6 лагера в Турция ще приберат 2 млн. мигранти, ЕС - 500 000?

ЕС и Турция са постигнали принципно споразумение за план за действие с цел възпиране на мигрантския поток към Европа, според германски вестник.

Обратно в новината

Коментари - 6 лагера в Турция ще приберат 2 млн. мигранти, ЕС - 500 000? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Си позволява да говори от името на вси4ки държави в ЕС? Коя продажна мърша?

Само прочетете на линка; link The German government isn't broadcasting it, but the refugee camps that are overflowing with people have become hotbeds of rape and child abuse Самите бежанки настояват за разделяне на мъже и жени+деца отделно, защото тези озверели тълпи от мъже т.нар бежанци са започнали да изнасилват жените от лагерите и децата.Започна се. Не знам Меркел дали изпълнява някакви тай сатанински планове или просто е време за Апокалипсиса, предсказан във всички свещени писания.

моля, да се чете : тайНИ сатанински планове*

ПРИПАРИ ВИ ПОД ЗАДНИЦИТЕ БРЮКСЕЛСКИ ТЪПИ ПЕДЕРАСИ. СЕТИХТЕ СЕ ЧЕ ЕДИН КАТО ПОЛУЧИ РАЗРЕШЕНИЕ ЩЕ ДОКАРА ОЩЕ 10-12 ДУШИ - ЦЯЛОТО СИ СЕМЕЙСТВО. ПАДА ВИ СЕ - КАТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ГОВОРИТЕ И КАКВИ ПРИМАТИ КАНИТЕ...!!!

Чудех се как Меркелката търпи наш Боко, а то излезе, че и тя е тиква като него. Разликата е, че Боко вреди предимно на нас, а бабичката - на цяла Европа.

Германците дават вид, че едва ли не ще спечелят от бежанците, но не искат в никой случай да отстъпват на Ердоган за влизане в ЕС или падане на визите...

Защо наричате евакуираните жители и бойци на ИД мигранти, ние българите ги наричаме окупатори! Армия от 3 милиона души е страшна заплаха за сигурността ни, да приемем, че реалната армия не е 3 милиона, а 85 % какъвто е процента на мъжете в наборна възраст, пак цифрите са страшни! САЩ евакуират части на ИД през Йордания и ни ги пращат насам, като "бежанци"! А междувременно същата ИД разрушава поредното историческо място, безценно за бъдещите поколения, те съсипват бъдещето, като унищожават историята на света!

Каналджиите основно са турци или български турци. За да вземат 7000 долара на човек и да го прекарат значи имат близки от тази страна на границата и се възползват. Просто сирийците бяха по- богати от нас и ни подминаха като пътен знак, докато родните куки и Волен Сидеров ни пазеха от парите им. Всъщност има ли в Атака поне един с българско име?

Турция трябва да се съгласи. Ако не се съгласи.?????????

Ако ooooooo

Тежка форма е "европейски" идиотизъм!

Е къде е нашият принос, ние също можем да приемем поне 100 хиляди бежанци, хем ще помогнем на ЕС хем ще си подобрим демографията.

Чуйте само: "на бежанците да се даде възможност да стигнат до Европа по море при пълна сигурност, без да прибягват до каналджии" Такъв е значи "планът"!!! И АЗ ИМАМ ПЛАН - ЗА 3 МЕСЕЦА ДА СТАНА МИЛИАРДЕР!!!

Това което не можа да стане у нас, а и не трябва разбира се се случва в Турция, тоест ще се случи. Най-интересното изречение е на края. Прочете го: Но турският премиер Ахмет Давутоглу предупреди, че Анкара отказва установяване на нейна територия на лагери за прием и регистрация на мигранти, каквито иска ЕС. Значи те, турците ще ги приемат, но няма да има регистрация! Ако някой е запознат с далаверата с човешките органи.....точно там ще става касапницата. Бежанците почти нямат документи. Влезнал, не го регистрирали и изчезнал, тоест появил се частично на друго место, част от него в буркан. Смятайте каква месарница ще е в Турция ако това стане. Дефакто това го плануваха да стане у нас, но нали сме член на ЕС някак ще излезне информация, а пък сме и по хуманни от джагалите.

С две думи мисията изпълнена.(Терористката мрежа в Европа вече е изградена и затваряме вратата)

Всичко това е вятар работа! Само съюз с Росия може да ни спаси! ЮЖЕН ПОТОК Е НУЖЕН!

Абе тези нормални ли са?Да се приемат още 500000 марсианци в християнска Европа:):):).Непрекъснато ги срещам из честите ми пътувания из континента.Тази паплач никога няма да се интегрира или нагоди към нормалния начин на живот,само претенции и търсене на права и социални помощи.

Не са нормални!

500 000? Евакуират "Ислямска държава" с все кадъните и чаветата??

В случая, трябва наистина да сме благодарни на Турция, че ги задържа. Друг е въпроса, че го правят, за да "влезнат" и те в ЕС. Да си припомним, как Гърците се възползваха от ситуацията, да се сдобият с още пари.

,,.. Анкара трябва да се бори по-ефективно срещу близо з0 000 каналджии, които се намират на турска територия..,,??? толкова години ,,каналджииството,, бе подкрепяно от ,,държавната политика,, на турция!!! особенно в егеиско море!!! сега изведнъж се ,,притеснили,,!!! колкото повече ,,мюсюлмани,, сунити влезнат в европата толкоз по добре!!! нещо за нападенията с ,,киселина,, срещу жени в англия от мюслюми???

Прочетете плана на Сорос в 6 точки за решаване проблема с бежанците. Има го в нета. Няма да давам линк, щото пак ще ми скрият коментара.

Защо имаш толкова минуси? Защото соросоидите не те харесват. Аз ще пусна това, за което споменаваш. План, който ще превърне Европа в гето... 1. ЕС трябва да се подготви и да приеме поне 1 милион от хората, които бягат от огнищата на войната. За целта му е необходимо адекватно финансиране. Брюксел трябва да осигури по 15 000 евро за всеки, който търси убежище в района, като тази сума ще помогне на хората да си намерят жилище, да получат медицинско обслужване и образование. Това означава 15 милиарда евро годишно и за да се намерят, ЕС може да пусне дългосрочни дългови облигации. 2. Брюксел е длъжен да оглави световните усилия за финансиране на Ливан, Йордания и Турция, за да могат тези държави да приемат и задържат 4 милиона бежанци, които и сега са на тяхна територия. За тези хора са необходими 5000 евро на всеки, за да им се гарантира минимума от условия за живот. Това са още 20 милиарда евро, докато в момента помощта за Турция, която е най-голяма е в размер на 1 милиард евро годишно. Трябва да бъдат създадени и специални икономически зони в Тунис и Мароко, за да се създадат работни места за местните хора, а и за бежанци. Делът на Брюксел за това трябва да е 8-10 милиарда евро, останалите пари трябва да дойдат от САЩ и други държави. 3. Брюксел трябва да пристъпи към създаване на единна за Европа Агенция за мигранти и да започне изграждането на единна гранична система. Трябват нови правила за трудоустройване на бежанци, както и за връщането на хора, които не отговарят на условията. 4. Трябва да се осигурят безопасни канали за лица, търсещи убежище в Европа, започвайки от приемането им в Гърция и Италия и придвижването им до други европейски страни. Това ще намали опасните опити да се достигне Европа по море, при което загиват много невинни хора. В тази дейност Турция има да играе решаваща роля. 5. Оперативните финансови ангажименти на ЕС трябва да станат световен стандарт за отношение към хора, търсещи убежище в друга страна, различна от родната им. 6. Брюксел трябва да мобилизира частния сектор, ако иска да интегрира успешно по 1 милион души всяка година. Става дума за неправителствени организации, различни вероизповедания, бизнесът които могат да станат и спонсори на някои от дейностите.

А дано, ама надали...

Тези европейски идиоти не разбраха ли че както всека нормална държава на "Е.С."са необходими истински гранизи с пълно оборудване,минни полета,гранични войски. Дедо Сталин не беше идиот-да се поучат от него А идеята че имигрантите ще отидат в техните точки за определяне и разпределяне е фикция-ще си минат както сега откъдето е лесно или както у нас-като платиш на полицая охраняващ "херметичната"ни граница..

Разбира се, че ще щъкат където си поискат, най- вероятно към Германия. Няма как да се удържат на място в лагера.

Асад правилно казва,че ИД се ръководи и състои предимно от европейц Сега ще си ги прибират обратно под формата на бежанци, а може и нови за обучение хора да вкарват.Запад не е благотворителен, не е хуманен, той е подъл, винаги краде и използва чуждото. Нещо кофти готвят с вкарването на тези съмнителни типове тук. Няма логика запада за разруши държавите на бежанците, а после уж да ги спасява и да реве за тях. От личен опит опознахме запада и го ненавиждаме. Ердоган е супер коварен за съжаление БГ се управлява от идиоти,а ни е съсед.

Според мен, Асад вече трябва да е мъртъв... и без това не става нищо от него. Разсипа една перфектна държава... и не е лошо, да си се откаже от властта.

за какъв съюз и държави говорим когато няма гранична полиция като навремето-то това само един разграден двор на запад потънал в дълбока кома и разкош а на изток озверял от глад и лъжи-и това е люлката на цивилизацията която не може да се защити -жалкоооо образувание което скоро ще се саморазпадне от безсилие

То пък сега излиза, че човек дори и като турист не може да посети, която и да е държава в света, особено когато вече е и пенсионер. Генерал Атанас Атанасов може да се успокои.

Т.е не смятат да ги спрат, напротив, загрижили са се безопасно да бъдат превозени. А защо по море ? Направо на самолети и в Германия, защо да минават през Гърция, България, Македония, Сърбия, Хърватия (аз така си я пиша), Унгария ? Какво са виновни те !? Вземайте ги от лагерите направо в Мюнхен и Берлин.

Пълни откачалки, но това не е нищо ново, нали от самото начало ги спасяваха и превозваха на "безопасни" места, пък и Турция ще помага, само не разбрах, от кого Турция ще пази границите, щом тия 500хил. ще си влизат необезпокоявани. От следващите 500хил. може би?

Шило

Мигрантите знаят ли за плана? И въ обще, пука ли им?

Според - Frontex,тази година само във ЕС са влезли 630 000 нелегални емигранти!!! Та другите половин милион кога ще ги приемаме?

Как така още 500 000? Поради какви причини да ги приема пак Европа? Не дойдоха ли вече твърде много? А не, нито 1 повече, стига толкова! Да си стоят в лагерите в Турция плюс новите 6 и да чакат края на войната. Европа НЕ ПРИЕМА повече ИСЛЯМИСТИ !

Турция 100% ще изпързаля ЕС. САЩ ги командари, всички ги лъжат, те освен нашите "умници" няма кого друг да преметнат. Добре се насадихме като сме дупедавци.

Егати капана, в който се вкарва ЕС и ние, като негова членка.

Доста е неясно - в тези 500 хил. кои влизат: само сирийци или/и африканци, афганистанци, пакистанци и т.н.? И 500 хил. за всяка година или еднократно? Дяволът казват се крие в детайлите. Хайде да ги уточнят и тогава ще си говорим. Тази информация засега е безполезна. В Турция се оказа не е никакъв проблем да се снабдиш с фалшиви документи. Какво пречи на който си поиска да се снабди с фалшив турски паспорт и да си влиза в ЕС, ако се разреши безвизово пътуване? "Вирусът"вече е посят в ЕС, а той ще разяжда отвътре съюза още дълго време, даже - може би завинаги.

Въпреки несъгласието на Байерн,както и на някои от партньорите й в правителството, Меркел и днес твърдо заявява, че "ще се справим"....само дето е "леко" модифицирано...страните от ЕС ЩЕ СЕ СПРАВЯТ.... А рубриката "Къде сме ние" къде е??????

Цитат :" Страните от ЕС пък ще трябва да се съгласят да приемат до 500 000 души" . ЕС иска от Турция да държи емигрантите на склад и западните държави да могат да си избират такива , каквито са им необходими а другите задължително ще бъдат разселвани в други страни. Има нещо гнило в това принципно споразумение. Скоро ще разберем какъв приятел ни е Турция

Ердоган спира част от емигрантите (към ЕС), а Германия и Франция, правят, каквото им каже. Най- вероятно, първо ще си поиска обратно провинция България. Демокрация.

,,вилаетна,, демокрация!!! ,,господа,, политиците ни да си ,,изберат,, въже!!! това го пиша сериозно!!!

Четох в Гугъл предсказанията на Ванга... Много са се сбъднали.., последното е че ще стане само Русия....няма да се очудя. Впрочем, нито съм русофил, нито англофил, но гледайки какво става предпочитам бушмените да ни да се върнат пак. Със сигурност тогава децата ни ще са с образувание и няма да плямпат на турски.....За съм също и да се върне казармата....Поне за чужди охранители ще плащаме по малко...

Е ПОНЕ тази дума се научи да пишеш правилно! ОБРАЗ О ВАНИЕ Е С "О" ОбразУвание идва от образувам.... Нямам думи!!!!!

И по-зле ще става!!! Това сега е най-малкия проблем. Дали ще се образова или образува, все по-малко хора ще разговарят на български език, пък камо ли да го учат.

Поне килийно образование дали имаш? С този правопис - май не.

Германия спокойно може да ги приеме тези 500 000. Мама Мелкел каза,че може 800 000 да приеме.

Нали ги раздава на послушните във вид на квоти, значи нещо се поизхвърли маминка.

Да ви се ... на плана! Затваряйте границите и почвайте ускорено депортиране! Само това е решенето! До тук сме приели вече над 500 000 само по море! Сега и тоя "план"?! Навлеците ще продължават да прииждат (нима някой си въоразява, че Ердоган ще ги спира насериозна?!), а ние освен това и официално ще получим "франко ЕС" още половин милион! И после - колко навлеци влизат от Турция - по-малко от половината общо за ЕС! А за онези от Либия?! А за онези през Тунис и Мароко? А пасмината от Египет и Ливан? Че на всичко отгоре и ще даваме пари на Ердоган! Баси малоумниците!

Става дума за т.нар умерена опозиция и семействата им явно. Русия ще ги сцепи и те трябва да бъдат изтегелени незабавно.

Ти от Африка ли си бе, скапаняк? Затова ли се засягаш нещо?

ако сами неможем да си опазим границите закакво сме държава и съюз! това го нямаше ри подписване на договора... турция да ни пази границите -това е смешно що ние дза нве можем или не искаме!

Съмнявам се, че ще ги пази добре. И кой ще ги преброи, дали са 500хил. или повече? Обслужва ги цяла армия хора, но това е физически невъзможно, поне според мен.

това е велико малоумие. рано или късно анадолците ще бъдат приети в ЕС (дано не сме живи да го видим!). те и бездруго са сбор от всякакви племена. връщайки бежанците при тях, а не в родината им, ще се напълнят с всякаква измет. когато ги приемат в ЕС и падне забраната за движение и при тях, то цяла Европа ще бъде залята от тази клоака.

отиват нещата-Турция да влезе в ЕС, а Източния блок да се съюзи отново с Русия.

Сефте!

Пазете се от данайците, дори когато носят дарове. Тази сентенция май много подхожда за тоя случай.

Надушвам някаква опасност за нас и държавичката ни. Договарят се, но няма да разкриват регистрационни центрове в Турция. Говорят за морски граници, а не за сухопътни. Сигурно искат да ни направят карантинен лагер. България се управлява от продажния дупедавец Борисов. България е единствената страна от Източна Европа, чието правителство не се обяви против квотите и не е декларирало , че не приема пришълци. Ако гнусната гейберастка банда с главатаря си не бъде пратена в кратката история , няма да има България и българи.