Коментари - Йълдъръм поиска от Борисов помощ за ЕС | Днес.dir.bg

Йълдъръм поиска от Борисов помощ за ЕС

България е много важен съсед за Турция заяви пред Бойко Борисов турският му колега Бинали Йълдъръм, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Йълдъръм поиска от Борисов помощ за ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Борисов, внимавай, откакто стана момчето за (мокри) поръчки на Меркел и видна турска камериерка, някой да не те светне по гяурската мутра с ритник, както вече го направиха "европейските" ни приятели! Къде се научи бе, Боре, на такова лизачество и слугинаж? В редовете на БКП, нали и като ученик на бай Тошо?

лиз близ Балкан-Тюркист

Ако ББ отвори коментарите по тази и още две сходни теми не знам какво ще си каже, а и дали изобщо му пука какво мислят троловете! Истината е , че и да беше ги напсувал право в очите турчулята пак нямаше да има позитивни коментари! Просто сме си такива - МРАЗИМ ПОЛИТИЦИТЕ! А защо ли е така? Най-вероятно заради 30те години демокрация на прехода!

Боко и ЕС ? Турчелята нали се отказаха от ЕС ?

Боже,Боже ,Само Тъпани и селски биячи в тази държава,

В наши дни на хомосексуалните управници им върви по вода.Странно,а?

Е щом Южен поток не е печеливш,сега ще коленичим пред султана.Ама то наистина Турците излязоха държавници ,а нашите вечни слуги и васали.

Един зле прикрит хомосексуален национален предател би се съгласил на всичко в името на офшорните си сметки.

Каква радост, султанът прие своя васал.

Когато си прост и искаш да внушиш на другите нещо ставаш меко казано смешен! По добре повече чети и мълчи от колкото да пишеш глупости из форумите!

Едно към едно с написаното от теб,герберски тъпак

Едно време в НРБ медиите пишеха каквото им е казал Бай Тошо , сега 21-ви Век нищо не се е променило , сега казват други на които е медията и така стана че сме на 115-то място в света по чиста медийна среда и точно информиране! Политически и корпоративни медии пълно сега в РБ!

И както казваше царя , "вервайте ми"

браво борİсов,вİе сте свризката между İзтока İ запада.Çестİт рожден ден. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Турция е изключително важен за нас съсед. Много сме преживели през тези 500 години робство, но отдавам заслуженото, че ни позволиха да си запазим езика, писмеността и вярата. Ако не беше така, Русия нямаше да има кого да освобождава. Това, че няма да влезе в ЕС е ясно и добре, че не ние решаваме нещата. В този динамичен век е хубаво да се огледаме как да дружим със съседите гърци, турци, сърби, румънци. Как да търгуваме на взаимноизгодни писти, как да си развиваме региона и най-важното как да бъдем максимално гъвкави за да оцелеем.

За влизането само - нито е ясно още по малко е добре!

...турският премиер дава официална вечеря ифтар на брега на Босфора в Истанбул в чест на българските гости." Тук имаше един "озверял форумец", щото президента християнин присъствал на ифтар. Де го сега да се изходи, пак?

гей парада който породи толкова много спорове ли ?

България строи стена , а Тиквата отива да меркелечи с турчелята да ги "уй елкоми" в Европа ! Ако имате малко разум в главите си, представете си какво ще стане с оградата и Европата , ако Турция стане член . Представете си какъв "член" Ви очаква !

Медиите в западна Европа и тези в Турция на дълго и на широко тук в нашата соц родина и нашите червени медии само кражба на банкомати се тиражира и някоя пътна катастрофа!

"В момента се радваме на нисък натиск на бежанския поток, но това се дължи на споразумението между Турция и ЕС и това, че Турция полага огромни усилия да задържа бежанците в тези зони за сигурност, близко до конфликтите, категоричен бе българският премиер." "Спомням си нощи, в които сме разговаряли с турската страна, за да направи необходимото и да ни помогне да опазим границата на България, добави той." Къде остана в словото ВИ, Г-Н МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ "ВЕЛИКАТА БЪЛГАРСКА СТЕНА" оградата по Българо-Турската граница, с която толкова се хвалите пред чужденците от ЕС?

кво стана. Това вече е минало. Делнахме си комисионните и толкова.

Почивайте под тез могили ледни: не ще да чуйте веч тръба, ни вожд, ни славний гръм на битките победни, към вечността е маршът ви последни. Юнаци, лека нощ!

Пощаджията на Шмъркел - Боко Тиквата ! Смях и Сълзи и ред сополи!

е горд само. Погледнете снимката. И знаете ли защо е горд. Защото е бил гол от кръста надолу и се е държал за палците на краката си. Мило и драго дава за такива срещи.

Тиквата се опитва да копира Тошко който беше много внимателен и на моменти възпитан с тюркието, защото разбираше че е хубаво да сме в добри отношения с тях. Тиквата го докарва на форма ама не и на съдаржание. Потърсих в ютюб и други политици които посещават тюркието за да видя дали всички поздравяват с Мархаба Аскер. Намерих само едно. На един негър....сигруно президент на някаква бананова държава от африка. Като трябваше да каже Мархаба аскер, пошушна нещо на Ердоган и продължи без да поздравява. Като се има в предвид нашата история, е просто недопустимо за българин да поздравява турската армия! Това е просто анатема!!! Няма да коментирам други неща, защото те са много. Само ще кажа така. Какво очаквате от изчезваща България и от една Тиква на трона?

LIJEŞ,NYAMA Lİ ,,MERHABA ASKER,, NYAMA İ POSREŞTANE,TAKA E PROTOKOLA.

....Новият палат на Султана.... Паяжина. "ДОБРЕ ДОШЪЛ в новите ми покои",рекъл гостоприемният паяк на мухата......

от2010 ОБЩИ изнесени заседания м-уБГиТурция .Девиза на Неоосманистите 2правителства 1ДЪРЖАВА

Е как няма да дойде пръв, нали има да взема поща да носи към Брюксел? И какво за пуча? Дето държави като Гърция и Германия отказват да предадат на Ердоган избягалите военни, обаче наш Бойко веднага ги даде. И то тайно.

ЧРД Боко!!! ЧРД Тикво!!! Айде стягай се,че наближава кльопачката на ифтара!!! И питай брат си Ердо кога и с кого ще сменя Волен...за един преател питам!!! ХО ХО ХО

Некадърните комунисти от партията мафия БСП водени от лъжливата и крадлива менопаузна КУРнелия и кретените които се пишат за десни, правят от Борисов наистина лидер от европейска и световна класа...!!!!!! И му отива при това... ТОВА И ИСТИНАТА ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА КОМУНИСТИ - БОРИСОВ И ГЕРБ СА ЕВРОПЕЙСКОТО И СВЕТОВНО ЛИЦЕ НА БЪЛГАРИЯ, НА КОЕТО СЕ ИМА ДОВЕРИЕ...!!!!!!

МОЖЕ ДА ГО ПОГАЛИ ПО ГЛАВАТА!

По коя глава...?

Сега само като се замислите как само веждито го придружава а уж бил на ''дипломатическа'' мисия боко ама без външния си министър може да ви стане много ясно за какво е там и как ще ''защитава'' българските интереси..

С Турците сме кръвни братя.За 500 г съжителство е имало любов и обмяна на генетичен и др. материал.

НИЕ ВЛОШИХМЕ ОТНОШЕНИЯТА СИ С ЕДНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА ЗА НАС И СВЕТА ДЪРЖАВА - РУСИЯ. В СЪШОТО ВРЕМЕ ТУРЦИЯ ЗАГЪРБИ ПРОБЛЕМИТЕ И СЕ СБЛИЖИ С НЕЯ. ЕДИН ОТ ДВАМАТА МНОГО ГРЕШИ. ПОЗНАЙТЕ КОЙ Е ТОЙ.

познах ли:)

Отговор:"Не", опитай отново, искаш ли джокер помощ от публиката?

според мен когато ние българите плюем и обиждаме българският премиер при неговото посещение в Турция, ние сами отслабваме собствената си тежест при преговорите. Ако там иде Путин, не ми се вярва някой руснак да пише глупости по руските сайтове.

За какви преговори говорите че нещо май е като едно голямо нищо..Та кой незнае че боко само препредава какво са му казали еврогейските дебили и след това ще им предаде какво е рекъл ердоган..Не му придавайте такава важност набоко дето ако не се надупваше на сащ и еврогейовете нямаше и власт да помирише..

Борисов е единствения БГ политик който има прекрасни отношения с ръководителите на всички съседни държави!Всички го уважават. България се разбира с всички съседи. Това е добре за България и зле за руските боклуци.

Русия също ни е съсед - граничим с Черно море

Йълдъръм към Борисов: България е много важен съсед, стоите тихо и няма да ви смажем.

ха ха ти пиян ли си или дрогиран

АЗ НЯМА ДА ХВАЛЯ ТУРЦИЯ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БИХ МОГЪЛ ДА НАПИША МНОГО ХУБАВИ НЕЩА ЗА НЕЯ. ТЯ САМА СЕ ХВАЛИ С УСПЕХИТЕ СИ. ОПРЕДЕЛЕНО СМЯТАМ, ЧЕ ТОВА, КОЕТО ПРАВИ БОЙКО Е ВЪПРОС НА ВИСША ДИПЛОМАЦИЯ, КОЯТО НЕ ВСЕКИ МУ Е ДАДЕНО ДА РАЗБЕРЕ. ТУРЦИЯ Е СТРАНА С БЪДЕЩЕ. НИЕ НЕ. ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ПРОЧЕТГЕТЕ МАТЕРИАЛА "СТОПАНСТВО НА РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ", ЗА ДА ПРОГЛЕДНЕТЕ МАЛКО.

Тъй, тъй, и от Алфа , тел'визийта на истината, вече тъй ни хортуват, ам аз нъл съм проста, досега не вдявах, че са сменили резбата на високодържвническо ниво.. вече били у властта и тъй трябвало да се дума...

Турската икономика се държи от чуждите капитали.Ако се изтеглят край турското ик. чудо.

Как пък не можахме да "прогледнем" за петстотин години турско "присъствие", сега се дупиш да ни увещаваш, негодяй скапан!

Единствено ние се мазним на турците, а всички други техни съседи са неприятелски настроени към тях! Кога обаче Турция ще ни плати обезщетението за изкланите и ограбени тракийски българи и кой български премиер ще има смелостта да постави въпроса на "великия" Ердоган?

Ципрас се спука да ходи в Турция и се среща по-често с Ердган от Борисов! Путьо се мазни на Ердоган. Ние с Турция сме съседи и няма смисъл да се карме за каквото и да било.

Кой лъже? Армения ли приятел на Турция? Или пък Сирия? Гърците ли са и приятели? Кипър ли? По - лека с квалификациите!

Ние Баце си го знаем но друго му учудва-Как така няма ни една ода от Мелихата как ? Тя не пропуска нищо свързано с Турция странно ? Бе тя да не е до Баце и да му превежда М ?

Вие дори не знаете , че Турция никога не е нападала България в гръб , както "съюзниците" и Сърбия и Гърция.Уважавай за да те уважават.

знаеш ли, че турски войски са воювали заедно с нас срещу руснаците в Добруджа. Така, че сме продажни не от сега!

Верно, никога в гръб, само изодзад в долните части!

139 години след Освобождението от турско робство,е време България да се освободи и от Поробителя Боко

Е такива срещи и общи плямпаници съм съгласен. Но Винету да не взима важни решения и да се споразумява, че тогава го закъсваме. Както винаги досега в такива случаи

ЛЕКО, ПОЛЕКО И БОЙКО СИ СТАНА ЕДИН МНОГО ДОБЪР ПОЛИТИК САМО ЩЕ ПОВТОРЯ ДУМИТЕ НА ПОСЛАНИКА ГЬОКЧЕ - ТУРЦИТЕ СА ДОБРИ ХОРА И СА НАШИ ПРИЯТЕЛИ. НИКОЙ НЕ СИ САМ ИЗБИРА СЪСЕДИТЕ.

Их бе, сеньоре, откак се прегърнахте с Баце у властта, атакистите взехте и да го харесвате;)))) Мани Баце ами кажи сега верно ли Волния щял да сдава властта на Лазаров - онова лявсковско недоразумение - по нареждане на ДПС и лично на Най-Личното Прасе у територията?;))

ТАКА Е ПИЧАГА НАПРАВО Е ВЕЛИК И С ВЕЛИКА ДЪРЖАВА ХАХАХА ЯВНО ДНЕС СИ НА КОФЕИНОВИ ХАПЧЕТА

НЕЩАСТНИКА ЩЕ НИ ДОКАРА ПОРЕДНОТО НЕЩАСТИЕ

Един самолет падал и в него имало четирима пасажери, но само три парашута! Първият казал: аз съм Кристиано Роналдо и моите милиони фенове имат нужда от мен... взел първия парашут и скочил! Вторият пасажер казал: аз съм Бойко Борисов и съм най-умният премиер, който е управлявал България, страната ми има нужда от мен... взел втория парашут и скочил! В самолета останали свещеник и ученик. Свещеникът се обърнал към момчето и казал: Аз вече съм стар, живях много и ще се пожертвам за теб, вземи последния парашут и се спасявай! Момчето се усмихнало и казало: спокойно отче, "най-умният" премиер в историята на България скочи с моята раница така, че парашути има и за двама ни! :)

На пощенският гълъб сме му приготвили просо, нали е рожденник

Тиквун ходи да се кланя на диктатор и то в дворец, построен с кръвта на българи.

Също като Путин.

ЧРД,Др.Премиер! Турците знаят как да посрещат рожденници-довечера ще се убедите. Иначе...срещи,пресконференции,какщто до сега. "....ние задълбочено обсъдихме с турските ни колеги и партньори бежанската криза....ние оставаме стратегически партньори в НАТО и предобри съседи....ние изразихме нашите сходни позиции да продължаване на процесите на консолидация на Султанат Турция в ЕС.....ние сме за продължаване на леко позатихналия диалог....Султанат Турция да си държи бежанците в Диар Бекир.....вече й е платено/така ми каза да Му кажа Началник Меркел/.....ние сме за всестранно развитие на турско-българските отношения на равноправна,партньорска основа... Абе "РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО"от 1985г.

d4

Тя - дипломацията е висш пилотаж. Не е за всеки. Особено, когато нямаш и самолети...

е опщенска кутия. ползват такива допотопни комуникации, щото интернет и поща се сканират. Обаче къвто е начетен, да не се окаже развален телефон...

Бокооо Боко, па се хвана за палците.Ашколсун.

Мда ти ще да си от аскера който Баце поздрави къде беше може би най отзад в редицата където са най ниските май, и то не само по ръст !!!!!

Бойкуту, с вазелин или без вазелин? Смешни и жалки сте, направо сте извън пътни и извънщатни глумци...

Коментари - Йълдъръм поиска от Борисов помощ за ЕС | Днес.dir.bg

Йълдъръм поиска от Борисов помощ за ЕС

България е много важен съсед за Турция заяви пред Бойко Борисов турският му колега Бинали Йълдъръм, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Йълдъръм поиска от Борисов помощ за ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Борисов, внимавай, откакто стана момчето за (мокри) поръчки на Меркел и видна турска камериерка, някой да не те светне по гяурската мутра с ритник, както вече го направиха "европейските" ни приятели! Къде се научи бе, Боре, на такова лизачество и слугинаж? В редовете на БКП, нали и като ученик на бай Тошо?

лиз близ Балкан-Тюркист

Ако ББ отвори коментарите по тази и още две сходни теми не знам какво ще си каже, а и дали изобщо му пука какво мислят троловете! Истината е , че и да беше ги напсувал право в очите турчулята пак нямаше да има позитивни коментари! Просто сме си такива - МРАЗИМ ПОЛИТИЦИТЕ! А защо ли е така? Най-вероятно заради 30те години демокрация на прехода!

Боко и ЕС ? Турчелята нали се отказаха от ЕС ?

Боже,Боже ,Само Тъпани и селски биячи в тази държава,

В наши дни на хомосексуалните управници им върви по вода.Странно,а?

Е щом Южен поток не е печеливш,сега ще коленичим пред султана.Ама то наистина Турците излязоха държавници ,а нашите вечни слуги и васали.

Един зле прикрит хомосексуален национален предател би се съгласил на всичко в името на офшорните си сметки.

Каква радост, султанът прие своя васал.

Когато си прост и искаш да внушиш на другите нещо ставаш меко казано смешен! По добре повече чети и мълчи от колкото да пишеш глупости из форумите!

Едно към едно с написаното от теб,герберски тъпак

Едно време в НРБ медиите пишеха каквото им е казал Бай Тошо , сега 21-ви Век нищо не се е променило , сега казват други на които е медията и така стана че сме на 115-то място в света по чиста медийна среда и точно информиране! Политически и корпоративни медии пълно сега в РБ!

И както казваше царя , "вервайте ми"

браво борİсов,вİе сте свризката между İзтока İ запада.Çестİт рожден ден. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Турция е изключително важен за нас съсед. Много сме преживели през тези 500 години робство, но отдавам заслуженото, че ни позволиха да си запазим езика, писмеността и вярата. Ако не беше така, Русия нямаше да има кого да освобождава. Това, че няма да влезе в ЕС е ясно и добре, че не ние решаваме нещата. В този динамичен век е хубаво да се огледаме как да дружим със съседите гърци, турци, сърби, румънци. Как да търгуваме на взаимноизгодни писти, как да си развиваме региона и най-важното как да бъдем максимално гъвкави за да оцелеем.

За влизането само - нито е ясно още по малко е добре!

...турският премиер дава официална вечеря ифтар на брега на Босфора в Истанбул в чест на българските гости." Тук имаше един "озверял форумец", щото президента християнин присъствал на ифтар. Де го сега да се изходи, пак?

гей парада който породи толкова много спорове ли ?

България строи стена , а Тиквата отива да меркелечи с турчелята да ги "уй елкоми" в Европа ! Ако имате малко разум в главите си, представете си какво ще стане с оградата и Европата , ако Турция стане член . Представете си какъв "член" Ви очаква !

Медиите в западна Европа и тези в Турция на дълго и на широко тук в нашата соц родина и нашите червени медии само кражба на банкомати се тиражира и някоя пътна катастрофа!

"В момента се радваме на нисък натиск на бежанския поток, но това се дължи на споразумението между Турция и ЕС и това, че Турция полага огромни усилия да задържа бежанците в тези зони за сигурност, близко до конфликтите, категоричен бе българският премиер." "Спомням си нощи, в които сме разговаряли с турската страна, за да направи необходимото и да ни помогне да опазим границата на България, добави той." Къде остана в словото ВИ, Г-Н МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ "ВЕЛИКАТА БЪЛГАРСКА СТЕНА" оградата по Българо-Турската граница, с която толкова се хвалите пред чужденците от ЕС?

кво стана. Това вече е минало. Делнахме си комисионните и толкова.

Почивайте под тез могили ледни: не ще да чуйте веч тръба, ни вожд, ни славний гръм на битките победни, към вечността е маршът ви последни. Юнаци, лека нощ!

Пощаджията на Шмъркел - Боко Тиквата ! Смях и Сълзи и ред сополи!

е горд само. Погледнете снимката. И знаете ли защо е горд. Защото е бил гол от кръста надолу и се е държал за палците на краката си. Мило и драго дава за такива срещи.

Тиквата се опитва да копира Тошко който беше много внимателен и на моменти възпитан с тюркието, защото разбираше че е хубаво да сме в добри отношения с тях. Тиквата го докарва на форма ама не и на съдаржание. Потърсих в ютюб и други политици които посещават тюркието за да видя дали всички поздравяват с Мархаба Аскер. Намерих само едно. На един негър....сигруно президент на някаква бананова държава от африка. Като трябваше да каже Мархаба аскер, пошушна нещо на Ердоган и продължи без да поздравява. Като се има в предвид нашата история, е просто недопустимо за българин да поздравява турската армия! Това е просто анатема!!! Няма да коментирам други неща, защото те са много. Само ще кажа така. Какво очаквате от изчезваща България и от една Тиква на трона?

LIJEŞ,NYAMA Lİ ,,MERHABA ASKER,, NYAMA İ POSREŞTANE,TAKA E PROTOKOLA.

....Новият палат на Султана.... Паяжина. "ДОБРЕ ДОШЪЛ в новите ми покои",рекъл гостоприемният паяк на мухата......

от2010 ОБЩИ изнесени заседания м-уБГиТурция .Девиза на Неоосманистите 2правителства 1ДЪРЖАВА

Е как няма да дойде пръв, нали има да взема поща да носи към Брюксел? И какво за пуча? Дето държави като Гърция и Германия отказват да предадат на Ердоган избягалите военни, обаче наш Бойко веднага ги даде. И то тайно.

ЧРД Боко!!! ЧРД Тикво!!! Айде стягай се,че наближава кльопачката на ифтара!!! И питай брат си Ердо кога и с кого ще сменя Волен...за един преател питам!!! ХО ХО ХО

Некадърните комунисти от партията мафия БСП водени от лъжливата и крадлива менопаузна КУРнелия и кретените които се пишат за десни, правят от Борисов наистина лидер от европейска и световна класа...!!!!!! И му отива при това... ТОВА И ИСТИНАТА ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА КОМУНИСТИ - БОРИСОВ И ГЕРБ СА ЕВРОПЕЙСКОТО И СВЕТОВНО ЛИЦЕ НА БЪЛГАРИЯ, НА КОЕТО СЕ ИМА ДОВЕРИЕ...!!!!!!

МОЖЕ ДА ГО ПОГАЛИ ПО ГЛАВАТА!

По коя глава...?

Сега само като се замислите как само веждито го придружава а уж бил на ''дипломатическа'' мисия боко ама без външния си министър може да ви стане много ясно за какво е там и как ще ''защитава'' българските интереси..

С Турците сме кръвни братя.За 500 г съжителство е имало любов и обмяна на генетичен и др. материал.

НИЕ ВЛОШИХМЕ ОТНОШЕНИЯТА СИ С ЕДНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА ЗА НАС И СВЕТА ДЪРЖАВА - РУСИЯ. В СЪШОТО ВРЕМЕ ТУРЦИЯ ЗАГЪРБИ ПРОБЛЕМИТЕ И СЕ СБЛИЖИ С НЕЯ. ЕДИН ОТ ДВАМАТА МНОГО ГРЕШИ. ПОЗНАЙТЕ КОЙ Е ТОЙ.

познах ли:)

Отговор:"Не", опитай отново, искаш ли джокер помощ от публиката?

според мен когато ние българите плюем и обиждаме българският премиер при неговото посещение в Турция, ние сами отслабваме собствената си тежест при преговорите. Ако там иде Путин, не ми се вярва някой руснак да пише глупости по руските сайтове.

За какви преговори говорите че нещо май е като едно голямо нищо..Та кой незнае че боко само препредава какво са му казали еврогейските дебили и след това ще им предаде какво е рекъл ердоган..Не му придавайте такава важност набоко дето ако не се надупваше на сащ и еврогейовете нямаше и власт да помирише..

Борисов е единствения БГ политик който има прекрасни отношения с ръководителите на всички съседни държави!Всички го уважават. България се разбира с всички съседи. Това е добре за България и зле за руските боклуци.

Русия също ни е съсед - граничим с Черно море

Йълдъръм към Борисов: България е много важен съсед, стоите тихо и няма да ви смажем.

ха ха ти пиян ли си или дрогиран

АЗ НЯМА ДА ХВАЛЯ ТУРЦИЯ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БИХ МОГЪЛ ДА НАПИША МНОГО ХУБАВИ НЕЩА ЗА НЕЯ. ТЯ САМА СЕ ХВАЛИ С УСПЕХИТЕ СИ. ОПРЕДЕЛЕНО СМЯТАМ, ЧЕ ТОВА, КОЕТО ПРАВИ БОЙКО Е ВЪПРОС НА ВИСША ДИПЛОМАЦИЯ, КОЯТО НЕ ВСЕКИ МУ Е ДАДЕНО ДА РАЗБЕРЕ. ТУРЦИЯ Е СТРАНА С БЪДЕЩЕ. НИЕ НЕ. ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ПРОЧЕТГЕТЕ МАТЕРИАЛА "СТОПАНСТВО НА РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ", ЗА ДА ПРОГЛЕДНЕТЕ МАЛКО.

Тъй, тъй, и от Алфа , тел'визийта на истината, вече тъй ни хортуват, ам аз нъл съм проста, досега не вдявах, че са сменили резбата на високодържвническо ниво.. вече били у властта и тъй трябвало да се дума...

Турската икономика се държи от чуждите капитали.Ако се изтеглят край турското ик. чудо.

Как пък не можахме да "прогледнем" за петстотин години турско "присъствие", сега се дупиш да ни увещаваш, негодяй скапан!

Единствено ние се мазним на турците, а всички други техни съседи са неприятелски настроени към тях! Кога обаче Турция ще ни плати обезщетението за изкланите и ограбени тракийски българи и кой български премиер ще има смелостта да постави въпроса на "великия" Ердоган?

Ципрас се спука да ходи в Турция и се среща по-често с Ердган от Борисов! Путьо се мазни на Ердоган. Ние с Турция сме съседи и няма смисъл да се карме за каквото и да било.

Кой лъже? Армения ли приятел на Турция? Или пък Сирия? Гърците ли са и приятели? Кипър ли? По - лека с квалификациите!

Ние Баце си го знаем но друго му учудва-Как така няма ни една ода от Мелихата как ? Тя не пропуска нищо свързано с Турция странно ? Бе тя да не е до Баце и да му превежда М ?

Вие дори не знаете , че Турция никога не е нападала България в гръб , както "съюзниците" и Сърбия и Гърция.Уважавай за да те уважават.

знаеш ли, че турски войски са воювали заедно с нас срещу руснаците в Добруджа. Така, че сме продажни не от сега!

Верно, никога в гръб, само изодзад в долните части!

139 години след Освобождението от турско робство,е време България да се освободи и от Поробителя Боко

Е такива срещи и общи плямпаници съм съгласен. Но Винету да не взима важни решения и да се споразумява, че тогава го закъсваме. Както винаги досега в такива случаи

ЛЕКО, ПОЛЕКО И БОЙКО СИ СТАНА ЕДИН МНОГО ДОБЪР ПОЛИТИК САМО ЩЕ ПОВТОРЯ ДУМИТЕ НА ПОСЛАНИКА ГЬОКЧЕ - ТУРЦИТЕ СА ДОБРИ ХОРА И СА НАШИ ПРИЯТЕЛИ. НИКОЙ НЕ СИ САМ ИЗБИРА СЪСЕДИТЕ.

Их бе, сеньоре, откак се прегърнахте с Баце у властта, атакистите взехте и да го харесвате;)))) Мани Баце ами кажи сега верно ли Волния щял да сдава властта на Лазаров - онова лявсковско недоразумение - по нареждане на ДПС и лично на Най-Личното Прасе у територията?;))

ТАКА Е ПИЧАГА НАПРАВО Е ВЕЛИК И С ВЕЛИКА ДЪРЖАВА ХАХАХА ЯВНО ДНЕС СИ НА КОФЕИНОВИ ХАПЧЕТА

НЕЩАСТНИКА ЩЕ НИ ДОКАРА ПОРЕДНОТО НЕЩАСТИЕ

Един самолет падал и в него имало четирима пасажери, но само три парашута! Първият казал: аз съм Кристиано Роналдо и моите милиони фенове имат нужда от мен... взел първия парашут и скочил! Вторият пасажер казал: аз съм Бойко Борисов и съм най-умният премиер, който е управлявал България, страната ми има нужда от мен... взел втория парашут и скочил! В самолета останали свещеник и ученик. Свещеникът се обърнал към момчето и казал: Аз вече съм стар, живях много и ще се пожертвам за теб, вземи последния парашут и се спасявай! Момчето се усмихнало и казало: спокойно отче, "най-умният" премиер в историята на България скочи с моята раница така, че парашути има и за двама ни! :)

На пощенският гълъб сме му приготвили просо, нали е рожденник

Тиквун ходи да се кланя на диктатор и то в дворец, построен с кръвта на българи.

Също като Путин.

ЧРД,Др.Премиер! Турците знаят как да посрещат рожденници-довечера ще се убедите. Иначе...срещи,пресконференции,какщто до сега. "....ние задълбочено обсъдихме с турските ни колеги и партньори бежанската криза....ние оставаме стратегически партньори в НАТО и предобри съседи....ние изразихме нашите сходни позиции да продължаване на процесите на консолидация на Султанат Турция в ЕС.....ние сме за продължаване на леко позатихналия диалог....Султанат Турция да си държи бежанците в Диар Бекир.....вече й е платено/така ми каза да Му кажа Началник Меркел/.....ние сме за всестранно развитие на турско-българските отношения на равноправна,партньорска основа... Абе "РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО"от 1985г.

d4

Тя - дипломацията е висш пилотаж. Не е за всеки. Особено, когато нямаш и самолети...

е опщенска кутия. ползват такива допотопни комуникации, щото интернет и поща се сканират. Обаче къвто е начетен, да не се окаже развален телефон...

Бокооо Боко, па се хвана за палците.Ашколсун.

Мда ти ще да си от аскера който Баце поздрави къде беше може би най отзад в редицата където са най ниските май, и то не само по ръст !!!!!

Бойкуту, с вазелин или без вазелин? Смешни и жалки сте, направо сте извън пътни и извънщатни глумци...