Анкара: Искаме да сме център на енергетиката

Турция иска да стане регионален енергиен център и е отворена за всякакви предложения в тази сфера. Анкара ще направи оценка на "Турски поток".

Обратно в новината

Коментари - Анкара: Искаме да сме център на енергетиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички правителства след 1989 година на прокурора, само че не знам кои прокурор- такав в бг няма! транслитериран техт.

Турция и да не иска става център на енергетиката , след като звездата на България залязна

е да четем как турците "тичат" към това да станат енергиен център в региона. За разлика от нас, които направихме и невъзможното да "тичаме обратно". Време е ВСИЧКИ замесени в тази "държавна измяна" да си получат заслуженото :((((

Турски поток е неосъществим. Това е истината. България ще разработи газовите си находища в Черно море и ще стане доставчик на газ за Европа. А ТУРЦИЯ ЩЕ БЪДЕ ЦЕНТЪР НА ЛОКУМА.

За мое огромно съжаление центърът на локума се е преместил от традиционното си място Турция в България!

От цялата "дандания" до тук става ясно (за кой ли път!), че европейските управници са некадърни, а нашичките И продажни.

Това го могат само независимите държави, с велика история! Какво сме ние-територия с име България !? Руснаците съжаляват че са умирали за славяни предали ги три пъти за 136 г. Ганьовска работа !!!!!

Турция прави огромна грешка. Европа и Русия може да са на нож в момента но наглото и изнудваческо поведение на Анкара може да ги сдобри дори и само по тази тема и турците да бъдат натирени в пета глуха. Прекалено са малки за да са толкова нагли.

А преди ние бяхме регионален енергиен център и Турция внасяше ток от нас.

Те ще станат енергийният център, който ние не можахме да станем, заради активната "помощ" на САЩ и ЕС. Иде ми да крещя от яд, а на вас?!

На мене ми иде да трепя от яд!

Щом Турцие е решила да стане енергиен център, ще стане. За резлика от българските подкупни и продажни управляващи политици в новата ни историяот Освобождението насам, турските винаги са били ДЪРЖАВНИЦИ, които мислят поне с 50 години напред - за добруването на Турция. Така е било още по време на "Османската империя", така е и сега.

Ние българите и особено нашите управници сме най-големите тарикати на света. Толкова големи тарикати сме, че се сещам за оня виц, дето един хванат от човекоядците български тарикат почти изял една торба със сол, ял бой с тояга и накрая пак го еб...ли!

Няма да им е трудно на турците, като се има предвид нашите евтини и глупави политици.

А хъбът на Бойко заслужава да е в центъра, на средата баш!!!

Анкара: Искаме да сме център на енергетиката, след като в България бяха затворени 1-4 реактори на АЕЦ Козлодуй и предстои затварянето и на 5-6 реактори, поради изчерпан ресурс.

българи учете турски,скоро ще ви трябва,или поне научете децата си.....започнете с думите"мерхаба аскер"

Българската земя е наслоена с костите на турски аскери и наторена с тяхната плът и тази на предателите. Ще го научим турския, но българи ще си останем, хек да ви е на тъпите хейтъри-родоотсъпници и бегълци.

След терористичните турски атентати в България специалните служби учеха турски. Сега на мода са англоговорящите външни министри, някакви военни, следователно винаги трябва да превземаме терористите ИЗвътре!!!

научете го,тогава ще станете наистина цивилизовани хора,също така както ние сме си направили труда да научим вашия език....само дивото се страхува от различното

Ние пък в България постигнахме Голям член! Да ви е яд турчля, са ще си го бараме и обслужваме колкото ни е кеф, а вие си ставайте смешен енергиен център...

Абе вие педе*астите-тролове от Посрано 20, не разбрахте ли, че никой не ви е дал право да представлявате България и да говорите от името на всички? Нека да имат мераци да са енергиен център, както са я подкарали с големите приказки и рани номера под масата с ИДИЛ рано или късно ще им изгори бушона. Светската им държава постепенно се превръща в ислямистка, лъсна, че скрито подкрепят ИДИЛ, не се ли осаферят да се върнат в по-правилния курс на Ататюрк, рано или късно Русия, ЕС, та дори и САЩ ще им бият шута, ще изтеглят парите и ще им секнат кранчето.

Игра на тронове.

И ще станат такъв център защото имат национално-отговорни политици.

Ще станете ! Винаги имате на разположение едно рамо от българските управници. Щом пуснете вашите ( руски ) веднага затваряме нашите, защото са комунистически.

Анкара: Искаме да сме център на галактиката

Анкара: Искаме да сме център на Новата Османска империя.

"ЮП не е единствената възможност за България" заяви заместник-председателят на ЕК Кристалина Георгиева и се прибра в американската си къщичка.

се разбира тънкият намек за зависимостта на ЕС от Турция, и че Турция ще използва тази зависимост за своите интереси по най-добрия начин. В момента в Турция се обсъжда на кои "български" политици да бъде дадено най-високото турско отличие за извънреден принос за развитието на Турция и за изключителни заслуги за прокарване на нейните интереси - ще бъдат раздавани турски ордени на Плевела, Мутрата, Костоффф, Винкела, Доган, Местан и още много заслужили деятели герберасти, седерасти, от деформаторския блок, АБВ, а също и на "проституираща мрежа". На участниците в протестите през 2013 ще бъде организирано посещение на турска баня в турски курорт с пълно обслужване, със или без вазелин - по желание на протестиращия. По време на обслужването протестиращите ще имат правото и възможността да задават въпроса КОЙ колкото си искат, без ограничение. На края може да се обърнат и да видят КОЙ, за да се приключи повече с този въпрос.

Човече, коментарът ти е потресаващо добър!

За 20лв на ден много хора ще викат КОЙ.

Ние само за една пица се продаваме лесно на всеки а двама сме гласовити като за милиони

Ха ха ха,,,,,,,,,,,, браво.....................развесели ме!!!!!!!!!!!-Гениално!!!!!!!!

Изобщо не е весело.

ujabg

Анкара, искате, но няма, всичко зависи от България! Питайте Русия.

Турците имат умен премиер и ще имат "южен поток". Българите имат син пАток и затова си нямат умен премиер!

В момента,в който руснаците започнат строителството на"Турски поток",вече реално ще бъдете,споко.Ние,българските"тарикати",вечно предани на каузите на Вашингтон,провалихме Потока.Заради зависимите си,корумпирани и слагачески,политици. Руснаците взеха политическа наказателна мярка за У Краина.Целият поток,да минава за Европа през Турция.Така че,да врътнат кранчето на транзитните такси на новите си врагове-реваншисти от Киев. Само"умниците"в София не разбраха,какво се случва-още си припяват за"Южен Поток",още си работи някаква структурка у нас по въпроса....а проектът е в небитието.

Вий си се пенявете тука, пък ний ще се санираме, нека ви! И никой няма да ни стигне - както не ни стигна и при производството на шлемове - малки, средни и особено големи!

Българите - насила бедни! Заради предатели като Плювню.

Какъвто и център да стане Турция, това не може да застраши трите ни Големи шлема ;))))

В момента от "трите ни Големи шлема" и за ибрик не стават... ;(((

Затова подкупваха БГ правителства,за да ни ликвидират като енергийна сила,а да станат турците/това е БГ...предателство на 'елита'

Сега става ясно защо видният отникъде политик Маффвтинчо Костодериватов гризе всякакви енергийни проекти в БГ. Той е бил Падишахски-демократ-пратеник на $$$Пророк евроСтамбулски.

мераклиите за център. Въпрос е обаче какви нови енергийни технологии ще ни сполетят. А консуматори чак толкова няма. Всяка страна, която намери свои начини в енергетиката намалява външния натиск и става по-автономна.

Ето точно такава трябваше да бъде и позицията на България, независимо че сме в ЕС - ТОВА Е ИСТИНАТА И КОМШИИТЕ ЯСНО НИ Я ПОКАЗВАТ...!!!!!! А ние някакви измислени виртуални при това хъбове с тръби за... НИКЪДЕ...!?! Тук интуицията на Борисов очевидно го подвежда ...

На него каквото му заповядат, това говори.

Тоталния национализъм обзел Гърция, тази партенка е само за смях и забавление. Турците няма да припарят в южната ни съседка. Отделно Израел , никога няма да допусне Турция да влезе в Гърция с газова тръба. Путин ще пада на колене пред България, ще видите.

Отвори си една карта, по възможност истинска, а не в интернет и виж дали Путин ще се моли на България в твоя смисъл. Молеше се, да се вразумим, но бяхме прекалено заети с гледане на Холивуд.

привикайте пак един български премиер, хем ще поздрави войската ви на чист турски език, хем до земи темане ще ви стори, хем след премахването на загражденията по общата ни граница и спирането на ЮП и АЕЦ Белене , във ваша полза и по ваше нареждане, ще изпълни още някое и друго ваше щение! Така вие наистина ще сте без конкуренция...!

Въпросът е: Кой направи Анкара основен претендент за център на енергетиката?

Мразещия българите Путин. Само, че не ги е направил, а прави плахи опити да ги направи.

ами аз, бе/ма не е ли ясно, а?

Задаваш отговори!И в Папуа и Нова Гвинея е ясно КОЙ.

.... Турция иска да стане регионален енергиен център и е отворена за всякакви предложения в тази сфера.... --- ами много е лесно! Турция става българска област както си му е реда! и после става бг-областен енергиен център със световно значение! ---

Турция нама да стане член на ЕС, защо няма да позволим. Ще искаме рферендум, и всиччи българи сме против. Ако иска ЕС Турция трябва да плати прескъпо и на Гърция и на България.

Нормално е като знаят какво искат.Имаше на Балканите и друг център ама заради подкупите вече няма да е

Тая стара лисица Юнкер им намери цаката! Той заяви, че ще работи яко за присъединяването на Турция към ес и така ще реши проблемът с газовите маршрути. Но ако Турция стане член на ес, то България трябва незабавно да напусне съюза или ще се превърнем в предградие на Истанбул!

чети история! българия винаги е била цариградска провинция :) без значение, дали императорът е бил тракиец, грък или турчин! българия е цариград и цариград е българия!

Турция няма как на практика да влезе по-рано от 15 години. Виж на колко години е Юнкер, този няма да го доживее. Отделно , че Турция никога няма да влезе в ЕС.

Влизането в ЕС не може да е самоцел и не носи автоматично просперитет - пример България.

Турция знае кое е добро за тях и не лиже чужди задници, в своя вреда.

Ще бъде докато има пета колона на Турция и агенти на държавния департамент на САЩ в управлението на България !

правилно! долу хатака!

Едно ги иска, Анкара , а Генерала одговара : - Дай ми Южния паток, или, слет мене, Потоп !

Бизнес център на Балканите. ''Нова вълна от свежи капитали може скоро да тръгне към страната ни. Над 120 представители на големи гръцки фирми са заявили интерес да преместят бизнеса си у нас.'' Нали се сещате как Турция ще ''наложи'' волята си на Гърция за газопровод, имайки се предвид спора за Северен Кипър? Или си мислите, че гърците са къспопаметни и ще си докарат енергийна зависимост от Турция, ей така защото на Путин му се е прищяло ?

глупостите тука! Изтървахме питомното, а сега да гоним дивото!

То, питомното беше плюшено мече.

"Първо трябва да проучим доколко проектът е реален, целесъобразен, какво влияние ще окаже. След това ще вземем решение", каза турският премиер". Ето така се действа национално отговорно.

Да не дава повече енергийни инструменти за правене на геополитика ,на една нестабилна държава като Русия. Между другото, до две години Украйна ще стане независима от руския газ. За това Путин е изтрщял напоследък.

До две години измислената изкуствена държава Украйна няма да я има.

Сетих се ,Русия ще я унищожи. Е поне да се разбере защо ние българите не искаме да имаме нищо общо с военолюбци и агресори като Путин.Искаме да си живеем спокойно като европейци.

Честно казано, не съм сигурен и за България. Но че ще е по-бедно населението по тези земи е сигурно.

щото ще им го спрат руснаците. То и ние сме "независими", щото от нас НИЩО не зависи!

Плачат за неродн Петко. По-точно за Петко който никогя няма да се роди. ''Турски поток'' е метафорично нарицателно за руската безпомощност в опита да обясни защо не искаше да строи газопровод съобразн с българските закони. Този ''поток'' никога няма да се строи , защото това е пълно безумие, турците го знаят. Путин запя една ''песен'', че ще прави турците основни транзитьори за ЕС, турците естествено си продължават да ''пеят'', но на всички е ясно, че без България да каже ДА, русия никога няма да прокара газ за ЕС през южна Европа.

ммм , какво казала лисицата за гроздето като не могла да го стигне ...герберски изцепки

Многострадални тъпоъгълнико, Ако ЕС каже ДА за газа през Турция от Русия, мислиш ли че България ще каже НЕ? Как можа само да си го помислиш, че България ще каже за нещо НЕ на ЕС?

И ще станете център на енергетиката, защото макар и ислямистко, вашето правителство е национално отговорно. Не се състои от национални предатели като нашата Мутра и подкрепящия го агентурен предателски кръг Капитал.

Каквото и да си плещим в Анкара националните интереси стоят на първо място, а не като нашите плазмодии. Докарват газта до гръцката граница и викат- който иска газ понататък да заповяда на килимчето в новият дворец на падишаха, пардон на Ердоган.

Ами, ако няма кой да купува? Какво става с килимчето?

Ех, ние пък не искаме и ..... не можем! Какво ли можем....