ЕС официално намали фондовете за Турция

Съветът на ЕС одобри днес предложението за намаляване със 105 милиона евро на средствата от предприсъединителните фондове за Турция.

Обратно в новината

Коментари - ЕС официално намали фондовете за Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турция в ЕС ние сме обречени на вечна бедност. Ние си оставаме зона на ръба на ЕС, каквато сме и сега. Само икономическите безбуквеници не могат да го проумеят това нещо.

това е по-скоро символичен ход от страна на ес, бълха ги е ухапала турците ако не получат 105 милиона, но ще е добре ако тези пари се пренасочат към нас.

Само да ва светна че голяма част от парите от Фондовете на ЕС за БЪЛГАРИЯ ги ПРИБРА ТУРЦИЯ.Как ли ами като ТУРСКИте холдинги ДОУШ веТиджарет строи Софийското Метро и прибра 1.5 МИЛИАРДА Е а ТУРСКИя холдинг Мапа Ченгиз прибра близо900 МИЛИОНА евра за Автомагистрала ТРАКИЯ Турския холдинг ТЕЙ Ичдаш прибра 180 милиона Еза строителство на и реконструкция наЛетищата в Сарафово и Варна.Тоес едни 2МИЛИАРДА Е предназвначени за БГто са отишли в Турската Икономика а лихвите ги плащат всички българи

Айде почна са драги зрители ТУРСКАТА САПУНКА на живо в София пригответе си халва локуми лешници баклави по стар Османски обичай Асфалт паша да посрещне височайщия гост после танц със саби после на баня във Банкя накрая петъчен намаз в Банябаши .А Бойко този Пощенски гълъб наСелям Ердоган да хваща Фалкона и право при Меркел ханъм да плачи за пара за своя благодетел

Да спрат всички пари е най добре. И кой глупак е взел решението да се дават пари на Турция? Все пак разума надделя. Остана само един защитник на Доги и това е приятеля му - ББ.

Правилно се намаляват тези фондове. Не може ердухан да се подиграва с всички ЕС държави, да ни нарича фашисти, а ние да му снасяме пари! На кое отгоре? На явните му гаври? Няма го майстора!

Двата воюващи лагера вече се очертават: Русия, Иран, Китай и Турция срещу САЩ, НАТО... и останалите им съюзници. Предстои си нова война, както пише в книгата "Третата световна война"

Не...се очертава, че Ердоган е по-важен от путин.

Само дето страни като нашата ще са най прее*бани

Отношенията се подобряват!Турските домати вече са на пазара,а да и краставици се намират!Е и Турция малко да смекчи вътрешното напрежение в страната няма да е зле!Иначе за мигрантите спор няма,връщат стотици и тук там по някой заблуден преминава!

ЕС свършва парите...

Турция щедро ще залее Ес с мигранти.

Европо, ти, лицемерно-амбивалентна лъжкиньо, не те ли е срам да спираш помощите за Турция? Коя си ти, разблудна монахиньо с деколте, ти, изостанала в умственото си развитие, дементирала дъртофелнице, страдаща от параноидно разстройство и шизоидно-политическа, духовна шарка!!!??? Не са ли клетите турски гастарбейтери скритите герои, които те крепят, вършат мизерно-долнопробни работи, мият ти чиниите, чистят кенефите и бършат зацапано-осраните задници на твоите блудни чеда - синове, дъщери, брадясали кончитки, швестери и двуполови създания? Аз често си пия шербета в еврогейската клоака Берлин на неугледно-разнебитената т.н. "Unter der Linden"-Straße и съм се нагледала на дрогирани безработни германци, пикаещи по вмирисаните на мухъл и урина фонтани; наситила съм се на великански германки, размахващи без посока като стоманени махала огромно-великански ръчища с дебели пръсти с по една фаланга и неизбръснато-запотени подмишници; възмущавала съм се от дъното на пречисто-моралната си душица от дърти, пияни от блудкаво-безвкусната германска бира прусашки пръчове, влачени по земята за дебелите им нагънати от бръчки вратове от купените им за 120 евро любовници на по 15 години от Южна Азия... Германия и Австрия са две западнали държавици, където моралът е като избръснатите крака на попрезряла фолк-дива или като неугледно-въшлясалата брада на гримирана кончитка с вурст. Но аз често си ям дюнера в другата клоака Виена пред "Щефансдом". Австрия е една страна-пигмей, фрапиращо-отблъскваща сбирщина, мътно-блатиста каша, един клокочещо-прегорял качамак от кривокраки чехи с бирени шкембета, бозави словаци, унгарски селяни-коневъди, довлекли се от пустата, пияни словенци, ръбести сърби с издялани лица и прочее пасмина.... Нека всички честни и толерантни жени-демократки се съберем в Брюксел и в знак на протест срещу плануваното спиране на милиардите за Турция въздигнем тежко-млечната гръд на Любовта и Солидарността с всички онеправдани малцинства по света!

Тогава се върни в Анадола да си пиеш шербета,щом не ти харесва Европа.

"помощи за Турция?" - нещо не си разбрала бе, онази. Всичко, което си избълвала като словесна повръщня говори, че имаш ЛОГОРЕЯ съчетана с обикновена графомания. Лекувай се!

мİхаела,мİхаела браво,бравооо нямам думİ ,толкова İстİнİ на едно место,да сте жİва İ с много здраве.

има известен резон в словодиярията ти, но и настояща турция не е цвете за мирисане ;)

Ти не си Михаела, ти си Мелиха!!! Хайде по-честно, а!?!?!?

Браво! Следва да спрат всичките!

Евродебилните комисари от Съвета не трябва да плащат на Турция, а Турция трябва да плаща на Европа, докато чалмите не си изплатят греховете.

Напълно сте прав. Нямах представа, че евросредства (за които и БГ дава грешни и измъчени пари!) отиват за предприсъединителни фондове за Турция. Трудно може да се осмисли такава малоумщина на фона на очевидния факт, че Турция НИКОГА не трябва да става член на ЕС.

Сега Ердоган ще пусне няколко малки (по 1 - 2 милиона) групи бежанци към Европа. Познайте откъде ще минат.

То за нас 105 милиона евро са кажи речи нищо а за турция ептем.