Десетки полицаи в Турция арестувани по подозрение за заговор

Турция осъмна с нова полицейска операция. В 16 области са арестувани 30 полицейски служители, заподозрени в "заговор срещу правителството".

Обратно в новината

Коментари - Десетки полицаи в Турция арестувани по подозрение за заговор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

позор за ердоган!краде и арестува пречещите му.толкова по зле за турция

Чудя се дали нашите полицаи ще ги подлагат на политическа проверка за надежност и вярност във връзка с събитията в Украйна. Преди налагане на по-явна диктатура това са стандартни процедури за укрепване на силовата част на държавата. Съседи сме за добро или лошо и се учим на мурафети по съседски.

Злодеите с нечиста съвест много често страдат от параноя.

Когато в Турция се правят какви ли не диктаторски действия всичко се преписва и то с половин уста на 'лошия' Ердоган и/или няколко конкретни лица. Но когато в България се направи каквото и да е неуместно изказване дори да е ,всчики българи и управления се изкарват лоши/слаби/ некомпетентни и. тн. Та се пита в задачата: Аджеба КОЙ - ЕТНОС командва световните медии? Въпросът е за етнос, защото при вглеждане се оказва, че повсеместно , каквото и да се случва, каквото и да става все повече едно статукво се кове. На едни каквото и да направят внушението е че са прави , защото са разумни, а са разумни защото са божи народ. Други правят каквото си искат , стига да не пречат на божите наместници. Третите кучета ги яли и за всичко са в грешка. И това според произхода. Та В Турция сега Ердоган ще е плашилото изветсно време и после изведнъж генералите ще дойдат и Турция ще стане от днес за утре с нов манталитет. Рушветчийството и посредствеността няма как да се изкоренят от турция. Тогава просто няма да е Турция. А ако не е Турция какво ще е? Дано да не е арабистан :-(

Ердоган тръгва по пътя на Путин !Ние сме следващата Украйна !

Турция загърбва кемализма и все повече заприличва на някоя арабска джамахирия от типа на Либия по времето на Кадафи. Накрая ще достигне в политическо ниво ОАЕ или Катар или СА. В икономически план няма начин, зависима е от вноса на енергоносители, затова Ердухан подкрепя изродите от ИДИЛ. Те му продоват петрола на много по-ниски цени от международните.

Отмъщението на Бръснаря. Че го обвинявате в корупция а? Са че видите вие

ГОРКИТЕ ТУРЦИ ... СВЪРШИ ЖИВОТА ЗА ТЯХ ... ТОЯ БОКЛУК СЕГА ЩЕ ГИ ПРЕВЪРНЕ В СЕВЕРНО КОРЕЙЦИ ...

В руснаци:)))))

Нищо няма да спаси мюсюлманската хунта от гнева на светска Турция. Изборът на сегашното религиозно правителство и неговото управление водят страната в тупик. Няма да видят ЕС и през крив макарон с тези забрадки, шалвари, башибозук и анадолски серсеми. Следващите опити да бъде свалено правителството на бившите истанбулски продавачи на гевреци и сусам ще успее - логиката го налага.

Нещо не схванах какво точно искаше да кажеш? Ердоган е подкрепян от турската провинция, това си пролича при протестите на площад Таксим. Но и не само от тях, примерно в Истанбул е пълно с турци от провинцията търсещи препитание. Именно те са в основата на политическата кариера на Ердоган, когато той беше истанбулски кмет, беше избран именно с техните гласове.

Турция днес - диктатура със засилваща се религиозна насоченост. Нужна чистка сред полицията за да се подсигури нужната близост и преданост на полицаите, които реално са силата за налагане на режим. Най-вероятни следващи стъпки - въвеждане на религиозни норми, за чието спазване отговорна ще е полицията, може би дори формиране на религиозна полиция, по подобие на съседни държави. Крах на демократичността.

Мда де той открито се подигра с израел и създаде прецедент и други да го направят... Скоро никой няма да ги бръсне за слива ако така продължава ситуацията..... Но ислямистите така правят, те все пак мразят евреите повече и от християните....

не знам, но аз мисля, че от всичко ислямистките радикали мразят най-много самите себе си, виждайки до какво положение ги докарва радикализацията на всякъде по света.

Настъпление на ислямистите. Май идеите на Ататюрк ще бъдат забравени. Нали военните бяха гарант.Смазаха ги. Това го надроби ЕС.Нали и ние нямахме врагове според военната доктрина ,но накъде ще тръгне Турция??? Отговорете си гледайки омотанта му жена.Следваща стъпка -бурката.

ЕС какво ''надробил'' не разбрахме ?!

Едно от условията на ЕС беше да се отстранят военните от управлението.За да бъде всичко "демократично".

КОГА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ АРЕСТУВАТ МИЛИЦИОНЕРИ ЗА ПОДКУПИ И КОРУПЦИЯ.

когато спрат да плащат отчисления

Така е като тръгна срещу израел. Не нападна Сирия когато трябваше. Почна открито да се бъзика с тях... А османската империя са я създали точно евреите. Тя е тяхна собственост от самото и създаване.....

абсолютно посредствено, лишено от връзка с реалността и фактите твърдение, което просто говори за недостатъчен интелект за да се обяснят социо-политичиските причини и следствия, и за това се заключва нещо абсолютно глупаво, но пък елементарно и лесно за осмисляне.

Това че османската империя е създадена от евреите си е направо виц на деня. Лошото е, че олигофрените като тоя стават все повече и повече.

Хич не е глупаво, прочети малко за Хазарския каганат, това е първия опит завършил неуспешно, Османската империя е доста по сполучливия втори опит

Путин, Ердоган - ей само от дикатори и боклуци сме заобиколени!!!

ПУТИН-ЕРДОГАН са най големите лидери на 21 век и са си най добрите приятели. Ще да ви харесва,ще да не ви харесва. Все си лаете ,че идва края на Ердоган а той горкия все ги мачка наред.

бе той и Хитлер така е ''мачкал'', а и Путлер ''мачка'' ама нещата се променят..Лошото е че ще стане с огромни човешки загуби

Турските дансаджии са се опитали по булгаристански тертип да катурнат правителството чрез катурването на няколко банки, но не са имали десарския опит на нашите за повсеместна заблуда и са ги окошарили...

как не разбрахте до сега кой се опита да катурне банките в бг и защо? Това е партията, за която всички вие ще идете да гласувате и ще си натресете втори мандат, естествено с усложливата помощ на коалиционният партньор ДПС....

У нас финансовите злоупотреби ги "разкрива" еднолично Цацата - него май трябва да арестуваме!

та Ердогана бил по-зле и от Сталин.

"мечката, като заиграе у комшийте, ще заиграе и у нас"....... Не сме забравили чий пръв приятел и учител е Ердоган...., не сме забравили кой български премиер поздрави на турски език турската войска не сме забравили и кой(чий!!!) е единствения президент от ЕС, присъствал на коронясването на Ердоган...

Плиткоумни съгражданино, това ли са финасовите злоупотреби в Бгето?

януари

това са само част от финансово злоупотребяващите в България, ако ме разбираш....ама надали... Разбирането не става само с ядене, трябва и акъл....)Р

Типична хронична параноя на човек, който си мисли че всички имат подли мисли и действат като него.

директор за финансовите престъпления някакво младо момиче.Що ли са го наперили на този пост коалицията?

,,санкции,,!!! ама де ги??? плевневлиев какво ,,мисли,, по въпросът??? ако го има ,,този,, физиологичен процес все още!!!

ТИЯ СА ГИ АРЕСТУВАЛИ ПОНЕЖЕ РАЗСЛЕДВАТ КЛАНА НА ЕРДОГАН :))

Детройт, понякога и ти си прав :) Или поне сме на едно мнение... може и да бъркам ;)

Имаме мнооого да се учим от бившата си метрополия! У насняма нито един арестуван директор по финансови злоупотреби в спецслужбите. Затова икономиката е в кома, а Турция е колос.

Колос е много трудно да се каже. Познаваш ли нещата в детайли или величаеш на юнашко доверие?

ДОБРЕ ЧЕ Е ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ДА ВЪЗПИРА МЕРАЦИТЕ НА НОВАТА ОТОМАНСКА ИМПЕРИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ ....:))))

Мирише на диктатура у комшиите.

и Ердоган като ... наш Доган а междувпрочем, кой издигна Пеевски за шеф на ДАНС?

А кой направи Мети Доган политик и го издигна?

гласоподавател. Дали си отмъщават турците по този начин за възродителния?

Ми покойният Луканов и свързаните с него явно и тайно, ако не ме лъже паметта.

Скоро лш ще прочетем: Арестувани са бившият директор на отдела за финансови престъпления към Дирекцията по сигурността... пардон, към Държавната агенциа по националната сигурност за умишлено действие или бездействие по опит за фалиране на българска банка?

турция е родината на рушвата и уидормите в световен мащаб !