Борисов: Може да подпишем двустранно с Турция за реадмисия

България ще иска двустранно споразумение за реадмисия с Турция, ако южната ни съседка не може да сключи такова с ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Може да подпишем двустранно с Турция за реадмисия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е българското знаме зад Бойко Борисов? На масичката не е достатъчно, дори ..

Успех на Турция пожелавам и да държи всички мюсюлмани на своя земя! Нито един да не пускат насам, ние няма да Християнизираме, и те моля да не ни Ислямизират.

Важно е било да се нормализира обстановката ,защото границите сега не се пазят.Нали границите добре се пазеха ?Това заявяваха.

Ако някой си спомня ГЛУПОСТИТЕ, които се изговориха за "откритото" находище на газ в Черно Море от герберастите и най-вече от Тиквоча ще му стане ясно, че при сондирането са ударили на руска тръба за пренос на газ, която след това посещение в Турция ще си я внасяме "директно" от Турция а не от "врагът" ни Русия. НЕЩАСТНИЦИ и ПРЕДАТЕЛИ.

Борисов искаше да каже, че газта за захранването на находището "Хан Аспарух" ще минава през Турция :)))))

Тръба Къде е Боце? За тръбата, защо затваря си устата? За договора яли, пили... На първа копка прати Лили. Проект-компания съгражда, а не умее да изважда!... Сега затваря си устата oт Банкя Боце, за тръбата. Паси,16-06-2014

Като изключим войните точно след освобождението, България винаги е била в добри отношения с Турция. Може би само без периода на голямата екскурзия. Дори турски войски са идвали да се бият за България - при Тутракан/Силистра срещу румънците. Ама причината да сме били в добри отношения с тях е че България е била силна и икономически и военно ... иначе, ако е както сега ... майка плаче!

Азерският газ е газ изпускан от азери. Иначе газът е азербайджански.

?? По добре 16 губерния на Русия, отколкото заден двор за отпадъци на ЕС, както в момента е България. Но това е въпрос на вкус. Честити Ви реформи Българи. С това само се започва. Идете пак гласувайте за тия българоубийци.

Май .. факта е че при Tурците и при Pуснаците българи е имало и имаше .Само че ще има ли българи след 50години Eвропейско щастие? Как мислиш този път платихме за собственото си унищожение. Изгодна сделка... за германия.

Не ги обичаш но благодарение на тях през 14 ти век разпокъсана българия е обединена в пределите на Османската империя и векове защитавана безплатно и съхранена чак до днес че да има къде да дишаш.

КАКЪВ морски вълк си ти,бе????Ти си един кокошкар ,мършояд и дупелизец,след като славиш Тиквата от Банкя!!!! Ще ти кажа само едно:Ако числото 73 значи годината ти та раждане,то знай,че 3 години преди да излезеш от пунгията на баща ти и след това да се пръкнеш,аз съм служил в пограничен полк и сме респектирали южните ни душмани с патриотизъм и готовност да браним България. След 1989 г. се появиха сума ти продажници и от БКП и от СДС ,а накрая по следните години и цялата клика на ГЕРБ и такива мекерета като тебе,които всячески се стараят да обезличат и погребат България!!!! Но няма нищо вечно и ИДВА ВИДОВ ДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ШМЕКЕР!

Българина със своята си злоба,егоизъм,расизъм,канибализъм бавно-но славно изчезва от световната карта

Ейййй голем страх от тази Турция бре,ами то как няма да се страхуват след като са им чели правителствената програма да 2023 година ,който е чел тази програма ще разбере ,че Турция ще се нареди между петте най силни държави,почнаха вече проекти са собствено самолетостроене,корабостроене,военна техника,изграждането на едно от най-големите пристанища във света ,най-големите летищни бази във Европа, създаване нещо като ИМФ за азиатски и други капитали , и още и още и още. Интересното е другото ,че протестите ги направиха не двойно а десеторно по силни... още . Тука до някоя година както се правим на интересни ще видите как вместо към запад много хора уж мразещи Турция ще се насочат към техните трудови пазари

Става ли ви ясно кой е работил против интересите на България и в интерес на Турция със спирането но "Южен поток"

България граничи с една от най-мощните световни икономики. Длъжни сме да притъпим политическите си пристрастия, когато говорим за национални бизнес интереси. Каква е причината Ердоган да се извини на руснаците за сваления руски самолет? Не може да бъде различна от чисто икономическите интереси. Точно такава трябва да бъде позицията и на родните политици, чисто икономическа, останалото е просто евтин популизъм.

Да припомня, че Tурската икономика, на база брутен вътрешен продукт, се нарежда на 15-о място в света и на 5-о в Европа. В допълнение към горното преди пет години бе приета общонационална програма, според която правителството има амбиции в периода 2020-2025 година на изведе турската икономика сред десетте най-големи в света. Cпоред Forbes в Истанбул има 37 милиардери. За сравнение в Москва те са 84, в Ню Йорк съответно 62, в Хонконг 43, в Лондон също толкова.

Държавата, която владее Босфора, е буфер между два свята. Ние като българи трябва да следим с внимание всички тези гнезда на напрежение, които съществуват в Близкия изток. Трябва да следим бежанския поток. Трябва да следим Турция.

Трябва да знаем, че България и била част от една огромна държава. Още 52 съвременни страни са били в рамките на Османската империя. Всички те днес са суверенни съвременни държави. Били са част от нея между 400 и 600 години и са запазили своята вяра, бит, традиции. В рамките на Османската империя няма асимилиран народ. Не е имало народ, който да е попаднал в империята и да е изчезнал заради нея

Тази проосманска и протурска пропаганда вече сме я чели многократно Асимилиран народ може да няма, но има изчезнали народи, като например арменският, изчезнал напълно от пределите на Османската империя. Българският народ в Османската империя през лятото на 1913 година не асимилиран, а просто изчезва.

Финансовата подкрепа от ЕС за бежанците в Турция е не повече от 250-300 млн. евро, а от Върховния комисариат при ООН близо 550 млн. долара. В същото време правителството, неправителствените организации и общините в Турция са похарчили близо 27 млрд. долара,

Работил съм в Турция, работил съм и в Германия /ISO програмист на ЦПУ съм/ и винаги ми съм долавял разликата в отношението към българите в двете държави, накратко - турците ни приемат като добри съседи, а за немците сме второ качество хора

Eдна мисъл на Живков, която ми изглежда актуална и днес: С Турция яж, пий, другарувай, и си пази з....ка! Турция в момента е една много силна държава има над 900 млрд. долара брутен вътрешен продукт, който е несъпоставим с нашите 60 милиарда. Така, както наблюдавам процесите, Турция много скоро ще бъде водещ фактор на Изток, а там са нашите пазари в арабския свят.

Все пак са около 100 милиарда...

БЕДНОСТТА Е ПРАВОПРОПОРЦИОНАЛНА НА ПРЕДАТЕЛСТВАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО

ПРИ ПРЕДАТЕЛСТВО ВИНАГИ ИМА КАКВО ДА СЕ ПОДПИШЕ

ББ заявява, че след спиране на газа през Украйна нашата газопреносна система става излишна. Къде му беше този аргумент, когато Макейн беше тук и Делян Добрев ревеше за газ от Черно море? Не е ли продажник ББ?

Машала, Манаф ефенди, машала!

и сега какво България ще получава газ от братска турция вражески руски газ майкооооо до къде стигнахме с евроге..вете

още доказателста са необходими на българския народ, че Боко е предател? До кога ще търпим предатели да ни управляват...

ИДВА ОТ ТУРЦИЯ ЗАЩОТО ТИ СИ МНОГО ГОЛЯМ ПОЛИТИК ПО ВЪПРОСА ЗА ЮЖЕН ПОТОК.

Турция е враг на България ! Тиквон е предател !

Няма нищо по-добро от това България да е центъра на Балканите и да се разбира перфектн с всички балкански дърцави ! Това от времето на цар Петър не сме го постигали. За наша радост Бойко Борисов се справя само с добра дума. Не че имаме пищови да стреляме, но е похвално това което постигна само с дипломация и добронамереност :)

Какво точно се е разбрал, знаеш ли?! Като гледам само ние в цял свят даваме глави на хора на султана!!! Пък за газа освен нас друг не виждам кои ни е виновен!!!

Как мислите - кой е педераста и кой манафа ?

Чудя се, дали има по-лъжливо племе от родните бесепари, които приписват престъплението със спирането на ЮП на ББ, въпреки факта: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа). Всъщност, по-лъжливи от бесепарите са само соросоидите, но то е едно и също, предвид че: "...За нарастващите етнически напрежения в Македония, глобалистът милиардер Джордж Сорос е похарчил милиони за създаването на агитаторски организации в изпълнение на плановете си, рискувайки да предизвика гражданска война... Настоящето правителство в Македония, свободно избрано преди година е под натиск на НПО, финансирани от САЩ и европейските правителства, както и от Джордж Сорос...", писа Ди Юръпиън юниън таймс под заглавието "Сорос подклажда безредиците в Македония" ("Soros Fueling Unrest in Macedonia", Posted by EU Times on Mar 17th, 2017). и че соросовите мангизи за ислямизацията на Македония ги харчи не друг, ами родното БСП: "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg. "Станишев подкрепи коалицията на Заев с албанските партии", 05.03.2017, Поглед.

Ама то, родното БСП харчи мангизите на Шорош не само за ислямизацията на Македония, ами и за ислямизацията на цяла Европа: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа. Че и медиите го съобщиха, ама кой да чуе: "Илияна Йотова се появи в таен списък на Сорос. КАНДИДАТЪТ ЗА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ОТ БСП Е ВЗЕМАЛА ПАРИ ОТ БОРСОВИЯ СПЕКУЛАНТ", 15-09-2016 г., eurocom bg. И това не е от вчера: "...За издръжката на своите хора в България Сорос беше дал на Луканов 14 милиона долара, ако се не лъжа... - Луканов пусна Сорос в България, който изгради всичките си структури у нас по негово време...", из публикация от 28 Септ. 2014 в Blitz bg, озаглавена "Костадин Чакъров: Костов беше експерт на БСП, Луканов го изпрати в СДС".

Днес е тежък ден за редакторите на треторазрядното прогерберастко сайтче Дир.бг, назначили са не един, а двама с баданарката да трият коментариите на всенародната любов към герберуните и Предводителя на ирокезите....

Да попитам, къде сте, протестъри, къде е белият роял, голата цица, катерещият комини на централи, показващата си задника на Орлов мост балерина, къде сте, ранобудни студенти,къде сте, атакисти, къде си Алфа, телевизия на истината, къде сте, опозиционни парти, къде си, Корнелия, !?Всички сте там, под шлифера на банкянският селянин и му въртите свирки

Господа предлагам да назначим бате Бойко за главен ибрикчия на България. Много му отива . Между другото , той и друго не може да прави.

УТОЧНЕНИЕ НА ТЕРМИНА ИБРИКЧИЯ Ибрикчия е служител на султана, който сам извършва действията по подмиването и подсушаването на задните части на господаря си. Поради големината на свитата от ибрикчии, впоследствие се създава и длъжността "Главен ибрикчия", който е и едно от най-доверените лица на султана, предвид спецификата на задълженията му. Човекът на върха на империята, султанът, е имал не един или двама ибрикчии, а цяла сюрия, предвождана от Главния ибрикчия....

Вчера в Ютуба гледах филм за така наречените революций ! В България ЦРУ е извършила революцията през 1989 година , спомнете си фалшивия филм на брата на Михайлова-Нейнска и уж разчели че Младенов е казал да дойдат танковете , никой не го осъди за лъжата ! Още тогава ЦРУ е готвила хора които ще назначи начело на България , още тогава тя поставя на Бойко Борисов и около 40 човека да се повдигат във властта и почват да получават от САЩ заплати , много от тях достигат върха на властта но за кратко , само ББ е три мандата , прощавали са му всичко и търговия с анфитамини и кражби на коли в Будапеща и разправи и рекет ! Мисля че такъв имаха ЦРУ в Панама Нориега , аз сравнявам ББ с него !

След години, Юри, ще се разбере ,че валутната криза през 1997 изобщо не е Виденово деяние, а нечие друго ! Ограбването на банките и погубването на промишлеността и селското ни стопанство - също !!

Юри, чак сега ли разбра?

Понеже зная, че Вие, журналистите от Дир.бг, сте безпристрастни, много честни и правдиви, не се влияете от никакви политици, дори и от ГЕРБ, инициирайте интервю или анализ на някой водещ газов икономист, той да ни обясни, загуби ли България от спирането на "Южен поток", колко загубихме и кой е виновен?! Ха, ха, това ако го направите и недай си Боже, Вашият Борисов излезе виновен, до дни ще си търсите нова работа....Затова, ниско долу, езика в задните опорни герберастки опорни точки, хвалете Тиквата, обгрижвайте го анално, а ние, матр'яла, честните хора, ще плюем и Вас и шибаните гербурани воглаве с банкянският тъпанар....

Oooo. Скоро Меркел го потупваше нещо по рамото. Сега - хоп при Ердоган, послушно да договаря каквото са му наредили реалните господари на територията БГ.

И защо газът идва само през Турция ? Идиот - провали Южен поток, а сега и транзитни такси от Русия няма да получаваме. Ти си най-големия некадърник в историята на България.

Изразих отношение за поведението на турския посланик по време на изборите. Забелязахте ли, че посланикът на Турция Сюлейман Гьокче не е в състава на делегацията, каза Борисов. По-късно от правителствената информационна служба съобщиха, че България не се намесвала по въпроса за състава на турската делегация. - вижте нашата мутра какво прави , кажи някаква глупост и после чиновниците се чудят как да я замажат но важното е на момента там пред камерите да звучи добре

Ашколсун Борисов, ашколсун...!!!!!! Пак натри мутрите от партията мафия БСП начело с лъжливата и крадлива менопаузка КУРнелия и нейните доверени ланомети - Кутев, Зарев, Симов, Таско ДС-то, Славчо-артелчика и т. н. Не само Макрон-Франция, Меркел-Германия, но и Ердоган-Турция вярват на Борисов...! Вярва му дори и Путин-Русия, който тези дни каза че с Борисов и кабинета му се работи сериозно...!!!!!!

Сега и от Турция ли ще сме зависими ????

Толкова влюбени изглеждат! На към сватба отиват нещата! България ще бъде харизана на Турция като зестра на булката (БХ).

де е педала наведен Щерев да обясни на Боко колко е неизгоден за селджука газовия коридор

борисов ,толкова вреди си сторил на България и народа ,че се чудя как не ти пука.Защо ЕС се намеси и с твоя помощ спря енергийните ни проекти?Защо ли,за да ти предоставят власт с години напред ,за да ни доунищожиш.Никакви избори не си спечелил,не може народа да е толкова прост.Ти си наистина българоубиец.