Страсбург осъди Турция за убийството на журналиста Хрант Динк

Европейският съд за човешките права в Страсбург осъди Турция заради убийството на журналиста от арменски произход Хрант Динк през януари 2007 година.

Обратно в новината

Коментари - Страсбург осъди Турция за убийството на журналиста Хрант Динк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе глупак, колко знаеш ти че да говориш подобни глупости. цял свят призна геноцида, само мръсно копеле като тебе може да каже подобна глупост. иди в белгия и франция и кажи тези думи кат си такъв мъж, мухал смотан. арменците са наи-добрите златари а в мините ще стоят балъци като тебе щот нямат акъл за 5 стотинки

смешник,какво ми дреме белгя и франця какво мислят по вапроса..на франця още му пари на дупето и е нормално подобно поведение. другото,което е наъ важхно ако те е ял за тези арменци споко те неса избити а са под прикритие курди-добре е да го знаеш това..ще ги намериш по каменаците и наъ вече в ирак-за твое улеснение наричат се пкк.

Съвършено правилно е решението на съда.Крайно време е да се спрат тези провокативни измислици за несъществуващ геноцид-те арменците нещастни живеят с миналото си и се надяват горкичките да получат някой грош обезщетенийце защото традиционно ги мързи да работят.Всеки може да потвърди че не е срещал арменец в строителството мините и т.н.