Турски полицаи глобиха 37 шофьори от сватбарска колона

Турски пътни полицаи наложиха глоби на 37 водачи от колона сватбари на автомагистрала в Истанбул, тъй като блокирали всички ленти и се движели с ниска скорост.

Обратно в новината

Коментари - Турски полицаи глобиха 37 шофьори от сватбарска колона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Анадолските общества миризливо ми Ганчо са много преди вас защото не плюят като камили по пътя, най вече не си бършат Г*ВЕТЕ с весници миризливецо.

ти си произлязъл от това общество,българите са протурско племе

Ако бяха нашите катаджии щяха да заработят добра надница ..от 37 водачи по 20 евро лапаница ...ехее

Да ги поканим и при нас да обработват комплексарската "рокерска" пасмина!

"..Първобитните общества просто не представляват интерес..". Ти наистина си тиква, даже по-ограничен и от тиква. Разходи се малко (ако можеш) из Истамбул, пък после приказвай за "анадолски пустини".Във всичко турците са по-напред от нас - икономика, здравеопазване, стандарт на живот, и всичко, за което се сетиш. Вчера бях на гости, на приятели, в НАШАТА СТОЛИЦА - в квартал "Хиподрума". Тъп провинциален квартал! Дупки по улиците, мръсотия, кал, боклуци край контйнерите и в градинките! Да ти таковам и европейската столица!

Са ако са сета дее тос грат Истамбул?!

Според мен полицаите не само не са се чудили, ами са знаели точно какво да направят, и по-точно - да пробват булката и младоженеца! Та затова са позакъснели малко ....

kirchevo

Който е пробван в Турция виж как ги знае тез работи.

Хареса ти, нали?

Сигура са пробвали първо младоженеца.

Гюлен ще да го е организирал...

Отново ни занимавате с турски събития! Господа, спрете се най-после!

у нас, обратно, щяха да ги глобят за превишена скорост. Катаджиите скоро ще свалят шофьорите от колите и ще ни накарат да ги бутаме по магистралата за да не стават произшествия. Ха-ха-ха!

Никой нищо не те кара! В България, минималната скорост на магистрала е 50 км/ч. Нормално е да те глобят и тук, ако се движиш под нея!

И с 50 да караш, пак си опасен за движението.