Турция 2017: Напрежение с Вашингтон, сближаване с Москва

Наситена с всякакви емоции бе изминаващата 2017 година за Турция във външнополитически план.

Обратно в новината

Коментари - Турция 2017: Напрежение с Вашингтон, сближаване с Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТУРКИЯ. КЕ. ПАДНЕЕ. !!!

Браво на Турция, че се дистанцира от мръснишката организация НАТО !

Ердоган разбра, че мира е по-добре от колкото на свещената Ислямска война. Турция преди да се разбуни района бе лидер между Ислямските държави. Сега обаче имиджа й сериозно се разклати, особено след подкрепата й към идил и др. терористични организации.

Turciq реално признава , че е васал на Русия, с всичко това. "Приятелство" по принуда, каквото и да си говорят големите, Р.Ф. е велика сила (по силна е в момента и от СССР).

Турция се сближава с Русия, ама изотзад, даже Ердоган е подарил варел вазелин на Путин, в знак на приятелство и добра воля!

Джон Бас е в организацията по преврата. Изтеглиха го, защото уйдурмата се провали и работата стана бозук. Днес - достлук с Москова. Утре - ще токнем синура по Балкана :)

Турция показа среден пръст на американските каубои. Показа им, че са независима държава с която американците трябва да се съобразяват. ЕС наложи санкции на Русия заради САЩ, а Турция се възползва и тя започва да снабдява Русия с продукти. България и Русия и САЩ и ЕС я прецакаха - само потупвания и свиване на Икономиката и износа ни.

Нямам търпение нашите политици, президент и други НАТО-идиоти да налетят на 'омиротворителна' мисия в Турция. Примерно 'спасение на умерените или кюрди с евро наклонности'. Всичките смелчаци - канещи се да ритат резаците в момента - ще се посерат и скрият. Дай да видим сега: -Македония не ни харесват(безгръбначие) -Сърби не ни харесват(дадохме си дупето за летище) -Турци и Руснаци са диктатори и лоши (принципно трябва да се борят от ЕС-НАТО българина) Изходът е ясен - ще ги спрем във Лондон.

Как мислите, дали от тези "меки" диктатори ние няма пък съвсем да омекнем. Дебили, дебили май гьола в Белене няма да е достатъчен да ви побере.

Е, и какво е странното? Двама "меки" диктатора (далеко са все пак от Кастро и Сталин), все повече изолирани от нормалните страни... логично е да се сдушат.

Handel, Каво значи "изолирани от нормалните страни". Ако разбираш САЩ и ЕС барабар с България за такива, почети повече по този въпрос. Светът не е само САЩ и ЕС, а много наистина нормални и силни като икономика и население страни, които с Русия и Турция се разбират и развиват взаимно...Лошото е че ти и пишман политиците ни не разбират това, и както досега по време на двете световни войни и в последните 10 години сме съюзници на губещите...