава негов близък да му прибере багажа , а ардоган да си назначава друг.Трафикът да се възстанови ,когато имаме нормално правителство в България - избрано от парламента. Турските граждани с егн-та от ДОСТ да ги приберат при онези брадатите по същата алинея.

Когато Л.Местан се скри в Турското посолство, ако това беше в САЩ , на излизане ФБР веднага му слагаше прангите. Но ГЕРБ е одупен на турчолята, получи и пари от тях за изборите и никой не каза една дума. Председател на Българска партия не поиска защита от Българската държава, а от Турската. Какво повече да се говори ?

ДА ВЗЕМЕМ ДА СЪБЕРЕМ ПАРИ ЗА 1 КОРАБ С СВИНСКИ КОНСЕРВИ КАЛАШНИКОВ ЗА ПОРОБЕНИТЕ КЮРДИ .... ПРЕЗ СИРИЯ ЩЕ ГО ВКАРАМЕ :)))

Най-добре е тези консерви да бъдат за България. Преди 30 години боравих с тях в Момчилград и още мога да се справям, но стига да ги има.

И от къде на къде пък изселници ще имат български паспорти? Като живеят в Турция да нямат право на глас и това е.

След тези действия на Р. Турция, да се забрани да се гласува в Р. Турция! Всеки, който не е живял последните шест месеца в България да не може да гласува

Това е добро предложение . Не съм там от 17 години и ако ида да гласувам ще е като да играя тото . Не разбирам разликите между партиите - всички ми изглеждат еднакви .

Ех, какви времена доживя посланик Гьокче. Няма я вече Даниела Митова.

Да привика и посланничката ни в Турция да каже за Българските имоти в Истанбул/Цариград/.

тъпи български политици и депутати! Не разбрахте ли, че отдавна трябваше да се отнеме правото на глас на всички,живеещи постоянно в чужбина,освен на тези в евросъюза ?! Докато това не стане, така ще е тъпанари!

Без "освен"! Щом е решил да не живее в България, няма право на глас!

...по Kонституцiя...всеки палнолетен балгарин има право на глас !...това ,че някои балгари живеят и работят изван страната не ги прави по- малко балгари а и живеещите в Bалгарiя не са повече балгари от тези изван Bалгарiя !...я да ви видя тези с плоските мозаци...когато Xр. Cтоичков живееше в Bарселона и вкарваше голове ..всички вие се надпреварвахте да се биете в гардите ,че бил звезда и че още бил балгарска звезда !...ще ви дам и по- пресен пример...Bлагои Iванов (Bагата)...като ги трепе в Aмерика и вее балгарското знаме пак се кефите ...сащите мижитурковци дето лаете сега против балгарите в чужбина !!!...опомнете се и не бадете толкова парвосигнални !!!

ДПС завоюва огромна икономическа, а оттам и политическа мощ. Станаха политически фактор без да са в управлението. Например, сега са затворили корабостроителницата в Русе, при условие, че има кораби за ремонт. Предприятието се води към умишлен фалит. Имаме служебен кабинет, ама съмнението, че фалитът е в интерес на модела КОЙ остава. В такъв смисъл партия, черпеща от електората и кадровия ресурс на ДПС и противостояща на ДПС, е полезна за обществото. Отрицателното е, че се македонизираме. Там дълго време управляваха една македонска партия с една албанска, което доведе до лоши резултати. Тук не може да е така, защото извън БСП, ГЕРБ и двете турски партии има и други силни партии.