В Турция приеха закон за разполагане на войски в Катар

Турският парламент одобри проектозакон, който позволява разполагането на войски в турска военна база в Катар, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - В Турция приеха закон за разполагане на войски в Катар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя циганор яко ги мандросва турчолята....

"Ислямът е една примитивна бедуинска религия, един разлагащ се труп, който с вонята си, заплашва да убие всичко наоколо." М.К.Ататюрк

При всички положения анадолците ще спукат задниците на шейховете и другите арабели, въпреки многомилиардните юс покупки. Пък единствените що годе качествени арабски бойци ила са от Иран,Хамас и Палестина или са в ИД. Анададолците се разбират с всички тези ,пък и може да имат вече С400.

Турция няма възможности за пълноценни бойни действия на ХИЛЯДИ километри от южните си граници. Анадъмно.

Регионалната сила Турция започва да действа като глобална , а това предизвиква други глобални и регионални сили да противодействат. Множко му са на Ердоган сбора от вътрешните и външните врагове.

значи при гласуването само герб и националистите са били За

Нещата стават забавни. 1) Доналд ще продаде оръжие за число с много нули на "радетелите на правата вяра". 2 ) После "правоверните" се джафкат с "кривоверните". 3) Анадолския чатлак и той иска да разширява държавата и търси конфликт, защото вярва, че Русия е зад гърба му. 4) хексаъгълната звездна нация напъва да скара шиити и сюнити. Работите не отиват на добре в арабския свят. Май скоро ще се сбият яко.

Извън контекста , но не се казва сюнит , а сюнет.

Кое не е ясно? Погледнете газовата карта. Очертава се Турция да обядини доставките на газ към Европа през Тракия от няколко направления- 1. от Азербайджан през Грузия(тук няма проблем) 2. Иран+Катар 3. Русия (Турски поток). 4 Ирак (като шиитска/проИранска държава) Прибавете и факта, че основна част от инвестиците в Турция, идващи от близкия Изток се дължат на Катар. Удряйки икономически Катар, заинтересованите играчи затягат допълнително примката около Турция, която и без това се тресе икономически напоследък. Играта е дали да бъде гореописаното газово направление или новосформиращите се газови играчи в южното средиземноморие ще успеят да се включат- Египет, Кипър Израел+каквото успеят да привлекат от сунитите. Южното газово направление е много перспективно, но на него няма място за всички(сега), а и някои играчи изостават.

Мюсюлманският брат Ердоган няма да изостави другарите си от Катар.

Защото така ве,като най големите американски бази в мюсюлманският свят са имено в Катар и Турция!

Вероятно става въпрос за мащабна корупционна схема, в която по някакъв начин участват и Катар, и Турция. Може би е свързана с контрабанда на петрол от рафинериите на ИДИЛ, продажби на оръжие и други такива, кой знае...?

българското правителство и българския народ трябва да подкрепят Турция,падне ли Турция пада и България

МНОГО ИЗВРАТЕНО МИСЛЕНЕ, ЗА ДА НАПРАВИШ ТАКЪВ КОМЕНТАР!!! ДА НЕ ГЛЕДАШ ХАРД САДО-МАЗО, ДОКАТО ШЛЯПАШ ПО КЛАВИШИТЕ ?

ако властта в Турция е в ръцете на фето или други радикални ислямисти тук ще слагаме фесове

Да се почват мюслитата и да се избият един друг. Прекрасно ще бъде, ако изчезнат.

Нищо не разбирам вече. Нали Катар ги наказват заради Иран. Сега пък Турция е с Катар дефакто с Иран а в същото време е против Иран щото са сунити а иранците шиити ?!?!?

Пак не си разбрал - по парите , по парите и ще разбереш за какво става дума :-) Пука на някой за религията ....

loyola

Интересно, че никой не споменава истинската причина за натиска срещу Катар?! Слуховете се въртят около Омански фонд + швейцарски фондове - закупуване на акции от руски нефт - санкции

Имам чувството че на Ердоган съвсем скоро ще му спретнат едновременно Еуромайданче по линия на кемалистите и Ислямо майданче по саудитско еврейска линия...нещо много си поверва завалията

Това да не тие продажният СерГЕЙ Станишев, леко си заблуден пич!

А КВО ОЗНАЧАВА РУСКИ ШАХМАТ? ... ПРЕД 2 МЕСЕЦА РУСИЯ ПРИЗНА САМО ЗАПАДЕН ЙЕРУСАЛИМ ЗА СТОЛИЦА НА ИЗРАЕЛ, А ИЗТОЧЕН ЙЕРУСАЛИМ ЗА СТОЛИЦА НА ПАЛЕСТИНА ..... ЕВРЕИТЕ ОЩЕ МЪЛЧАТ ПО ВЪПРОСА :))

Винаги съм го казвал и пак ще го кажа ! Турция е набелязана за разпарчетосване от великите сили ! Защото не могат да допуснат появата на огромна , доминираща свръх сила като Турция да бъде определящия фактор в региона ! И няма сила която да ги спре ! Арабеските също не го желаят това , но кой ли ги пита ! В основата на замисления план , както обикновено са потомците на Юда ! Лошото е ,че тази свръх силна , мюсулманска държава , която ни смята едва ли не за част от територията си , може да ни завлече на дъното , като потъващ кораб лодчиците които плуват прекалено близо ! Да се надяваме ,че предсказанията на баба Ванга и Слава Севрюкова за бъдещето на България ще се окаже вярно и ще се възродим от пепелта !

Те казват също, че преди това ще се отървем от едни територии.

Именно !

Зависи от политиците ни!

..това проклятие приключи, деца мои, на 15.12.2015! .. подготовянята отдавна провокация трябваше да се "случи" декември 2015, на Тюркян чешма, на която бяха предвидени да дойдат всички активисти барабар с турския външен министър! Но ... малко преди това, Ахмед Доган "излезе" с писмо до своите си, с което им каза: "...каво ще стане - ние ще изгорим първи ..". Прочетете го ...Следете знаците... кържалийско беше подготвено отдавна, като компенсация на Султана за "преглъщането" на кюрдската автономия в Ирак. Но той се издъни на два пъти! ... така че тази опасност премина... но остана турския като "официален" език в района!

Вярно е, но има един дерт. Населението на т.н."велики сили" (без Русия) не е годно да воюва. Те искат, да разпарчалосат Турция, но някой друг да им го поднесе на тепсия.

Мдааа, виж как почнаха да действат американците....., с дистанционно от далече!

Или както е казано-където е текло,пак ще тече.Мидхад Паша завлавдява тогавашните територии на Катар през 1871г.И така до 1916г.,когато британците им ги отнемат.

İгра на ,,Şахмат,,,ноне забраваъте русİя,тя ако влезе в İграта какво Şте стане ,а за търсİя тя много добре знае коъ враг ,коъ другар. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

европата нападна турция! да я подкрепим! алaху акбар! турция акбар!

Не разбирам кой да подкрепим Европа или Турция. Аз съм за първите.

Всички тези новини последните месеци, мирише на война

забранете религиите и войните ще секнат на 95%...

dsco@

Забранете ПАРИТЕ и войните ще секнат.

ДЕМЕК САМО ХРИСТИЯН КОМУНИЗМА ЩЕ СПАСИ СВЕТА :)))

Не ставай смешен

По-добре от болшевико-комунизма. Нашите шумкари ще се насерът, ако трябва да станат християни.

Ами аз вярвам в Ловно рибарския съюз! Моля не забранявайте религиите !!!

ОТ ВЕКОВЕ ВЪРВИ СПОР КОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛИДЕР НА СУНИ ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ ... ТУРЦИЯ , ЕГИПЕТ ИЛИ САУДИТСКА АРАБИЯ ... КАДАФИТО ДЕТО НАРИЧАШЕ САУДИТСКИТЕ ЕМИРИ КУЧЕТА (ОЛИЦТВОРЕНИЕ НА ДЯВОЛА В ИСЛЯМА) ГО ОЧИСТИХА САУДИТИТЕ :)) ...

за 20 въшливи чаршава баси джангъра

терористите се обединяват

Избийте се.