Бан Ки-мун: Да намалим бежанците два пъти до 2030 година!

Генералният секретар на ООН призова в Истанбул до 2030 г. да се намали наполовина броят на разселените лица в света.

Обратно в новината

Коментари - Бан Ки-мун: Да намалим бежанците два пъти до 2030 година! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За корейците се твърди, че са едни от най-интелигентните хора но всяко правило си има изключения. Бан Ким Ун е едно от тях. Ако се беше позамислил поне малко щеше да пресметне много лесно, че до 2030-та година няма да остане нито една тарамбука в нейния си свят - отдавна ще са се преселили в Европа ако продължават да ни полазват със същите темпове.

значи вече ще са населили Европата и няма да има повече. т.е.не само два пъти, а направо ще престанат.

Паразитите се размножават по бързо от гостоприемника. Само изчерпването на ресурса и въздействието на химични дезинфектанти може да спаси цивилизацията.

Сякаш започнахме да свикваме с честите гафове и парадокси на Пан Ки-мун или още познат като Бан Ки Мун: Да намалим бежанците два пъти до 2030 година!

малоумникккккккккк

Да започнем първо с плоденето в Африка - то уж суша, глад и войни пък тия се множат кат хлебарки и после реват за помощи и тичат към Европата!

"Призовавам ви да съдействате за съкращаване наполовина на броя на вътрешно разселените лица до 2030 г. " От гледна точка на Европа, ако в най-кратки срокове не се реши проблемът с бежанците, към 2030 година вече ще сме със статут на Халифат. Нямаме време да чакаме до 2030 г., решение трябва да се намери час по-скоро.

Тъй два два пъти. И останалите? Като арменците по турски ли ще ги намали? Абе този мун май геноцид замисля.

Призовал? ха-ха-ха! А пита ли Путин, дето ги праща бежанците за да съсипе Европата!

Призовал. Хубаво. Аз пък му казвам - всички вие, дето сте се събрали там, да го д.ухате!

тоя е луд ! кой ще ги чака до 2030г да се намалят 2 пъти ? до тогава арабеските ще са се преселили в Европа. "Той предложи отговорностите за справяне с мигрантската криза да се делят поравно между държавите." - аз предлагам да си поделим заплатките. дори съм съгласен да си ги разменим. може и да се прецакам , но нали е за общото благо ?!

Точно така, другарю Бан Ки-мун (или както там се казваш). С дружни усилия да спрем бежанския поток! Да преизпълним предсрочно петилетния план!

С лозунги не става. То и по соц.времето имаше един такъв "Петилетката за три години". Работа трябва, разумна, ни никой лидер не го е еня... Е, с тези идил колко петилетки ще се борят... То те ги и създават... А колко е просто! Където се появи голям проблем, засягащ много хора, да се съберат и да вземат действащо и разумно решение, но явно нямат сметка. Колко му е да се унищожат както ал-кайда, така и идил, така и нигерийските престъпници?! Но по почти същите причини, поради които не се унищожават наркокартелите и мафиите, така и няма да изкоренят конфликтите по света и бежанци ще има!!!

Ей Муун Кейк, много ти е лесно да дрънкаш глупости, след като в твоята робовладелска страна няма и един мигрант! Кажи на американците да си ги прибират всичките...

Шменти капели! Колко пари бадеева се харчат, за да могат една камара некадърници да преливат от пусто в празно ...

Бан Ки-мун: Да намалим бежанците два пъти до 2030 година! С това послание се обърни към САЩ и т.н. Западен елит. Всичките тези милиони бежанци са резултат на тяхното "ефективно" разпространение на демокрацията в страни , които се намиратв каменната епоха и с племенни обществени отношения.

А опитахте ли с ДДТ? А сега сериозно - ами пращай ги в САЩ и страните от НАТО в зависимост кой е разпалил конфликта там. Ако не, по един контролен на границата и свиневъдни комплекси.

не забравяй, че България е с НАТО. И да слагате колкото минуси искате сами сме го избрали. Та не изпращай там дето сами сме избрали.

Намалете ги, вържете краварите да не правят зулуми по света, и няма или почти няма да има бежанци.

Фридрих Ницше пише, че: "И злото има свое бъдеще!" Колко много е бил прав, а в България са преследвали хората заради притежание на книгите му. Хитлер говори за :"Окончателно разрешение на еврейския въпрос" и предлага на англичаните създаването на еврейска държава. Те отказват разбира се, но след войната такава се създава, а идейният родител е заклеймен. След Хитлер Сталин избива милиони евреи, но никой нищо не пише за истината за руските евреи по времето на Сталин. Мао Дзедун и Полпот може би са тръшнали Сталин в земята като извършват "социални преустройства" в своите страни. Днес, Главният секретар на ООН призовава за намаление на бежанците "два пъти"!! Мисля,че това е истински световен лидер, който не може да реши проблема, за който говори, но ще даде тласък на огромни страдания за хората, които искат, но няма да могат да избягат от своите тирани. По ирония на съдбата един ден от Турция хората ще бягат още по- клети от днешните сирийци.

аз съм за!

Докторе ще ги пуцаме или с опити в името на науката?:)