Съдът отказа да предаде на Турция кюрд с двойно гражданство

Софийският апелативен съд отказа да предаде на турските власти Хасан Магин, кюрд с турско и шведско гражданство, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Съдът отказа да предаде на Турция кюрд с двойно гражданство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

K-рдите в Tурция имат повече привилегии от самите турци ( масово крадат електричество, повечето се занимават с незаконна търговия и внасят петрол от Cеверен İрак). Tози лъже и прави цирк. Hие знаем че навремето западните страни ги приемаха и им даваха гражданство по политически причини , навсякъде в Eвропа има цели фамилии изселили се по този начин без да имат политически преследвания в TR.

Ма много Турски Тролове тука бе, ДПСто добре плаща, голям рев за тая Турция бе ... айде на екскурзия с еднопосочен билет!!!

"разказа" и българските съдии се просълзиха и го спасиха! Ами Турция като го иска е представила и причини, които Той като разказа и отхвърли! Е.гати и съда!Много "смело" и "отговорно".

По повод кампанията да изчистим България аз отказвам да участвам дори и мислено не съм си позволявал да изхвърлям какъвто и да е боклук безразборно Дори на моя забележка бях заплашен с бой на мой познат полицай му казах трябвало да дам доказателства при среща скмета той само се подсмихна сякаш това е в реда на нещата Е оказвам и не вярвам в успеха на тези начинания

Да ви е вътрешно фесове, марш в Анадола, СВОБОДА за КЮРДИСТАН!!!

свобода за румелия

Нека и турците да разберат ,какво е Бг-ХУМАННА СЪД.СИСТЕМА...

Дааа, сега пък кюрдите ще са новите турчоля. Турците вече не са център на внимание. Първи все още стабилно са цганите. Втори вече кюрдите. И чак трети турците. По-назад около 9-10 място българите. А мошетата във висините

Браво на съда, депесарите нека си злобеят :D

Да те видим как ще запееш, когато някоя държава откаже да предаде обратно доказан престъпник на България..

ЦЦ и ББ ли ще бягат? Която и държава ги укрие - да им се радва?!?

най-вероятно въпросният господин,не е екстрадиран заради усилията на служителите на шведското посолство и отчасти заради споменатото дело в Страсбург.Ако не беше шведския паспорт отдавна да са го предали,ама ги е страх да не им развалят хатъра.Ако ответната страна беше вложила повече фин.ресурс,изхода от делото би бил по-благоприятен.Все пак НАРОДНИЯТ съд много пъти е проявявал безпристрастност спрямо международната конюктура и е пускал лица издирвани с червеният бюлетин на Интерпол.

Имаше един такъв период преди 2х години, когато НРБ покрепяше тероризма, за да свали миризливия капиталистически строй. Ама сега не се ли промени държавата?

Кюрдите са физическите извършители на армевският геноцит. И този не е по-добър, измъчвали го в турският арест и за нова избягал не на нас тия и ка избяга. Поредният терорист който ние обгрижваме,но Турция ще ни го върне като ни прати още такива "борци за свобода"!

защо този човек с двойно гражданство, едното от Швеция...., пребивава в България! Какво прави тук? В Швеция е по-добре, то се знае...

Ай стига, бе.1959 година бил случая.Този да не е на 200 години.

Още днес като се обадят от Боянсарай, съдът веднага ще промени своето решение.

решението на софииския апелативен съд показва за пореден път,че мафиотската буферна зона наречена българия е гнездо за терöристи,наркотрафиканти и сутениори

dirddd@

Голата истина... Пък и въпросния кюрд със сигурност е извадил доларите, на които нашите са се зарадвали неимоверно много :)

B