Турция подкрепя коалицията срещу джихадистите от ИД

Турция може да предостави военна или логистична подкрепа на водените от САЩ въздушни удари срещу групировката "Ислямска държава" в Сирия, заяви Реджеп Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Турция подкрепя коалицията срещу джихадистите от ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аре стига сте чесали езици за турция,за тия които имат способността да виждат по-далеч от носа си е ясно едно..,че в следващите десетилетия европа ще има нужда от евтината турска работна ръка и затова ще ги бутат зорлем-просто няма друг път...а българите които ще са 2 милиона на фона 100 милионна турция...кучета ги яли...както е казал чърчил за сърбия и българия-"това са две кравешки лайна през които е минала каруцата на историята"...стига ви толкова..

Работна ръка в Европа има предостатъчно, а турците не могат да се нарекат "евтини", но ние можем.

49 служители от турското консулство в Мосул. Заложниците бяха освободени миналата седмица. Турските заложници са били освободени в резултат на размяна с 50 членове на "Ислямска държава",

Седя си в Радисън, в градината, пия си кафето, споделям сладки приказки с пребогатите ми европейски приятели и се чудя, защо скъпите ми съграждани, защо българите се превъзбуждат от толкова естетически уродливи, притеснително парфюмирани и със смайващо дисонансно поведение индивиди, от дебрите на Азия?

Я не сакам да съм добре,я сакам на вуте да му е зле,,.Те това е българската злоба.Аз нищо не правя за да съм добре,но злобея и срещу другите

минимум 1 млн поддръжници на Ердоган в Истанбул .казват,че се гордеят с премиера,безспорно признат от света и от Турция за най-успешният политик на Турция през демократичната й история -икономоческо развитие,стабилност,овладяване първо на престъпността ,тарикатите и инфлацията ,и след това успешни директни инвестиции ,които извеждат турция сред големите икономики

49 служители от турското консулство в Мосул. Заложниците бяха освободени миналата седмица. Турските заложници са били освободени в резултат на размяна с 50 членове на "Ислямска държава",

Профанизацията на коалицията срещи ислямския тероризъм не е Турция, а самите САЩ, Исраел, Саудистска Арабия и Катар. http://prikachi.com/gallery_view.php?user=27968&gal=17817 Маккейнова фондация се хвалеше до преди месец, че подържала ИДИЛ с над 250 милиона $. По-горе съм пуснал снимки от срещи на Маккейн с лидери от ИДИЛ в Итлиб, Сирия. От обезглавяванията насам, Маккейн, който е заплашвал семейството на James Foley да не събира десетте милиона долара откуп, ги дамгосва в интернет. Но у нас се намират снимки, на които някои от лидерите на ИДИЛ гледат усмихнатата му мутра, че им раздава пари на американския данъкоплатец))

Време е ---ЕС ДА РАЗБЕРЕ---Турция не може да бъде сигурното югоизточно отбранително крило на НАТО!!! Абсурд !!! Верен съюз между ислямисти и християни---все едно: пепелянка и малки пиленца---в едно гнездо????! Защо гледаме Ердоган----вижте българския ---Ер- ДОГАН!!? Колко мъка причини Доган с ДПС на България---като патерица на БСП,!!? ПОСЛЕДНОТО ЕДНОГОДИШНО тъпо УПРАВЛЕНИЕ ---бсп БЕШЕ ПАТЕРИЦА на управлението на дпс!?? АЙДЕ стига ВЕЧЕ!!! БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА--за това на 5 октомври---всички българи - за ГЕРБ !!!

Ердоган е Лидер! Зад него стоят целите Европейски, азиатски и африкански континенет! Той може да реши бъдещето на конфликтите

и Антарктика стои зад него, сичките пингвини за него гласуват

Ердоган се доказва в момента като перфектен лицемер, след като лично той е един от основните спонсори на ИД!

Не знам за Турция, обаче аз недоумявам защо ние все още не сме се включили в борбата за Мир и Демокрация, която се възглавява от нашия най- голям съюзник и приятел - САЩ !!! Още от времето на Априлското въстание, когато американски журналисти пишеха за зверствата и американски майки събираха умалели дрешки от децата си за да ги пратят тук, на безпомощното население, после с подкрепата за Съединението и Независимостта, и по време на Балканските войни, та да се стигне до милостивото отношение след ВВ2... винаги държавата САЩ е била нашата опора, цивилизационен избор, знак на заедност и всичко останало.

Абе ти в час ли си с тия глупости дето си ги писал?

А аз знам за дейността на Корпуса на мира и всички подобни цивилни агенти, събиращи и изнасящи информация на нашия "най-голям" приятел Уса. Хубаво е и това да напишеш освен другите фантасмагории!

Лайняри долнопробни, до вчера ревяхте че "хамериканците били напълнили гащите" сега ми бълвате глупости .Русофилите са най-долнопробните измекяри, които могат да съществуват!

Жоре, в една държава ли живеем мама, или аз съм чел друга история? Чел съм за едни умалели дрешки, дето Янките и техните Ингилизки приятели са докарали над София по въздух 1943г. Местните папуаси направили всичко възможно да отклонят щедрия жест, но за съжаление нямали достатъчно количество Bf-109-G поради което не успяли съвсем. Няма да споря с теб, че американския президент е бил най-човечния от победителите в Първата Световна. Но не чак дотам, щото да не загубим териториите си в полза на Антантата, за което щедро са настояли Англия и Франция. Освен това, да се включим с кое точно оръжие, което получихме от Съединените щати в замяна на годините вярно лизане на задници? И какъв по-цивилизационен избор от това, насред София да се взриви некой прясно инфилтрирал се от Сирия малоумник, за да ни поздрави за "подкрепата" ни? Благодарение на годините Американска подкрепа, армията ни е по скоро виртуална единица, а ние сме безпомощни като голи охлюви, редом до въоръжената до зъби Турция, която е безспорния американски фаворит в Европа.

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ПОЗИЦИЯТА НА ЕРДОГАН, ПРЕДИ И СЛЕД БОМБАДИРОВКИТЕ СРЕЩУ ИД, КАК БЪРЗО СИ ЗАВЪРТЯ ГЪЗА ПО ПОСОКА НА ВЯТЪРА!!!А ОБОНГО СЕГА МЯТА КОКАЛИ ПО ЗЛОТО КУЧЕ, КОЕТО САМ СЪЗДАДЕ!!!

Радвайте се че имаме такъв силен военно като Турция кумшия та ни пази от терористите.Щом Ердоган се включва ,ИД след седмица приключва.

радваме се Исмаил ага, толкова се радваме, че ще пуснем и втори дувар на границата и ров с вода и крокодили.

това са някакви двойни игри на Ердоган, ще участвам, няма да участвам... на Турция зора са им кюрдите, така че в борбата си с ИД, може да стрелят и по кюрдите (по погрешка), без туй те чакат с хиляди по границата.... тая работа в изтока става все по-мътна... кой с кого, против кого, за кого.... каша

jingiby

Сакън бе, джанъм! Немой с лошо! Тия са правоверни ислямисти като тебе...

Влезнат ли турците на първа линия, нещата отиват към скорошно приключване. ИД отиват при осама, кадафи и садам. Скоро се очакват фидел и един висок 160см исполин от тайгата.

ок , спираи мастиката и си лягаи. утре пак сте говорим.

тва се вуртят все едни и сущи простотии независимо каква е темата а че българия и търция са дупе и гащи в отношенията никои не знае нищо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

големи сте спецялисти по всичко. смотаняци!

професоре , къде се изгуби ????

Е как Ердоган няма да прави такива изказвания, а ако хванат пак да му спретнат едно парти на площад Таксим? Ами ако хванат да секнат паричките от хамериканските бази, че там не е като у нас за без пари?

Това може да го изрече само човек ако вече му "хлопа дъската" , сам казва и сам си отговаря ? ЦИТИРАМ :Американският държавен секретар Джон Кери заяви след среща с турския си колега Мевлют Чавушоглу, че Турция се ангажира да участва в международната коалиция срещу джихадистите от групировката "Ислямска държава" и ще бъде "на първа линия" в тези усилия. "Турция е пълноправен член на тази коалиция и ще бъде ангажирана на първа линия", заяви Кери

Не, просто дираджийските списвачи са превели статията он някъде. Понеже познанието им по чужди езици е като на индийски съпорт се е получило това нещо.

Това е най-голямата лъжа за конфликта до сега. ТУРЦИЯ КУПУВА ПЕТРОЛА НА ИДИЛ И ГИ СНАБДЯВА С ОРЪЖИЕ, А ИДИЛ ДОРИ РАЗРУШИ В СИРИЯ ДОРИ ДЖАМИИТЕ, НО ОСТАВИ ТУРСКИТЕ ПАМЕТНИЦИ

ПРАВ СИ - ИДИЛ СА ТУРСКИЯ БАШИБОЗУК ВЪВ ВОЙНАТА СРЕЩУ КЮРДИТЕ

простотии башибузуците са имали хуманитарна мисия на балканите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПКК , ПКК , ПКК !

ти не разбра ли че курди и турци вече са заедно срещу идил . идил избива курдите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

След червените тролове и атакистите, тези от ИД са най - голямата заплаха за мира в света.:)

КВО ТИ ПУКА ЗА МИРА В СВЕТА КОГАТО ВИЙ ЛИБЕРАСТИТЕ ДОКАРАХТЕ БЪЛГАРИЯ ДО ПОЛОЖЕНИЕ ДА СТЕ УПРАВЛЯВАНИ ОТ ТУРСКА ПАРТИЯ С ПОДКРЕПАТА НА АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ :))))

Аз срещи американците нямам нищо против, но си прав че червените и техния проект ДПС съсипват страната със своята продажност. С две думи - червени боклуци.

прав си , а кои ги създаде ? значи заключението е : кои са най - голямата заплаха за мира в света ?

Създаде ги КГБ и червените и атакистите. Не знаеше ли?

за това ли бареков пищи от телевизора все едно го колят турците срещу дпс , а болен е облепил цяла софя с това тупо ,,бог с нами,, и използват много евтино религиозни различия за да печелят гласове. а турция си е стабилна дурява 20 години пред булгаря и член на нато *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

..постоянно си го местят от единия крачол в другия!!

Това вече е добра новина, Турция има ресурси да смачка ИДИЛ. Явно бежанската вълна им идва много. Дано не я пренасочат към нас, че ще го закъсаме отвсякъде.

хм , само си мисля какво Ще стане ако ид преминат нашата граница от турция , кои Ще ги спре .....ц ц ц ц ц

ГП /ако са трезви, разбира се и не газят през свободното си време малки бебета/

Обещали са им част от Сирия. Иначе на какво се дължи този турски ентусиаъм?

120 чалми сега клатят по 72 девственици в рая, а ние си клатиме макарите, които са увиснали от глад.

Тия па, малоумници?! До вчера се биха в гърдите, че видиш ли, само хуманитарни мисии ще изпълняват, днес вече и въздушни говорят?! Май и те, като наш Боко - сутрин едно плямпат, на обяд - друго, привечер, като ги хване мастиката - трето. Ама те си знаят де - имат си ръководство, не са малки.

Май нещо си недоволен, а? Е, сега Турция, ако наистина се ангажира сериозно с борбата против ИД джихадистите нямат никакъв шанс!

Мухахаха, нямат шанс? Да, да пратят арабин в космоса с конвенционален космически апарат, наистина нямат шанс, ама за останалите шансове и начини...... ;)